ceoll 01.02.06, 16:57 werty, rzecznik Pisu milczy, a tu mamy nowego dyrektora Banku PKO przy Kosynierów Gdyńskich.... Zgadnijcie, kto to taki, ten nowy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: werty milczy...... 01.02.06, 17:39 "...kto to taki, ten nowy..." ... werty???? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: werty milczy...... 01.02.06, 17:40 "....Zgadnijcie, kto to taki, ten nowy????.." Wiem!!! S A M O C I A K !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceoll Re: werty milczy...... IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 21:27 Oj, werty, wstyd.....Jeszcze nie wiesz? Nie wierzę..Podpowiadam: jeden z braci M. Tych od szczytnych haseł...No, myśl, stary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeo Re: werty milczy...... IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 22:20 na M to może Majchrowski Jan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: werty milczy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:56 Arkadiusz Marcinkiewicz czy ki diabeł? A tak w ogóle to czy nie pomyliłeś werty'ego z landym? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: werty milczy...... 01.02.06, 21:38 "...werty, rzecznik Pisu..." dzięki - ale mylisz osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: werty milczy...... 01.02.06, 21:55 ku-wa , czyzby to byl teeeeeen samociak?! jezeli to on , to ja ku-wa od jutra zostaje politykiem!!!!! oczywiscie politykiem prawicy , bo trzeba sie tam wychylic gdzie wiatr zawiewa!!!! dojda do wladzy lewicowcy , zaraz zmieniam front!! przeciez i przy lewicy mozna dostac fuche w funduszech europejskich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: werty milczy...... IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.06, 16:55 Ale te Pisuarki niekumate!!!!! Jeszcze Prezes się dowie!!!! I rzecznik Pisu, werty, straci posade.......Rozpacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: werty milczy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:27 Nie martw się o e-werty`ego, on przetrwa wszystko i wszystkich - taka to jest bestyja... martw się o zawartość swojego czerepu, "muszelko kibelkowata" Odpowiedz Link Zgłoś
hirroo Re: werty milczy...... 03.02.06, 18:31 a niech powie co pijak ma do powiedzenia1 Odpowiedz Link Zgłoś
hirroo no co menelu w dupe je..y 03.02.06, 18:32 hirroo napisała: > a niech powie co pijak ma do powiedzenia1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girroo Re: no co menelu w dupe je..y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:53 Kto to jest ten chiiirrroooo? Co to za typek, niezły bucefał! Chyba coś z nim nie tak, może trzeba zadzwonić po lekarza? Takiego od główki. Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re: no co menelu w dupe je..y>>girroo 03.02.06, 19:04 Gość portalu: girroo napisał(a): > Kto to jest ten chiiirrroooo? > Co to za typek, niezły bucefał! > Chyba coś z nim nie tak, może trzeba zadzwonić po lekarza? > Takiego od główki. Ślusarza. Do zakutych łbów, ślusarza trza, a i kowala może... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no co menelu w dupe je..y 03.02.06, 18:53 a ja cos na falubazowym forum przeczytalem , ze ten dyrektor to brat naszego premiera kazia! i wez tu bracie w cos wierz. hiirro , co ty tak rzadko sie pojawiasz! odezwij sie czesciej , bo czasami nie ma sie z czego na forum posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no co menelu w dupe je..y 03.02.06, 18:54 a co do pijaka hiirro , to ja tez mam cos do powiedzenia , ja pijak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti-werty Re: werty milczy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:05 Masz racje Werty jest kiepski, ale to raczej piewca SLD, a w ogóle frustrat, któremu nic się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werty Re: werty milczy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:38 Oby jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś