agnieszka2613 06.02.06, 19:17 jesli znacie dobra szkole jezyka angielskiego w naszym miescie do ktorej warto sie wybrac dajcie znac prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: dobra szkoła - język angielski 06.02.06, 20:13 szkoły nie znam, ale znam Anglika - jakby interesowały Cię konwersacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: dobra szkoła - język angielski IP: *.ed.shawcable.net 06.02.06, 22:03 Hey calama, Zeby prowadzic konwersacje najpierw trzeba poznac jezyk... Nie sadzisz??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dobra szkoła - język angielski 07.02.06, 09:15 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > Zeby prowadzic konwersacje najpierw trzeba poznac jezyk... > Nie sadzisz??? > Pozdrawiam > > :) Są różne "szkoły". Np. metoda Callana - tylko po angielsku. Agnieszka szuka dobrej szkoły. Nie jest powiedziane, że się nigdy nie uczyła angielskiego. Będzie zainteresowana native-speaker'em - napisze. Nie będzie - nie napisze. I to co ja czy ty sądzimy nie ma nic do rzeczy. :P Sama chodzę na konwersacje do Anglika, a nie mogę powiedzieć, że poznałam język. Jeszcze dużo nauki przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: dobra szkoła - język angielski IP: *.kam.pl 27.02.06, 19:03 nigdy wczesniej nie uczylam sie angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anthony Re: dobra szkoła - język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:47 Lubie angielski Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dobra szkoła - język angielski 07.02.06, 11:06 Gość portalu: Anthony napisał(a): > Lubie angielski Marc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dobra szkoła - język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:16 PROJECT Dobra szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś