Gość: TV-widz IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.05, 01:56 Kapitalne programy, np. ostatnio 3-częściowy film o naszym papieżu. Niestety widziałem tylko ostatni. Gdzie można znależć program TV "History"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oberwator TV Re: Gdzie znależć program TV "History"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:35 Jeśli chodzi o program "Viasat History" to można go znaleźć w kablu Multimediów kanał S 24 351.25 MHz. Kanał znajduje się z pakiecie rodzinnym czyli tym pośrodku pomiedzy pakietami tanim i drogim :) Viasat History do złudzenia przypomina kanał Discovery . W programie prezentowane są historie wszystkich i wszystkiego bez wzgledu na czas wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gdzie znależć program TV "History"? IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.05, 12:15 Chyba nie zrozumiałeś pytania. TV-widzowi chodzi o program "Programu". Ja też ten kanał oglądam w ciemno. Nigdy nie wiem, kiedy będzie coś ciekawego dla mnie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV-widz Re: Gdzie znależć program TV "History"? IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.05, 17:20 No jak to? Nikt nie ogląda "History"? Co np. dzisiaj będzie na tym kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Gdzie znależć program TV "History"? IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.05, 10:42 Chociażby tutaj: tv.wp.pl Bądź na www.viasatworld.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV-widz Re: Gdzie znależć program TV "History"? IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.05, 17:54 Gość portalu: google napisał(a): > Chociażby tutaj: tv.wp.pl Dzięki. Uratowałeś mi życie. Jestem krewny. Oto co będzie za chwilę (o 6 pm): --------------------------------- Harem Harem sobota 11.06.2005 18:00 Viasat History Filmowa podróż pozwala nam odkryć mroczny ?wiat haremu, miejsca, które przez długie lata otoczone było tajemnic+ i kojarzonego z fantazj+ i erotyk+. W szesnastym wieku tureckim Stambułem rz+dził Sulejman Wielki. O?rodkiem jego władzy był pałac Topkapi, w którym centralne miejsce zajmował harem. Sprowadzano do niego setki kobiet z całego imperium i z innych krajów. W tym miejscu seks oznaczał władzę. Dwuodcinkowy serial, zagłębiaj+c się w tajemniczy i czasami pełen okrucieństwa ?wiat haremu, opowiada o tym jak niektóre spo?ród tych kobiet odegrały decyduj+c+ rolę w rz+dzeniu największym imperium ?wiata. 60min Wielka Brytania 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gdzie znależć program TV "History"? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.06.05, 13:50 Hey TV-widz, Proste. Kanal 40 w Shaw TV. Rzeczywiscie wspanialy kanal. Swietna rozrywka i edukacja. 24 na dobe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: jełop! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.06.05, 04:32 Hey ta je, Jak pisze to wie....Co nie??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś