Dodaj do ulubionych

Wypadek w Panoramie

01.03.06, 10:14
troche dziwne... jak można wypaść zza takiej balustrady... masakra..
Obserwuj wątek
    • monique222 Wypadek w Panoramie. 01.03.06, 10:14
      troche dziwne... jak można wypaść zza takiej balustrady... masakra..
      • Gość: bieda Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 12:30
        szkoda dziewczyny.
        kiepski koniec.
      • Gość: Mariusz Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:44
        O czym wy tu piszecie, niektórych z was to bym po mordzie natrzaskał.
        To żona mojego brata, Magda, zostawiła męża i syna, tragedia jest tak wielka, że
        trudno o tym normalnie rozmawiać.
        Wyobraź sobie jeden z drugim, że twoja żona wychodzi rano do pracy i już nie
        wraca, nieważne co się stało (choć pewnie wypadek jest zaskakujący), ona nie żyje!
        • Gość: Zonda Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:58
          Byłem niedaleko. Wyrazy współczucia dla bliskich i gratulacje ogromnej głupoty
          dla wypisujących bzdety
          • Gość: nieznany Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 19:59
            nie piszcie głupot troche rozumu
            po prostu zasłabła chciała złapać sie barierki i o nieszczęśliwy wypadek nie
            trudno
            zastanówcie sie co czują jej najbiżsi
            wyrazy współczucia
        • Gość: Sławek Re: Wypadek w Panoramie. IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.06, 23:53
          Bardzo, bardzo Ci współczuję !!!
          Życie naprawde płata figle a śmierć przychodzi z nienacka.
          Bardzo współczuje twojemu bratu. Przykro mi nawet o tym pisać...
    • Gość: andrzej Re: Wypadek w Panoramie IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 01.03.06, 12:33
      czy ktos wie na jakim stoisku pracowała
      • Gość: andrzej Re: Wypadek w Panoramie IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 01.03.06, 12:34
        mam tam kolezanke i chcialbym wiedziec
        • Gość: xxx Re: Wypadek w Panoramie IP: 212.160.159.* 01.03.06, 13:57
          pracowała na 1 piętrze w Qiosk'u
          • Gość: tom cruise Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczynski IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 14:26
            Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczynski
            • Gość: Prostytutka Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 14:37
              Pewnie, a nawet na pewno chcial dotknac gwiazdki na niebie.
              • Gość: Marek Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.06, 14:47
                Wiecie. Szczegolnie ze to siostra mojej kolezanki ale i tak jestescie
                zenujacy.niesamowita tragedia dla rodziny a wy sobie urzadzacie kpiny..

zastanowcie sie lepiej
                • Gość: basia re;podwyższenie balustrady IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 15:48
                  to jest straszne ,jak ona wypadła?tą balustrade powinni zrobić wyższą przecież
                  tam robią zakupy matki z dziećmi chwila nieuwagi i o wypadek nie trudno
                  • Gość: o;if Re: re;podwyższenie balustrady IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 15:51
                    Zawsze instynktownie patrzę ja w górę, czy nie leci jakowyś samobójca. Ta
                    barierka idealnie się nadaje.
                    • Gość: Mariusz Re: re;podwyższenie balustrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:42
                      To żona mojego brata, Magda, zostawiła męża i syna, tragedia jest tak wielka, że
                      wraca, nieważne co się stało (choć pewnie wypadek jest zaskakujący), ona nie żyje!
                      • Gość: M =( Składam kondolecie IP: *.kam.pl 02.03.06, 16:18
                        Prosze o niepisanie bzdur to jest wielka tragedia.Jestem w szoku po ty co sie
                        stalo jeszcze nigdy nie widzialam czegos takiego na wlasne oczy bylam okolo
                        14.30 w panoramie wiec widzialam gdzie spadła pani Magda i co tam bylo.Moze i
                        barierki sa za niskie to wszystko bada policja. Ludzie okazcie troche
                        współczucia zginela kobieta matka zona itp. a wy takie bzdury wypisujecie
                        zastanowcie sie troche to jest szok dla jej meza i dziecka i innej rodziny byla
                        taka młoda.
                  • zetkaf Re: re;podwyższenie balustrady 01.03.06, 18:05
                    Powinna być wyższa - no cóż, przepisy bardzo wyraźnie mówią, na jakiej
                    wysokości mają być, i dużo zmienić nie można. Poza tym te wartości w przepisach
                    były dobierane latami, i są poza tym, że prawem, to także "wytyczną" do
                    projektowania. I raczej nieprzewidywalne jest wypadniecie zza takiej barierki.
                    Pozostaja dwa pytania:
                    - czy barierki mają belki na właściwych wysokościach (1,10 m, bodajże 60 i 10
                    cm nad ziemią)?
                    - czy nie zaszły "dodatkowe okoliczności", np. czy osoba nie została
                    popchnięta, czy stała na ziemi czy może z jakichś powodów na barierce?

Bo zakładam, że nie było przypadku jak naprzeciwko Łubudubu, gdzie barierka od
                    mostu się... złamała pod ciężarem osoby...
            • Gość: Mariusz Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:43
              • Gość: Kierownik Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 17:03
                Ty koles juz tak się nie unoś. daj sobie luz
                • Gość: pozen Re: Oczywiscie wszystkiemu winien Jaroslaw Kaczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:13
                  a ty nei dopdawaj oliwy do ognia, facet ma prawo w takiej sytuacji
                  • Gość: aga Re: Kondolencje dla rodziny. IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 18:17
            • Gość: smerf Re: tom cruise jesteś poprostu nienormalny, IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 18:18
          • Gość: rota Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 18:50
            Ej Mariusz. Nikt tu nie oczernia twojej krewnej. Wszyscy komentują te cholerne
            barierki.
            Więc nie nerwujsia.
            A te barierki rzeczywiście do dupy.
          • Gość: ja Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 19:55
            Kiedys jeden dzien "pracowalam" w tym sklepie. Do pracy trzeba sie stawic o
            9:00, przez caly dzien na nogach, o siedzeniu nie ma mowy, nawet o wieszaki nie
            mozna sie oprzec. Koniec pracy po 21:00. Wynagrodzenie marne(mi za ten jeden
            dzien nie zaplacili). Wykanczaja pracownikow, tak, tak panie Kupczyk.
            Wspolczuje rodzinie...
    • Gość: ryhu Re: Wypadek w Panoramie IP: *.chello.pl 01.03.06, 19:09
      "..26-letnia ekspedientka jednego ze sklepów odzieżowych została wczoraj ciężko
      ranna w centrum handlowym Panorama przy ul. Górczyńskiej."
      jak mozna dac taki tytul artykulu, po czym bez zadnych emocji dalej napisac, ze
      kobieta zmarła o 18.30 ???!!!! od bycia ciezko rannym do smierci daleka droga MZ
      • Gość: aga Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:58
        napisał słynny gorzowski pisarz Piotr.Ż. :(
      • gorzow.redakcja Re: Wypadek w Panoramie 02.03.06, 19:20
        W pierwszej wersji tej notki pisałem tylko o tym, że została ciężko ranna.
        Wieczorem, już po zamknięciu Gazety, dowiedziałem się, że pani Magda zmarła w
        szpitalu. Następnego dnia rano dodaliśmy to do notki w wydaniu internetowym.
        Oto cała tajemnica tej pozornej sprzeczności. pż
        • Gość: Bernard Hey redakcja, IP: *.ed.shawcable.net 03.03.06, 01:23
        • Gość: Bernard Hey redakcja, IP: *.ed.shawcable.net 03.03.06, 01:25
          Nie bylo sprzecznosci.
          Naprawde, nie ma co wyjasniac... Podaliscie tak jak bylo...
          Smutny wypadek. To wszystko.
          Wyrazy wspolczucia dla rodziny i przyjaciol...
          Pozdrawiam
          • e_werty dupowkręt.. 03.03.06, 21:25
            A ten jak zwykle - tam gdzie "wladza" (niechby forumowa!!!) tam plaszczy sie
            Bernard - zwsze czolobitny wobec Wladzy... Palant... No i musial sie
            pod "wladze" podłączyć...
            Nie mógł sobie darowac...
            Tępić mende...
            • Gość: pozen Re: dupowkręt.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 00:13
              dobrze obserwujesz.... ciekawy jestem ile on ma lat?
    • Gość: nieznany Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 20:05
      hej monique twoje iq jest maskakra a ton wypowiedzi nie na miejscu jak nie
      znasz faktów zastanów sie nad swoja skromną osobą zanim cos zdołasz sklecić i
      wysłać w eter
      wstyd a dla rodziny szczere kondolencje(')(')
      • Gość: Wiola Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:07
        Najszczersze Kondolencje dla rodziny ehh smutne idziesz do pracy i nie wiesz co cie czeka ten swiat jest jakis nienormalny... A o wypadek w panoramnie przez te pieprzniete barierki wszystko powinny byc wyzsze tam jest wogole nie bezpiecznie ehh:(:( Wspołczuje jeszcze raz ehh :(:( a własciciela panoramy przed sad... :(:( Smutek...
      • monique222 Re: Wypadek w Panoramie 02.03.06, 17:21
        to nie miejsce by dyskutować na temat moje iq... a widze, że ktoś źle
        zrozumiał.. chodziło mi o to, że to nie pojęte że coś tak strasznego może się
        stać... a teraz widzimy, że jednak wszytko może się zdażyć.. naprawdę szczere
        kondolencje... to straszne taką tragedie przechodzić.. sama mam męża i dziecko
        i ciarki przechodzą jak się słyszy takie tragedie...
        jeżeli kogoś uraził mój ton czy cokolwiek to bardzo przepraszam...
        i naprawdę szczerze współczuje rodzinie ["]
    • Gość: Kasia Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:51
      Magda to moja kuzynka . To ogromna tragedia dla naszej rodziny . Zostawiła męża
      i synka.Nie mam już słów....................
      • Gość: nieznany Re: Wypadek w Panoramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:12
        Ja też znałam Magdę. Była z mojej dalszej rodziny. Wciąż mam ją przed oczami.
        To wielki szok.
    • Gość: Mar Re: Wypadek w Panoramie IP: *.kam.pl 03.03.06, 21:13
      Moim zdaniem nie ma co dyskutować na temat wypadku, niech tym zajmą się
      odpowiednie wladze. Proponuje poświęcić to forum skladaniu kondolencji rodzinie
      i wspomnieniach po Magdzie. "Ludzie odchodzą nagle, ale pamięć o nich trwa
      wiecznie".
    • e_werty Re: Wypadek w Panoramie 03.03.06, 21:40
      Mialem przyjaciółke ktora pracowala w Panoramie - i jak sie dowiedziałem że ta
      dziewczyna miała na imie Magda... to oblal mnie pot... tylko ze chyba byla
      mlodsza... od mojej znajomej... boję sie pytac...

Współczuje - wyobrazam sobie co musza czuć przyjaciele i rodzina - taka
      niepotrzebna smierc.
    • Gość: Nadja Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.06, 01:37
      Okropny wypadek i straszna tragedia. Młode matki i żony nie powinny umierać, tej śmierci naprawdę nie dało sie uniknąć??? Współczucia dla całej rodziny Magdy. Zanim napisałam ten post bardzo długo się zastanowiłam nad tym co napisać i czy w ogóle pisać. To samo radzę innym ludziom.
      • Gość: magda Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.06, 21:06
        • Gość: Nadja Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 17:00
          Drogi bbb...eehhhhhhhhh..............czepiasz się słówek...
      • Gość: bbb Re: Wypadek w Panoramie IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 04.03.06, 23:28
        ... Młode matki i żony nie powinny umierać

...A kto powinien?
        • Gość: Security Re: Wypadek w Panoramie IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.06, 20:02
          A ochroniarze z panoramy zrobili sobie z tej tragedii sensację i pokazują
          zdjęcia z kamer monitoringu na których.../nie powinno się zatrudniać takich
          niekompetentnych osób!!! Brak słów...!
          Po tym co się stało, aż się nie chce chodzić do tego centrum-w ogóle ten
          budynek to dziwna, niesprzyjająca człowiekowi konstrukcja-ALCATRAZ!
          Wielka tragedia, Wielka szkoda, Wielki smutek...Wyrazy współczucia dla rodziny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka