landy 30.12.05, 18:52 no i rozsadny wybor porzadnego czlowieka czy ktos ma sie o co czepiac do pis? tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budrys77 Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor 31.12.05, 00:10 Ogólnie człowieka odbieram pozytywnie ale czy ktoś wie coś więcej???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 03:32 był wicewojewodą gorzowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Co mnie PiS obchodzi.. Kim jest ten facet..??? IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 01:07 Hey landy, Zostaw to polityczne bagienko... Na Prezydenta czlowieka sie wybiera a nie kluby do ktorych naleza... Nie obchodzi mnie z kim on spi i do ktorego Kosciola chodzi... Mnie interesuje co on moze dla miasta zrobic. Tylko to sie liczy!!! Pozdrawiam PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Co mnie PiS obchodzi.. Kim jest ten facet..? IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 02:49 Bernard napisał: > Kim jest ten facet..? > Kim jest ten facet..? przeczytaj zamiast zadawać głupie pytania: miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,3090105.html "Nawet politycy SLD przyznali, że jest doskonałym fachowcem, zna dobrze angielski i potrafi rozmawiać z inwestorami. Na jego niekorzyść przemawiały jedynie prawicowe sympatie polityczne." ponadto zwracam ci uwagę, że teraz nie dyskutujemy o jędrzejczaku i jego politycznym bagienku, więc pisz nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Co mnie PiS obchodzi.. Kim jest ten facet..? IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 04:22 Hey nicelus, Osobiste poglady pana Korolewicza mnie nie obchodza tak dlugo jak nie bedzie ich, wzorem warszawskich PiS-owcow na sile ludziom wciskal... Nie zyczylbym sobie ultraprawiciwej wladzy w Gorzowie na wzor warszawskiej... Swoje poglady musialby trzymac dla siebie a nie wymuszac je na miescie. Zobacz co Kaczynski robi w stolicy.... Zmieniaja prawo dla wlasnych korzysci (wstrzymane wybory prezydenckie w Warszawie - najlepszy przyklad...) PiS podkresla koniecznosc partyjnej lojalnosci... Czy Korolewicz bylby Prezydentem PiS-u w Gorzowie czy Prezydentem Gorzowa??? Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Co mnie PiS obchodzi.. Kim jest ten facet..? IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 08:37 > Zobacz co Kaczynski robi w stolicy.... zrealizował przedwyborcze obietnice, rozpędził układ warszawski. to była robota na miare stajni eugiasza. wszyscy byli pewni, że ten układ jest nie do ruszenia. jestem pewien, że nie będzie kolejnym prezydentem wszystkich polaków, lecz będzie prezydentem tylko tych uczciwych. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3091083.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nie zmienia sie prawa poniewaz niewygodne!!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 08:49 Hey nicelus, Prawo obowiazuje wszyskich. To demokracja. Kaczynski juz zachowuje sie jak dyktator. By zapewnic sobie kontrole w Warszawie uzyl palamentu a nie obowiazujacego prawa. Nie chce oczywiscie porownywac Kaczynskiego do Adolfa lecz ten ruch polityczny wlasnie z poczatkow trzeciej Rzeszy pochodzi. Tak wlasnie zaczeli. Usuwanie niewygodnych od podejmowania decyzji..Wpajanie demagogii "prawa i porzadku"...Szerzenie atmosfery niepewnosci jesli nie strachu.. Pozniej pomalu ograniczanie wolnosci osobistych, politycznych...I wszystko w imie Boga i Ojczyzny.. Pomysl nad tym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nie zmienia sie prawa poniewaz niewygodne!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 09:04 moi znajomi w stołecznych urzędach się nie boją. to dobrze, że złodzieje się boją. nadchodzą nareszcie dla nich gorsze czasy. www.radio.zachod.pl/php/news.php?id=14017 sld zmieniało prawo pod własne potrzeby, prezydent wyznaczył terminy wyborów korzystne dla sld - to ci nie przeszkadzało? spójrz obiektywniej. a ty wiesz jakie jest prawo demokracji. jeżeli mają większość, to mają prawo aby prawo zmienić. takie jest prawo. dobrze że są skuteczni. aby nadal byli skuteczniejsi od różnych aferzystów z lewaej i z prawawej strony tak jak w warszawie. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3091083.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nie zmienia sie prawa poniewaz niewygodne!!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 09:13 Hey nicelus, Patrz na to co sie dzieje i ucz sie... Jak dojdziesz do wniosku ze masz dosc...wejdz na forum i napisz: Bernard, miales racje. A ja ci odpowiem : Ja sie nie myle!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nie zmienia sie prawa poniewaz niewygodne!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 15:59 tak samo pisałeś przed wyborami. pisałeś, że gorzowska opozycja nadaje się tylko do piaskownicy, a oni teraz na czele w rządzie, senacie i sejmie. jak zwykle się pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: dlaczego nie, jak niewygodne! IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 13:16 jeżeli nie chcesz, to po co porównujesz?. adolf zaczął od budowy dróg i akademii sztuki w monachium (takie monachijskie cea). nie w imie boga, lecz patriotycznego socjalizmu. > Nie chce oczywiscie porownywac Kaczynskiego do Adolfa lecz ten ruch polityczny wlasnie z poczatkow trzeciej Rzeszy pochodzi. Tak wlasnie zaczeli. < kto? kaczyńscy? a niewygodne prawo należy zmieniać, aby było dla rządzących wygodne. aby ich nie krępowało i jak najszerzej mogli wprowadzać w życie swoje idee - to co obiecali wyborcom (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 07:58 Nadchodzace wybory rozpetuja juz kampanie opozycji przeciwko Jedrzejczakowi. Tym razem rozpoczynaja nieco inaczej, chociaz wlasciwie tak samo... Staraja sie przekonac lewice by Jedrzejczaka nie wystawiala jako kandydata.. Oto cytat z Lubuskiej: " Nie wiadomo, kogo wystawi lewica. - Nie sądzę, żeby była tak nieobliczalna i zgłosiła Tadeusza Jędrzejczaka. Byłby to przejaw głupoty - uznała senator Rafalska, nawiązując do zarzutów wobec prezydenta w aferze budowlanej." Co za prymitywna arogancja i falszywa troska o lewice!!! Opozycja doskopnale wie, ze nie ma szans w walce z Jedrzejczakiem. Jedyna ich szansa na zwyciestwo to "zmuszenie" lewicy do wystawienia kogos nowego i nieznanego z ktorym byly wojewoda moglby sobie poradzic.. O politykach generalnie pozytywnej opinii nie mam lecz prostactwo podjazdow Rafalskiej jest tak oczywiste, ze nawet nie smieszne... Nie sadze by lewica dala sie zlapac na stare chwyty opozycji. Ataki personalne nie dzialaly w przeszlosci i nie beda skuteczne w nadchodzacych wyborach... Jedrzejczak ma za soba wspaniale sukcesy i autorytet wsrod Gorzowian ktoremu obecnie nikt nie moze dorownac. Pozdrawiam przed-wyborczo PS. Czekam na nastepne glupoty opozycji. A beda...to pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 08:51 rafalska ma racje. wyniki referendum wykazały niski procent poparcia dla jędrzejczaka. wystawienie kandydata z tak niskim poparciem i zarzutami prokuratorskimi byłoby głupotą. powinien raczej zająć się teraz własną obroną. dla aferzystów nadchodzą teraz gorsze czasy. ty też przyznajesz, że nie potrafił sobie dobrać odpowiednich ludzi, a to przecież najważniejsza rola prezydenta. gorzów zmarnował wiele czasu. wszystkie gorzowskie inwestycje są finansowane z kredytów i sprzedarzy dochodowych udziałów w spółkach. inne miasta finansują swoje inwestycje z pieniędzy unijnych. prawie wszystkie projeky gorzowskie zostały odrzucone, gdyż jędrzejczak nie potrafił przedstawić nic sensownego. spójrz prawdzie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 09:02 Hey nicelus, Ty sie tez boisz...to widac..he he he Pozdrawiam PS. Jesli jestes taki pewien to wlasnie namawiaj lewice by ten "blad" popelnila... he he he ale jaja PSS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! 31.12.05, 10:07 Dla mnie pan Korolewicz, jest dobrym kandydatem: 1. jest doświadczony w administracji publicznej 2. posiada znajomość procedur pozyskiwania środkow strukturalnych UE 3. prowadzi firmę, a więc problemy przedsiębiorców nie są mu obce 4. pracował swego czasu w konwencie PWSZ (za darmo) 5 współtworzył KSSSE - jednego z głównych "pracodawców" w Lubuskim 6 i tak na końcu ale dla mnie też się liczy - nie jest kandydatem, SLD:) Co do popularności Tadeusza J. - nie wypowiadałbym się ani za ani przeciw, bo wyniki referendum nie byy tak do końca jednoznaczne. Jako osoba mieszkająca w tym mieście na stałe (w przeciwieństwie do niektórych z forum), nie chcę dłużej tłumaczyć się znajomym, dlaczego w Gorzowie rządzi facet, który siedział za kratkami. A poza tym, czas pogonić czerwone układy, odpowiedzialne za szereg afer budowlanych w mieście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 10:30 Hey budrys, Jesli chodzi o Korolewicza to jestem w procesie szukania informacji ( nie smieci, to twoja specjalnosc -a powaznej informacji) ktore pozwola mi wyrobic sobie zdanie. Korolewicza osobiscie poznalem pare lat temu (w okresie jego wojewodowania...) lecz wiem na jego temat ...prawie nic.. Przynajmniej za malo by decydowac... Stad moje pytania... Tadeusz jest u wladzy pomimo "wojny swiatowej" trwajacej od lat rozpetanej przez opozycje...Pomimo prob niszczenia tego czlowieka... To sie liczy. Daje dowod kogo Gorzowianie popieraja Przegrana opozycji 1 glosem ma taka sama wage jak milionem glosow. PRZEGRYWAJA i przegrywaja... Zaakceptowac to radze. To fakty nie podlegajace interpretacji!!! Zreszta przed ostatnim referendum tak samo opozycja mowila: On wygral wybory tlko paroma glosami - Rozniesiemy go... Gorzow go nie chce... he he he Chcesz przyklad oderwania od rzeczywistosci - to go masz! Pozdrawiam PS. Podam ci jeszcze jeden powod do obaw... Ostatnie wybory w Kraju... Pamietasz jak Polska glosowala??? Bylem tam. Widzialem. Caly zachod Polski glosowal na Tuska!!! Kaczynski wygral w centralnej i wschodniej Polsce... \Sprawdz jesli pamiec cie zawodzi. Jedrzejczak wygra. PSS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! 31.12.05, 10:37 Benek - w przeciwieństwie do Ciebie nie rozwodzę się na forum, tylko piszę konkrety nadęty bufonie. Taka sierota po komunie, zawsze będzie czuć tęsknotę do młodości, a że lata młodości przypadły na czas rządów czerwonych, to i dlatego jesteś ich piewcą. A kysz zjawo na śmietnik historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 10:54 Korolewicz byłby dobrą alternatywą dla obecnego układu. Myślę że ma duże szanse pod warunkiem że PiS czegoś nie umoczy w międzyczasie. Arogancja i buta Kaczorów mogą negatywnie oddziaływać na wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 21:30 Hey Ragnar, Madre uwagi...Oparte na realiach.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 21:29 Hey budrys, Na pewno glupie ale moze wlasnie dlatego zabawne... Pozdrawiam PS. Baw sie dobrze w Sylwestra. Powodzenia w Nowym roku Osobiscie zycze ci Jedrzejczaka jako Prezydenta na nastepna kadencje... Dziekowac nie musisz.. Taki juz wspanialomyslny jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:13 Jedrzejczak powinien odejsc, niezaleznie od "zaslug"... Miasto potrzebuje czegos swiezego, nowej twarzy. "Dobre czyny" Jedrzejczaka mozna kontynuowac bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:00 >wyniki referendum Jakie wyniki? Jeśli nie było frekwencji, to nie można mówić o wynikach. To tak jakby OBOP czy inny CBOS zadzwoniło do kilku, a nie do tysiąca osób i na podstawie tego ogłosiło jakiś sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Ostatnie dni lapownika na stolku burmistrza IP: 212.85.1.* 31.12.05, 13:53 I cale szczescie,ze Korol bedzie startowal.Nareszcie bedzie przytomny prezydent i czysty,o czystych rekach.I zajmie sie tym,czym powinien sie zajac - rewitalizacja miasta,ktore sie sypie... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Program... 31.12.05, 16:52 Gość portalu: Enola Gay napisał(a): > I zajmie sie tym,czym powinien sie zajac - rewitalizacja miasta, > ktore sie sypie... Bardzo trudne do realizacji zadanie. Chodzi o sprawy własnościowe itp Cieszę się bardzo, że poznaliśmy nazwisko kandydata PiS na Prezydenta. Byłbym w pełni już uradowany, gdyby za jakiś czas Gazeta opublikowała jego program, piorytety. Bez ogólnikowych bzdetów z konkretami. Bzdety będą na ulotkach wyborczych, wtedy część wyborców już nie jest zainteresowana, co mają do powiedzenia kandydaci, teraz kiedy do wyborów jeszcze dość daleko wyborca marek_p jest BARDZO zainteresowany programem wyborczym, tym bardziej, że Prezydent miasta to władza realna, może mówić o konkretach. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Program... IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 13:29 >> ... rewitalizacja miasta, ktore sie sypie... << > Bardzo trudne do realizacji zadanie. Chodzi o sprawy własnościowe itp < dla ciebie to trudne, a dla mnie nie. rzecz jest więc względna. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Program... 02.01.06, 16:38 "...dla ciebie to trudne, a dla mnie nie..." to w takim razie twoja wina że sie sypie... to twoje zaniedbanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Program... IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 18:06 dlaczego moja? przecież ja, ani nie jestem prezydentem gorzowa, ani nie jestem przez niego wynajęty do sporządzenia strategii rewitalizacji starej zabudowy w gorzowie. sprawa nie jest trudna. przyjdzie nowy prezydent to sobie z tym poradzi. wynajmnie ludzi, którzy potrafią to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Program... IP: *.ed.shawcable.net 02.01.06, 18:55 Hey nicelus, Bezwzgledna jest jedynie twoja ignorancja... Pozdrawiam wciaz noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: rewaloryzacja IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.06, 06:16 tylko ignorantom wydaje się, że rewitalizacja starówki jest trudna. dla fachowców nie ma z tym problemu. odkładanie rewitalizacji przez timura i jego drużynę dla następnej ekipy wiąże się z tym, że rewitalizacja jest bardzo pracochłonna. ponadto przy rewaloryzacji starej zabudowy jest mnóstwo drobnych pozycj kosztorysowych na których nie można zrobić dużego przekrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ostatnie dni lapownika na stolku burmistrza IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 17:00 na rewitalizacje miasta są możliwości otrzymania dofinansowania. potrzebny jest prezydent który by o to potrafił zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 21:32 Hey Danny, O co prosila SLD wyborcow? By nie szli glosowac. Co zrobili wyborcy? Nie poszli! Mysl. Pozdrawiam i poowodzenia w nowym roku zycze PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K Re: Opozycja panicznie boi sie Jedrzejczaka !!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 12:05 Nicelus . Jeżeli próbujesz używać rzeczowych argumentów to zważ je uważniej. Referendum przegrali właśnie twoi pupile typu Rafalska, Surmacz i jeszcze kilku karierowiczów gotowych na wszystko. Referendum nie pokazało wcale , jak próbujesz nas przekonać , że Jędrzejczak uzyskał niskie poparcie. Gorzowianie swoją absencją w referendum dali dowód na to że nie życzą sobie zmiany prezydenta przed upływem kadencji, okazując tym samym poparcie dla Jędrzejczaka a nie dla opozycji. Wynik referendum a właściwie frekwencja pokazała, że opozycja ma nikłe poparcie - ok.10 procent i żadne sztuczki interpretacyjne referendum tego nie zmienią.Z góry było wiadomo, że frekwencja nie osiągnie wymaganych 30 % i było to zwyczajne marnotrawienie sił i środków.Moim zdaniem ta cała chucpa z referendum jeszcze raz obnażyła naszą żałosną gorzowską prawicę . Kiedy oni wreszcie się nauczą, że polityka to działanie na sukces a nie działanie dla działania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Piana... 31.12.05, 15:38 Bijecie pianę... (dobrze choć, że z jajek Benka - i jego trzepaczka...) Dajcie sobie spokój z tym dupkiem... z czasem sam sie rozpadnie... ze starości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 16:06 Szczęśliwego 2006r wspaniałych tańców wśród pięknych kobiet,szampańskiej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Werty 31.12.05, 16:35 dzięki, dzięki. I trzeźwego prezydenta dla Gorzowa:) Może być Korolewicz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 16:38 budrys On jest napewno jeszcze trzeżwy jak wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Werty 31.12.05, 16:58 ja jeszcze jestem trzeźwy ale za parę godzin będę nietrzeźwy jak stary Autosan;) zbieramy się ekipą "medyków i prawników" z dala od salonów i będziemy się bezcześcić jak na studiach. Idziemy w ślady Tadeusz J.:))))))) Kocham święta i Sylwka, bo nareszcie można spotkać ludzi, których nie widuję latami! Tadeusza J. nie chcę oglądać przez najbliższe 5-6 lat. Może zamieszkać we Wronkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:07 Facet, nie pokazuj się we Wronkach, bo łomot ... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Gorzów był zawsze poprawny politycznie 02.01.06, 07:25 Po wygranych wyborach PiS-u w kraju potrzeba nam w Gorzowie pisowskiego prezydenta miasta i pisowskich radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Co to kac z ludzmi robi...he he he IP: *.ed.shawcable.net 02.01.06, 07:36 Hey mrowka, Dopiero wstales a juz sie "wymadrzasz"...he he he he Wypij mocna kawe...Przy takim kacu jaki masz i Korolewicz dobrze wyglada...he he he he Pozdrawiam i milego dnia zycze :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Co to kac z ludzmi robi...he he he IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 17:16 Jestem jednym z kilku tysiecy wyborcow i jeszcze nigdy nie widzialem Pana Korolewicza na meczu naszej Staleczki. Chyba , ze siedzi w innym sektorze. Ciekawy jestem jak przyszly kandydat widzi te kwestie. To duzy pozytywny elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Sympatyk... 02.01.06, 18:21 "...jeszcze nigdy nie widzialem Pana Korolewicza na meczu naszej Staleczki." ... chyba go polubie... Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Sympatyk... 02.01.06, 19:06 hmmm, jakoś nie uważam by był to minus, a szczególnie po zeszłorocznych popisach "Staleczki"... A tak na poważnie, to najważniejsze są umiejętności kandydatów, a nie ich podejście do danego klubu sportowego:) Tadeusz J. musi odejśc dla dobra miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Sympatyk... IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 19:43 Dla dobra miasta Jedrzejczak powinien pozostac. Kto nastepny zafunduje nam takie tempo. No i na zuzel przychodzi. To dobry kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sympatyk... IP: *.ed.shawcable.net 02.01.06, 19:56 Hey scott, Budrys tylko tak pisze poniewaz nie ma odwagi by sie przyznac, ze na Jedrzejczaka sam glosuje.... Widocznie powiazania... Na szczescie tajnosc glosowania zapewnia mu "bezpieczenstwo".. My jednak wiemy i nikomu nie powiemy ... Oops!!!he he he he Pozdrawiam PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Sympatyk... 02.01.06, 20:13 Benek - dla twojego pokolenia, wszyscy muszą mieć układy, powiązania i układziki. Mentalność robola rodem z PRL. Masz jeszcze czerwoną książeczkę, bo paszportu raczej na piękne oczęta nie dostałeś, co nie???? Tadeusza J. mam w głębokim poważaniu, bo jestem samowystraczalny finansowo i jeszcze na dodatek płacę podatki na pensję tego człowieka i jego dworu. A na kogo głosowałem? Moja sprawa ale twój proletariacki rozumek, nie pojmie, że takich pytań, nie wypada zadawać. W związku z powyższym, w przeciwieństwie do ciebie, mam prawo wypowiadać się na jego temat. Zajmij się lepiej żoną lub psem i Kanadą w której ponoć śniedziejesz, a Gorzów, który znasz z gazet, zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sympatyk... IP: *.ed.shawcable.net 02.01.06, 20:31 Hey budrys, Z twoim zacietrzewieniem, brakiem tolerancji, prostackim i jednotorowym mysleniem spozniles sie o dwadziescia lub wiecej lat na ten swiat. Jestes obrazem wzorowego komunisty.. Jesli chodzi o podatki to place je w Gorzowie i z usmiechem zgadzam sie by wspieraly demokracje. Czesc idzie na wadze, czesc na opozycje...tak ma byc. To jest pacanie cena demokracji.. Nie podobaja mi sie pierwsze kroki Kaczynskiego...lecz Jest on wybranym Prezydentem Rzeczpoospolitej i zgadzam sie by mojw podatki go utrzymywaly... Nie podoba sie placenie podatkow i na co sa przeznaczane - proponuje wybrac jakis totalitarny rezimek... W marzeniach podrozujesz po swiecie wiec nie powinno ci sprawic problemu wyobrazenie sobie takiego raju. Pozdrawiam PS Jedrzejczak to dobry Prezydent Wiem, ze na niego glosujesz (i slusznie oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Sympatyk... 02.01.06, 20:37 Benek, ty nawet nie wiesz co się dzieje w twoim odbycie, a co dopiero na kogo głosuję! Nie chce mi się marnować czasu na jałowe dyskusje z takim porostakiem jak ty, tak więc zdechnij w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sympatyk... IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 00:13 Hey budrys, Zastanowie sie nad propozycja pod warunkiem ze wreszcie przyznasz sie ze glosujesz na Jedrzejczaka i napiszesz: Jedrzejczak to dobry Prezydent!!! Pozdrawiam przed-wyborczo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sympatyk... IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 07:35 Hey budrys, Milo jest juz dzis wiedziec, ze Jedrzejczak wygra a i ty bedziesz mial w tym udzial... Tworzysz historie moj ty zakonspirowany kibicu Tadzia he he he Pozdrawiam PS. Widzisz, teraz wszyscy wiedza...i nic sie nie stalo... I po co bylo sie bac??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jakas kara musi byc, IP: *.ed.shawcable.net 06.03.06, 04:27 Hey budrys, Staralem sie byc wyrozumialy i miales napisasc jedynie raz powszechnie znana prawde: "Jedrzejczak to dobry Prezydent" Pyskujesz jednak. Jakas kara musi byc! Napisz dziesiec razy. "Jedrzejczak to dobry Prezydent.. Po kazdym zapisie przykleknij...trzy razy... I przechodzac kolo Magistratu zebys mi czapke z glowy sciagal... Wykonac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Sympatyk... 02.01.06, 20:08 "...No i na zuzel przychodzi...." bo jak pyskiem zaryje w zuzel to nikt nie wie - pochlał czy siedział blisko bandy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benny Re: Sympatyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:24 Korolewicz też chodzi na żużel widziałem go wielokrotnie, wy tego nie wiecie bo spiker nie mówi że jest obecny bo w tej chwili nie jest żadnym oficjelem jak Jędrzejczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sympatyk... IP: *.ed.shawcable.net 05.03.06, 10:31 Hey Benny, Naprawde nie jest istotne kto z nich lubi zuzel, do ktorego kosciola chodzi i czy chodzi... Dla zarzadzania miastem te zainteresowanania absolutnie nieistotne.. Widzialem idiotow na stadionie Stali i wychodzacych z Kosciola..... Wzanym jest posiadanie kwalifikacji ktore pozwola utrzymac rozwoj miasta w nadchodzacych latach i utrzymac spokoj spoleczny.. :) PS. jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzel Re: Sympatyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:11 oj chyba istotne kto lubi żużel w mieście żużlowym Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Sympatyk... 02.01.06, 20:06 P.S. Juz samo określenie "Staleczka" - budzi u mnie odruch wymiotny - jak Stal to Stal... a nie zadne pierdu pierdu - "Staleczka Sraleczka" - dlatego jest w takiej a nie innej kondycji - bo różne dupki ja tak traktują jak jej kibice ja nazywaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Sympatyk... IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:16 Rzygnij wreszcie. Widac , ze nie masz pojecia w tej kwestii. Nie twierdze , ze jest to pepek swiata ale gdybys byl choc raz na meczu to poczulbys tozsamosc. Znowu nawiasik lub cudzyslow i nudne chichotanko. Taki Twoj styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tres simpatique [...] IP: *.la-04.cvx.algx.net 02.01.06, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Sympatyk... 02.01.06, 23:22 Hle hłe... "...O co Ci chodzi?" w Poznaniu powiadaja - "O paczke młodzi!!!" a co to są "mlodzie"? ciekawe czy ktos na tym zapyziałym forum wie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Sympatyk... 02.01.06, 23:19 "...gdybys byl choc raz na meczu to poczulbys tozsamosc..." z czym? z ta całą miernota - dla ktorej sukces zawodnika jest jego sukcesem? A potem wraca do upierdliwej zony i osranych bachorow? Nie rozumiem kibicow... rozumiem zawodników - oni wkladaja pracę i wysiłek aby uzyskac wyniki - a cała reszta - to motłoch ktory lize cukierka przez szybke - rozumiem ludzi ktorzy biegaja, skaczą jeżdża rowerm... - robią coś z soba - ale nie rozumiem "kiboli" nawlonych jak autobus i dracych mordy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Sympatyk... IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 23:30 Werty Ty naprawde potrafisz zaimponowac mieszkancom naszego miasta. Nikt Ciebie na zuzel nie zaprasza. Dodam , ze tam kupuje sie bilety wstepu. To juz moze byc dla Ciebie wielkim problemem. O cenie nie wspomne bo oszczedze przez to sluzbe zdrowia. Napisz jeszcze forumowiczom kto to jest motloch. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Sympatyk... 02.01.06, 23:33 "... kto to jest motloch. " powies w oknie swoje zdjeci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Sympatyk... IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 23:50 W tym momencie gosciu padasz. Nigdy Cie nie obrazalem. Zawiodles mnie . Uwazalem , ze cos w sobie masz. Okazalo sie , ze jestes pospolity. Teraz musisz duzo wiecej zrobic aby zapracowac na swoja pozycje." Cigle plyne, plyne". /Beata Kozidrak/. Albo Bajm, moze to powie Ci wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Sympatyk...??? 05.03.06, 11:47 No... masz racje - tutaj przegiąłem... ale to było w poprzednim wcieleniu - po ocieleniu - wszystko sie zmieniu.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Sympatyk... 05.03.06, 11:50 A tak w ogóle - to co to za "wontek" odgrzebałes? To chyba nie ja- żebym wdawał się w polemikę na temat żuzla!!!!! Zgroza... musiało mnie nieźle zacmic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:45 >>czy ktos ma sie o co czepiac do pis?<< Landy a skąd... Co najwyżej w kolejności: -WSI -służby specjalne -zniewolone media -łże-elity - i te jak powiedział twój prezio "wiadomo jakie opcje" Reszta super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elktor Re: Jerzy Korolewicz był kiedyś v-ce wojewodą ! IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 13:01 Pomimo wielkości politycznej "Solidarności" okazał sie nie dośc wybitny aby zostac wojewodą gorzowkim jednym z 49 a nie jak dzis jednym z 16. Co sie takiego stał w jego zycio że dzis to najlepszy kandydat piS-u na prezydenya najwi.ekszego miasta w woj.lubuskim. prawda jest brutalna : ŁAWKA KANDYDATÓW PiS JEST BARDZO KRÓTKA jezeli nie Korolewicz to kto ?????? Popatrzmy na wojewode i wicewojewodów ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jerzy Korolewicz był kiedyś v-ce wojewodą ! IP: *.ed.shawcable.net 05.03.06, 16:43 Hey elektor, O ile bycie wojewoda lub vice-wojewoda nie powinno przeszkadzac w kandydowaniu, o tyle traktowanie tego faktu jako "specjalnych kwalkifikacji" jest duza przesada.. Radze zauwazyc iz aby byc Wojewoda czy wice.. nie potrzeba zadnych zdolnosci czy kwalifikacji a jedynie czlonkowstwo rzadzacej partii i w tej partii dobre uklady. Wojewoda nie jest wybieranym przez najtrudniejszego z mozliwych pracowdawcow - podatnikow... Wojewoda to koles z Warszawy gwarantujacy ic polityka stolicy nie zagubi sie gdzies dzungli zycia... Nie musi posiadac, reprezentowac i wprowadzac w zycie zadnych programow bowiem wszystko ma na podane na papierze z Warszawy... Nie przeceniajmy wiec tego "wojewodowania" i skupmy sie na prawdziwich kwalifikacjach... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Jerzy Korolewicz był kiedyś v-ce wojewodą ! IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.06, 06:25 elktor napisał: > Pomimo wielkości politycznej "Solidarności" okazał sie nie dośc wybitny aby > zostac wojewodą gorzowkim jednym z 49 a nie jak dzis jednym z 16. może wadą było to, że był z gorzowa i zielona góra nie chciała się zgodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jerzy Korolewicz był kiedyś v-ce wojewodą ! IP: *.ed.shawcable.net 08.03.06, 02:21 Hey nicelus, Zawsze ktos inny winien... U ciebie to przewaznie falubaz.. Jakis ty zalosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.06, 21:50 Będę na niego głosował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor IP: *.ed.shawcable.net 07.03.06, 04:06 Hey popieram, Powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey beniek Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.06, 05:36 gupi czy koowaty? hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jerzy Korolewicz kandydatem na prezydenta Gor IP: *.ed.shawcable.net 08.03.06, 03:28 Yez cie lubie... he he he he he PS. Jedrzejxczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś