borys-krakow 06.07.02, 17:43 Jak się wchodzi przez stronę regionalną gorzowskiej GW wpadamy na nowe forum. Są tam takie zabawki jak "moje forum". Można wyciąć sobie wszystkie wpisy np. Borysa. I co? I go nima. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys-krakow Re: Ale jaja! Nowe zabawki 06.07.02, 17:53 No i w dodatku ciężko się dogrzebać do liczników. W dodatku przestawione są te liczniki. Tylko Kołodko nominację odebrał... Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Ale jaja! Nowe zabawki 06.07.02, 21:29 borys-krakow napisał: > Tylko Kołodko nominację odebrał... No, z tymi zmianami kombinują od dawna. A to jest eksperymentalny post, wpisany z nowego forum. Chyba działa, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Ale jaja! Nowe zabawki 06.07.02, 21:30 Jejuuuu... niczym się nie różni! Ale to wszystko sprytnie wymyślili! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Ale jaja! Nowe zabawki 08.07.02, 08:57 klin! napisał(a): > Ale to wszystko sprytnie wymyślili! Jakl dalej tak pójdzie, można będzie spowrotem za jednym logowaniem wchodzić na forum i do poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Ale jaja! Nowe zabawki 10.07.02, 09:44 Odkryłem, że stare forum szybciej chodzi, mam je teraz odpalone równolegle. Wszedłem w nie przez wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Ale jaja! Nowe zabawki 10.07.02, 10:15 aborys napisał: > Odkryłem, że stare forum szybciej chodzi, mam je teraz odpalone równolegle. > Wszedłem w nie przez wyszukiwarkę. Jakoś zielono się na tym wątku zrobiło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Ale jaja! Nowe zabawki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 11:17 dzięki faktycznie, podaję namiar : www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511 Odpowiedz Link Zgłoś