Dodaj do ulubionych

Który z zielonogórskich polityków....

17.09.05, 23:22
... najwięcej złego zrobił naszemu miastu przez ostatnie 4 lata ?
A który najwięcej złego zrobił, ale mu się nie udało.

Taką malutką powtóreczkę z historii, na podsumowanie kończącego się
politycznego sezonu, pozwoliłem sobie zaproponować.
Może nie wszystkim się to spodoba, ale i tak zaproponuję.

Ktoś wymyślił, że "historia mądrością narodu" i że drugi raz tego samego
błędu się nie robi, więc niech mi który spróbuje zagłosować na Danielakową
to pszczoły napuszczę ! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ant777 Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.05, 23:37
      Niechciałbym aby wątek pachniał demagogią i wzrostem niechęci wobec zielonej.
      Ale z tego co sobie przypominam to Zych mieszał coś z agencjami od rolnictwa.
      • Gość: remek Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:42
        Oczywiście marszałek Zych i marszał(kówna)ek Danielak.
        Ale uwaga teraz i w przeszłości (przed zmianą partii) po cichu Czesiu
        Fedorowicz.
        • Gość: Grzesiek nocą Ja z ZG. Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.05, 00:43
          To w/w osoby dotychczas cokolwiek robiły? Jakoś nie zauważyłem. Jestem z
          Zielonej a te twrze widzę tylko raz na 4 lata i to w formie plakatów na słupach
          ogłoszeniowych. Także bracia z północy województwa- spokojnie. Wybierzmy
          wspólnie odpowiednich kandydatów bo będzie po lubuskim. Wy macie
          lepszych "asów" np. Samociaka. Pozdrowienia.
          • Gość: zg Re: Ja z ZG. Który z zielonogórskich polityków... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 11:00
            Mareczek_p dalej sieje swoja "ukryta nienawisc do ZG"

Skad wyciagnoles ta Danielakowa????? Juz nie masz co wymyslac??
            Co oprucz Zycha wam zrobili zielonogorscy politycy????/ Jestem pewien ze nie
            potraficie uzasadnic swoich wyborow.

Najbardziej chamowaci byli poslowie z gorzowka i teraz bedzie odwrotnie:)
            Zaopiekujemy sie wami:):):)
            PZDR
            • Gość: aga Re: Ja z ZG. Który z zielonogórskich polityków... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 11:21
              zg i masz rację,pretensje nieuzasadnione pozdrawiam
            • Gość: mag9 Re: Ja z ZG. Który z zielonogórskich polityków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:07
              Danielak:

"Komenda wojewodzka policji powinna sie znalezc w Zielonej Gorze" - na trzy dni
              przed poprzednimi wyborami.

Na szczescie nie udalo sie jej.
    • Gość: vts gościu, ty naprawde jesteś pier.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 11:48
      jak tamiemu szowiniście można było powierzyć forum ?

• Gość: pwr Re: gościu, ty naprawde jesteś pier.... IP: 62.87.178.* 18.09.05, 11:56
        to samo pytanie ciśnie mi sie na usta......
      • Gość: zzz Re: O KIM MOWA- konkretnie proszę IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 12:14
    • fineus Re: Który z zielonogórskich polityków.... 18.09.05, 11:59
      Bocheński
      Zych
      Danielak
      Brachmański

• marekkl Do marka_p 18.09.05, 12:40
      Witam,

Czytając Twoje posty wrogo nastawione do Zielonej Góry i południa województwa
      dochodzę do wniosku, że również piszesz felietony do "Ziemi Gorzowskiej"
      podpisując się "Miś Polarny". Dziwię się, że osobie tak nawiedzonej i pałającej
      nienawiścią powierzono pod opiekę Forum Gorzowa!

Nawiązując do tematu uważam, że posłowie powinni dbać o całe województwo, ale
      rzeczywistość jest inna. Posłowie z Gorzowa np. Bachalski, Marcinkiewicz robią
      wszystko, aby lepiej miało ich miasto, natomiast posłowie z południa walczą o
      lepszy byt takich miast jak Zielona Góra, Nowa Sól, Żary, Żagań, Świebodzin...

Może warto coś zmienić i głosować na polityków nie mających klapek na oczach GW
      lub ZG:):)

Pozdrawiam!
      • Gość: zg Re: Do marka_p IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 13:00
        Schamiales mareczku do konca tzn. jestes juz gorozwiaczkiem w pelnym wydaniu.

Ludzie tu dyskutuja wymieniaja poslow z ZG a ja dalej nie uslyszalem co
        konkretnie (oprucz Zycha) zrobili zlego dla gw poslowie z ZG???????

Kazio jatrzy jatrzy i niszczy stopniowo ZG
        Jacus przegiol w swojej nienawisci i sam sie wyeliminowal
        Darek chamskie zagrywki w sejmie, wykradl TV

Zrozum gamoniu jeden ze poslowie lobbuja dla swoich miast i tak bylo i tak
        bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!

Natomast najgorsi sa tacy co przez swoj zbytni patryiotyzm powoduja upadek woj.
        np. pan jakuszynski!!!!!!!!!!!!

Juz mam dosc tych twoich podchodow i szowinistycznych watkow na forum rowniez w
        Szczecinie.

• Gość: nemo Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 13:33
      To jest gorzowskie forum GW i nie widze powodu dla którego nie można by było
      wygłaszać opini na temat zielonych posłów.
      ZG jesteś dwulicowcem do kwadratu raz piszesz, że nasz radny Pan Jałoszyński
      jest szmatą bo lobbuje za Gorzowem, a gdzie indziej piszesz, że posłowie
      koniecznie powinni lobbować na rzecz miasta skąd się wywodzą.
      Wcześniej gość o nicku Fineus podał cztery nazwiska, które faktycznie wiele
      GORZOWOWI krwi upuściły. Uniwerek, KRS, ARMR.
      ZG jak jesteś taki sprawiedliwy to napisz co Gorzów zabrał zielonce. Jakie
      instytucje. I nie pisz o NSA bo tu była sprawa otwarta. Jędrzejczak kupił sąd
      dla Gorzowa za 19 baniek, a wy mogliście dać 20 i byłby u was.

no dawaj, pomyśli i pisz

pozdrawiam zielono
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 13:47
        zg zaraz napisze że tv i że ich jest 8 razy więcej, matoł jeden.
        pisze wkółko to samo od kiedy pamiętam,chyba ma jakiś gotowy wzór ,kopiuje go
        i wkleja wkółko macieju.

pzdro
        • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 14:15
          hey karolek ty tez piszes wkolko to samo.

Zreszta tak jak inni
          Rozmowa kto komu co ukradl byla przerabiana po X razy.
          PZDR
      • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 14:10
        ech nemo nemo...

Widocznie nie czytasz uwaznie lub nie rozumiesz co czytasz.
        Zdaza sie, pisze niewyraznie:)

Zrozum gamoniu jeden ze poslowie lobbuja dla swoich miast i tak bylo i tak
        bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!

Natomast najgorsi sa tacy co przez swoj zbytni patryiotyzm powoduja upadek woj.
        np. pan jakuszynski!!!!!!!!!!!!

Tak napisalem, teraz rozumiesz???????:)

> Wcześniej gość o nicku Fineus podał cztery nazwiska, które faktycznie wiele
        > GORZOWOWI krwi upuściły. Uniwerek, KRS, ARMR.

Uniwerek?????????? o ku.. tzn. co????? Jakias nowa shiza w gw???:)
        Co KRS???????? jak bylo?????

> ZG jak jesteś taki sprawiedliwy to napisz co Gorzów zabrał zielonce. Jakie
        > instytucje. I nie pisz o NSA bo tu była sprawa otwarta

Prosze bardzo.
        TVP LUBUSKA - miala powstac w ZG
        Po kilku manipulacjach gorozwskich poslow a szczegolnie po akcji Darka K gdzie
        rozprowadzal przed glosowaniem w sejmie ulotki (wsrod poslow SLD) inf. ze w ZG
        jest prawicowa prezydent.

To bylo bardzo fer a decyzja o umieszczeniu TV LUBUSKA w gw byla podjeta tylko
        i wylacnie ze wzgledow merytorycznych a nie jak wyzej napisalem politycznych:)

Komenda policji w ZG
        Doszczetnie zrabowana, zlikwidowany oddzial AT.
        Chlopaki mieli do wyboru albo przeprowadzaja sie do wieeeeeelkiego gw i dalej
        pracuja w oddziale AT albo zostaja w ZG i pracuja na ulicach w prewencji:)

Bardzo fer:)

No dawaj, pomysl i pisz:)
        PZDR
        • Gość: Bidek Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.kam.pl 18.09.05, 14:58
          A czemu TV3 miala powstac w zielonej? A kto najpierw pierwszy zaczal roznosic
          ulotki? wasi poslowie z zielonej. A czemu w senacie zostala przeglosowana
          ustawa i znow wrocila do sejmu? bo pani DANIELAK w senacie miala
          wieksze poparcie i gadala bzudy na temat Gorzowa !!!
          • Gość: karolek lat 9i pół Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 15:29
            bidek,z nimi sie nie dogadasz.
            jak zapytasz czemu tv w zielonej a nie w Gorzowie,to chórem zaśpiewają starą
            śpiewke,bo u nas ci uniwerek i tłumy wysoce kwalifikowanych pożal sie Boże
            dzienniarzy przecież(heheheehehe).
            jak zapytasz czemu urząd marszałkowski środki wojewodzkie przyznaje głównie
            południowej części i zielonej górze,znów chór zaintonuje wyświechtany
            wierszyk,bo nas 10 razy wiecej przecież(hehehehhehehehe).
            jak zapytasz czemu Zych ukradł to czy tamto,chór znowu chórem:on lobbuje
            przecież(hehehehhehhe).

i tak można w nieskończoność.
            chłop swoje,krowa swoje.
            ty pytasz ,oni bzdury pletą że ręce opadają.
            ale w udawaniu głupka też jakaś metoda jest.

pzdro
            • Gość: Bidek Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.kam.pl 18.09.05, 17:46
              Masz rację
              komentowanie wypocin zg i jemu podobnych nie ma sensu!!!!

nie zrozumie matoł, że WSA powstało,bo do Poznania wpływało 63%spraw z północy
              województwa ( m.in. dzięki Izbie Celnej w Rzepinie )
              dla mnie osobiście niezrozumiałe jest dlaczego Gorzów musiał wydać tyle
              pieniędzy na coś co ze względu na ilość spraw obligatoryjnie mu się należała.

Sprawa ARiMR to ku..kie bagno, w jaki sposób przekroczono 14-krotnie budżet
              na modernizacje oddziału w ZG i nikt nie został pociągnięty do
              odpowiedzialności.

Sprawa NBP i ustanowienie delegatury UW w ZG w ostatnim dniu urzędowanie pana
              wojewody Iwana
              - tego samego co teraz bredzi na spotkaniach przedwyborczych PO o cięciach w
              urzędach !!

Moja lista ludzi, którzy mają w dupie wszystkie innne miasta w województwie
              oprócz metropolii zielogórskiej-ma się rozumieć

1 Danielak za TVP i kłamstwa na temat Policji
              2 Zych za złodziejstwo i kłamstwa w sprawie ARiMR , jego prostackie i wulgarne
              słownictwo.
              3 Iwan, ten to dopiero nam zaszkodził sprawa NBP i niepotrzebnych miejsc pracy
              w delegaturze UW w ZG!
              4 Brachmański za poróznianie w kręgach policyjnych
              5 Ronowicz za jej płytkie wypowiedzi na temat Gorzowa
              6. Bocheński, który sto razy obiecywał KRS

im przeszkadza nawet powstanie oddziału koronografii w Gorzowie ( pisali do
              Religii pisma przeciw nam), czy pamięta ktoś sprawę Wydziału Gospodarczego ,
              nawet posłużyli się Zoll-em( współczuje prezes Czubieniakowej)byle nam
              zaszkodzić

a z nowych oszołomów to AST z PO, w jego programie mażna przeczytać o jedynym
              mieście wojewódzkim w lubuskim i wypociny o niesłusznej decyzji w sprawie WSA

Dziękuję Markowi P. za ropoczęcie tego linka,
              nie może być tak, że znowu 1333 gorzowian pójdzie głosowałać na Danielak jak
              podczas ostatnich wyborów.

• Gość: nemo Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 18:39
                Biedak masz w 100%racje, ale to nic nie zmieni. ZG znajdzie jakiś kant w twojej
                wypowiedzi i napisze, że jesteś idiotą, debilem, nieukiem itd.
                Jak Jałoszyński się przeciwstawił ZG, to chcą go zlinczować a facet bronił
                interesów Gorzowa.
                Na koniec sprawa diecezji i katedry lub jak ktoś woli kontrkatedry.
                • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 18:46
                  Jasne ze znajde:)
                  W twojej tez...

> Jak Jałoszyński się przeciwstawił ZG, to chcą go zlinczować a facet bronił
                  > interesów Gorzowa.
                  Ten facet nie bronil interesow gw.... on im szkodzil i nawet mareczek po
                  zapoznaniu sie z opinia mieszkancow szczecina(forum) zmienil zdanie i oglosil
                  ze gorzow jest za stara droga przez ZG bo tak lepiej (szowinista falszywy)

Poza tym pan radny obecnie kandyduje na posla lubuskiego a dal dowod ze
                  lubuskei ma w d.... nawet Miedzyrzecz!!!!

> Na koniec sprawa diecezji i katedry lub jak ktoś woli kontrkatedry
                  No co?????? Czyja to wina? ZG??????:):):)
                  Do Watykanu biegnijcie i tam robie awanture krzyczac Gorzowek weeeeeeeeeeeeelki
                  jest!!!!!
                  PZDR
              • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 18:42
                Juz sie dowartosciowaly dwa pedaly????:)

> nie zrozumie matoł, że WSA powstało,bo do Poznania wpływało 63%spraw z
                północy
                > województwa ( m.in. dzięki Izbie Celnej w Rzepinie )
                > dla mnie osobiście niezrozumiałe jest dlaczego Gorzów musiał wydać tyle
                > pieniędzy na coś co ze względu na ilość spraw obligatoryjnie mu się należała.

Matol to twoj stary a o WSA nic nie wspomnialem.
                Jednak jesli chodzi w tym temacie to WSA obsluguje cale woj. a nie tylko
                gorzowek a do wybudowania obiektu nikt was nie zmuszal, tadeo sam zdecydowal!!

> Sprawa NBP i ustanowienie delegatury UW w ZG w ostatnim dniu urzędowanie pana
                > wojewody Iwana
                > - tego samego co teraz bredzi na spotkaniach przedwyborczych PO o cięciach w
                > urzędach !!

Byles w ZG kiedys???? Widziales siedzibe NBP w ZG?????????
                Przyjedz to ku.. odrazu odechce ci sie dyskutowac w tym temacie.

> 1 Danielak za TVP i kłamstwa na temat Policji
                Klamstwa?????????? hahaha wyszabrowaliscie wszystko bo ZLODZIEJAMI jestescie!!!

> a z nowych oszołomów to AST z PO, w jego programie mażna przeczytać o jedynym
                > mieście wojewódzkim w lubuskim i wypociny o niesłusznej decyzji w sprawie WS

Widac ze nie masz pojecia o czym piszesz:)

No to wymieniles juz wszystkich.
                No prosze nawet Danielakowej sie dostalo a zawsze twierdzilem ze ona nic nie
                robi.

Dziekujemy mareczku p.... my tez beedziemy pamietac i glosowac na swoich:)
                Zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie:)
                PZDR
    • Gość: nemo Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 18:51
      mam dość tego ZG i dlatego jestem za eutanazją
      • e_werty Re: Który z zielonogórskich polityków.... 18.09.05, 18:54
        "...jestem za eutanazją..."

czyli co - EUropejski TAN z AZJA?
      • Gość: Janek Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.05, 20:17
        już niedługo się rozstaniemy(jak wskazują wszystkie gwiazdy na niebie)... więc
        głowa do góry!!!! Nie będziecie z tą okropną Zieloną Góra, która jest winna
        wszystkim nieszczęściom Gorzowa, włącznie z aresztowaniem Waszego
        Prezydenta... :)

Zobaczcie wątek "osiem województw"

Pozdrawiam z ZG
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 20:37
          i bardzo dobrze.
          tylko nie wiem, kto będzie bardziej płakał.

pzdro
    • Gość: karolek lat 9i pół Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 21:10
      moja czołówka listy to:

1. ZYCH JÓZEF
      przywódca ,guru i koło napędowe nienawidzących Gorzów oszłomów.
      bez niego byłoby w lubuskiem o niebo spokojniej.
      2.BOCHEŃSKI ANDRZEJ
      szef prozielonogórskiego urzędu marszałkowskiego,on i podwładni jak wiadomo
      opracowali specjalny klucz do dzielenia woj.pieniędzy ,czyli 1 zł dla was ,5 zl
      dla nas.
      3.DANIELAK JOLANTA
      w przedwyborczych mediach ucieleśnienie dobroci i dziewiczej
      niewinności,chodzący miodek.
      w rzeczywistości herod baba,naładowana nienawiścią do Gorzowa aż po same uszy.
      4.BRACHMAŃSKI ANDRZEJ
      kiedy był u wladzy bruździł wokół Gorzowa jak tylko mógł.
      tak sie zapamiętał w tym brużdżeniu, że zapomniał o obowiązkach służbowych i...
      na razie jest odstawiony na boczny tor.
      5.PAŃTAK KAZIMIERZ
      powiązany z twardogłowymi SLD-owcami,siedzi sobie w sejmiku i swoje robi.
      trzeba na niego bardzo uważać.

pzdro
      • marek_p Re: Który z zielonogórskich polityków.... 18.09.05, 21:31
        > 5.PAŃTAK KAZIMIERZ
        > powiązany z twardogłowymi SLD-owcami,siedzi sobie w sejmiku i swoje robi.
        > trzeba na niego bardzo uważać.

Z tym ostatnim stwierdzeniem się w pełni zgadzam.

Ma duży udział w "naprawieniu" gorzowskich szpitali. Odstawił kiedy trzeba
        nawet małe show.
        Niby niepozorny starszy pan, ale jego "żarciki" znajdują odbiorców i poklask.

To może być dobry typ na zwycięsce naszego wątkowego plebiscytu.
        Kandyduje ?? (bo nie śledzę ich tam wszystkich)
    • marek_p Re: Który z zielonogórskich ... 18.09.05, 21:25
      Miałem nadzieję na konkrety, a tu tylko emocje.
      Naszych gości z ZG informuję, że Hiro i tak mnie nie lubi, więc wątki
      z wulgarnym słownictwem będą usuwane.

Wracając jednak do tematu, moim zdaniem najwięcej złego zrobił naszemu miastu
      zielonogórski marszałek - Bocheński.

Zanim dostał szpitale pod swoje władanie, gorzowianin miał możliwość wyboru
      placówki, w której chce się leczyć, szpitale konkurowały ze sobą, lekarze się
      starali o dobrą opinię dla swojej placówki.
      Był też straszak w postaci plajty (któryś ze szpitali mógł zbankrutować, cały
      szpital wojewódzki nie, bo inaczej doszłoby do rozruchów ulicznych, bo
      obywatele upomnieliby się o konstytucyjne prawo i odmówili płacenia składki
      zdrowotnej), musieli dbać o finanse i nie zadłużać się.

Z kołchozie zlokalizowany w trzech różnych częściach miasta nikt się nie czuje
      gospodarzem - to widać, takie są fakty.
      "Połączenie" to dorobek 8 letniej pracy marszałka, no i lotnisko, co uruchomił,
      unieruchomiło się (rynek to sprawił) i teraz ma się ponownie uruchomić i wozić
      do Warszawy urzędników.

Najsmutniesze jest to, że ktoś, komu NIK powinien postawić zarzut o braku
      nadzoru (gigantycznych rozmiarów dług, niewydolność fukcjonowania całego
      systemu szpitalnego w mieście wojewódzkim) kandyduje sobie spokojnie, przez
      nikogo nie niepokojony, poza jakimśtam mareczkiem_p.

Albo ja mam źle poukładane pod sufitem, albo ten kraj schodzi na psy
      (sorki, może to w czasie przeszłym, bo już dużo różnych reprezentantów
      narodu w poprzednim parlamencie też mieliśmy).

Najśmieszniejsze jest to, że prawdopodobnie ten pan ma personalne poparcie
      w osobach, które o sobie mówią, że miłują Gorzów.

Ja mówię, że bardziej miłują partię, niż ojca swego, może schorowanego,
      co mu szpital może potrzebny się okazać.

Przywaliłem, bo miałem prawo i poczucie obowiązku. Przypomnieć musiałem bo
      niektórzy mają pamięć dobrą, choć krótką.
      No a teraz śmiało - prawy do lewego - walcie we mnie, ale bez wulgaryzmów -
      ARGUMENTY i KONKRETY !

Szkoda, że forum ma takie marne przełożenie. Ktoś Bocheńskiemu to powienien
      powiedzieć na spokojnie w telewizji.
      Nie pchaj się człowieku, nie sprawdziłeś się, bez Ciebie w polityce świat
      będzie istniał, ktoś Cię nakłamał, że jest inaczej.
      • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich ... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 21:45
        A szlyszales mareczku ze NFZ dyskryminuje LUBUSKIE ???????//

Moze to jest powodem zlej syt. finansowej naszych szpitali???
        Moze watro zapytac sie jak jest dyrektorow szpitali zanim zacznie sie kogos
        oskarzac???????

Dtuga kwestjia to ta glupa gadanina co kto komu ukradl i wymienianie politykow
        ktorzy sa za to odpowiedzialni.

Jest zagrozenie iz woj. zlikwiduja i wtedy ta cala wymana zali i osadow trafi
        do kosza bo nic nie zostanie.

Wszyscy lobbuja czy jatza dla swojego miasta ale jesli lobbink powoduje
        dzialania przeciw interesom calego woj.(pan radny z gw) to juz jest naprawde
        zle.

PZDR
        • marek_p ZG 18.09.05, 22:13
          Dziękuję, że bez wulgaryzmów.

Pisałem, że bez Bocheńskiego w polityce świat będzie się kręcił dalej i żaden
          meteoryt nagle nie przywali.
          Nie sprawdził się, narobisz szkód (nam szczególnie). Niech odejdzie, zajmie się
          pasieką lub czymś równie pożytecznym.
          • Gość: karolek lat 9i pół Re: ZG IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 22:20
            Bocheński to wypadkowa całej reszty pojedynczych jednostek z miasta na zig.
            a pasiekami tez niech sie lepiej nie zajmuje ,szkoda pszczół i miodku.

pzdro
    • Gość: nemo Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 22:21
      ZG, cieszy mnie fakt, że zrozumiałeś iż jest źle a raczej bardzo źle. Politycy
      górnego szczebelka doprowadzili do tego, że woj. się nie obroni. Masz pretensje
      do radnego ale nie pomyślałeś, że chłop może dokładnie wie co będzie po
      wyborach z lubuskim.
      • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 22:33
        > ZG, cieszy mnie fakt, że zrozumiałeś iż jest źle a raczej bardzo źle

ja to od dawna rozumem i nie raz pisalem o koniecznosci pojednania dla dobra
        ogolnego.
        Niestety ja jako chamidlo z piekla tego forum(demon majajacy ogonem po
        klawiaturze)nigdy nie zostalem uwaznei wysluchany i wcale sie nie dziwie a
        logowac sie w inny sposob niz "zg" nie mam zamiaru.

> do radnego ale nie pomyślałeś, że chłop może dokładnie wie co będzie po
        > wyborach z lubuskim.

On wie ja zyskac naiwosc gorzowskich wyborcow.
        Zreszta nawet jakby wiedzial co bedzie z lubuskim to dalej jestesmy w regionie
        i trzeba sie trzymac razem albo zrec sie jak do tej pory.

Jesli w samym lubuskim nie ma zgody w temacie S3 to jak mamy sobie poradzic z
        lobby poznaniskim.
        Jak sobie poradzimy z innymi kwestiami i obrona Lubuskiego skoro bedziemy
        postepowac jak ten pan radny.

Duzy uklon wobec rady miejskiej GW( chodz to polityka i glosy na poludniu b.im
        sie przydadza) mimo to sa to ludzie rozumni i wiedza co jest dobre dla miasta.

PZDR
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 22:44
          oszołom jesteś zg.
          piszesz co innego,myślisz co innego.
          piszesz ,przestańmy sie żreć ,weźmy sie za lubuskie bo dziadzieje i wkrótce je
          rozbiorą.
          z drugiej myślisz ,lubuskie niech będzie, byle na takich zasadach jak teraz,to
          co ukradniemy to nasze a zych ,bochenski & s-ka niech dalej "lobbują"
          jak "lobbowali" do tej pory.
          czyli wracamy do punktu wtjścia,grunt to sprawiedliwość po zielonogorsku.

pzdro
          • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 23:05
            oszolom to jestes ty.

Widac to po zalozonych debilnych watkach typu "antyrekalma telepizzy"

Nie draznij mnie i siedz cicho. Widac ze masz problemy z rozumowaniem nawet
            najprostrzych kwestji.
            PZDR
            • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 23:07
              aha dodam ost zalozony przez ciebie watek na forum ZG

"szkoda ze nie ma rikiego!!!" - oszolom!!!!!
              lub ten na forum zuzel:) -kabaret hehe
              PZDR
    • Gość: daktylowiec marek_p NIE POWINIEN BYC OPIKUNEM FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 00:01
      m.in za agresje i brak obiektywizmu w wypowidziach,
      i zakładanie głupich nieczemu nie slużących wątków,
      wywołujacych jednynie niesmaczne animozje

znajdzcie kogos lepszego,
      bo poziom waszego opiekuna
      jest po prostu "dziadowsli"
      (zobaczymy czy ma zdolnosci cenzorskie)
      • Gość: zg Re: marek_p NIE POWINIEN BYC OPIKUNEM FORUM IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 00:19
        Karolek powinien zostac opiekunem gorzowskiego forum.

Poziom nie odbiegalby znacznie od obecnego.
        PZDR
      • marek_p Zejdź z palmy ! 19.09.05, 23:29
        Gość portalu: daktylowiec napisał(a):

Człowieku palmy daktylowej, jeszcze na razie Wy tu nie rządzicie tym forum.
        Błażej i Gazeta prosili o to, żeby tłumaczyć gościom tego forum, żeby
        wulgarnych słów nie używali i tłumaczę i nawet ZG napisał w tym wątku posta
        bez takowych.
        Błażej był na tyle mądry, że zaproponował opiekę nad forum również kobiecie,
        one są z natury łagodniejsze i jak marek_p za mocno w politykę będzie się
        wdawał, to Pretty przytnie.

> m.in za agresje i brak obiektywizmu w wypowidziach,

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Agresją nie jest poruszanie
        powszechnie znanych spraw, mimo iż może trochę nie w porę (dla polityków).

> i zakładanie głupich nieczemu nie slużących wątków,
        > wywołujacych jednynie niesmaczne animozje

Tak sobie oglądam ten szoł wyborczy, myślę, i do wniosku dochodzę.
        Taki wyborca, to ma niewiele do powiedzenia.
        Jego sytuacja jest nieciekawa.

Zobaczcie, kandydat na naszego reprezentanta opowiada co chce i gdzie chce.
        Jak ma media po swojej stronie to jest panisko, wszędzie się wkręci i pokaże.
        Tak wygląda jakby wszystkie nasze sprawy się bez niego nie dały kręcić.

Taki wyborca to ma przechlapane, nawet jeśli jest skupiony w jakimś
        stowarzyszeniu to media odmówią mu publikacji przed wyborami opinii na temat
        wcześniejszych "dokonań" jednego, czy drugiego polityka.
        Musiałby za taką publikację zapłacić, a budżet Państwa nie zwróci kasiorki po
        wyborach.

Naprawdę nie ma jak spytać kandydata na naszego reprezentanta, o to jak widzi
        jedną, czy drugą sprawę.
        Kto u licha ma w obecnych czasach tyle wolnych godzin (chyba tylko bezrobotny),
        żeby szukać kto i gdzie występuje, zresztą trzeba by wysłuchać całych tych
        trocin co na plakatach i ulotkach, by ewentualnie potem zapytać o coś
        konkretnego.

> znajdzcie kogos lepszego,
        > bo poziom waszego opiekuna
        > jest po prostu "dziadowsli"

Twojego poziomu nie oceniam.
        Miałeś tu konkretną robotę do zrobienia, więc spróbowałeś.

Byłbyś sprytniejszy, gdybyś napisał, że "poziom opiekuna naszego forum
        jest "dziadowsli".
        Trochę by mnie zabolało, a tak, spłynęło jak po kaczce.

Na pocieszenie muszę Ci napisać, że tym wątkiem narobiłem sobie wrogów
        wśród gorzowian, którzy by chcieli, żeby pozostali gorzowianie mieli
        pamięć malutką i pamiętali nazwiska, ale nie pamniętali co tym nazwiskom
        "zawdzięczamy".

Matka partia od ojca staruszka ważniejsza.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=29191110&a=29217066
        No to miłych kontaktów na tej palemce i czasem na ziemię zejdź, wyprostować
        sylwetkę ;)

Pa!
    • ant777 Re: Który z zielonogórskich polityków.... 19.09.05, 07:23
      No i czegoś się dowiedziałem z tego wątku.. Pomijając pyskówki nawet szybko go
      przeczytałem.
      Przeglądając ulotki zauważyłem ciekawą rzecz. Kandydaci ukrywają miejsce
      swojego zamieszkania - w sensie: "w jakim mieście mieszkam".
      Chyba większość pisze: "jesteśmy lubuszanami". Jak widać wybory łączą
      wszystkich troską o lubuskie. Zobaczymy jak to będzie po wyborach.
    • Gość: Anty wyborca Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.crowley.pl 19.09.05, 23:41
      Nie mam dylematu. Oddaję do Sejmu głos nieważny, który komisja musi policzyć. To
      jest lepsze od siedzenia w domu i marzekania. Możemy w ten sposób zgodny z
      prawem wyborczym powiedzieć politykom co myślimy o nich i ich partiach klikach.
      Pomyśl co zrobić dalej!
      Wystarczy znać prawo a demokracja staje się rzeczywistością!
    • Gość: Paul Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:35
      O ile wiem to Gorzów specjalizował się w szkodzeniu Zielonej Górze w ostatnich
      latach. Mimo że popieram PO własnie z tego powodu nie poparłem Bachalskiego. A
      jak sobie pomyslę że do rządu wejdzie ten fanatyk Marcinkiewicz...to nie jest
      miło. Skąd w Gorzowie takich cyników bierzecie?
      • marek_p Re: Który z zielonogórskich polityków.... 26.09.05, 22:39
        Twoja wypowiedź kwalifikuje się jako zniesławienie osoby publicznej.

Wypowiedź zg została usunięta, bo zawierała obraźliwe stwierdzania wobec
        całej gorzowskiej społeczności, której się czuję częścią.

Proszę wytupać buty jak pójdziecie gdzieś jeszcze w gości.
        • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 22:51
          hehe moje wypowiedzi przy wypowiedziach gorzowskich "przedstawicielach " na
          forum ZG sa lagodne!!!!!!!!!

Dobrze o tym wiesz!!!!

Twoje na gw sa obrazliwe i chamskie wobec ZG i powinno sie je wykasowac

Wiem ze jestes w..... przez wybory no ale coz.....

Kazdy ma swoje miejsce i burki i pany:)

Cos napisalem nie tak?????//

To mnie wykasuj:) hahaha\

Ps. gdzie karolek odgrazajacy sie jeszcze wczoraj??????????:)

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahah hahahaah hahaahah hahaahah haahahahah

Zielona Gora GORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)

PZDR
          • marek_p Re: Który z zielonogórskich polityków.... 26.09.05, 22:54
            Gość portalu: zg napisał(a):

> hehe moje wypowiedzi przy wypowiedziach gorzowskich "przedstawicielach " na
            > forum ZG sa lagodne!!!!!!!!!

To już problem mojej serdecznej koleżanki Arweny.
            Z wyników wyborów jestem nawet całkiem zadowolony:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=29594951&a=29596028
        • Gość: pwr Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: 62.87.178.* 26.09.05, 22:56
          marek_p napisał:

> Twoja wypowiedź kwalifikuje się jako zniesławienie osoby publicznej.
          >
          > Wypowiedź zg została usunięta, bo zawierała obraźliwe stwierdzania wobec
          > całej gorzowskiej społeczności, której się czuję częścią.
          >
          > Proszę wytupać buty jak pójdziecie gdzieś jeszcze w gości

Granica śmieszności oraz braku obiektywizmu w ocenie wypowiedzi jednej i drugiej
          strony została przekroczona (znowu).... Przez kogo? Opiekuna forum.........
          • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 23:01
            > Granica śmieszności oraz braku obiektywizmu w ocenie wypowiedzi jednej i
            drugie
            > j
            > strony została przekroczona (znowu)..

Ja chamidlo forum nie raz bywalem lagodny i probowalem sie dogadac

Ale opiekun ( ktory nie rozni sie wogole ode mnie)???????????

Co to za opiekun??????/

Agitator polityczny i fanatyk!!!!!!!!!!!!

KASUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PZDR
            • marek_p Re: Który z zielonogórskich polityków.... 26.09.05, 23:07
              Gość portalu: zg napisał(a):

> KASUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprzedzałem, że więcej nie będę tolerował wulgarnych prowokacji i obraźliwych
              określeń gości z sąsiedniego miasta podobnej wielkości.

Nie obchodzi mnie liczba wrogów na forum. Obiecałem i będę się tego trzymał.
              Z odpisywaniem na twoje uwagi też będę się ograniczał.
              • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 23:11
                Marku_p

Nie odgrazaj sie (tak jak karolek i riki) troche ochlonij.

Jestes nieobiektywny i tak jak kiedys jak o tobie pisalem
                " marek_p inteligentny wiedzacy co i jak - takich sie boimy"

Sprobuj zachowac sie jak opiekun i nie wdawaj sie w polemike ze mna.

Przeprosilem Cie ost. a ty skasowales maja wypowiedz z czysto politycznych
                pobudek.

Bachalskie sie dostal!!!!!!

Zadowolony????????????

hmmmmm Bachalski czyli Poznan???????????????//

Brawo Lubuskie!!!!!!!!

PZDR
          • marek_p Re: Który z zielonogórskich polityków.... 26.09.05, 23:15
            Gość portalu: pwr napisał(a):

> Granica śmieszności oraz braku obiektywizmu w ocenie wypowiedzi jednej
            > i drugiej strony została przekroczona (znowu)....

No to może jakieś szczegóły, gdzie ta granica. Przed kolacją można wyzywać
            od fanatyków, a jak człek syty to już łagodniejszy ?

> Przez kogo? Opiekuna forum.........

Dziś opiekunem forum jestem jutro nie muszę być. Nie będę się nikim podpierał.
            Wielu moich przyjaciół z forum odeszło, bo za dużo nieuprzejmości względem
            innych było.
            • Gość: zg Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 23:20
              Ty chyba dalej nie rozumesz

Jest wielu fajnych ludzi z ZG i w GW i wielu fanatykow z gw i zg takich jak ja
              i ty.

Nie roznisz sie niczym ode mnie a wyzwisko typu fanatyk od ku.. czy scierwa to
              chyba roznica ktorej opiekunowie nie dostrzegaja!!!!!!!!

Na forum ZG podjeto juz twoj watek...

Ale tam ludzie nie sa tak pamietliwy i zawzieci jak ty i ja.

PZDR
              • andy54 Re: Który z zielonogórskich polityków.... 27.09.05, 00:32
                Zastanawiam się dlaczego marek p czy też kilku innych forumowiczów podejmuje w
                ogóle dyskusję z niejakim "zg" ? Przecież jest to prymitywny prostak nie
                potrafiący sklecić ortograficznie jednego zdania . Z takimi imbecylami
                zatrutymi swoimi szowinistycznymi wizjami nie powinno się podejmować żadnej,
                jeszcze raz powtórzę ŻADNEJ dyskusji. Jego słownictwo nie bardzo wykracza poza
                zakres budki z piwem,a często aroganckie i bezczelne wypowiedzi zniechęcają
                nawet do czytania jego wypocin. Dajmy sobie spokój z takim indywiduum i
                ignorujmy takiego chama na tym forum.
                • Gość: Gosciu Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:51
                  Odnośnie oddziału NBP
                  - stary dyrektor (przed emeryturą) NBP w zielonce OSZUKAŁ w danych
                  statystycznych odnośnie ilości rachunków i obrotów - stąd zapadła taka decyzja w
                  Wa-wie !!!
                  • Gość: Gosciu Re: Który z zielonogórskich polityków.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:03
                    Odnośnie ARiMR
                    - wojewoda proponował budynek po zlikwidowanym oddziale NBP w Gorzowie,
                    to facet z zielonki powiedział, że nie ma sieci komputerowej
                    w budynku - a tam była nowiutka sieć zbudowana za grubą forsę.
                    No tak, musieli zbudować od nowa w zielonej dziuuuuuurze!
    • ant777 panią Danielak mamy z głowy. 27.09.05, 09:38
      podobnie jak Bocheńskiego i Brachmańskiego, szkoda Krzyckiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka