Gość: fan Bachalskiego IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 20:00 www.gorzow24.pl/?news,1031 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kłodawa Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:22 Z tego co wiem to jest Ustawa wprowadzona za rządów SLD/PSL gdzie jest zapisane iż uzycie takich słów jest występkiem przeciwko językowi polskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:45 nie, no myly państwo,Bachal przeszedł tym wyczynem samego siebie.hehehehhehehe. jeżele tak ma wyglądać jego działalność na rzecz miasta to...hehehehhehehe mistrz Surmacz nie urasta gościowi do pięt...hehehhehehe Jędrzejczak to jednak super prezydent...!!!!!!!!!!!!!!!! pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda 1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:51 To bardzo niemądre nie zauważyć chamstwa w odzywkach prezydenta. Ale cóż można sie po tobie innego spodziewać. Jesteś po prostu chyba taki sam jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda 1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:44 To bardzo prostackie zwroty. Jest to chyba efekt przebywania w areszcie (hi,hi).Wstyd mi że mam takiego prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:50 Gość portalu: magda 1 napisał(a): > To bardzo prostackie zwroty. Jest to chyba efekt przebywania w areszcie > (hi,hi).Wstyd mi że mam takiego prezydenta miasta. większy wstyd mieć tak prymitywnych posłów ,tudzież debilnych radnych. płakać sie chce... pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ z miasta Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:51 Niedawno Surmacza czerwoni wywalili z szefa komisji rewizyjnej za rzekome nazwanie takiej czerwonej gadziny po imieniu. Wśród czerwonych wywołało to święte, przepraszam - diabelne, oburzenie. Tymczasem kto kiedykolwiek miał okazję porozmawiać z tymi wrażliwcami to zwykle najpolurarniejszym środkiem wyrazu są słowa powszechnie uznawane za rynsztokowe. W ustach Tadeusza J. jest identycznie. Tylko w jednej rozmowie powstrzymywał się od wyrażania, kiedy wiedział że jest nagrywana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 22:00 smutne to, że Bachalski tylko tyle ma do zaoferowania miastu, a rokitniańska tandeta w stylu telebimów za 40 kawałków z kasy min.mojej,nie najlepiej świadczy o kliencie. Bachal ,człowieku ,weź sie w garść,nie naśladuj Surmacza...bo wstyd... pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła 16.05.05, 22:08 Wystukałeś trzy wiadomości w tym niedługim wątku, Karolku. Aż tak bardzo jesteś emocjonalnie związany z tematem? Nota bene, chcesz identycznego przykładu z działalności Jędrzejczaka? Ciekawe czy też nazwałbyś to "wygłupem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 22:21 blic napisał: > Wystukałeś trzy wiadomości w tym niedługim wątku, Karolku. > Aż tak bardzo jesteś emocjonalnie związany z tematem? > domyślam sie blic co masz na myśli...hehehhehehe > Nota bene, chcesz identycznego przykładu z działalności Jędrzejczaka? Ciekawe > czy też nazwałbyś to "wygłupem". > dla mnie ważne są dowody i fakty namacalne,Bachal jak chce liczyc na głosy w kampanii musi zdobyć sie na cos więcej niż tylko prymitywna manipulacja ludzkimi uczuciami... nie jestem zwolennikiem papieskiego blichtru i nigdy nie byłem,ale posługiwanie sie imieniem papieża dla zdobycia poklasku zakrawa mi na ..tandete i ciemnogród. tym "wyczynem" Bachal umocnł tylko moją wiare w Jędrzejczaka. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony To jest chamstwo. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 14:35 Dziwi mnie dlaczego większość forumowiczów nie wypowiada się na temat chamskiej wypowiedzi prezydenta tylko zmienia temat inikając sedna sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony To jest chamstwo. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 14:37 Dziwi mnie dlaczego większość forumowiczów nie wypowiada się na temat chamskiej wypowiedzi prezydenta tylko zmienia temat unikając sedna sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: To jest chamstwo. IP: *.ztpnet.pl 17.05.05, 15:43 No jak dlaczego... Jakie miasto taki prezydent, tacy mieszkancy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: To jest chamstwo. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 17:56 No i poskarzyl sie Bachalski w prasie, ze go prezydent nazwal na k. i na h. Zaiste wiele sie nie pomylil. Wszakze Bachalski jako kandydat na prezydenta winien wiedziec, ze takie kwoty to juz zamowienie publiczne i wymagaja przetargu. Uzyl slow powszechnie uznawanych za nieprzyzwoite choc w tych elitach czesto spotykane. Przeciez wystarczyloby zwykle baranie i nie byloby tej wrzawy o jezyku polskim i kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 11:24 Prezydent Jędrzejczak ma rację. Jest tam po to , by pilnować kasy miasta ! P. Bachalski.Partyjne i osobiste popisuwy & fanaberie proszę finansować z własnej kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 12:05 Nikt tu nie dyskutuje czy prezydent miał rację odmawiajac posłowi Bachalskiemu sfinansowanie tej sprawy z budżetu miasta. Oburza tylko chamski sposób przekazywania swojej racji posłowi. Sposób niegodny prezydenta miasta. Ja nie chcę mieć za prezydenta takiego prostaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 13:04 A ja nie chcę mieć za posła prostaka, który chce zyskiwać na popularności za publiczne pieniądze. A do tego jeszcze mazgaja / albo obrażalskiego bachora /, który skarży sie na męskie słowa Prezydenta. Dobrze zrobił Prezydent traktując w ten sposób cwaniackie gierki Bachalskiego. Ja użyłbym w tym przypadku słów jeszcze bardziej dosadnych. Tak samo zresztą jak w przypadku pomysłodawcy na zamienienie baseny w salę koncenrtową. Też poseł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 10:43 Gość portalu: Jacenty napisał(a): > A do tego jeszcze mazgaja / albo obrażalskiego bachora /, > który skarży sie na męskie słowa Prezydenta. Typowy przykład wypowiedzi bezmyślnego pionka. Za czerwone gnidy wyrzuca się ze stanowiska z rady miejskiej. Ku*wa i ch*j to "męskie słowa". Walnij się w ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:53 Do Oburzonego - to była prywatna rozmowa przez telefon, wydarzyła się ponad miesiąc temu, czemu poseł tak długo czekał? A poza tym kindersztuba nie pozwala na upublicznianie prywatnych rozmów, takie coś nazywa się plotką. Tak mnie przynajmniej w domu nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Prostak IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 17:18 A nie uczyli Ciebie w domy że wulgarnych słów nie należy mówić nawet na podwórku do kolegów? Mnie uczono że tylko prostacy klną w rozmowie z innymi. Nawet przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 23:06 Typowy Wersal dla czerwonego chama,czylo Jędrz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 21:39 A ja wole prezydenta, ktory wprawdzie nie zawsze mowi jezykiem poezji politycznej niz dupka ktory po kilku meskich slowach poszedl na skarge. To byle co chce sie zmierzyc z Jedrzejczakiem w wyborach prezydenckich. Przeciez to najnormalniejszy kapus, ktory w GL twierdzi , ze dla dobra Jedrzejczaka nie mowi wiecej. Bachalski przekonal mnie , ze jest beznadziejny i nienaprawialny. Oby tak dalej to sam zalatwi prawa strone polityczna. Zamknijcie jemu buzie bo dla formacji przynosi wstyd. Chlopaki nie placza. A tak gwoli prawdy , ci wszyscy oburzeni nigdy nie wypowiedzieliscie slowa na k... czy ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 07:43 Chłopaki nie płaczą, prawda. Czerwone gnidy płaczą natomiast. Trzeba mieć ćwierć mózgu żeby nie dostrzegać paraleli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 00:58 Paralela - cechy podobne, analogiczne. Czy Bachalski walczy o kandydature z ramienia SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMYSŁAW Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:43 Poseł Bachalski chce uwalić Jędrzejczaka. Nie chodzilo mu o przeklenstwa , bo sam klnie jak szewc. To zagrywka typowo wyborcza. Wszelkie metody dozwolone. Powinien Bachal chodzić z dyktafonem w kieszeni i nagrywać , będzie wtedy wielki. W tym przypadku bronię Jędrzejczaka , bo Bachal zachował się jak gó..arz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:39 Masz rację Przemysław, z tym że obaj klną na potęgę a że potem jest to wyciągane publicznie to świadczy tylko o OBU panach- ja osobiście zdążyłem się już przyzwyczaić mająć kontakt z oboma panami. Na pocieszenie dodam tylko, że w kraju nie jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś