andrzejusa 29.11.05, 20:06 mielismy juz taka jedna co rozmawiala z duchem swietym, sa tacy co rozmawiaja z matka "boska" i jakos nikt nie rozmawia z jezusem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 20:16 Hey andrzejusa, Kazda rozmowa zaklada takze..."sluchanie".. Moze boja sie tego co mogliby uslyszec... Pozdrawiam Nawet Jezusa cierpliwosc jest ograniczona (bezgranicznie oczywiscie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:19 najciekawsze ze pan premier , twierdzi ze rozmawia , a to znaczy ze mu ktos odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:43 ludziska nie slyszalem , zeby w iranie jakis ajatollach twierdzil , ze rozmawia z allachem , a u nas ciagle ktos rozmawia z niebem czyli bogiem, to jakas polska paranoja boska Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:45 "...nie slyszalem , zeby w iranie jakis ajatollach twierdzil , ze rozmawia z allachem ..." a z iloma rozmawiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 20:49 Hey andrzejusa, Zadna paranoja, Jezus taki rowny juz jest ze z nim pogadac mozna... A Allah...sam widzisz co sie dzieje... Kto chcialby z nim gadac. Chociaz niektorych te dziewice kusza... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:43 "...ze mu ktos odpowiada" to Bernard... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:47 dobra e_werty ale on twierdzi ze rozmawia z bogiem a nie z Bernardem Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:50 I to na "B" i to na "B" - efekt tej rozmowy jest taki sam - nic nie wiadomo... czyli dwie tony głupot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 20:51 Hey werty, Bog jest bardziej przystepny niz ja... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 20:55 moi drodzy odpowiadacze , ja calkiem powaznie: jezeli pan premier rozmawia z bogiem , to on duzo musi wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 20:59 Hey andrzejusa, Pod warunkiem ze Bog zechce mu cokolwiek powiedziec... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 21:06 no Bernard , ja ciagle to samo :jezeli , jak mowi rozmawia, to dla mnie proste :bog mu cos mowi, bo inaczej bylby to monolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 21:13 Hey andrzejusa, Bog na pewno mu mowi: Idz i badz dobry, pacanie.. Jak nie to sie z toba pozniej policze... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: PREMIER MARCINKIEWICZ ROZMAWIA Z BOGIEM 29.11.05, 21:15 Idź i nie pij tyle... nastepny gadajacy z Bogami... biale myszki ci juz obrzydły? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty ANDRZEJ Z USA WIDZI JEZUSA.... 29.11.05, 21:14 "...to on duzo musi wiedziec..." Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: ANDRZEJ Z USA WIDZI JEZUSA.... 29.11.05, 21:20 jak on moze sie ze mna policzyc jak ja w niego nie wierze byl kiedys taki film ja diabel pokazywal jakie to cirpienie czekaja grzesznikow w piekle i na pytanie a jakie ja bede przezywal cierpieni? diabel odpowiedzial:ty zadnych przeciez ty nie wierzysz w pieklo Odpowiedz Link Zgłoś