Gość: Klin IP: *.miraco.pl 29.09.01, 19:09 Czego słuchacie???? Notowanie nr 1. 1. Tori Amos - Strange Little Girl 2. Dave Matthews Band - Space Between ... Tylko nowości, bez archiwaliów. Mogą być krótkie recenzje... Głosować! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: Lista przebojów forum 29.09.01, 19:10 robbie williams odpadam przy tym nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lista przebojów forum IP: *.tera.com.pl 29.09.01, 21:30 Strange little... to nowość z mikroweli. Narzucasz reguły (o unikaniu archiwaliów) które omijasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Lista przebojów forum IP: *.miraco.pl 29.09.01, 21:46 "Najnowsza płyta Tori Amos stanowi zbiór tuzina coverów z "podtekstem". Artystka wzięła bowiem na warsztat kompozycje napisane przez mężczyzn o kobietach i zinterpretowała je po swojemu. W repertuarze krążka "Strange Little Girls" znalazły się "kawałki" wykonywane wcześniej m.in. przez Eminema, Neila Younga oraz grupy Depeche Mode i The Boomtown Rats." (muzyka.onet.pl). Dziwna dziewczynka w wykonaniu The Stranglers to jednak zupełnie co innego... :)) Zresztą polecam całą płytę, zwłaszcza "97 Bonnie and Clyde" i "Happiness...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lista przebojów forum IP: *.tera.com.pl 29.09.01, 21:48 Ze swoim głosem poczekam na nowego Kazika. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Lista przebojów forum 29.09.01, 21:49 uwazasz ze bedzie w stanie cos zmienic jeszcze? stroiciel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lista przebojów forum IP: *.tera.com.pl 29.09.01, 21:51 Uważam, że na tej płycie na pewno jest największy aktualny przebój, choć nie słyszałem jeszcze ani kawałka. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Lista przebojów forum 29.09.01, 21:55 ach, myslalam ze mowisz o swoim glosie - tym ktory wydajesz przy goleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lista przebojów forum IP: *.tera.com.pl 29.09.01, 22:09 Przy goleniu (strzyżeniu zarostu??) wydaję wyłącznie dźwięki przy pomocy maszynki do golenia. Bez nakładek - do brody, 12 mm do łba. Niezłe punkowe kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Dokladnie koko... To jest rozmyty watek Klina... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Dokladnie koko... To jest rozmyty watek Klina... IP: 217.97.234.* 06.10.01, 20:10 1.Darude-"Out of control" 2.Dance Nation-"Sunshine" 3.DJ Jean-"Lift me up" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lista przebojów forum IP: *.tera.com.pl 14.10.01, 13:25 Salon recreativo. Polecam kawałek Forum internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lista przebojów forum IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 12.10.01, 22:33 Taka kapela jest: The Users. Gwiazdorzy rozmaici: Brylewski, Trzaska, Możdżer, Tymański... Śpiewa tam Obiecujący Poeta, Który Się Zestarzał - Świetlicki. I chłopaki odgrzali kawałek Brylewskiego: 1. Rastaman nie kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Lista przebojów forum IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 17:09 Proszę, tego się słucha w moim areale: 1. In Flames - Whoracle 2. Carcass - Swansong 3. Naglfar - Diabolical Kto zgadnie, jaka to melodia? Bx Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Kult 30.10.01, 09:05 No, coś takiego! Kult urodził całkiem przyzwoitą płytę! A może nawet dobrą! Mimo pewnych trudności interpretacyjnych (wielopoziomowy labirynt subtelnych aluzji w tekstach), płytę polecam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Kult 30.10.01, 10:45 Kazik robi wyłącznie dobre płyty. Może kiedyś były lepsze teksty a gorsza muzyka, a teraz odwrotnie, ale poziom ogólny jest podobny. Staszewski to mój rocznik, albo coś koło tego i mam wrażenie, że dojrzewamy równolegle. Z podobnej półki polecam Nosowską: [sic] Hey'a. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Kult 30.10.01, 12:04 Wiedziałem! Chciałem sprawdzić czas reakcji. 1:40 - rewelacja! :)) Nie jestem pewien, że teksty są słabsze, może nieco mniej "kultowe"? Za to z prawdziwą satysfakcją odnotowuję rozwój w sferze dźwięków! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Kult 30.10.01, 16:05 klin! napisał(a): > Wiedziałem! Chciałem sprawdzić czas reakcji. 1:40 - rewelacja! :)) Zbieg okoliczności (albo telepatia). Ostatnio jakoś poszczę bez przekonania... Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Kult 30.10.01, 21:03 borys-krakow napisał(a): > Ostatnio jakoś poszczę bez przekonania... No to tak, jak ja. Zbieg okoliczności (albo telepatia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat Re: Lista przebojów forum IP: 10.40.197.* 30.10.01, 18:38 A pamiętacie Bieliznę - życie kasjerki na dworcu PKP, taniec lekkich goryli albo Floriana pięściarza, który gdy wygra złoty pas będzie mógł mieć kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Lista przebojów forum 31.10.01, 13:54 "Najlepsza na świecie jest miłość w klozecie" - kto to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Lista przebojów forum 14.04.02, 11:49 borys-krakow napisał(a): > "Najlepsza na świecie jest miłość w klozecie" - kto to zrobił? ja nie ale popróbuję! chyba:-) pozdro borysa Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Lista przebojów forum 30.10.01, 21:06 Grupa: Pogodno, tytuł: "Pani w obuwniczym..." (wersja rockowa, bo jest też elektryczna, ale słabsza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 OCENZUROWANO IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:40 Gość portalu: Klin napisał(a): > Czego słuchacie???? > > Notowanie nr 1. > 1. Tori Amos - Strange Little Girl > 2. Dave Matthews Band - Space Between > ... > Tylko nowości, bez archiwaliów. Mogą być krótkie recenzje... Głosować! :)) Odpowiedz Link Zgłoś