Gość: mr X IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 08.09.02, 20:02 WRESZCIE WYGRANA GORZOWSKIEGO ZESPOŁU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zielonogórzanin Re: STAL GORZÓW - POLONIA PIŁA 49:41 IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 07:51 Serdeczne gratulacje za wygraną z zespołem Polanii Piła dla żużlowców i wszystkich normalnych kibiców Stali Gorzów. Powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X Re: STAL GORZÓW - POLONIA PIŁA 49:41 IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 09.09.02, 12:13 Dzięki serdecznie za gratulacje !!! A jeżeli chodzi o zyczenie prze ciebie powodzenia naszej ekipie, czyli kolejnych zwycięstw, o to się równa walki w barażach, to chyba chcesz sie zmierzyc w lokalnym pojedynku o ekstraklase? no chyba że wygracie wszystkie mecze do końca i zajmiecie 1 miejsce w 1 lidze. powodzenia serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Toruń Re: STAL GORZÓW - POLONIA PIŁA 49:41 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:29 Gratuluję zwycięstwa .Życzę Wam jeszcze 4 punktów i zdrowia Piotrkowi Świstowi. Wierzę w Wasze Zwycięstwo w Gdańsku.Macie wspaniałego trenera , On na pewno coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X Re: STAL GORZÓW - POLONIA PIŁA 49:41 IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 10.09.02, 07:23 Dzięki serdeczne !!! To może oddacie nam punkty w naszym meczu??? Żartuje tylko, szkoda że apator nie walczy o mistrza macie dobry skład. A co z Mirkiem Kowalikiem??? Podobno ma kontuzje kręgosłupa???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Toruń Re: STAL GORZÓW - POLONIA PIŁA 49:41 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:57 Apator przyjedzie do Gorzowa w krajowym składzie i tu widzę Waszą szansę.Wszystko zadecyduje się w Gdańsku. Jeżeli chodzi o Kowalika , to nie jestem jego zwolennikiem .Z tego co wiem , a są to wieści niemal pewne to Kowalik będzie musiał opuścić Toruń .Poza małą grupą kibiców nikt go tutaj nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S Re: STAL GORZÓW - POLONIA PIŁA 49:41 IP: *.gorzow.mm.pl 14.09.02, 17:20 apator tylko wygrywa,bo ma ricardssona i datego wygrywa mecze gdyby sobie flis przypomniał jak się jezdzi na żużlu to GÓRZÓW by wygrywał mecze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś