monique222 01.03.06, 10:14 troche dziwne... jak można wypaść zza takiej balustrady... masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monique222 Wypadek w Panoramie. 01.03.06, 10:14 troche dziwne... jak można wypaść zza takiej balustrady... masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bieda Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 12:30 szkoda dziewczyny. kiepski koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:44 O czym wy tu piszecie, niektórych z was to bym po mordzie natrzaskał. To żona mojego brata, Magda, zostawiła męża i syna, tragedia jest tak wielka, że trudno o tym normalnie rozmawiać. Wyobraź sobie jeden z drugim, że twoja żona wychodzi rano do pracy i już nie wraca, nieważne co się stało (choć pewnie wypadek jest zaskakujący), ona nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonda Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:58 Byłem niedaleko. Wyrazy współczucia dla bliskich i gratulacje ogromnej głupoty dla wypisujących bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 19:59 nie piszcie głupot troche rozumu po prostu zasłabła chciała złapać sie barierki i o nieszczęśliwy wypadek nie trudno zastanówcie sie co czują jej najbiżsi wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.06, 23:53 Bardzo, bardzo Ci współczuję !!! Życie naprawde płata figle a śmierć przychodzi z nienacka. Bardzo współczuje twojemu bratu. Przykro mi nawet o tym pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wypadek w Panoramie IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 01.03.06, 12:33 czy ktos wie na jakim stoisku pracowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wypadek w Panoramie IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 01.03.06, 12:34 mam tam kolezanke i chcialbym wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wypadek w Panoramie IP: 212.160.159.* 01.03.06, 13:57 pracowała na 1 piętrze w Qiosk'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom cruise Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczynski IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 14:26 Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostytutka Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 14:37 Pewnie, a nawet na pewno chcial dotknac gwiazdki na niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.06, 14:47 Wiecie. Szczegolnie ze to siostra mojej kolezanki ale i tak jestescie zenujacy.niesamowita tragedia dla rodziny a wy sobie urzadzacie kpiny.. zastanowcie sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia re;podwyższenie balustrady IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 15:48 to jest straszne ,jak ona wypadła?tą balustrade powinni zrobić wyższą przecież tam robią zakupy matki z dziećmi chwila nieuwagi i o wypadek nie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o;if Re: re;podwyższenie balustrady IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 15:51 Zawsze instynktownie patrzę ja w górę, czy nie leci jakowyś samobójca. Ta barierka idealnie się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: re;podwyższenie balustrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:42 O czym wy tu piszecie, niektórych z was to bym po mordzie natrzaskał. To żona mojego brata, Magda, zostawiła męża i syna, tragedia jest tak wielka, że trudno o tym normalnie rozmawiać. Wyobraź sobie jeden z drugim, że twoja żona wychodzi rano do pracy i już nie wraca, nieważne co się stało (choć pewnie wypadek jest zaskakujący), ona nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M =( Składam kondolecie IP: *.kam.pl 02.03.06, 16:18 Prosze o niepisanie bzdur to jest wielka tragedia.Jestem w szoku po ty co sie stalo jeszcze nigdy nie widzialam czegos takiego na wlasne oczy bylam okolo 14.30 w panoramie wiec widzialam gdzie spadła pani Magda i co tam bylo.Moze i barierki sa za niskie to wszystko bada policja. Ludzie okazcie troche współczucia zginela kobieta matka zona itp. a wy takie bzdury wypisujecie zastanowcie sie troche to jest szok dla jej meza i dziecka i innej rodziny byla taka młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: re;podwyższenie balustrady 01.03.06, 18:05 Powinna być wyższa - no cóż, przepisy bardzo wyraźnie mówią, na jakiej wysokości mają być, i dużo zmienić nie można. Poza tym te wartości w przepisach były dobierane latami, i są poza tym, że prawem, to także "wytyczną" do projektowania. I raczej nieprzewidywalne jest wypadniecie zza takiej barierki. Pozostaja dwa pytania: - czy barierki mają belki na właściwych wysokościach (1,10 m, bodajże 60 i 10 cm nad ziemią)? - czy nie zaszły "dodatkowe okoliczności", np. czy osoba nie została popchnięta, czy stała na ziemi czy może z jakichś powodów na barierce? Bo zakładam, że nie było przypadku jak naprzeciwko Łubudubu, gdzie barierka od mostu się... złamała pod ciężarem osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:43 O czym wy tu piszecie, niektórych z was to bym po mordzie natrzaskał. To żona mojego brata, Magda, zostawiła męża i syna, tragedia jest tak wielka, że trudno o tym normalnie rozmawiać. Wyobraź sobie jeden z drugim, że twoja żona wychodzi rano do pracy i już nie wraca, nieważne co się stało (choć pewnie wypadek jest zaskakujący), ona nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownik Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 17:03 Ty koles juz tak się nie unoś. daj sobie luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozen Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:13 a ty nei dopdawaj oliwy do ognia, facet ma prawo w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: tom cruise jesteś poprostu nienormalny, IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 18:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rota Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 18:50 Ej Mariusz. Nikt tu nie oczernia twojej krewnej. Wszyscy komentują te cholerne barierki. Więc nie nerwujsia. A te barierki rzeczywiście do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 19:55 Kiedys jeden dzien "pracowalam" w tym sklepie. Do pracy trzeba sie stawic o 9:00, przez caly dzien na nogach, o siedzeniu nie ma mowy, nawet o wieszaki nie mozna sie oprzec. Koniec pracy po 21:00. Wynagrodzenie marne(mi za ten jeden dzien nie zaplacili). Wykanczaja pracownikow, tak, tak panie Kupczyk. Wspolczuje rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryhu Re: Wypadek w Panoramie IP: *.chello.pl 01.03.06, 19:09 "..26-letnia ekspedientka jednego ze sklepów odzieżowych została wczoraj ciężko ranna w centrum handlowym Panorama przy ul. Górczyńskiej." jak mozna dac taki tytul artykulu, po czym bez zadnych emocji dalej napisac, ze kobieta zmarła o 18.30 ???!!!! od bycia ciezko rannym do smierci daleka droga MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:58 napisał słynny gorzowski pisarz Piotr.Ż. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gorzow.redakcja Re: Wypadek w Panoramie 02.03.06, 19:20 W pierwszej wersji tej notki pisałem tylko o tym, że została ciężko ranna. Wieczorem, już po zamknięciu Gazety, dowiedziałem się, że pani Magda zmarła w szpitalu. Następnego dnia rano dodaliśmy to do notki w wydaniu internetowym. Oto cała tajemnica tej pozornej sprzeczności. pż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Hey redakcja, IP: *.ed.shawcable.net 03.03.06, 01:25 Nie bylo sprzecznosci. Naprawde, nie ma co wyjasniac... Podaliscie tak jak bylo... Smutny wypadek. To wszystko. Wyrazy wspolczucia dla rodziny i przyjaciol... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty dupowkręt.. 03.03.06, 21:25 A ten jak zwykle - tam gdzie "wladza" (niechby forumowa!!!) tam plaszczy sie Bernard - zwsze czolobitny wobec Wladzy... Palant... No i musial sie pod "wladze" podłączyć... Nie mógł sobie darowac... Tępić mende... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozen Re: dupowkręt.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 00:13 dobrze obserwujesz.... ciekawy jestem ile on ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 20:05 hej monique twoje iq jest maskakra a ton wypowiedzi nie na miejscu jak nie znasz faktów zastanów sie nad swoja skromną osobą zanim cos zdołasz sklecić i wysłać w eter wstyd a dla rodziny szczere kondolencje(')(') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:07 Najszczersze Kondolencje dla rodziny ehh smutne idziesz do pracy i nie wiesz co cie czeka ten swiat jest jakis nienormalny... A o wypadek w panoramnie przez te pieprzniete barierki wszystko powinny byc wyzsze tam jest wogole nie bezpiecznie ehh:(:( Wspołczuje jeszcze raz ehh :(:( a własciciela panoramy przed sad... :(:( Smutek... Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: Wypadek w Panoramie 02.03.06, 17:21 to nie miejsce by dyskutować na temat moje iq... a widze, że ktoś źle zrozumiał.. chodziło mi o to, że to nie pojęte że coś tak strasznego może się stać... a teraz widzimy, że jednak wszytko może się zdażyć.. naprawdę szczere kondolencje... to straszne taką tragedie przechodzić.. sama mam męża i dziecko i ciarki przechodzą jak się słyszy takie tragedie... jeżeli kogoś uraził mój ton czy cokolwiek to bardzo przepraszam... i naprawdę szczerze współczuje rodzinie ["] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:51 Magda to moja kuzynka . To ogromna tragedia dla naszej rodziny . Zostawiła męża i synka.Nie mam już słów.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:12 Ja też znałam Magdę. Była z mojej dalszej rodziny. Wciąż mam ją przed oczami. To wielki szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Wypadek w Panoramie IP: *.kam.pl 03.03.06, 21:13 Moim zdaniem nie ma co dyskutować na temat wypadku, niech tym zajmą się odpowiednie wladze. Proponuje poświęcić to forum skladaniu kondolencji rodzinie i wspomnieniach po Magdzie. "Ludzie odchodzą nagle, ale pamięć o nich trwa wiecznie". Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wypadek w Panoramie 03.03.06, 21:40 Mialem przyjaciółke ktora pracowala w Panoramie - i jak sie dowiedziałem że ta dziewczyna miała na imie Magda... to oblal mnie pot... tylko ze chyba byla mlodsza... od mojej znajomej... boję sie pytac... Współczuje - wyobrazam sobie co musza czuć przyjaciele i rodzina - taka niepotrzebna smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.06, 01:37 Okropny wypadek i straszna tragedia. Młode matki i żony nie powinny umierać, tej śmierci naprawdę nie dało sie uniknąć??? Współczucia dla całej rodziny Magdy. Zanim napisałam ten post bardzo długo się zastanowiłam nad tym co napisać i czy w ogóle pisać. To samo radzę innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 17:00 Drogi bbb...eehhhhhhhhh..............czepiasz się słówek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Wypadek w Panoramie IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 04.03.06, 23:28 ... Młode matki i żony nie powinny umierać ...A kto powinien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Security Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.06, 20:02 A ochroniarze z panoramy zrobili sobie z tej tragedii sensację i pokazują zdjęcia z kamer monitoringu na których.../nie powinno się zatrudniać takich niekompetentnych osób!!! Brak słów...! Po tym co się stało, aż się nie chce chodzić do tego centrum-w ogóle ten budynek to dziwna, niesprzyjająca człowiekowi konstrukcja-ALCATRAZ! Wielka tragedia, Wielka szkoda, Wielki smutek...Wyrazy współczucia dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś