06.01.06, 17:19
Witam
Mam zamiar wybrać się w Gorzowie do stomatologa, moje oko wypatrzyło Eurodent
- czy słusznie?
Dobrze tam robią zęby? Bo że drogo, to wiem...A może polecicie kogoś dobrego -
nie tylko w Eurodencie oczywiście, ale w ogóle w Gorzowie?
Pozdrawiam
Ela
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.06, 17:32
      Witam bardzo dobry stomatolog tylko ciężko się dostać ale bardzo proszę podaję
      nr.tel 095 73 626 44
      • ekoltun Re: Eurodent 06.01.06, 17:51
        Dzięki serdeczne, ale może jeszcze - kto to jest i gdzie przyjmuje? :-)
        Ela
        • Gość: aga Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.06, 18:29
          Witam P.Justyna Klaus ul.Narutowicza najlepiej zadzwoń pozdrawiam
          • mag9 Klausowa jest OK 10.01.06, 11:28
            Zemby robi na prawde dobrze, cala moja rodzinka sie u niej leczy, a ja w razie
            problemow wsiadam w samolot i lece do niej z Londynu.
            Na prawde warto ja polecic - chocby dlatego, ze ma rentgena na miejscu i sama
            robi zdjecia w razie potrzeby.

pozdrawiam
          • Gość: ayla Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.06, 13:07
            Zgadzam sie to świetna pani stomatolog !!! Polecam, pana Sobiecha (Gabinety nad
            Citos)
        • Gość: aga Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.06, 18:30
          Ja osobiście od 10 lat oczywiście jak jest potrzeba leczę zęby,i jestem bardzo
          zadowolona.
      • Gość: union Re: Eurodent IP: *.eranet.pl 09.01.06, 19:48
        Ja osobiście chodzę oraz cała moja rodzina od ponad dziesięciu lat do Eurodentu
        i jesteśmy bardzo zadowoleni. Może nie jest najtaniej, ale za to elegancko,
        mają dobre znieczulenia i kilku dobrych fachowców.Gorąco polecam.
    • Gość: ant777 Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 00:23
      Jest kilku dobrych w Eurodencie. Np. dzięki Badach mam uratowanego zęba, podczas
      gdy inna pani stomatolog z os. Staszica kategorycznie chciała go wyrwać.

Ja proponuję zapisanie się do dentysty do którego jest najdłuższa kolejka. Marny
      dentysta przyjmie cię od razu, a do dobrego trzeba czasami czekać kilka tygodni.
      To taki mój subiektywny pogląd.
      • kajmakan Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam uratowany 07.01.06, 01:22
        ząb" chociaż i to dosyć niezdarna stylistyka...
        • Gość: ola Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 09:58
          Na pewno najlepszym dentystą jest Bogusław Karpisz! Znieczulenie, które
          stosuje jest o klasę wyższe niż w eurodencie. Ma lękką, ale wprawną rękę. Poza
          tym na lepiej liczyć na lekarzy stomatologów pracujących na swoje nazwisko, niż
          przychodnię stomatologiczną!
          • Gość: Bernard Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.ed.shawcable.net 07.01.06, 10:01
            Hey ola,
            Czy "forum" zarabia na reklamach gorzowskich biznesow??
            Jesli nie, to powinien...
            :)
            Pozdrawiam
          • calama Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato 07.01.06, 20:04
            Przychylam się do zdania Oli.
            Jestem bardzo zadowolona z leczenia zębów i z wyrwania ósemek przez Bogusława
            Karpisza( jest też chirurgiem szczękowym). Jest dobry, ciągle się dokształca,
            stosuje nowoczesne metody. Nawet zdjęcie rtg robi na miejscu.
            Sama tam już długo chodzę i mogę z czystym sumieniem polecić.
            W czwartek czy piątek dzwoniłam się umówić......pierwszy termin był 2 lutego.
            Niby to świadczy o dużej ilości klientów, ale wolałabym wcześniej :/
            • sarrah2 Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato 20.01.06, 00:13
              Boguś Karpisz ma same zalety, ciekawe tylko skad wiesz, ze sie ciągle
              dokształca? mieszkasz z nim, czu jesteś bratem?

calama napisała:

> Przychylam się do zdania Oli.
              > Jestem bardzo zadowolona z leczenia zębów i z wyrwania ósemek przez Bogusława
              > Karpisza( jest też chirurgiem szczękowym). Jest dobry, ciągle się dokształca,
              > stosuje nowoczesne metody. Nawet zdjęcie rtg robi na miejscu.

• Gość: calama Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 07:22
                sarrah2 napisała:

> Boguś Karpisz ma same zalety, ciekawe tylko skad wiesz, ze sie ciągle
                > dokształca? mieszkasz z nim, czu jesteś bratem?
                >

Nie mam na imię ani Lidia, ani Ryszard :P Nie jestem z rodziny ani przyjaciół.
                Fakt - skończyłam tą samą szkołę - I LO.

Wystarczy spojrzeć na dyplomy kursów wywieszone w poczekalni:P
                Są tam daty i tematy szkoleń.
                I mam też porównanie z innymi dentystami.

Jestem zachwycona profesjonalizmem Karpisza. Jeśli Ci nie odpowiada jako
                dentysta -> leczenie tam zębów nie jest obowiązkowe ;) :P
                • calama Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato 20.01.06, 08:22
                  dodam,ze jestem młodsza :P
                  • sarrah2 Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato 23.01.06, 17:49
                    calama napisała:

> dodam,ze jestem młodsza :P

od Bogusia Karpisza czy jego brata? :P
                • sarrah2 Re: do calamy 23.01.06, 17:47
                  Gość portalu: calama napisał(a):
                  > Wystarczy spojrzeć na dyplomy kursów wywieszone w poczekalni:P
                  > Są tam daty i tematy szkoleń.

Śmiech na sali - dyplomy, certyfikaty dają za sam fakt uczestniczenia w
                  szkoleniu! wcale nie za zdobytą wiedzę, bo szkolenie nie kończy sie egzaminem!
                  To co wisi w poczekalni to tzw. image firmy ;) oj jak łatwo nabrać
                  klientelę :))) a potem widać tego efekty w postaci wymądrzania się na forum :)

> Jestem zachwycona profesjonalizmem Karpisza. Jeśli Ci nie odpowiada jako
                  > dentysta -> leczenie tam zębów nie jest obowiązkowe ;) :P

łał, ale mi dowaliłaś! Mozesz napisać coś więcej o profesjonalizmie Karpisza?
                  Czym on sie objawia? ;)
                  • Gość: sarrah2 Do sarrah2 IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.06, 19:33
                    Rysiek wolał Lidkę, nie Ciebie?
                    • calama Re: Do sarrah2 23.01.06, 22:35
                      Gość portalu: sarrah2 napisał(a):

> Rysiek wolał Lidkę, nie Ciebie?

heheheheehe Uśmiałam się.

• sarrah2 Re: Do sarrah2 03.02.06, 18:01
                        Ja Też się uśmiałam, bo wychodzi, że nie znasz imienia dentysty do którego
                        chodzisz i jest ci wszystko jedno czy to Boguś czy nie :) hehehehehehe

calama napisała:

> Gość portalu: sarrah2 napisał(a):
                        >
                        > > Rysiek wolał Lidkę, nie Ciebie?
                        >
                        >
                        > heheheheehe Uśmiałam się.
                        >
                    • sarrah2 Re: Do sarrah2 03.02.06, 17:59
                      Jeśli podszywasz sie pode mnie, to powinieneś wiedzieć, ze to Boguś wolał
                      Lidkę, nie Rysiek. Chyba, ze sugerujesz, ze Rysiek też wolał Lidke, wtedy
                      wszystko zostaje w rodzienie ;)))

Gość portalu: sarrah2 napisał(a):

> Rysiek wolał Lidkę, nie Ciebie?
                  • calama Re: do calamy 23.01.06, 22:36
                    sarrah2 napisała:
                    oj jak łatwo nabrać
                    > klientelę :))) a potem widać tego efekty w postaci wymądrzania się na
                    forum :)

Polecanie sprawdzonego przez siebie lekarza nie uważam za przemądrzanie.
                    Niestety psychiatry nie mogę ci polecić, bo nie mam sprawdzonego :P
                    • sarrah2 Re: do calamy 03.02.06, 18:03
                      Czy to przypadkiem nie jest wymądrzanie się? stawiasz diagnozy i sugerujesz
                      kto komu jest potrzebny. Zacznij sama od siebie ;)

calama napisała:

> Polecanie sprawdzonego przez siebie lekarza nie uważam za przemądrzanie.
                      > Niestety psychiatry nie mogę ci polecić, bo nie mam sprawdzonego :P
          • Gość: Danny Jaki jest adres Karpisza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:42
            Czy możesz podać aktualne namiary na tego pana, bo raz jest
            Karpisz Bogusław i TERESA Gabinet Stomatologiczny ul. Wiejska 5
            a gdzie indziej Dentiko - LIDIA i Bogusław Karpisz ul. Marcinkowskiego 8

• Gość: calama Lidia i Bogusław Karpisz ul. Marcinkowskiego 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:19
              To jest "nad pegazem". Dentico. Telefon mam w pracy ( zostawiłam notes). Jutro
              napiszę.

Hm.... nie opłaca mi się go zachwalać......bo jeszcze dłużej będę czekać ;)
              • calama Re: Lidia i Bogusław Karpisz - nr telefonu 09.01.06, 07:26
                Gość portalu: calama napisał(a):

> Dentico. Telefon mam w pracy ( zostawiłam notes). Jutro
                > napiszę.

7220720
                • Gość: Danny Re: Lidia i Bogusław Karpisz - nr telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:47
                  Dzięki
            • Gość: wiem Re: Jaki jest adres Karpisza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:24
              Nie wiem,czy gabinet na Wiejskiej jeszcze jest czynny......
              Jeśli jest - to jest ten sam Bogusław. Teresa to jego mama, a Lidia to żona. :)
              Polecam jednak dentico, bo tam chodzę.
        • Gość: ant777 Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 23:43
          kajmakan napisał:

> ząb" chociaż i to dosyć niezdarna stylistyka...

Spójrz łaskawie o której godzinie pisałem tamtego posta.
          Wszelkie korekty przyjmuję z wdzięcznością.
          • Gość: Danny Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:16
            >Spójrz łaskawie o której godzinie
            00:23 - normalna pora, no chyba że się jest po paru drinkach - wtedy
            wybaczalne :)
            • Gość: ant777 Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.06, 23:50
              Gość portalu: Danny napisał(a):

> >Spójrz łaskawie o której godzinie
              > 00:23 - normalna pora, no chyba że się jest po paru drinkach - wtedy
              > wybaczalne :)

chyba, że ma się małe "potwory" o nazwie dzieci...
        • Gość: ant777 Re: Oj Antosiu 777-chyba lepiej byłoby "mam urato IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 23:47
          kajmakan napisał:

> ząb" chociaż i to dosyć niezdarna stylistyka...

po konsultacji z polonistą najlepiej gdybym napisał:
          "mój ząb został uratowany"
    • Gość: erboj Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 11:43
      Osobiście polecam: pani Marta Rogozińska, przyjmuje w budynku ZUS-u, tel. 095
      728 51 64. Ile się czeka? Nie wiem. Ja jakoś trafiłem na wolny termin, a potem
      chodziłem co dwa, trzy tygodnie w czwartki lub piątki. Wyleczyłem tam wszystkie
      zęby, które powinieniem wyleczyć, a z jednym było naprawdę dużo problemów i
      pani stomatolog męczyła się z nim dobre dwa miesiące. Ale naprawdę było warto!
      Osobiście polecam :]

ps. Nikt tutaj nie uprawia żadnej reklamy, po prostu każdy dzieli się
      prywatnymi doświadczeniami, a to forum także temu służy :]
      • Gość: JA Re: Eurodent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:47
        A JA polecam nowy gabinet przy ulicy Uroczej 14 prowadzony przez młodą
        absolwentkę Wydziału Stomatologii Uniwersytetu Jagielońskiego. Wyposażenie
        SUPER. Można sprawdzić samemu ...
        • Gość: Kibic Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 16:19
          Leczyłem zęby u kilku stomatologów, ale kilka z nich musiałem wyrwać po
          wizytach w Eurodencie.To jakaś paranoja że kilku z forumowiczów poleca tą marną
          i bardzo drogą placówkę. Jedynym znakomitym fachowcem/ choć niekoniecznie
          najtańszym/ jest dr. Piotr Cepeniuk na Manhattanie.Wizyty u niego to przede
          wszystkim przyjemność i bardzo profesjonalna opieka i wiedza specjalisty w
          pełnym tego słowa znaczeniu.Słyszałem też od kilku znajomych o bardzo wysokich
          notowaniach gabinetu dr.Miałkowskiej na ul wróblewskiego
    • Gość: jaga Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 23:50
      Od lat w Eurodencie i tylkou doktor Szulżyckiej,polecam.Nawet moja córka ,która
      ma 10 lat z chęcią chodzi do pani doktor.
    • kloda-wa Re: Eurodent 08.01.06, 09:43
      Eurodent nie ma dobrej opini. Przynajmniej moim zdaniem. Dobrzy lekarze którzy przewineli się przez eurodent natychmiast z tamtąd uciekają. Eurodent jest dobry jak boli Cię ząb w niedzielę wieczorem. Do normalnego leczenia wybierz raczej inną firmę.

W Gorzowie jest kilka renomowanych nazwisk takich jak Gawrońska, Miałkowska, Cepeniuk czy Karpiś.

W sieci znalazłem kilka linków do gorzowskich gabinetów.
      www.stomik.com
      www.periodent.pl
      lekarz.stomatolog.w.interia.pl/
      ladent.pl/
      • Gość: ela Re: Eurodent IP: *.d.pppool.de 08.01.06, 15:26
        Bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi. Sprawa wyglada tak, że w Gorzowie będę
        tydzień, u Rodziców. Zawsze, gdy do nich przyjeżdżam, robie sobie zęby - i to
        na os.Staszica, u Karpiszów. Pech chciał, że tym razem mają w tym czasie urlop,
        stąd moje pytanie. Na razie poumawiałam się w Eurodencie - a to z tego powodu,
        że chcę iść i ja, i mój mąż, i jeszcze dziecko do przeglądu. Kto w gabinecie
        prywatnym znajdzie czas na 6-7 wizyt? Stąd ten Eurodent..... Trochę się
        przeraziłam opiniami na ich temat....Pomyślę nad tym jeszcze. A może znajdzie
        się ktoś, kto zacznie wychwalać ich pod niebiosa i od razu będzie mi lepiej? :-)
        Dzięki serdeczne:-)
        • Gość: Agnes Re: Eurodent IP: *.szpital2.gorzow.pl / 217.98.252.* 08.01.06, 15:37
          Eurodent trzeba raczej traktować jako pogotowie. Czyli jak ktoś ma problem w nocy to do Eurodentu. Ta czwórka wymieniana wcześniej ( Karpisz, Miałkowska i Cepeniuk ) to raczej "mercedesy" w gorzowskiej stomatologii. Nie każdego stać na takich specjalistów. A napewno nie pielęgniarkę :) Ja polecam tańszą , ale też dobrą dr Makowską lub dr Śniady.
        • Gość: calama Re: Eurodent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:11
          jeśli nie będzie w tym czasie Karpiszów to polecam Miałkowską
          www.periodent.pl/
        • Gość: bujka2 Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 17.01.06, 10:29
          Ja, moja rodzina i noiektórzy znajomi też leczą się u Karpiszów i dla stałych
          klientów zawsze znajdą czas, np. przyjdą wcześniej, albo zostaną dłużej. Nigdy
          nie było problemów z wizytą.
    • Gość: lobuziak Re: Eurodent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:06
      jest jeszcze jeden - tani i skuteczny sposób.
      idź wieczorem pod sklep nocny - obojętnie jaki - powiedz menelom, że są tacy to
      a tacy - wtedy zamiast pogotowia stomatologicznego płatnego owi panowie
      przeprowadzą błyskawiczny zabieg ekstrakcji uzębienia. w celu sterylizacji jamy
      ustnej proponuję zaopatrzyć się wcześniej w butelkę alkoholu - 40% wódeczka
      może wystarczyć lub bardziej hardcorowo - spirytusik.
      jak pod "nocnikiem" nie wypali to śmiało atakuj na mecz stilonu, ładuj na
      trybunę hoolsów i drzyj się Pogoń Szczecin Mistrzem Polski Jest!!!!!!!!!
      albo w sezonie na żużel - na pierwszym wirażu też prawdopodobnie funkcjonuje
      takie pogotowie ale tam okrzyki powinny dotyczyć nieograniczonej miłości do
      bratniego klubu Falubaz ZG. texty o Pogoni Szczecin mogą nie być właściwie
      zinterpretowane i cała akcja nie będzie przyczyną reakcji.
      Pozdrawiam i powodzenia.
      Albo poczekaj trochę - w wieku 80 lat prawdopodobnie wszystkie same wypadną i
      masz problem z bani.

• Gość: Bella Re: Eurodent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:11
        Bardzo dobry stomatolog - pani Małgorzata Tomaszewska przyjmuje od pon. do
        piątku cały dzień do 20, róg ulicy 30-Stycznia i Kosynierów Gdyńskich vis a vis
        Biowetu tel. 095-720-53-40
        • Gość: Martyna M. Tomaszewska - dobra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:13
          Popieram, to fakt,dobra, nowoczesne metody itd...
          • mag9 Re: M. Tomaszewska - dobra 10.01.06, 11:36
            Oj Bella/Martyna - to samo IP, wiadomosc napisana 2 min pozniej :)
            Rozumiem, ze to niezalezna opinia :)
            • Gość: kibel Idioci!!! Myjcie zęby!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:08

Stomatolodzy, robicie sobie reklame???
              Ja swoje dziury zalewam kwasem akumulatorowym.Wszystkie nerwy wypala i nie
              trzeba leczyc kanalowo, ani zatruwac.
              Najlepsza to jest Pani doktor Skomorucha, mojemu wujkowi zrobila rekonstrukcje
              szczeki , nosa i kosci policzkowych, a na koniec przykleiła sztuczne
              paznokcie.Wujek do dnia dzisiejszego ma piekne długie tipsy, a liczy sobie lat
              89.
              • calama Re: Idioci!!! Myjcie zęby!!! 24.01.06, 21:42
                Bez urazy dla pani Skomoruchy. Ale chyba jest już na emeryturze.
    • Gość: bolo Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.06, 13:00
      polecam dr.Kaja. Spoldzielnia lekarska , obok Lukas banku. Jest super
    • zielona_gora Re: Eurodent 11.01.06, 23:13
      Wszyscy stomatolodzy są cool !!!!
    • danny_boy Re: Eurodent 16.01.06, 00:05
      Właśnie guma do żucia wyciągnęła mi plombę założoną rok temu w Eurodencie...
      • danny_boy Re: Eurodent 16.01.06, 00:05
        "Tylko" stówka w plecy.
        • andrzejusa Re: Eurodent 03.02.06, 18:22
          ciekawe , bardzo ciekawe!
          bylem niestety w eurodencie , niestety bo do dentysty nie nawidze
          chodzic.
          spokojnie , fachowo , znieczulenie kompletne , goscie jezykami gadaja ,
          nawet pani pierwszego kontaktu.
          drogo na pewno! ale bylem zadowolony!
          a w pegazie tez niestety bylem , to bylo juz pogotowie , bo w sobote
          i zebisko bolalo , bez terminu , bez problemu ,
          bo znieczulenie maja super , rach ciach i po krzyku!!
          ze zaplacilem?
          a co mamy dzis za darmo!!
          polecam i eurodent i gabinet pod pegazem:
    • Gość: fania Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.15, 19:51
      Absolutnie i stanowczo nie polecam Euro-dentu.
      Usługi sa stosunkowo drogie, jakość słaba, niedbała.
      Musiałam udać sie do innego dentysty na poprawki.
      • Gość: jacek Re: Eurodent IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.15, 10:45
        Zgadzam się z przedmówcami. Eurodent tylko w dni wolne i w nocy kiedy inne gabinety są nieczynne. Jakiś czas temu wypadła mi plomba. Mój dentysta (nie napisze kto aby nie być posądzonym o reklamę) najbliższy wolny termin miał za tydzień i chcąc nie chcąc zadzwoniłem do Eurodentu. Zapisano mnie na drugi dzień. Byłem o czasie, ale czekałem ponad 15 min. bo stomatologa nie było(przez to m.in. musiałem później zasuwać do Biura Płatnego Parkowania bo przekroczyłem czas parkowania). Za założenie plomby zapłaciłem ponad 200 zł (choć telefonicznie pani poinformowała mnie, że będzie to koszt do 160 zł), bo: 1 opłata za plombę, 2 opłata za znieczulenie, 3 opłata za zdjęcie RTG). Tydzień później poszedłem do swojego stomatologa (a nie jestem tam żadnym stałym klientem, po prostu poszedłem wymienić inna plombę). Zapłaciłem... 130 zł. bo zdjęcie RTG i znieczulenie jest w standardzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka