Gość: borys IP: *.pl 20.10.01, 11:26 ...bo się robi sennie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J24 ... już, Ptysiu, robię Ci tą przyjemność :) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 07:58 Pozdrowionka, pozdrowionka... Bazyliszkowi nie patrz w oczy - oszczędź potwora :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Wszystko popieprzyłeś: 22.10.01, 09:29 Bazyliszek jest w Warszawie. W Krakowie jest Wawel Dragon. Nie hipnotyzuje, tylko zażera się baranami. Więc o siebie jestem spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 ... robi się z tego wątek kulinarny (albo seksualny) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 12:45 To w Grodzie Kraka jest tylko jedna bestia ? Warszawiacy mają swoją ? - niemożebne, kurde, muszę iść się doszkolić u moich przedszkolako-drugoklasistów. ... a ta Wasza Krakowska bestia jeszcze żyje, czy zmarła z głodu - podobno z jadłospisie miała tylko dziewice..., a może i to mi się popierniczyło :((( Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Piszę wyłącznie na wątkach kulinarnych (albo seksualnych) 22.10.01, 12:56 Gość portalu: J24 napisał(a): > To w Grodzie Kraka jest tylko jedna bestia ? Jest jeszcze brat co zabija brata, Lajkonik, gołębie z rycerzy, i oszalały biskup w Pałacu pod Krzysztofory. No i Skarga z obgryzionymi palcami. > > Warszawiacy mają swoją ? Jeszcze złota kaczka i Kiliński. > ... a ta Wasza Krakowska bestia jeszcze żyje, czy zmarła z głodu - podobno z > jadłospisie miała tylko dziewice..., a może i to mi się popierniczyło :((( Dziewice były ok. Chyba żyją do tej pory, bo co roku na św. Jana po Wiśle pływają setki wianków. Połakomił się na baraninę i na wodę z Wisły przed budową oczyszczalni na G. Śląsku. A w Gorzowie??? Tylko pani co zabiła pana (żużlowca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 ... baranina w cieczy płynącej Wisłą - Arweny na to nie wyrwiesz :) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 13:40 borys-krakow napisał: > > To w Grodzie Kraka jest tylko jedna bestia ? > Jest jeszcze brat co zabija brata, Lajkonik, ...a ten Lajkonik, to jaką bestię pokonał, zanim "wszedł" w te solone paluszki... Podpowiedz, bądź kolega, zaszpanuję dzieciarni... Teraz to mówią, że tata zajmuje się TYLKO pszczołami i komputerami. > gołębie z rycerzy, ... te gołąbki to też z wątku kulinarnego ? > > Warszawiacy ... > Jeszcze złota kaczka i Kiliński. Kaczka to z złote jaja niosła, czy może jaja sobie robiła ? z kogo/czego* * - niepotrzebne skreślić ... a może to też wątek kulinarny ? > Dziewice były ok. Co miałeś w pewnej dziedzinie matematyki jakieś sukcesy ? - wiem, nie wypada się przechwalać :)) Na studiach z całkowaniem jest już kiepsko :))) , a więc sukcesy miały miejsce nad Kłodawką ? > Chyba żyją do tej pory, bo co roku na św. Jana po Wiśle pływa ją setki wianków. Najlepsze, wg znanych mi światowców, są podobno greckie dziewice... Nie, nie namawiaj mnie na szczegóły :) > A w Gorzowie??? > Tylko pani co zabiła pana (żużlowca). Spoko, spoko. Wyślę Maćkowi materiał na stronę, nawet ilustronawy... może zechce opublikować ? Bazyliszka wzrokiem potraktować !!! Pozostałe smoki siarą i na pal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Arwena jest Damą, Arweny się nie wyrywa... 22.10.01, 15:57 Gość portalu: J24 napisał(a): > ...a ten Lajkonik, to jaką bestię pokonał, zanim "wszedł" w te solone paluszki. > Podpowiedz, bądź kolega, zaszpanuję dzieciarni... > Teraz to mówią, że tata zajmuje się TYLKO pszczołami i komputerami. Lajkonik to włóczka (taki co ciągał tratwy w czasach, gdy Kraków był portem śródlądowym), któren zabił był dowódcę podjazdu tatarskiego. W XIII w. Trochę to wszystko niespójne, ale rozumiesz, legenda. Przebrał się w jego ubranko i poszedł do Krakowa harcować. > > gołębie z rycerzy, > ... te gołąbki to też z wątku kulinarnego ? Gołębiami brukowany Kraków Gówno ma z tych ptaków /Sztaudynger/ > > > Warszawiacy ... > > Jeszcze złota kaczka i Kiliński. > > Kaczka to z złote jaja niosła, czy może jaja sobie robiła ? z kogo/czego* > * - niepotrzebne skreślić Broniła skarbu w piwnicy w Wawie (jeszcze przed Powstaniem) Masz tyły w temacie legend. Nie czytasz dziecku 20 min., albo czytasz tylko Strategię Czegoś Tam. > > Dziewice były ok. > Co miałeś w pewnej dziedzinie matematyki jakieś sukcesy ? - wiem, nie wypada si > ę przechwalać :)) Dziewice były z wątku kulinarnego akurat. > Na studiach z całkowaniem jest już kiepsko :))) , a więc sukcesy miały miejsce > nad Kłodawką ? Z zaliczeń nad Kłodawką, to tylko 400 m. na ścieżce zdrowia w Lepszym LO i wrogie napisy na murach tamże. > > > Chyba żyją do tej pory, bo co roku na św. Jana po Wiśle pływają setki wianków. > > Najlepsze, wg znanych mi światowców, są podobno greckie dziewice... > Nie, nie namawiaj mnie na szczegóły :) Greckie dziewice to głównie chyba jednak chłopcy. > Bazyliszka wzrokiem potraktować !!! Pozostałe smoki siarą i na pal !!! Smoki oki. Zarabiają na Japończykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 ... i co dziewicożerco udajesz, że Cię nie ma ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 15:00 Sam mnie namawiałeś do zaangażowania w klawiszo-klepaninę, a sam ucichłeś ? Kurde, no... Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Jedno danie 22.10.01, 15:58 En voyage dzisiaj jestem. Podróżuję nie tylko w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Temat wątku 22.10.01, 16:22 A w ogóle to spodziewałem się raczej, że sprokurujesz znowu jakiś skandal i miło spędzimy czas na wycieczkach osobistych, a nie krajoznawczych... Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: jak to jest....... 22.10.01, 22:11 ...o Tobie - zawsze. Gdyby Cię nie było, trzeba by Cię wymyślić. Dobrze, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena podejrzanie brzmisz... 25.10.01, 22:39 czy ty aby niczego nie chcesz ode mnie borys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys-krakow Re: podejrzanie brzmisz... IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 00:51 Zawsze tego samego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Temat wątku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 22:41 borys-krakow napisał(a): > A w ogóle to spodziewałem się raczej, że sprokurujesz znowu jakiś skandal To chyba się doczekałeś (T PSA). Tyle, że trochę mniej będę miał dla Ciebie czasu. > i miło spędzimy czas na wycieczkach osobistych, a nie krajoznawczych... Do usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Temat wątku IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 07:39 borys-krakow napisał(a): > E, tam, taki skandalik... ... a co mam w pewnym wątku napisać, że pier..., zamiast pisać, że wymieniasz płyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Temat wątku 23.10.01, 10:41 Gość portalu: J24 napisał(a): > ... a co mam w pewnym wątku napisać, że pier..., zamiast pisać, że wymieniasz > płyny ? Gdzie bym się nie odezwał, ty o tych płynach. Spytam znajomego psychologa- freudystę o co Ci chodzi. Wymiana płynów ustrojowych, podobnie jak pobudzanie receptorów, pobudzanie nadnerczy to fizjologia seksu. Poddam pod dyskusję potrzebę tworzenia wątku na ten temat na forum, bo widzę, że masz z tym problemy. Jak chcesz, otworzymy nowy wątek, choć forum seksuologiczne już istnieje. Nie pisałem, że "pier...", tylko, że dupczysz smutki. Bez konotacji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Wkurzyć Ptysia ! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 09:43 borys-krakow napisał(a): > Gość portalu: J24 napisał(a): > > > ... a co mam w pewnym wątku napisać, że pier..., zamiast pisać, > > że wymieniasz płyny ? > Nie pisałem, że "pier...", tylko, że dupczysz smutki. W kwesii formalnej: czasami, <b>Borys</b>, piszesz głupoty (czyli pie-tego). Oczywiście... > Bez konotacji seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Wkurzyć Ptysia ! 25.10.01, 18:33 Eeee... Przecież ustaliliśmy, że jestem Supergościem. Supergoście nie pietego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Superptyś ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:35 borys-krakow napisał(a): > Eeee... Przecież ustaliliśmy, że jestem Supergościem. Supergoście nie pietego. Z tego co pamiętam to stanęło na tym, że Maciek nazwał Cię "wszechwiedzącym". Ja pisałem, że "MOŻE będą z Ciebie jeszcze ludzie". Lustereczko, lustereczko... po cichu w domowych pieleszach, tam se możesz być nawet Napoleonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Nie wkurzać więcej Ptysia ! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:37 No właśnie ! Odpowiedz Link Zgłoś