andrzejusa 20.03.06, 21:03 zyczylem ci wiosny szybkiej i cieplej , ale tak jak myslalem , przyjdzie zimna i spozniona , ale przyjdzie! cierpliwosci calama , sloneczko jeszcze zaswieci! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 20.03.06, 21:33 Wiem, że przyjdzie. Prędzej czy póżniej. Chyba, że z zimy przejdziemy od razu do lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 20.03.06, 21:41 nawet jak przejdziemy od razu do lata , to gdzies ten kawalek wiosny ,bedzie! tego kawaleczka prawdziwej wiosny ci zycze! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 20.03.06, 21:49 Dziękuję przepięknie. Zimy już mam dość. Dobrze, że córka już piosenki o wiośnie śpiewa - jakoś milej się robi na sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus koniec lata ... IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.06, 09:10 ... andrzejowi bez względu na porę roku ;) calama napisała: > Chyba, że z zimy przejdziemy od razu do lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły i w kur*wiony Pożegnanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:56 Stanowisz kwintesencje tego czego nie cierpię... skąd wychynąłeś? Z jakichś sennych makabresek? Bufon, zadufany w swoje opinie. Dresiarz i szowinista. Kibic - w najgorszym tego słowa znaczeniu - zabiłby kibica innej drużyny - gdyby za to nie groziła kara. Bo strach przed ZK powstrzymuje go. Wpierdziela sie w kazdy temat - choc móżdzek ma wielkosci orzeszka ziemnego i równie jak on gładki... Zawodowke skończył - bo tata donosił p. Dyrektorowi kaczki i kurczaki z domowej hodowli... Wielu ciekawych ludzi odeszło z forum - teraz to jedynie banda kibiców żużlowych - nie ma o czym pogadać. Budrys jeszcze się snuje... ale widzę że także traci zapał... Zniknij zmoro... Żegnajcie dobre czasy gdy forum kipialo dowcipem i złośliwoscia w dobrym wydaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły... Re: Pożegnanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:00 Oczywiście tyczy to tego poj*jeba andrzejusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Pożegnanie... 20.03.06, 22:14 coz , pozegnajmy sie , zly , nie chcesz wiecej pisac? no to do nie widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:36 Jaka? - Twoja ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 21.03.06, 12:28 Gość portalu: maks napisał(a): > Jaka? - Twoja ostatnia... Mam nadzieję, że nie. Chciałabym przeżyć jeszcze wiele wiosen. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 21.03.06, 13:40 czesc calama , ta uwaga o ostatniej wiosnie , byla do mnie , nie ma sie czym przejmowac. ale niektorzy jak juz pojda na maksa , to ne moga dla swojej glupoty granicy znalesc! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 21.03.06, 13:42 przepraszam calama , zapomnialem dodac: pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbum Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:32 andrzejusa, mam nadzieję, że nie przejmujesz się tekstami wypisywanymi przez gości w rodzaju: zły i coś tam... to nieszczęśliwi frustraci, trzeba się nad takimi pochylać z troską... pozdrawiam przedwiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 21.03.06, 15:51 witam serdecznie bumbum! oczywiscie ze sie takimi tekstami nie przejmuje! ale za to , bardzo sie ciesze ze znowu napisales/las! z przerwami ,bo obowiazki , ale sobie pogadamy. pozdrawiam rownie serdecznie jak witalem! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: słońce świeci!!!!!!!!!!!! n/t 21.03.06, 17:15 czesc calama! sloneczko swieci , a na termometrze 7°c , gdyby bylo o 2 stopnie wiecej , to bym sie chyba nad jakas wode wybral! pozdrowienia sloneczne! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: słońce świeci!!!!!!!!!!!! n/t 21.03.06, 18:10 "...to bym sie chyba nad jakas wode wybral!" ... wybierz się!!!! Twój termometr oszukuje o 2 stopnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #### Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:09 Cześć fiucie - o czym z tobą można gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbum Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:33 Gość portalu: #### napisał(a): > Cześć fiucie - o czym z tobą można gadać? niegrzeczny jesteś i źle wychowany, ale to dlatego, że niezbyt mądry dlatego nie pchaj się między ludzi, bo nie masz nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:21 Ile kosztuje zawarcie małżeństwa cywilnego? Z zawarciem małżeństwa cywilnego wiąże się konieczność poniesienia m.in. następujących kosztów: skróconego odpisu aktu urodzenia – 15 zł, skrócony odpis aktu zgonu – 15 zł, skrócony odpis aktu małżeństwa – 15 zł, odpis prawomocnego orzeczenia sądu o unieważnieniu małżeństwa – 6 zł za każdą rozpoczętą stronicę, odpis prawomocnego orzeczenia sądu o stwierdzeniu zgonu lub uznaniu za zmarłego poprzedniego małżonka – 6 zł za każdą rozpoczętą stronicę, podanie – 5 zł, załączniki do podania – 0,50 zł, sporządzenie aktu małżeństwa – 75 zł, PAMIĘTAJ Jeżeli w trakcie zawierania małżeństwa wyznaniowego nupturienci nie złożą oświadczeń woli jednoczesnego zawarcia małżeństwa podlegającego prawu polskiemu, wówczas w świetle prawa polskiego traktowani są nadal jak osoby stanu wolnego. Oznacza to, że z punktu widzenia prawa określonego kościoła lub związku wyznaniowego osoby takie są traktowane jak małżeństwo, lecz z perspektywy prawa polskiego nie następują skutki zawarcia małżeństwa. urzędowe poświadczenie podpisu na pełnomocnictwie do zawarcia małżeństwa – 4 zł (w urzędzie), 20 zł (u notariusza). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 21.03.06, 22:51 no dobrze podszywaczu ,cienki! bumbum , bede czekal na twoje wpisy! jak cos napiszesz , to na pewno odpisze! dziwnie cie lubie bumbum! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Miłego dnia Andrzejusa :))))))))))))))) n/t 22.03.06, 09:29 milego dnia calama! bedzie przynajmniej troche slonca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Z. Re: Miłego dnia Andrzejusa :))))))))))))))) n/t IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 23.03.06, 07:35 Calama.... co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłego dnia Andrzejusa :))))))))))))))) n/t 23.03.06, 08:18 Witam wiosennie Strażaka :)))))))))))))) Nic się nie stało. Wiosna przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 16:08 Hey andrzejusa, Zawsze twierdzilem ze odpisy aktu zgonow powinny byc przynajmniej 200zl. W koncu my ich placic nie bedziemy...a wiec... Niech bula pacany jak chca na pismie dowodu... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 23.03.06, 16:15 Skąd wiesz Bernard, czy nie będziesz płacił po śmierci, za to co robiłeś za życia, i to więcej niż krewni za odpis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Hey Wiosna, czy to ty????? IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 16:24 Hey kajzerka, Moze i bede musial zaplacic... Wlasciwie to na pewno... Jednak nie bedzie to w zlotowkach...he he he :) PS. A szkoda, tanio bym sie wymigal...he he he PSS. Przyszla wiosna do Edmonton. Dzisiaj +1C i sloneczko za cieniutka mgielka.. Na drodze chlapa (snieg topnieje), samochody brudne po uszy a mi sie chce do ogrodu... Hey WQiosna, czy to ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Hey Wiosna, czy to ty????? 23.03.06, 17:31 "...samochody brudne po uszy a mi sie chce do ogrodu..." ... twoje konie mają niezła ksywy (sam i ochody)- i weź im umyj uszy - bo nie usłyszą twego "wista wio"...... a z ogrodem musisz poczekac - na razie idź do łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 23.03.06, 17:28 "Skąd wiesz Bernard, czy nie będziesz płacił po śmierci..." ... wie - bo on juz teraz jest goły i wesoły - wszystko ma na kredyt - tak więc na tamtym swiecie nic przy nim nie znajdziecie... jak zykle cwaniaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? 23.03.06, 21:10 nie badz zlosliwy e_werty , moze Bernard jest wyjatkiem , i wszystko co ma , ma za gotowke! kto wie e_werty , kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: no coz,calama,wiosna przyszla,ale jaka? IP: *.ed.shawcable.net 25.03.06, 03:32 Hey andrzejusa, Kiedy ja wam pacany ostatni raz w portfele zagladalem???? Odwalic sie... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Wiosna zimna, ale słoneczna!!!!!!!!! 24.03.06, 22:54 I od niedzieli będzie jasno prawie do 20. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wiosna zimna, ale słoneczna!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 25.03.06, 03:34 Hey calama, A mnie sie do ogrodka chce.... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wiosna zimna, ale słoneczna!!!!!!!!! 25.03.06, 09:45 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > A mnie sie do ogrodka chce.... > :) :) I tu się nie dziwię. Mnie tez ciągnie ;) Nawet do prac ogródkowych, niekoniecznie do grilowania. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wiosna zimna, ale słoneczna!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 25.03.06, 09:49 Hey calama, Nie ma dla mnie lepszego wypoczynku i relaksu jak praca w ogrodzie... Wszystko jednak ciagle sniegiem przykryte... Wiosna moze i jest...ale do maja nic nie bede mogl zrobic... :( Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wiosna zimna, ale słoneczna!!!!!!!!! 25.03.06, 10:45 czesc! to co? 10°C , to chyba wiosna!! no to sie doczekalismy! wiosenne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś