j29 24.06.02, 12:54 będę ponad wszelką wątpliwość dyskutował o nieudanym mariażu Gorzowa z Z.Górą ,o pazerności Zielonogórzan do zobaczenia na stronach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys-krakow Re: chciałem sie przywitać 24.06.02, 13:07 ... ale mam nadzieję, że o innych rzeczach też? Bo my tu głównie rozmawiamy o seksie i żarciu. Że Zieląka be, to już wszyscy wiemy. Tak, czy siak miło powitać. Odpowiedz Link Zgłoś
blic ocena za aktywność 25.06.02, 17:33 Aby zostać pełnoprawnym członkiem forum należy pisać codziennie przynajmniej dwie wiadomości. Można ewentualnie wykupić karnet i pisać minimum piętnaście wiadomości tygodniowo, bez nacisku na codzienne odwiedziny. W wyjątkowych wypadkach można brać pod uwagę karnety miesięczne. Wielkość limitów zależna od wyroku sądu koleżeńskiego. Nieobecność dłuższa niż tydzień musi być usprawiedliwiona zaświadczeniem lekarskim bądź z ośrodka wczasowego bez dostępu do sieci. Wątki dotyczące typowania wygranych w mundialu są obowiązkowe pod groźbą nagany wzrokowej. W przypadku braku pomysłu na wiadomość należy dołączyć się do wątku kulinarnego, flirtowego, lub pozdrowieniowego. Po nieusprawiedliwionej nieobecności dłuższej niż tydzień należy przedłożyć przeprosiny wraz z planem pokuty, oraz poddać się ocenie sądu koleżeńskiego. W przypadku zbagatelizowania powyższych zaleceń można spodziewać się banicji i przemyślnych szykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: ocena za aktywność 25.06.02, 18:02 blic napisał(a): > W przypadku braku pomysłu na wiadomość należy dołączyć się do wątku > kulinarnego, flirtowego, lub pozdrowieniowego. W przypadku braku pomysłu na żarcie, flirt lub pozdrowienia - należy wymyśleć nowy regulamin i go opublikować. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: ocena za aktywność 25.06.02, 18:28 borys-krakow napisał(a): > W przypadku braku pomysłu na żarcie, flirt lub pozdrowienia - należy wymyśleć > nowy regulamin i go opublikować. W przypadku także braku pomysłu na nowy regulamin skomentuj inny nowo-utworzony. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ocena za aktywność 25.06.02, 21:01 kiedyś słeszałem o wabikach. a WY mnie wyglądacie na straszaki:-) pozdro był i nima! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 chciałbym się przyłączyć 26.06.02, 08:30 ... do blicowych postulatów. blic napisał(a): > Aby zostać pełnoprawnym członkiem forum należy pisać codziennie przynajmniej > dwie wiadomości. > Nieobecność dłuższa niż tydzień musi być usprawiedliwiona zaświadczeniem > lekarskim bądź z ośrodka wczasowego bez dostępu do sieci. > W przypadku braku pomysłu na wiadomość należy dołączyć się do wątku > kulinarnego, flirtowego, lub pozdrowieniowego. Wiem, wiem, kolega przepracowany, ale deklaracja była zdecydowana. Teraz czekamy na zdecydowaną jej realizację :) Odpowiedz Link Zgłoś