Gość: koko IP: 217.97.234.* 16.10.01, 07:24 Wiecie dlaczego Osama bin Laden wygrał w szachy z Bushem? -bo mu strącił dwie wieże! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: Czarny humor:(( IP: 217.97.234.* 16.10.01, 07:28 Jedzie dwóch Arabów w Waszyngtonie taksówką, jeden mówi do kierowcy: -wysadż mnie pod ambasadą. TAKIE OTO DOWCIPY KRĄŻĄ PO INTERNECIE.POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Czarny humor:(( IP: *.tera.com.pl 16.10.01, 09:55 Coś popieprzyłeś. Pod czyją ambasadą w Waszyngtonie? Amerykańską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 16.10.01, 12:00 Gość portalu: borys napisał(a): > Coś popieprzyłeś. Pod czyją ambasadą w Waszyngtonie? Amerykańską? Wszystko jest w porzadku, borysie. Skad taki Arab moze wiedziec, ze w Waszyngtonie nie ma ambasady amerykanskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Czarny humor:(( IP: 195.205.77.* 16.10.01, 14:13 Nu szto ty Borys , Araba nie widieł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 17.10.01, 11:47 Gość portalu: suchy2 napisał(a): > Nu szto ty Borys , Araba nie widieł ? Suchy, ty chroszij ruskij czielawiek, opchnij mi no kalasza Twoj krasnyj Arab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Czarny humor:(( IP: 195.205.77.* 17.10.01, 11:58 Autentyczne : w 1978 piłem bimber w małej wioseczce pode Lwowem i mój współbiesiadnik zagaił : Ja charoszij czeławiek , tolko triech lachow zarezał. Od razu wytrzeźwiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Czarny humor:(( IP: *.pool.mediaWays.net 16.10.01, 14:55 Gość portalu: borys napisał(a): > Coś popieprzyłeś. Pod czyją ambasadą w Waszyngtonie? Amerykańską? A moze chcial pod swoja ? Teskno (smutno) mu bylo i chcial smutas poleciec (rozerwac sie) tam, gdzie jego spelnienie ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Czarny humor:(( IP: 217.97.234.* 16.10.01, 15:07 Nie wiem kurna pod jaką ambasadą,może pod izraelską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Czarny humor:(( IP: *.shaco.pl 16.10.01, 21:08 Aj waj , gewałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 17.10.01, 11:56 Gość portalu: b.G. napisał(a): > Gość portalu: borys napisał(a): > > > Coś popieprzyłeś. Pod czyją ambasadą w Waszyngtonie? Amerykańską? > A moze chcial pod swoja ? Teskno (smutno) mu bylo i chcial smutas poleciec > (rozerwac sie) tam, gdzie jego spelnienie ... > ;) > Borys, nie psuj dowcipu! Bo dostnaiesz reprymende. Na razie zadowol sie zolta kartka. Jak ci sie nie podoba, pomalu se ja na czerwona. Polecisz z tad jak burza. Moze i wyladujesz pod ambasada? Kto cie tam zna? Wtedy i tobie bedzie teskno i smutno za nami! Co sadzisz o tym dowcipie. Tylko nie bierz tego do siebie! Do eleganckiego sklepu perfumeryjnego w Londynie wchodzi (K)lient. S)przedawca podchodzi do niego i pyta uprzejmie: S - Czego pan sobie zyczy? K - Chcialbym kupic mydlo. S - Alez prosze bardzo. Tu mamy swietne wspaniale mydelka. Pachna niezwykle, nie tona w wodzie, zawieraja balsam, sa polprzejrzyste... K - Ile kosztuje to mydlo? S - Trzy funty. K - Nie ma pan czegos tanszego? S - Oczywiscie. Klient nasz pan. Tu mamy mydelko, tez nie tonie,slicznie pachnie, luksusowe... K - Ile kosztuje? S - Dwa i pol funta. K - Jednak wolalbym cos tanszego. S - Alez prosze bardzo. Klient nasz pan. Niech pan spocznie. Moze troche kawy? O, prosze bardzo (podaje kubek). Tutaj mamy bardzo dobre mydla toaletowe, pachnace, we wszystkich kolorach... K - Jak drogie? S - Poltora funta. K - A jeszcze cos tanszego? S - Prosze bardzo. Moze cygaro? Prosze (podsuwa pudelko cygar). Te mydelka tutaj dobrze sie pienia, calkiem przyzwoicie pachna... K - Ile? S - Pol funta. K - Za drogie. S - No coz, mamy jeszcze cos na zapleczu (biegnie i przynosi podluzny kawalek szarego mydla). K - Ile to kosztuje? S - Dziesiec penow. K - Swietnie. Poprosze polowe kostki. S - Prosze uprzejmie. Klient nasz pan. (znika na chwile i przynosi dwa male, eleganckie pakuneczki) K - (zdumiony) Ale ja prosilem tylko polowe kostki. S - Jest, o prosze uprzejmie, tu kawalek mydla (podaje jeden pakuneczek). A tu prezent od firmy. K - Naprawde? Jak milo! Dla mnie? A co to takiego? S - Prezerwatywy, zebys sie gnoju nie rozmnazal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Czarny humor:(( IP: *.pool.mediaWays.net 17.10.01, 13:41 Halo LAP, brawo! Dowcip dosc dlugi, ale bombowy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Czysty humor :) IP: *.jeremi.pl 17.10.01, 17:38 Przywołany do tablicy, melduję, że też się podoba. Tym bardziej, że nie używam mydła... Z drogich sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zax Re: Czysty humor :) IP: 217.97.234.* 20.10.01, 22:19 A wiecie jaki jest szczyt odwagi? Przejść się w turbanie po Manhattanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Czysty humor :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 23:28 Aj waj , gewałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czysty humor :) IP: 192.109.142.* 23.10.01, 10:09 Gość portalu: Zax napisał(a): > A wiecie jaki jest szczyt odwagi? > Przejść się w turbanie po Manhattanie ! Znamy tez inne szczyty odwagi. Co powiesz na rozdawanie ulotek w centrum Nowego Jorku z takowym wierszykiem: Za górami, za lasami zyl Bin Laden z Talibami. Az pewnego dnia, we wtorek, gdy dopisal mu humorek, zamiast escape wcisnal enter i rozpieprzyl World Trade Center Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czysty humor :) IP: 192.109.142.* 29.10.01, 16:06 Gość portalu: LAP napisał(a): > Gość portalu: Zax napisał(a): > > > A wiecie jaki jest szczyt odwagi? > > Przejść się w turbanie po Manhattanie ! > > Znamy tez inne szczyty odwagi. Co powiesz na rozdawanie ulotek w centrum Nowego > > Jorku z takowym wierszykiem: > > Za górami, za lasami > zyl Bin Laden z Talibami. > Az pewnego dnia, we wtorek, > gdy dopisal mu humorek, > zamiast escape wcisnal enter > i rozpieprzyl World Trade Center > > KOKO, przepraszam, nie wiedzialem, ze znales ten gryps juz 17.10.01 i nawet go wtedy na naszym forum umiesciles. Wracaj do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czysty humor :) IP: 192.109.142.* 23.10.01, 10:10 Przypomnial mis ie jeszcze jeden dowcip. Jest potwornie stary, ale odwaze sie go przypomniec. Leci bocian nad Gorzowem i przezywa orgazm. Zancie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czysty humor :) IP: 192.109.142.* 29.10.01, 13:42 Gość portalu: LAP napisał(a): > Przypomnial mis ie jeszcze jeden dowcip. Jest potwornie stary, ale odwaze sie > go przypomniec. > > Leci bocian nad Gorzowem i przezywa orgazm. > Zancie to? Szkoda chlopaki, ze tego nie znacie! Mozecie mi wierzyc, fajne uczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 24.10.01, 13:49 Arab na lotnisku podchodzi do kasy i mowi: - Chcialbym zarezerwowac miejsce na przelot do Nowego Jorku. - Zyczy sobie Pan przedzial dla palacych, dla niepalacych. - Obojetnie. - Przy oknie? - Obojetnie - Ktore pietro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zax Re: Czarny humor:(( IP: 217.97.234.* 27.10.01, 12:53 Najpopularniejszy drink w Kabulu? Podwójny Manhattan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Czarny humor:(( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:57 Wczoraj dostałam sms takiej oto treści: "Zaproszenie! - sobota, godz.20- boom party w World Trade Center. Gwiazda wieczoru- DJ Bin Laden i grupa Taliban's z ich wielkim hitem "It' wasn't me". Rzeczywiście czarny humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 30.10.01, 10:09 W parku na ławeczce siedzi młoda para. Po chwili dosiada sie do nich dziadek. Dziewczyna mówi do chłopaka: - Boli mi nosek. Chłopak pocałował ją. Dziewczyna mówi: - Już nie boli. Po chwili: - Boli mnie czółko. Chłopak pocałował ją w czoło. Dziewczyna : - Już nie boli. Dziadek z niedowierzaniem się pyta młodego człowieka: - A czy hemoroidy też pan leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 30.10.01, 10:10 Biały Dom. Dzwoni telefon w gabinecie prezydenta Busha. - Mówi Saddam, Panie Prezydencie, jest mi strasznie przykro - tyle ludzi, takie wspaniałe budynki... Chce zapewnić, że nie mieliśmy z tym nic wspólnego. - Ale... o czym Pan mówi?!? - A która tam u Was godzina? - 8 AM - Uups... zadzwonię za pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: Czarny humor:(( IP: 192.109.142.* 30.10.01, 10:11 Nowa reklama American Airlines: We drive you directly to the office. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 OCENZUROWANO IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:45 Gość portalu: koko napisał(a): > Wiecie dlaczego Osama bin Laden wygrał w szachy z Bushem? > -bo mu strącił dwie wieże! Odpowiedz Link Zgłoś