Dodaj do ulubionych

Czy Bernard jest...

22.03.06, 03:37
...adminem? Kim jest Bernard?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Czy Bernard jest... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.06, 03:38
      Hey anthonette,
      A ty co???
      Soac nie mozesz...???
      :) :)
      • anthonette Re: Czy Bernard jest... 22.03.06, 20:38
        hehehe- widze, ze nie tylko ja:)
        • Gość: Bernard Re: Czy Bernard jest... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.06, 21:08
          Hey anthonette,
          Ty spac nie mozesz bo o mnie myslisz, czy...o mnie myslisz wiec spac nie
          mozesz...?
          :)
          • Gość: Ragnar Re: Czy Bernard jest... IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.06, 21:09
            Tak nowym Kandydatem na Prezia.
            Bernard D.- też ma wyrok więc się nadaje.
            • Gość: Bernard Re: Czy Bernard jest... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.06, 22:57
              Hey Rangar,
              Nie podlizuj sie...
              He he he he
              PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
          • anthonette Re: Czy Bernard jest... 23.03.06, 02:59
            Ja nie lubie spac w nocy:)
            Za dnia sie tyle dzieje, ze nie moge sie skupic na mysleniu:)) wiec odwrocilem
            sobie rytm dobowy.

A Bernard co porabia o tak poznej porze na forum? Tez spac nie moze?
            • Gość: Bernard Re: Czy Bernard jest... IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 03:43
              Hey anthonette,
              Pamietaj o roznicy czasu... Osiem godzin...
              Kiedy ty spisz...ja dopiero zaczynam dzialac...he he he
              PS. Twoj nick-name sugeruje ze jestes dziewczyna (kobieta, baba...he he he)
              • piescywil Re: Czy Bernard jest... 23.03.06, 04:52
                Gość portalu: Bernard napisał(a):
                > PS. Twoj nick-name sugeruje ze jestes dziewczyna
                hahaha i tu sie mylisz:P
                Jestes na drugim koncu swiata, a mimo to wiele wiesz na temat Gorzowka, wiec
                chyba sciemniasz:)
                • piescywil Re: Czy Bernard jest... 23.03.06, 04:53
                  niech to pies zapiesci- znowu pisze z konta braciszka:) juz sie przelaczam
            • e_werty Re: Czy Bernard jest... 24.03.06, 20:27
              "...Za dnia sie tyle dzieje, ze nie moge sie skupic na mysleniu..."

więc ty spisz za dnia... a w nocy taki spkój... ze nudno... więc takze
              usypiasz?....
              • beatach1 Re: Czy Bernard jest... 24.03.06, 20:29

> "...Za dnia sie tyle dzieje, ze nie moge sie skupic na mysleniu..."

No to moze w nocy, lepiej skupic sie na czym innym...?

Bias z Prieny
    • e_werty Re: Czy Bernard jest... 22.03.06, 23:10
      "... Kim jest Bernard?"

... pedałem...
      • Gość: Bernard Re: Czy Bernard jest... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.06, 23:16
        Hey werty,
        Chcial bys...pacanie...
        he he he
        ale jaja...
        • e_werty Re: Czy Bernard jest... 22.03.06, 23:18
          o dobra - zwracam honor - homoseksualistą jest...
          • redcloud Re: Bernard to dobry prezydent... 23.03.06, 15:27
            • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 15:45
              Hey redcloud,
              Jedrzejczak to dobry Prezydent...
              Ja jedynie posiadam umiejetnosc rozpoznania i wskazania dobrych prezydentow...
              Sie po prostu nie myle..
              • pretymarekp ale qu.. osły:-) 23.03.06, 18:53
                • pretymarekp rewua osły;-() 23.03.06, 18:53
                  • pretymarekp to jak osły -kto jest kto?! 24.03.06, 19:37
                    • Gość: Ragnar To jest Benek właśnie. IP: *.gorzow.mm.pl 24.03.06, 20:16
                      Bernard to pracownik gazowni gorzowskiej oddelegowany do pracy w Solidarności.
                      Skazany za demonstracje. Pilnowany w pierdlu przez Prezia i stąd go zna.
                      Razem grypsowali. Prysnął do wujka do Kanady i klika zza wielkiej wody.
                      Nigdy nie ma racji ale się przy swoim upiera.
                      Wybiera się do KIMA do Korei po naukę socjalizmu. Fidel go nie chce bo za duży
                      wywrotowiec.
                      • e_werty Re: To jest Benek właśnie. 24.03.06, 20:32
                        "...Wybiera się do KIMA do Korei po naukę socjalizmu. Fidel go nie chce bo za
                        duży wywrotowiec...."

... on do Korei jedzie uczyć jak wdrazać komunizm w realiach wielkich stepów...
                        za duzy wcale nie jest - ot... kurdupel 165 cm w kapeluszu...
              • e_werty Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent 24.03.06, 20:29
                "...Sie po prostu nie myle.."

... mialo być "... nie myje..."
                • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 24.03.06, 20:32
                  Nie macie wiekszych problemow...oczywiscie...
                  • e_werty Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent 24.03.06, 20:33
                    "...Nie macie wiekszych problemow...oczywiscie'
                    ...z myciem? Nie....
                    • kajmakan Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent 25.03.06, 15:04
                      • kajmakan ...z językiem,synuBERTY,niestety,czasa mi tak... 25.03.06, 15:05
              • anthonette Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent 26.03.06, 01:56
                Bernard, fajnie, ze lubisz pana J. ale moze napiszesz, dlaczego jest dobrym
                prezydentem, bo gorzowianie jakos maja inne zdanie.
                Jeszcze jedno, czy pan J. rzeczywiscie wg Ciebie ma cos na sumieniu czy to jakas
                lipa z tym jego aresztowaniem? Wyjasnij to nam za "kolege" :), bo "kolega"
                jedynie cieszy cynicznie ta swoja facjate i udziela wymigujacych odpowiedzi na
                trudne pytania.
                • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 26.03.06, 06:34
                  Hey anthonette,
                  Piszesz, ze Gorzowianioe maja ine niz ja zdanie na temat Presydenta???
                  Nie wiem o ktorych Gorzowianach ty mowisz... Ja opieram swa opinie na glosach
                  wiekszosci wyborcow ktorzy regularnie wybieraja Jedrzejczaka jako swego
                  Prezydenta, oraz popieraja go w referendach przeciwkjo niemu ogloszonych...
                  Poza tym podoba mi sie jego logiczny sposob postepowania i podejmowania
                  decuyzji..
                  Jedrzejczak i jego administracja wydaje sie opierac swe decyzje na tym co
                  sluszne lecz niekoniecznie popularne..
                  To u przywodcow lubie..
                  To ludzie z jajami..
                  Jesli chodzi o oskarzenia przeciwko Jedrzejczakowi to, jak wielokrotnie
                  wspominalemn, jewst temat tak dla mnie jak i wiekszosci (niezaleznie jak sie
                  wymadrzaja) zupelnie nieznany..
                  Jestem zdania, ze spreawe powinny rozpatrzyc urzedy takie jak Prokuratura
                  oraz/lub Sad...
                  Nie znajac szczegulow uwazam Jedrzejczaka za niew=inego do czasu az sad
                  podenjmie ina decyzje.
                  Jak na razie sprawa jest w Prokuraturze..
                  Zobaczymy..
                  PS. Musze zaznnaczyc, ze niepookoi mnie to co sie dzieje w Polsce..
                  Wymiana przez PiS ludzi na stanowiskach w prokuraturach, polityczne interwencje
                  w organach dochodzeniowych i wrecz presja na to by skazywac jak
                  najwiecej "lewicowcow", nasuwa podejzenie, ze PiS niszczy opozycje za wszelka
                  cene nawet fabrykujac lub naginajac dowody...
                  To nie daje niestety gwarancji bezstronosci sadow ktora uwazam za jedna z
                  podstaw wolnego spoleczenstwa.
                  Zobaczymy...
                  • anthonette Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent 26.03.06, 21:08
                    Bernard, jesli o mnie chodzi, to jestem tego zdania, ze bez wzgledu na kto
                    bedzie u wladzy, to zawsze rzadzacy beda obstawiac stanowiska swoimi. Po prostu
                    lepiej jest sie dogadac ze swoimi, i stad te zmiany. Mnie natomiast nieopodoba
                    sie to, ze w Polsce scena polityczna zmienia sie sinusoidalnie. Mysle, ze
                    potrzebna jest stabilizacja wladzy, a nie skakanie z kwiatka na kwiatek. Ale za
                    taki obraz polityki w tym kraju odpowiedzialne jest spoleczenstwo, bo to ludzie
                    przez swoja niecierpliwosc i ograniczone myslenie co kilka lat zmienia swoje
                    poglady diametralnie. A do tego ci politycy, ktorzy potrafia zmieniac sie jak
                    kameleony.
                    Aktualnie na chwile obecna chyba zadna partia w Polsce nie jest zdolna do
                    wladzy. Samodzielny rzad jednej partii PIS jest niemozliwy. Koalicja z PO miala
                    byc, ale zadrwiono sobie z wyborcow, ktorzy na to liczyli. Pakty stabilizacyjne
                    poszly w diably. Po nastepnych wyborach bedzie podobnie, ale tym razem takie
                    problemy bedzie miala PO, wiec jesli oni mowia, ze dadza sobie rade, to po
                    prostu klamia, aby sie tylko dorwac do koryta.
                    W nastepnych wyborach juz nie bede glosowac, bo to nie ma sensu.
                    • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 26.03.06, 22:02
                      Hey anthonette,
                      O polaryzacji i klikowosci polskiej polityki pisalem juz do znudzenia...
                      Polska ma wiecej partii, partyjek, stowarzyszen, zrzeszen, klubow i inych
                      ugrupowan politycznych , niz logika i zdrowyu rozsadek by nakazywaly...
                      Swiadczy to o NIEDOJZALOSCI polskiej polityki...
                      Malke bandy kilkunastu lub kilkudziesieciu pacanow nie mogacych obstawic
                      jednego biura, z flagami patriotyzmu i Boga nad glowami rabia Polske jak
                      dziewiczy las...
                      Kiedy czyta sie wypowiedzi od Prezydenta RP do posla czy senatora widac z jakim
                      pacanstwem i z jakimi limitami intelektualnymi mamy do czynienia...
                      To my zbawienie dla Kraju. Tylko my mozemy ocalic Ojczyzne budujac ...nastepna
                      rzeczypospolita...
                      A ja mowie ze byla i jest i bedzie jedna i jedyna Rzaczpospolita.
                      Te numerki to sobie faszysci na rzeszach swoich wieszali...
                      Moge to jedynie porownac do rozbicia w Kosciele Chrzescijanskim, gdzie
                      dziesiatki kosciolow, sekt i sekteczek uwaza, ze droga do Zbawienia to wlasnie
                      ta przez nich podana.. I niszczyc inych...
                      A ja mowie: Do diabla z wami...
                      Jest jedna Polska i jest jeden Bog.
                      Albo polacza sie w silne poparciem grupy ktore na zasadzie kompromisu,
                      tolerancji i poszanowania dla wspolobywateli wyptracuja progtram dobry dla
                      Polski i Polakow albo Polska staczac sie bedzie w tych sekciarskich
                      wendettach...
                      Zygac sie chce kiedy sie na to patrzy...
                      Polska to dzisiaj kraj politycznie rozbity i wydaje sie ze taki wlasnie
                      odpowiada politykom. Oni wlasnie tego chca..
                      W burdelu latwiej im udawac ze rzadza...
                      Dlaczego?
                      Za cholere zrozumiec nie moge...
    • Gość: Takamala Re: Czy Bernard jest... IP: *.internet.v.pl 26.03.06, 21:58
      Ani chybi emeryt. Wyczekuje na prawie każdy post i rzuca się do pisania. Bywa,
      że łagodzi ton niektórych wypowiedzi i to jedyna zaleta jego obecności na
      forum. Narzuca swoje zdanie, chce uchodzić za mędrca. Dobrze, że jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka