Gość: redaktor IP: *.gazeta.pl / 212.172.64.* 21.05.05, 09:54 Apeluje do Państwa o ignorowanie wypowiedzi Bernarda aktualnie myślimy na zabanowaniu tego urzytkownika gdyż jego poziom krąży w okolicy dna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: open Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 10:00 >> dna . Czyli dennicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Apel do Forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 10:35 Dlaczego??? bardzo ciekawa osoba!! Nie musisz go czytac! Moze wydaje sie nie co ekscentryczny i slepo zakochany w Tadziu ale to dobry chlopak, naiwny ale dobry:) Nie wyobrazam sobie tego forum bez Bernarda, zostanie karolek-szmaciarz, hiro- ......(mialem go nie obrazac), Psychol i dziwka riki aaaaaaafuuuuuuuuu PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 21:57 Palancie redaktorze sam sie zabanuj. Naucz sie najpierw jezyka polskiego cwoku. Tak sie pisze uzytkownik a nie Twoj urzytkownik dyslektyku. Do Bernarda, tego prawdziwego to chlopie jeszcze 20 lat nauki, bo z tego co widze wiecej siedziales w "kozie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Apel do Forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 22:01 ????? co to bylo Scott???- to byl riki??? Nie ladnie,nie ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 22:30 Nie wazne kto to byl. Ale nie podoba mi sie gdy jakis bezpanski probuje poniewierac kogos waznego dla forum GW. Najpierw niech pokaze wlasna wartosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.05.05, 22:40 Ja sie z tego forum przyjaciele nigdzie nie ruszam.... Pozdoba sie? - Dobrze. Nie podoba? - Szkoda. Przyzwyczaic sie radze... he he he Oczywiscie he he he - owato pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Apel do Forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 22:47 Ja sie pytalem co to BYLO??? To ty tak sie wypowiadasz??? "cwoku"???? nie baw sie w rikiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Czy aby napewno nie potrzebny jest hycel??? IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 22:54 Dzięki scott i inni forumowicze za zwalczanie anonimowej żulii która psuje atmosferę .Jakby co jestem z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMYSŁAW [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 07:45 Gość portalu: Scott1 napisał(a): > Ale nie podoba mi sie gdy jakis bezpanski probuje > poniewierac kogos waznego dla forum GW Ważnego może dla ciebie i twoich królików. Nie tobie reprezentować całe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOOO!!!!! [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDAKTOR [...] IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Scott1 i Bernard to dwa buce IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 11:47 Wywalcie ich z forum.Popieram redaktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crox Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 12:36 Scott1 nie pouczaj baranów jak pisać proste wyrazy. W końcu nie każdy musiał skończyć podstawówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 15:27 Takiego jezyka nigdy nie czytalem w wykonaniu Bernarda. Nie mnie go bronic . On potrafi to zrobic sam. Wspolczuje Wam panowie, bo jak sfora psow ptraficie tylko ujadac. Forumowiczu wywalaj, wywalaj i zycze powodzenia. Uzytkownik teraz prawidlowo napisany Redaktorku. Ja do Ciebie z nauka a Ty na mnie buc nad buce. Po czym to kolega mnie rozszyfrowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 17:45 Hey Scott, Dla tych "panow" najwiekszym problemem jest skala porownawcza... Czym wiecej osob na forum tym smutniej oni wygladaja... Jak nie ma do czago porownac to wszystko bedzie dobrze wygladac... A wiec wywalic wszystkich ktorzy swa obecnoscia ...daja skale porownawcza... To nawet nie "glupie"... Nie tylko ludzie ale systemy stosowaly ta metode... Mazywalo sie to izolacja i cenzura ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk J. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 19:49 Hey klon, Nikt pod niczyja ochrona nie jest... Mysle po swojemu... Jesli wydaje ci sie ze jestem "myslacym inaczej"...niech ci bedzie... Pozdrawiam PS. A wlasciwie to jestem "myslacy inaczej" ..niz kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:03 niż klon... chociaz to symbol twojej nowej ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 20:15 Hey klon, Symbolem Kanady nie jest caly klon a tylko jeden listek... Taki jesienno-czerwony... Symbolem prowincji w ktorej mieszkam (Alberta) jest kwiat dzikiej rozy... Jest umieszczony na kazdej tablicy rejestracyjnej pojazdow... Pozdrawiam wyjasniajaco i informujaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMYSŁAW Re: Apel do Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:30 Bardzo ciekawe są tematy forum gorzowskiego. Chyba niektórzy wkraczają w okres dojrzewania i stają się buntownikami. Wszystko na nie! Oczywiście pozdrawiam bezkonfliktowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:00 "Chyba niektórzy wkraczają w okres dojrzewania i stają się buntownikami" weź ty przemyśl to PRZEMYSLAW o czym piszesz... Benek jest juz przejrzały - nawet liść klonu ma czerwony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 22:43 Hey werty, Ja go nie malowalem... Jest juz taki od pewnego czasu... I bardzo dobrze... Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:56 Widze ze jestes po drinku? Bonapisałes bez błędów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.05.05, 07:46 Hey werty, Fuck you too... Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:02 O!!! Widze że przedawkowłes...!!! tracisz spokój...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mircius . [...] IP: *.bredband.comhem.se 23.05.05, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Hycel.Jeszcze raz hycel potrzebny od zaraz.Po co?? IP: *.ztpnet.pl 22.05.05, 21:01 Celem wyłapania tej zgrai anonimowych kundli internetowych co ujadają i spokojnie podyskutować nie pozwalają!!!Umiaru nie znają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulik internetowy Nas ne podołaty!!! Nas tu jest bohato !!! IP: *.ztpnet.pl 22.05.05, 21:06 Czy ta zadziwiająca agresja i zaciętośc nie wynika z tego że macie geny wschodnie tzn.ukraińskie???Ci ze Strzelec to pewne ale z gorzówka.Czyżby gorzów nareszcie nie wielkpolski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Nas ne podołaty!!! Nas tu jest bohato !!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 00:22 Zulik czyli zlodziej. O co Ci gosciu chodzi? Jesli chcesz cos napisac to niech to bedzie cos waznego dle Ciebie czy dla nas. Ty tylko takie ble... ble... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 09:04 pomijając tą pyskówkę zastanawiam się kto z serwera gazety wyborczej napisał ten wątek. Gdyby to była redakcja, to mielibyśmy słowo "redakcja" napisane na czerwono. Wygląda tak jakby ktoś bez logowania się na redakcję puścił wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:22 "..Wygląda tak jakby ktoś bez logowania się na redakcję puścił wątek..." jesteś bardzo bystra mrowka...!!! Jestem pod wrażeniem Szkoda tylko że 777... (np. w kynologi - pies 7 z miotu nie dostaje "swiadectwa pochodzenia" - nie wiem jak to jest u mrówek?) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 11:50 Gość portalu: werty napisał(a): > "..Wygląda tak jakby ktoś bez logowania się na redakcję puścił wątek..." > > jesteś bardzo bystra mrowka...!!! Jestem pod wrażeniem > > Szkoda tylko że 777... (np. w kynologi - pies 7 z miotu nie dostaje "swiadectwa pochodzenia" - nie wiem jak to jest u mrówek?) 777 to mój PIN do konta w banku :) Też nie wiem jak to jest u mrówek. Natomiast 7 dziecko u ludzi dostaje akt urodzenia i zazwyczaj zapomogę dla rodziny. A co do tego logowania na konto redakcji, to podejrzewam że któryś z wolontariuszy, czy jak kto woli stażystów dorwał sie do kompa w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:09 Przeciez kazdy może sie tak podpisac... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 14:27 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Przeciez kazdy może sie tak podpisac... przecież widzę że nie piszesz z serwera gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Apel do Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:39 Kochajcie bliżniego jak siebie samego -to apel do wszystkich piszacych i wypowiadających sie inaczej Dlaczego na naszym forum jest tyle nienawiści.Nie było mnie kilka dni w Gorzowie .Myslałem .ze dowiem sie coś ciekawego ,interesujacego a tu jak chamstwo było tak i zastałem to samo po powrocie .Nie chce mi się pisać ,bo ręce opadają,,czytając posty. Pozdrawiam z przyzwoitości bo jesteście ludzmi-pies mój, dał mi wiecej radości, niż ten smutek "postowy". Odpowiedz Link Zgłoś
gorzow.redakcja Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 15:13 Tylko posty napisane przez użytkownika, który wyświetla się na czerwono (w przypadku forum gorzowskiego - redakcyjny user ma nazwę gorzow.redakcja), proszę traktować jako napisane przez redakcję. Pozostałe posty to internetowe dowcipy. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 23.05.05, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 23.05.05, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 23.05.05, 17:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 23.05.05, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 24.05.05, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 24.05.05, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Apel do Forumowiczów 24.05.05, 19:47 gorzow.redakcja napisał: > Tylko posty napisane przez użytkownika, które wyświetlają się na czerwono (w > przypadku forum gorzowskiego - redakcyjny <:-))))))))))>user ma nazwę gorzow.redakcja), > proszę traktować jako napisane przez redakcję. Pozostałe posty to internetowe > dowcipy. > > __________ > pozdrawiam > Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 15:57 czy coś czujesz że z Tobą jest nie tak co Ci to przeszkadza przecież to są tylko wypowiedzi i jego zdanie nie potrafisz pracować w zespole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Apel do redaktora Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:05 Redaktorze ogólnopolskiego dziennika ! Normalnie nie zwracam na takie rzeczy uwagi ale tyś redaktor. Urzytkownik ? Zajrzyj do słownika i zapytaj chłopców z 3 z polskiego z podstawówki. Dzieci wiedzą redaktorze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Skąd ta nienawiść? Nawet straszenie hyclem upada! IP: *.ztpnet.pl 24.05.05, 20:18 Ujadacie i ujadacie prawdziwym forumowiczom przeszkadzacie!! Ktoś się wygłupił podszywając się pod redakcję a wy jak te kundle na wiosce na każdy odgłos sołtysa gdy sobie głośno ulży ujadacie jak najęci. Nie ma żużla w niedzielę stąd te nerwy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Skąd ta nienawiść? Nawet straszenie hyclem up IP: *.ztpnet.pl 24.05.05, 22:16 hheheeh dobre Qrnaolek :) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś