Dodaj do ulubionych

Staś Marcinkiewicz...

13.10.05, 20:56
efakt.pl/
tak zarabia w stolicy syn "prawie Premiera" na to aby opłacic studia w
Gorzowie na słynnej uczelni załozonej przez tae... (czy to nie nepotyzm?)
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Staś Marcinkiewicz... do japan50.............. IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 15:37
      Musisz koniecznie podać wszystkich polityków dzieci,co robią i ile
      zarabiają,jak się ubierają,kiedy wychodzą z domu i gdzie chodzą,jaki mają numer
      butów,kolor powodzenia masz dużo pracy nie będziesz się nudził.
    • Gość: reżyserka Re: Staś Marcinkiewicz... IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 17:08
      Artykuł na temat Stasia był we wczorajszym "Fakcie" tj 13 bm.
      • Gość: nina Re: Staś Marcinkiewicz... IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 21:00
        wracając do mojego pytania,reżyserka też powinna poszukać wszystkich dzieci
        polityków co robią itd.powodzenia
    • Gość: nina Re: Staś Marcinkiewicz... IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 23:32
      japan ale zazdrość przemawia przez Ciebie,wyluzuj się i idz na studia powodzenia
    • e_werty Re: Staś Marcinkiewicz... 15.10.05, 00:15
      Widze że Kaziu troche sie "otrzaskał" w Wa-wce - korzysta z rządowego PR. Wiele
      daje takie "przypadkowe" spotkanie syna Polityka na takich prozaicznych
      czynnościach... musi swój chłop... syna krótko trzyma.

No i dobrze... taki wizerunek polityka i jego rodziny dobrze sie sprzedaje...
    • Gość: zzz Re: Staś Marcinkiewicz... do japan50 IP: *.gorzow.mm.pl 15.10.05, 20:04
      japan50 czy już wszystkich dzieci polityków prześwietliłeś
      • tyka5 Re: Staś Marcinkiewicz... do japan50 16.10.05, 13:00
        W kampanii prezydenckiej nieobecna jest niestety dyskusja programowa
        kandydatów, wymieńmy się więc może na forum swoimi opiniami na ten temat.
        Szperając w internecie natrafiłem np. na taką informację:

"Wystąpienie Tuska na zjeździe Kaszubów.

W dniach 12-14 czerwca 1992 roku, jako wiceprzewodniczący Zarządu Głównego
        ZK-P, tuż po upadku rządu Bieleckiego, Donald Tusk uczestniczył w II
        Kongresie Kaszubskim, który odbywał się w Domu Technika w Gdańsku przy ul.
        Rajskiej 6. 13 czerwca do uczestników Kongresu wygłosił programowe
        przemówienie zatytułowane: "Pomorska idea regionalna jako zadanie
        polityczne". Przedstawił w nim program pełnej autonomii Pomorza (Kaszub),
        które winno posiadać nie tylko własny rząd, ale i własne wojsko i własny
        pieniądz. Na takie dictum siedzący przy mnie goście (ks. prof. Pasierb,
        posłowie z WAK Alojzy Szablewski i Feliks Pieczka, jeden senator, szefowie
        Wielkopolan i Górnoślązaków oraz inni) wyrażali swe oburzenie, gdyż oni nie
        widzieli Kaszub poza Polską. Siedzący w pierwszym rzędzie poseł Feliks
        Pieczka nie wytrzymał i wskoczył na estradę, podszedł do mikrofonu i wygłosił
        pozaprogramowe, piękne, patriotyczne kontprzemówienie podkreślając, iż
        oddzielenie Kaszub od Polski byłoby nie tylko przestępstwem wobec polskiej
        racji stanu, ale i wobec interesu Kaszubów. Przypomniał też zebranym fragment
        hymnu kaszubskiego, który w języku polskim brzmi: "nie ma Kaszub bez Polonii,
        a bez Polski Kaszub"."

(adres internetowy strony, z której skopiowałem powyższą wypowiedź:
        wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14969085,42098169,1836668,0,forum.html)
        Dbanie o polską rację stanu należy do podstawowych kompetencji i obowiązków
        prezydenta RP. Sądzę, że poglądy Kaczyńskiego i Tuska w sprawie integralności
        państwa polskiego powinny rozsrzygnąć o tym, który z tych dwóch kandydatów
        zostanie wybrany na najwyższy urząd w Polsce.
        Sprawa jest ważna, dotyczy bowiem nie tylko Kaszub, ale i każdego innego
        regionu Polski, w tym choćby Krajny. Ciekawi mnie, jakie jest Wasze zdanie na
        temat podzielenia Polski na niemal autonomiczne regiony i osłabienia władzy
        państwa polskiego.

• e_werty Stan Lubuski... 16.10.05, 13:20
          Jestem za podziałem na Stany... Stan Lubuski ze stolica Rogach - obowiazywac
          będzie waluta - złapówka.
          Tak więc walenie po rogach bedzie stosowane w poltyce wobec innych Stanów -
          Polskie Stany Zjednoczone... Język - forumowo-rynsztokowy - soby inne Stany
          zrozumiały... Komunikacja za pomoca PKP - Publiczne Kuce Pośpieszne...
          Gospodarka oparta na zbieractwie - w sezonie runa lesnego - po za sezonem -
          złomu, puszek i makulatury... Budownictwo Komunalne realizowane w postaci
          parków - Pod Chmurka... (zimą wzorem W-wy - przejścia podziemne
          jako "przytuliska")
          • Gość: nina Re: Stan Lubuski... IP: *.gorzow.mm.pl 16.10.05, 14:55
            Tak bardzo prosiłam o życiorys wszyskich dzieci polityków i co ??? ociągacie
            się powodzenia
            • e_werty Re: Stan Lubuski... 16.10.05, 20:45
              Wiem że blondynki maja problemy z szukaniem w sieci... ale... ucz się... to
              mozna opanowac...

P.S.
              a tym "proszeniem sie" to nie przesadzaj... zwlaszcza jako blondynka....
              • Gość: nina Re: Stan Lubuski... IP: *.gorzow.mm.pl 16.10.05, 21:10
                Werty Ty jak nie dopieprzysz komuś to nie jesteś sobą,i nie dziw się że na
                forum jest coraz mniej ludzi pa pa przepraszam
        • Gość: reds Re: Staś Marcinkiewicz... do tyka5 IP: *.gorzow.mm.pl 16.10.05, 15:23
          Co Ty się męczysz,przecież lepiej nie będzie.
    • Gość: xxx Re: Staś Marcinkiewicz... japan5 IP: *.gorzow.mm.pl 16.10.05, 20:42
      ale ściemniasz przeczytaj jeszcze raz sobie efaktpl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka