Dodaj do ulubionych

Apel do Forumowiczów

IP: *.gazeta.pl / 212.172.64.* 21.05.05, 09:54
Apeluje do Państwa o ignorowanie wypowiedzi Bernarda aktualnie myślimy na
zabanowaniu tego urzytkownika gdyż jego poziom krąży w okolicy dna.
Obserwuj wątek
    • Gość: open Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 10:00
      >> dna .
      Czyli dennicy
      • Gość: zg Re: Apel do Forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 10:35
        Dlaczego??? bardzo ciekawa osoba!! Nie musisz go czytac!
        Moze wydaje sie nie co ekscentryczny i slepo zakochany w Tadziu ale to dobry
        chlopak, naiwny ale dobry:)
        Nie wyobrazam sobie tego forum bez Bernarda, zostanie karolek-szmaciarz, hiro-
        ......(mialem go nie obrazac), Psychol i dziwka riki aaaaaaafuuuuuuuuu
        PZDR
    • Gość: Scott1 Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 21:57
      Palancie redaktorze sam sie zabanuj. Naucz sie najpierw jezyka polskiego
      cwoku. Tak sie pisze uzytkownik a nie Twoj urzytkownik dyslektyku. Do Bernarda,
      tego prawdziwego to chlopie jeszcze 20 lat nauki, bo z tego co widze wiecej
      siedziales w "kozie".
      • Gość: zg Re: Apel do Forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 22:01
        ????? co to bylo Scott???- to byl riki???
        Nie ladnie,nie ladnie
        • Gość: Scott1 Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 22:30
          Nie wazne kto to byl. Ale nie podoba mi sie gdy jakis bezpanski probuje
          poniewierac kogos waznego dla forum GW. Najpierw niech pokaze wlasna wartosc.
          • Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.05.05, 22:40
            Ja sie z tego forum przyjaciele nigdzie nie ruszam....
            Pozdoba sie? - Dobrze.
            Nie podoba? - Szkoda. Przyzwyczaic sie radze...
            he he he
            Oczywiscie he he he - owato pozdrawiam
          • Gość: zg Re: Apel do Forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 22:47
            Ja sie pytalem co to BYLO???
            To ty tak sie wypowiadasz??? "cwoku"???? nie baw sie w rikiego!!!
            • Gość: Qrnaolek Czy aby napewno nie potrzebny jest hycel??? IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 22:54
              Dzięki scott i inni forumowicze za zwalczanie anonimowej żulii która psuje
              atmosferę .Jakby co jestem z wami.
              • Gość: PRZEMYSŁAW [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:58
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: prezes Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 07:45
            Gość portalu: Scott1 napisał(a):

> Ale nie podoba mi sie gdy jakis bezpanski probuje
            > poniewierac kogos waznego dla forum GW

Ważnego może dla ciebie i twoich królików.
            Nie tobie reprezentować całe forum.
          • Gość: OOOO!!!!! [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:09
            • Gość: REDAKTOR [...] IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 11:42
              • Gość: forumowicz Scott1 i Bernard to dwa buce IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 11:47
                Wywalcie ich z forum.Popieram redaktorka.
              • Gość: crox Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 12:36
                Scott1 nie pouczaj baranów jak pisać proste wyrazy. W końcu nie każdy musiał
                skończyć podstawówkę :)
              • Gość: Scott1 Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 15:27
                Takiego jezyka nigdy nie czytalem w wykonaniu Bernarda. Nie mnie go bronic .
                On potrafi to zrobic sam. Wspolczuje Wam panowie, bo jak sfora psow ptraficie
                tylko ujadac. Forumowiczu wywalaj, wywalaj i zycze powodzenia. Uzytkownik teraz
                prawidlowo napisany Redaktorku. Ja do Ciebie z nauka a Ty na mnie buc nad buce.
                Po czym to kolega mnie rozszyfrowal?
                • Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 17:45
                  Hey Scott,
                  Dla tych "panow" najwiekszym problemem jest skala porownawcza...
                  Czym wiecej osob na forum tym smutniej oni wygladaja...
                  Jak nie ma do czago porownac to wszystko bedzie dobrze wygladac...
                  A wiec wywalic wszystkich ktorzy swa obecnoscia ...daja skale porownawcza...
                  To nawet nie "glupie"...
                  Nie tylko ludzie ale systemy stosowaly ta metode...
                  Mazywalo sie to izolacja i cenzura ...
                  Pozdrawiam
    • Gość: klon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:36
      • Gość: Henryk J. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:14
        • Gość: klon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:38
          • Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 19:49
            Hey klon,
            Nikt pod niczyja ochrona nie jest...
            Mysle po swojemu...
            Jesli wydaje ci sie ze jestem "myslacym inaczej"...niech ci bedzie...
            Pozdrawiam
            PS. A wlasciwie to jestem "myslacy inaczej" ..niz kto????
            • Gość: klon Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:03
              niż klon... chociaz to symbol twojej nowej ojczyzny...
              • Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 20:15
                Hey klon,
                Symbolem Kanady nie jest caly klon a tylko jeden listek...
                Taki jesienno-czerwony...
                Symbolem prowincji w ktorej mieszkam (Alberta) jest kwiat dzikiej rozy...
                Jest umieszczony na kazdej tablicy rejestracyjnej pojazdow...
                Pozdrawiam wyjasniajaco i informujaco
                • Gość: PRZEMYSŁAW Re: Apel do Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:30
                  Bardzo ciekawe są tematy forum gorzowskiego.
                  Chyba niektórzy wkraczają w okres dojrzewania i stają się buntownikami.
                  Wszystko na nie!
                  Oczywiście pozdrawiam bezkonfliktowo.
                  • Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:00
                    "Chyba niektórzy wkraczają w okres dojrzewania i stają się buntownikami"

weź ty przemyśl to PRZEMYSLAW o czym piszesz...

Benek jest juz przejrzały - nawet liść klonu ma czerwony...
                    • Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.05.05, 22:43
                      Hey werty,
                      Ja go nie malowalem...
                      Jest juz taki od pewnego czasu...
                      I bardzo dobrze...
                      Nie pozdrawiam
                      • Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:56
                        Widze ze jestes po drinku? Bonapisałes bez błędów!!!
                        • Gość: Bernard Re: Apel do Forumowiczów IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.05.05, 07:46
                          Hey werty,
                          Fuck you too...
                          Nie pozdrawiam
                          • Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:02
                            O!!!
                            Widze że przedawkowłes...!!! tracisz spokój...!!!
                          • Gość: mircius . [...] IP: *.bredband.comhem.se 23.05.05, 20:17
                  • Gość: Qrnaolek Hycel.Jeszcze raz hycel potrzebny od zaraz.Po co?? IP: *.ztpnet.pl 22.05.05, 21:01
                    Celem wyłapania tej zgrai anonimowych kundli internetowych co ujadają i
                    spokojnie podyskutować nie pozwalają!!!Umiaru nie znają!!!
                  • Gość: Zulik internetowy Nas ne podołaty!!! Nas tu jest bohato !!! IP: *.ztpnet.pl 22.05.05, 21:06
                    Czy ta zadziwiająca agresja i zaciętośc nie wynika z tego że macie geny
                    wschodnie tzn.ukraińskie???Ci ze Strzelec to pewne ale z gorzówka.Czyżby gorzów
                    nareszcie nie wielkpolski??
                    • Gość: Scott1 Re: Nas ne podołaty!!! Nas tu jest bohato !!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 00:22
                      Zulik czyli zlodziej. O co Ci gosciu chodzi? Jesli chcesz cos napisac to niech
                      to bedzie cos waznego dle Ciebie czy dla nas. Ty tylko takie ble... ble...
    • ant777 Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 09:04
      pomijając tą pyskówkę zastanawiam się kto z serwera gazety wyborczej napisał
      ten wątek. Gdyby to była redakcja, to mielibyśmy słowo "redakcja" napisane na
      czerwono. Wygląda tak jakby ktoś bez logowania się na redakcję puścił wątek.
      • Gość: werty Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:22
        "..Wygląda tak jakby ktoś bez logowania się na redakcję puścił wątek..."

jesteś bardzo bystra mrowka...!!! Jestem pod wrażeniem

Szkoda tylko że 777... (np. w kynologi - pies 7 z miotu nie dostaje "swiadectwa
        pochodzenia" - nie wiem jak to jest u mrówek?)
        • ant777 Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 11:50
          Gość portalu: werty napisał(a):

> "..Wygląda tak jakby ktoś bez logowania się na redakcję puścił wątek..."
          >
          > jesteś bardzo bystra mrowka...!!! Jestem pod wrażeniem
          >
          > Szkoda tylko że 777... (np. w kynologi - pies 7 z miotu nie
          dostaje "swiadectwa pochodzenia" - nie wiem jak to jest u mrówek?)

777 to mój PIN do konta w banku :) Też nie wiem jak to jest u mrówek. Natomiast
          7 dziecko u ludzi dostaje akt urodzenia i zazwyczaj zapomogę dla rodziny.

A co do tego logowania na konto redakcji, to podejrzewam że któryś z
          wolontariuszy, czy jak kto woli stażystów dorwał sie do kompa w redakcji.
          • Gość: redaktor Re: Apel do Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:09
            Przeciez kazdy może sie tak podpisac...
            • ant777 Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 14:27
              Gość portalu: redaktor napisał(a):

> Przeciez kazdy może sie tak podpisac...

przecież widzę że nie piszesz z serwera gazety.
            • Gość: swingpop Re: Apel do Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:39
              Kochajcie bliżniego jak siebie samego -to apel do wszystkich piszacych i
              wypowiadających sie inaczej Dlaczego na naszym forum jest tyle nienawiści.Nie
              było mnie kilka dni w Gorzowie .Myslałem .ze dowiem sie coś
              ciekawego ,interesujacego a tu jak chamstwo było tak i zastałem to samo po
              powrocie .Nie chce mi się pisać ,bo ręce opadają,,czytając posty. Pozdrawiam z
              przyzwoitości bo jesteście ludzmi-pies mój, dał mi wiecej radości, niż ten
              smutek "postowy".
    • gorzow.redakcja Re: Apel do Forumowiczów 23.05.05, 15:13
      Tylko posty napisane przez użytkownika, który wyświetla się na czerwono (w
      przypadku forum gorzowskiego - redakcyjny user ma nazwę gorzow.redakcja),
      proszę traktować jako napisane przez redakcję. Pozostałe posty to internetowe
      dowcipy.

• hiro [...] 23.05.05, 16:50
        • hiro [...] 23.05.05, 17:24
          • hiro [...] 23.05.05, 17:25
            • hiro [...] 23.05.05, 17:26
      • hiro [...] 24.05.05, 19:45
        • hiro [...] 24.05.05, 19:49
      • hiro Re: Apel do Forumowiczów 24.05.05, 19:47
        gorzow.redakcja napisał:

> Tylko posty napisane przez użytkownika, które wyświetlają się na czerwono (w
        > przypadku forum gorzowskiego - redakcyjny <:-))))))))))>user ma nazwę
        gorzow.redakcja),
        > proszę traktować jako napisane przez redakcję. Pozostałe posty to internetowe
        > dowcipy.
        >
        > __________
        > pozdrawiam
        > Blazej Wandtke
    • Gość: aga Re: Apel do Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 15:57
      czy coś czujesz że z Tobą jest nie tak co Ci to przeszkadza przecież to są
      tylko wypowiedzi i jego zdanie nie potrafisz pracować w zespole
    • Gość: Kłodawa Re: Apel do redaktora Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:05
      Redaktorze ogólnopolskiego dziennika !
      Normalnie nie zwracam na takie rzeczy uwagi ale tyś redaktor.
      Urzytkownik ? Zajrzyj do słownika i zapytaj chłopców z 3 z polskiego z
      podstawówki. Dzieci wiedzą redaktorze !
      • Gość: Qrnaolek Skąd ta nienawiść? Nawet straszenie hyclem upada! IP: *.ztpnet.pl 24.05.05, 20:18
        Ujadacie i ujadacie prawdziwym forumowiczom przeszkadzacie!!
        Ktoś się wygłupił podszywając się pod redakcję a wy jak te kundle na wiosce na
        każdy odgłos sołtysa gdy sobie głośno ulży ujadacie jak najęci.
        Nie ma żużla w niedzielę stąd te nerwy????
        • Gość: werty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:40
        • Gość: zg Re: Skąd ta nienawiść? Nawet straszenie hyclem up IP: *.ztpnet.pl 24.05.05, 22:16
          hheheeh dobre Qrnaolek :)
          PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka