Dodaj do ulubionych

gdzie w Gorzowie???????????

07.12.05, 19:37
Swieta coraz blizej,tuz,tuz i juz tradycyjnie zastanawiam sie gdzie warto w
Gorzowie isc-chodzi mi o kafejki,resto,pub-moze cos nowego wartego uwagi
przybylo?????Gdzie warto wybrac sie na Sylwestra-gdzie i za ile sa jeszcze
wolne miejsca-w Gorzowie i okolicach
Obserwuj wątek
    • Gość: vts tu IP: *.ztpnet.pl 07.12.05, 23:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=33158704
    • Gość: agave Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 01:35
      Jak widzisz raczej niewiele:-(
    • Gość: Danny nowa restauracja Pasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 02:14
      Polecam nową restauracyjkę w centrum, naprzeciw szkoły muzycznej obok
      (niestety) pijalni piwa. Nieduża, ale elegancka, smaczne jedzenie, ceny
      nienajniższe, ale też nienajwyższe, bardzo miła obsługa.
    • Gość: Otka Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 06:50
      nigdzie....
      • anbxl Re: gdzie w Gorzowie??????????? 08.12.05, 08:44
        A ten Blekitny aniol-chyba dobrze pisze juz nie istnieje??????????????????
        Czy naprawde w GW ludzie zyja tylko praca???A co z zabawa sylwestrowa??????
        NIGDZIE???????????????????
        • Gość: ??? Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:49
          jakby zyli praca to bylyby miejsca do wyjscia :-(
          • anbxl Re: gdzie w Gorzowie??????????? 08.12.05, 09:11
            no chyba jak ktos jest na necie to albo korzysta z niego w pracy,albo pracuje i
            stac go na kabel w domu,no ale moge sie mylic
            • Gość: ??? Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:19
              Nie wiem jak to jest reprezentacujne dla Gorzowa.
            • pablos05 Re: gdzie w Gorzowie??????????? 08.12.05, 20:13
              A moze Zascianek na rogu Chrobrego i Borowskiego??Ciekawa restauracja z
              klimatem,moze cos organizuja...
        • danny_boy Re: gdzie w Gorzowie??????????? 09.12.05, 00:32
          >A ten Blekitny aniol-chyba dobrze pisze juz nie istnieje?
          Błękitny Anioł został sprzedany, nowi właściciele zastanawiają się czy
          kontynouwac działalność czy czekać na lepszą ofertę.
          • Gość: jona Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 09.12.05, 07:31
            Oj szkoda,bo to byla fantastyczna kafejka-czulam sie prawie jak w Paryzu
            • e_werty gdzie w Gorzowie jak w Paryżu... 10.12.05, 22:39
              "...czulam sie prawie jak w Paryzu..."

czyli jak?

P.S.
              moze w Paryżu dopadła cie srac.zka...?
    • sarrah2 Re: gdzie w Gorzowie??????????? 08.12.05, 17:29
      spytaj siostrę
    • beatach1 Re: gdzie w Gorzowie??????????? 08.12.05, 20:17
      Jesli Pub, to polecam Farenheit .

Pozdrawiam
      Bias z Prieny
    • e_werty pomodlić sie trzeba 08.12.05, 20:21
      "...tradycyjnie zastanawiam sie ..."
      gdzie "zaklepać" Sylwestra na drugi rok...
      widze że służbę wcześniej w tym roku urlopowano - to sie okazuje że polskie
      niezguły i tu sobie nie radzą. Przecież spotykasz się z innymi służacymi - i co
      one tez takie niegramotne?

P.S.
      Az tak brzydka jesteś że nie masz faceta?
      Czy jędza z ciebie...?

siadaj na miotłe (albo "tanimi liniami") i na Jasna Góre...
      • Gość: jona Re: burak e werty IP: *.247.81.adsl.skynet.be 08.12.05, 21:39
        werty przypuszczam,ze to do mnie,a wiec koles no comment bo bardzo daleko ci do
        mojego poziomu,a i podstaw kultury ciebie nie nauczyli,a wiec wroc do szkoly,bo
        pewnie na rodzicow nie mogles liczyc.No takiej sluzby jak ty to napewno nie
        chcialabym wyslij swoje cv dalej.A co dla ciebie jest pieknoscia a co
        brzydota?????????To chyba rzecz wzgledna ale zeby to wiedziec to trzeba miec
        choc troche oleju w glowce czego w twoim przypadku nie ma.Moze dalej na temat,a
        ty koles buraku spadaj na drzewo
        • sarrah2 Re: Jona... 09.12.05, 18:27
          drobny szczegół - jona - werty odpowiadał na post anbxl, chyba, że to Ty nią
          jestes :)

Gość portalu: jona napisał(a):

> werty przypuszczam,ze to do mnie,a wiec koles no comment bo bardzo daleko ci
          do
          >
          > mojego poziomu,a i podstaw kultury ciebie nie nauczyli,(........)
          • anbxl Re: Jona... 10.12.05, 00:57
            tak moj pseudo zarejestrowany jest na anbxl i pod takim tylko moge pisac
            obecnie bo inaczej nie akceptuja,a ty chyba nie bronisz tego prymitywnego
            buraka-on chyba nie potrzebuje adwokata
            • e_werty Joni... 10.12.05, 14:26
              Psssstttttt!!!! Ciiii!!!!

"tak moj pseudo zarejestrowany jest na anbxl i pod takim tylko moge pisac
              obecnie bo inaczej nie akceptuja..."

co to za bełkot? kto ci nie akceptuje? KGB, CIA, MOSAD, ... czy gdzie tam
              pisujesz...

"...chyba nie bronisz tego prymitywnego buraka-on chyba nie potrzebuje
              adwokata..."

właśnie prymitywny burak potrzenuje adwokata - inteligentna i błyskotliwa
              słuzba w antyszmbrach Unijnej arystokracji sama się obroni...

P.S.
              Wiadomość od buraka dla "agentki" anbxl vel joni - zmień sobie nicka i hasło -
              będącie akceptować - pomimo twej głupoty... wszak każda wioska ma swego
              przygłupa. U nas miejsce zajete - więc staraj sie w Uni...
            • e_werty Joni... 10.12.05, 16:47
              www.slownik-online.pl/kopalinski/5D63EAC43248A0C3C12565EC005673B7.php
        • e_werty buraczana zupa 09.12.05, 20:10
          "...bardzo daleko ci do mojego poziomu,..."

zgoda... jam prosty chłop - nie wycieram sie po pańskich antyszmabrach - jak
          nie zasieję buraka - to i nie ma buraczanej zypy...

jednak wolę "...spadać na drzewo..."

niz mozolnie jak ty na nie ponownie wchodzić...
          • anbxl Re: buraczana zupa 10.12.05, 00:59
            i oto chodzilo,zebys zmiekl i nie zabieral glosu nie na temat,bo chyba umiesz
            czytac ze zrozumieniem
            • e_werty Buraczane porozumienie - Buraka i pewnej Zupy... 10.12.05, 17:21
              "...bo chyba umiesz czytac ze zrozumieniem "

Hi hi hi hi...
              ale ty chyba nie posiadłas tej sztuki w stopniu pozwaljacym wyczuć ironie....

:)
    • Gość: Ania Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:04
      Może spróbuj sie dowiedzieć w szkołach, te większe zazwyczaj organizują Sylwestra.
    • Gość: jona Re: gdzie w Gorzowie??????????? IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 10.12.05, 13:56
      Podbijam watek i czy naprawdew Gorzowie nie ma gdzie pojsc czy nie chce wam sie
      pisac?????????
    • lalabi Unijne powroty...na stare śmieci...a tu bez zmian 10.12.05, 14:40
      ...kolejne samotne swięta i Sylwester przy telewizorze ze szklanką i pilotem w
      dłoni?
      • Gość: jona Re: Unijne powroty...na stare śmieci...a tu bez z IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 10.12.05, 14:56
        Mnie to nie grozi,a tobie jezeli masz taka wizje swiat to wspolczuje,bo ja
        swieta to raczej rodzinnie,a bal sylwestrowy-juz pare rzeczy znalazlam i jak
        nic innego nie bedzie to pozostaje palac w wiejcach-no wlasnie czy ktos juz tam
        byl na Sylwestra??????????
        • Gość: madzia Raczej rodzinnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:40
          Nic mnie to co prawda nie ochodzi ale nadrabiasz mina - wpierw apel
          że "tradycyjnie" nie wiesz jak świeta - a potem stwierdzasz że "raczej
          rodzinnie" - co znaczy to "raczej"? - albo rodzinnie albo nie - i odpadają
          usilne poszukiwania zajęcia w "dni wolne"...
          Dochody w Unijnych zajęciach nie pozwalają na święta w Uni... a Polska
          siermiężna rzeczywistość w ząbki kłuje?

Myślę że jesteś durnowata blondynką z niezspokojonymi ambicjami... i tyle -
          wesolego Jajka...

P.S.

Widzialaś innych forumowiczów mjacych takie "dylematy"? Może jakiś watek
          dla "Unijnych niebożatek"... stworzycie.
          • Gość: jona Re: madzia zazdrosna analfabetka IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 10.12.05, 18:45
            Czyzby az tak ciebie ta UE kula???No coz nie kazdy moze tam pracowac,ale jak
            sie bardzo postarasz to moze i kiedys tobie gwiazdka zablysnie-nowe egzaminy
            wkrotce.Ja jestem poza krajem 16 lat i choc stac mnie na wakacje w innym
            zakatku swiata wlasnie polskie swieta najbardziej mi odpowiadaja,ale przeciez
            nie tylko siedzenie przy stole...No i ciebie to powinno najmniej obchodzic,no
            i................czas nauczyc sie czytania ze zrozumieniem-dobra rada
            przeczytaj ponownie temat
            ps co oznacza ,, NIEZSPOKOJNE AMBICJE, no coz z pisownia i stylem (,,Dochody w
            Unijnych zajęciach nie pozwalają na święta w Uni... a Polska
            > siermiężna ,, tez masz problemy
            Dylematy hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ale masz problemy
            • martha4 Re: madzia zazdrosna analfabetka 10.12.05, 18:47
              Gość portalu: jona napisał(a):

> Czyzby az tak ciebie ta UE kula???No coz nie kazdy moze tam pracowac,ale jak
              > sie bardzo postarasz to moze i kiedys tobie gwiazdka zablysnie-nowe egzaminy
              > wkrotce.Ja jestem poza krajem 16 lat i choc stac mnie na wakacje w innym
              > zakatku swiata wlasnie polskie swieta najbardziej mi odpowiadaja,ale przeciez
              > nie tylko siedzenie przy stole...No i ciebie to powinno najmniej obchodzic,no
              > i................czas nauczyc sie czytania ze zrozumieniem-dobra rada
              > przeczytaj ponownie temat
              > ps co oznacza ,, NIEZSPOKOJNE AMBICJE, no coz z pisownia i stylem (,,Dochody
              w
              > Unijnych zajęciach nie pozwalają na święta w Uni... a Polska
              > > siermiężna ,, tez masz problemy
              > Dylematy hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ale masz problemy

Jak nic ktoś nam Jonę podmienił w tej Brukseli...:(
              • Gość: madzia Re: madzia zazdrosna analfabetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:27
                Myślę że zawsze była głupia i próżna... ale to jej problem - niech jej Unia
                lekka będzie...
                • Gość: jona Re: madzia zazdrosna analfabetka IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 10.12.05, 21:15
                  Czyzbys mnie znala??????????????????A moze bawisz sie we wrozke?????????????
                  Wlasnie twoj post swiadczy tylko i wylacznie o TOBIE i wlasnie dlatego nie
                  jestes dla mnie partnerka do dialogu,no coz ciezko przyznac sie do
                  analfabetyzmu lepiej w inny sposob-zastanawia mnie skad w tobie tyle
                  chamstwa,glupoty,zajadlosci-to z przepracowania czy nic nierobienia????? Ale to
                  nie temat,a wiec odpusc sobie prymitywne komentarze
    • e_werty FIN 10.12.05, 18:35
      Joni życze wesołej lingi... choćby na swieta... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka