icesurfer 19.06.06, 06:38 nie wiecie moze, gdzie sie ta menda teraz zabunkrowala? zniknal mi z oczu... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 19.06.06, 06:49 Hey icesurfer, Domyslam sie ze Pan Les Gondor nie jest przyjacielem ktorego poszukujesz??? Myle sie??? :) Pacan jestes PSS. Jedrzejczak to dobry Prezdent Odpowiedz Link Zgłoś
icesurfer Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 19.06.06, 07:30 zawsze, kiedy nie wiesz, co powiedziec, probujesz obrazac? ok, no problem:) a propos... czy to nie Ciebie nazywano pacanem w pierwszej Solidarnosci na KRN? smutno ci teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 19.06.06, 08:58 Hey icesurfer, Cego sie czepiasz... Po prostu uwaga i pytanie... Co na KRN (Krajowa Rada Narodowa) mowiono nie wiem.. Jak wiesz to znaczy ze tam byles... he he he A ty co...zle spales ze z kopniakami dzien zaczynasz??? :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 20.06.06, 16:26 icesurfer napisał: > zawsze, kiedy nie wiesz, co powiedziec, probujesz obrazac? > ok, no problem:) > a propos... > czy to nie Ciebie nazywano pacanem w pierwszej Solidarnosci na KRN? > smutno ci teraz? nie schodźcie z tematu bo wątek jest ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłysąsiad Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:47 Les Gondor - ha, ha, ha, ale ksywa zwykły wioskowy burak tupeciarz i cham krętacz i menda wszystko mu sie do łap kleiło na szczęscie przychodzi taki moment, że miernota tego trepa została obnażona... ale czy on to zrozumiał? watpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 20.06.06, 05:08 Hey byłysąsiad, I tobie, piszacemu pod pseudonimem mamy ufac... Tak jak ja to rozumiem, jestes szuja ktory kogos chce skrzywdzic... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.06, 21:18 Tu jesteś w błędzie oni skrzywdzili wiele osób prywatyzując przedsiębiorstwo w 2001r obiecali odprawę sześciomiesięczną w razie zwolnienia i nie dotrzymali obietnicy po wyrażonej zgodzie na prywatyzację przez pracowników pakiet socjalny został niedotrzymany a do pakietu dołączyli aneksy na niekorzyść pracowników i to jest ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.ed.shawcable.net 22.06.06, 06:47 Hey xyz, Jak wiesz ,informacjom podawanym przez seudonimow na forum wiary oczywiscie nie daje... Jesli jednak zalozyc, ze to co piszesz jest prawda i tak wiele osob zostalo "oszukanych"...to powiedz mi dlaczegow tym prokuratorsko-pisowskim systemie jeszcze sledztawa sie nie tocza i nikt w tej sprawie nie siedzi??? Przeciez piszesz o czyms co kazdy logicznie rozumujacy musialby zakjwalifikowac jako zerwanie kontraktu... Umowa pomiedzy pracodawca i pracownikami to dokument prawny... Mysle ze wymyslasz i na faceta plujesz bo niczego innego nie potrafisz... Masz dowody l;amania prawa...wiesz co powinienes zrobic.. Pisanie durnot obrazajacych ludzi na forum to po prostu swinstwo... Podpisz sie wlasnym nazwiskiem jesli masz racje.. Ba bohatera i obronce uciemierzonych wyjdziesz.. A tak...plotkarz jestes i klamca.. :) A szkoda... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.06, 17:55 Witam nie masz racji jak pisałem do pakietu socjalnego został spreparowany aneks podpisany przez zw,zawodowe solidarnośc na niekorzyść pracowników.Tak jeszcze mogę coś z tym zrobić ale nie pisz mi że ja kłamię i pluję na faceta który nie dotrzymał umowy co było zawarte w pakiecie socjalnym.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.ed.shawcable.net 23.06.06, 04:28 Hey xyz, jak dotyczczas jedynbie ty mowisz o jakims "pakiecie".... Jeszcze raz... J3sli umowa zostala, tak jak piszesz zawarta. tp jest dokumentem prawnym i mozna ze slepym i gluchym adwokatem w sadzie wygrac.... Zaczynam rozumiec, ze zwiazki zawoidowe zawarly jakies porozumienie z pracoiwdawca ktore sie tobiue =nie podoba.. Teraz obwiniasz Lesa... Wyglada na to ze zlosci w tobie duzo i nie bardzo wiesz jak sie wyladowac... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 08:06 Jesteś w błędzie nie żadna złość tylko prawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 08:21 Co nie wiesz co to jest pakiet socjalny???Nie będę Ci pisał z detalami dlaczego nawet ze ślepym lub głuchym adwokatem nie można wygrać w sądzie domyśl się.A o związkach zawodowych to jest długi temat i nie tylko mi się to nie podobało.A jeżeli chodzi o lesa to on uczestniczył w wielu zebraniach jako inwestor strategiczny i zaprzestań komuś ubliżać jak nie znasz sprawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias ----Bernard 22.06.06, 18:17 "...A tak...plotkarz jestes i klamca.." ... być może... ale tylko tyle. Co do ciebie to jesteś nie tylko kłamca ale świadomie obrażasz ludzi - nie znając tematu zarzucasz komus kłamstwo i nieszczere intencje. Bernard - nie wszyscy postepuja tak jak ty - bo według ciebie na forum wolno ci wszystko - obrazać ludzi pokrzywdzonych, radnych i polityków... bez ładu i składu wszystkich nazywasz "pacanami, oszustami, kłamcami..." Jak że ten twój swiat może w ogóle istnieć? Czytając twoje wypociny zastanawiam sie ile ty dziennie mąk przeżywasz węsząc wokół podstępy PiS'u czy tez innych "czerwonoskórych" braci... Czy żone także sledzisz i podejżewasz że dziala na twoja niekorzyść? To dlatego pewnie wyjechałeś z kraju bo natrectwa juz ci nie dawały czasu na normalne zycie? P.S. a to że mieszkasz wiele tysiecy km od tych których obrazasz i znieważasz wcale cie nie chroni od odpowiedzialności. W końcu natniesz sie na kogoś kto będzie miał ochotę zgnieść taka gnide jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias ----Bernard 22.06.06, 18:20 "podejżewam" że sie wku'rwiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:01 ech, żizń... ale Cię poniosło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Pipi IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.06, 21:04 Ma On rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: les gondor alias ----Pipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:07 Byłoby trudno zaprzeczyć.. chodzi o racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:20 "podejżewam" że sie wku'rwiłem... podejRZewaj dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----xyz IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 20:46 co się podszywasz pod kogoś ja jestem z Gorzowa a Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 17:12 Hey xyz, Jesli Jedrzejczaka oskarzyli i nawet aresztowali bez zadnych dowodow, to wyobraz sobie co ty z Les mozesz zrobic majac takie dowody.. He he he he Przestan, to wcale nie zabawne to twoje obmawianie ludzi.. Badz powazniejszy.. :) PSD. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 20:33 Ja nie obmawiam jak Ci wspominałem jestem byłym pracownikiem a co Ty też pracowałeś w warcie tourist??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 20:34 Sory i posiadam również akcje w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 20:44 Benek skoro solidarność podpisała aneksy itd na niekorzyść pracowników to co my możemy zrobić zastanów się a potem wyciągaj wnioski ale nie masz prawa ubliżać komukolwiek jeżeli ktoś jest wobec Ciebie ok poprostu pisze co go boli jednak widzę że Ty jakoś wszystkich ludzi związanych z jakimiś przykrymi sprawami bronisz dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 21:14 Hey xyz, Jesli sie nie myle, to Solidarnosc jest zwiazkiem zawodowym reprezentujacym pracownikow w relacji z pracodawca... Jesli Solidarnosc skopala to sie ich czepiaj a nie Lesa... Dodam jedynie ze Solidarnosc ktora ja znam nie ma nic wspolnego z ta z ktora ty masz do czynienia..,. To nie SOLIDARNOSC... To pacany. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:20 Benek dobra niech będzie po Twojemu a ja wiem swoje.Co mam Ci napisać że byliśmy z tym problemem u przewodniczącego zw,zaw,solidarność i wiesz co KICHA a dlaczego???to pomyśl?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias ----Bernard 25.06.06, 21:25 "Benek dobra niech będzie ..." ... i słusznie - daj sobie spokój z dyskusjami i tłumaczenie idiocie czegoś czego nie jest w stanie zrozumieć - że ludzie zostali skrzywdzeni - mimo tego że Bernard nic o tym nie wie i nie chce wiedzieć!!! Na cholere ci opinia dupka z Kanady? To kretyn i mitoman.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Werty słuszna racja IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ---werty IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.06, 20:53 I to jest to nie zna tematu jak naprawdę jest.Pracownicy zostali oszukani w 2001 prasa była tym zainteresowana,nikt nic nie robił ponieważ każdy bał się o pracę bo zwalniali niby likwidacja stanowiska a tworzyli o innym nazewnictwie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard XYZ, jestes chory.... IP: *.ed.shawcable.net 23.06.06, 07:07 Nuie dales zadnego dowodu na to co piszesz.. jesstes wiec klamca ktory stara sie zniszcxzyc kogos kogo nie lubi.. Jednym slowem...PACAN!! :) PS. Jedrzejcak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 08:13 Nie znasz sprawy to dlaczego próbujesz komuś udowodnić swoją rację.Tu nie chodzi o to czy ja kogoś lubię czy nie poprostu po podpisaniu zgody na prywatyzację przez pracowników ludzi oszukano,obiecano nie zwalniać pracowników a zwolniono po pół roku 100 osób niby likwidacja stanowisk.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ja wyzdrowieję a Ty pozostaniesz? kim????????? IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: XYZ, jestes chory.... 23.06.06, 18:57 "Nuie dales zadnego dowodu na to co piszesz.." ... a kimżesz ty jsteś - dupku? Aby ktokolwiek przed tobą cokolwiek musiał udowadniać? Jesteś wszawą menda uzurpujaca sobie prawa do oceniania piszacych na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: XYZ, jestes chory.... IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 17:17 Heyu werty, Tak jest. I w imie tego prawa skazuje xyz na jeden dzien ignorowania na forum za bezpodstawne oskarzanie ludzi. Poniewaz twoje produkcje na forum sa najprawdopodobniej efektem genetycznego balaganu (kompetny idiota) skazac cie nie moge.. Ty po prostu, sieroto internetowa, za cholere nie wiesz co sie wokolo dzieje i co piszesz... ... No i mi ciut lepiej.. Kopnal by czlowiek toto, ale pisanie musi wystarczyc... Ide do ogrodu kwiatki wachac i podlewac ...he he he (dzisiaj ma byc +28C :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: XYZ, jestes chory.... 25.06.06, 17:38 "...Ide do ogrodu kwiatki wachac... ... najlepiej od spodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias ----Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 14:31 A w 2001r kto rządził jaka partia,wiesz co można było zrobić,cmoknąć się w policzek uważasz że w tym kierunku pracownicy nic nie robili to jesteś w błędzie.Także nie znasz sprawy i nie wypowiadaj się i nie ubliżaj,pomyśl zanim coś napiszesz urażając przy tym nic niewinne osoby siedzisz w tej Kanadzie i co Ty możesz wiedzieć co się dzieje w sądach itd pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 20.06.06, 16:15 icesurfer napisał: > nie wiecie moze, gdzie sie ta menda teraz zabunkrowala? > zniknal mi z oczu... > pozdrawiam:) jak to gdzie? rozpieprza następną firmę... Wartę Turist jest tam prezesem Odpowiedz Link Zgłoś
icesurfer Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 20.06.06, 18:11 w Warcie tourist? przeciez tam prezesem byl ten kłapouch czy jakos? ktory rozpieprzyl silwane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.06, 21:11 zgadza się,les jest głównym inwestorem strategicznym w warcie tourist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.06, 21:13 zgadza się a ostrouch jest prezesem warty tourist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: les gondor tak trudno trafić do Hotelu Mieszko IP: *.gorzow.mm.pl 21.06.06, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: zorro 11111 myśl intensywnie IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 15:32 Tu jeste ś w błędzie bo prezesem jest inna osoba nie ściemniaj Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: zorro 11111 myśl intensywnie, olka 30.06.06, 09:48 Gość portalu: olka napisał(a): > Tu jeste ś w błędzie bo prezesem jest inna osoba nie ściemniaj nie jestem, prezesów jest dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: zorro 11111 IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.06, 18:54 Jak tak z pewnością wiesz wszystko to podejrzewam że się znamy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: zorro 11111 05.07.06, 08:05 Gość portalu: olka napisał(a): > Jak tak z pewnością wiesz wszystko to podejrzewam że się znamy pozdrawiam wiem nawet więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: zorro 11111 05.07.06, 18:29 Gość portalu: olka napisał(a): > Jak tak z pewnością wiesz wszystko to podejrzewam że się znamy pozdrawiam hmm, Ola podejzliwa także pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: zorro 11111 IP: *.gorzow.mm.pl 05.07.06, 18:56 Witam oj tak podejzliwa jestem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy,choć... Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:40 jest prezesem figurantem w Warcie Tourist z pensją ok.10 000zł inwestorem strategicznym? który miał ze swoich pieniędzy podnieść standard hotelu... tak miało być! a nie jest. po co drugi prezes (pierwszy to Ostrouch)pasożyt,który zabiera 120 000 tys rocznie hotelowi, a przecież miał dawać służbowa terenowa Toyota na specjalne zamówienie(choć safari dla gości prezes nie organizuje) i druga choć służbowa to chyba jeszcze parkingu hotelowego nie skalała, a jeździ nią kto? jest wiele faktów o których wszystkie organa kontrolne wiedzą lecz system czy PIS-owski czy SLD-owski jest taki SAM a oficjalne personalne doniesienie będzie miało fatalny skutek tylko dla tego co DONIÓSŁ...to do Bernarda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les gondor passa.. Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:03 jeszcze jeden chłopiec z naszego puebla, któremu się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 24.06.06, 22:59 W Mieszku remontują się kolejne dwa piętra. Czy to nic nie znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 17:19 Hey danny_boy, Bernard kosi trawe...Czy to ma cos znaczyc??? :) :) :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Wielu chłopaków odeszło z naszego puebla!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 23.06.06, 20:38 Ale lecha gondora kazdy pamieta. Kumał sie z tureckim pomiotem ze szczecina co próbował majstrować przy pogoni. Tam sie nie udało a w stali jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Wielu chłopaków odeszło z naszego puebla!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 20:48 My byli pracownicy Hotelu Mieszko z pewnością długo będziemy pamiętali lesa gondora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Benek nie masz racji. IP: *.ed.shawcable.net 24.06.06, 21:24 Hey alicja, To niemozliwe... Ja sie nie myle...:) :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Benek kłamiesz. IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.06, 21:26 Pracowałeś w warcie tourist?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernardino Z Wartą zawsze warto.Lechu Kondor ist dead. IP: *.ztpnet.pl 25.06.06, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Warta Turist - najlepsze meble biurowe IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 17:07 Hey alicja, Nie, nie pracowalem i pracowac nie chce w Warta Turist.. Dlaczego pytasz?? :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Warta Turist - Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 20:39 Bo jak czytam Twoje posty,to strasznie bronisz ludzi którzy skrzywdzili wiele osób i Ty ich popierasz wyobraż sobie że ja również byłam pracownicą warty tourist i Ty akurat nie masz racji pozdrawiam i bardzo proszę nie ubliżaj bezpodstawnie xyz ponieważ poniekont On ma rację pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warta Turist - Bernard IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 21:09 Hey alicja, Zycie to nie "kraina czarow"... W zyciu moja droga brzydkie rzeczy robia brzydcy ludzie... Jakis pacan ukryty za nick-name rospisuje rzeczy na temat kogos powszechnie znanego... Oskarza go o rzeczy ktorych udowodnic nie chce... Szmata jest ten koles i tyle... Ja nie bronie Les...Ja bronie kazdego bezpodstawnie opluwanego na tym foru, Zygac sie chce kidy czyta sie te zazuty... Chcesz szkokujacego rzykladu, by wiedziec o czym pisze? Prosze bardzo. Oto on... "Alicja, jestes ku.. i prostytutka.. Kradniesz codziennie i bijesz male dzieci"!!!!! Jak sie czujesz widzac swoje (przybrane nawet) imie z takimi zarzutami??? Jak sie mozesz przed nimi obronic???? Nie mozesz. Nikt nie moze... Alicjo, pomowienia to straszna rzacz.. Mozna dobrych ludzi zniszczyc... Nie robmy tego i walczmy z tymi co robia... :):) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Warta Turist - Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:16 ok ale w tym przypadku nie masz racji ponieważ ja byłam pracownicą i nadal posiadam akcje tej firmy a jak sam wiesz z detalami nie można pisać na forum także sory ale naprawdę nie masz racji w tym temacie pozdrawiam a jak myślisz co oni zrobili zwalniając sto osób również zniszczyli i po dzień dzisiejszy żadnych dywident nie płacą i to jest ok a firma dobrze prosperóje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warta Turist - Bernard IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 21:22 Hey alicja, Z calum dla ciebie szacunkiem kochanie... Dlaczego ja mam wierzyc w toi co piszesz?????? Odpowiedz na to. Dlaczego ja mam wierzyc, ze nie klamiesz i nie pomawiasz niewinnego czlowieka.. Ja nawet nie wim kim jestes. Nie wiem czy jestes Gorzowianka do jasnej cholery.. Nie wiem o tobie nic (i bardzo dobrze) i nie wierze w zadne zaqrzuty ktore chcesz stawiac... To nic przeciwkjo Toobie.. Taki stosunek mam do wszystkich na forum... Serdecznie pozdrawiam :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Warta Turist - Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:26 Ile razy mam Ci pisać że byłam pracownicą firmy z detalami jak sam wiesz nie wolno pisać tagrze bardzo Cię proszę nie spieraj się zemną to nie są zarzuty ale ludzi w karolka zrobiono pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Warta Turist - Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:22 To nie są zarzuty Pakiet Socjalny przed prywatyzacją był podpisany przez Lesa i to jest to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warta Turist - Bernard IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 21:24 Hey alicja, Jeszcze raz. jesli Les zlamal prawo to nie na forum a w prokuraturze powinniscie sie produkowac... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Warta Turist - Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:31 Poprostu jak przeczytałam post o les gondor powróciły mi myśli na zebraniach w sprawie prywatyzacji,obietnice że w razie zwolnienia sześciomiesięczna odprawa a prawda okazała się bolesna itd pozdrawiam i xyz miała rację chyba też jest byłym pracownikiem bo dość precyzyjnie to pisała także wskazane byłyby przeprosiny za ubliżanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warta Turist - Bernard IP: *.ed.shawcable.net 29.06.06, 08:27 Hey alicja, Ja bym chyba sie z Toba ozenil...... Rozumujesz dokladnie tak samo jak Hemi...mojej obecnej malzonki pudel... Madry on nie jest... Ale jak mowi moja pani..."He is so cute" I wybacza mu wszystnie... he he he he PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re:Benek faktyczny z Ciebie Pacan IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.ed.shawcable.net 01.07.06, 22:51 Hey Alicja... Hemi jest tak glupi jak glupie moga byc pudle.. Jemu to uchodzi poniewaz on jest taki....cute.. To nie moj pies. Naprawde. To pies moje zony.. Hemi lazi za mna caly czas choc mu mowie ze jest adoptowana sierota i i go nie lubie.. Malzonka sie zlosci..i twierdzi ze takie gadanie zasmucja jej psa.. A ja namawiam mojego Spawn (german shepherd dog) by ktoregos dnia smialo zamienil swoje jedzenia na Hemi... Obiecalem mu ekstra smakolyki jak "pozbedzie sie" tej szcekajacej sieroty z domu... Ku mojej zgrozie zauwazylem jednak ze Hemi i Spawn dogadali sie... Kumple teraz... Razem za mna laza... Uszy opadaja... A wiec moja droga, jesli chodzi o calowanie...niech sie Spawn tym zajmie skoro tego malego czarnego diabla tak lubi... Ja przy tobie zostane... he he he he :) :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.06, 21:08 Witam ja jestem za daleko od Ciebie także pozostał Tobie pocałunek Hemi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.ed.shawcable.net 02.07.06, 23:59 Hey alicja... Nie badz taka...he he he Dajmy powod do plotek forumowych...he he he Zacznijmy "planowac" spotkanie... Ja zone do Meksyku wysle...Ty meza gdzies dio Skandynawii.. I spotkamy sie w stolicy cywilizowanej (jeszcze) Europy: Gorzowie... Napisalem "jeszcze" bo pis nie tylko swoje nacjonalistyyczne polityki (pamietesz te niemieckie nacjonalizmy???) w Polsce uskutecznia ale i na Europe sie przysadza... Tak czy inaczej wypijemy razem dobra kawe i koniecznie do Bartoszka na krokieciki z barszczykiem... :) he he he PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.06, 15:56 Ok ja uwielbiam naleśniki z kapustą i grzybami ale najważniejsze będzie spotkanie z Tobą już się postaram wysłać męża daleko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.ed.shawcable.net 03.07.06, 18:18 Hey alicja... Wyglada na to ze jestesmy na sniadanie u Bartosza umowienie... My jeszcze szegoly obgadamy a forum niech pisze...he he he he ale jaja.. :) :) Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Re. Benek ucałuj Hemi. 03.07.06, 19:12 "...ze jestesmy na sniadanie u Bartosza umowienie..." ... ale w międzyczsie Bernard - jedz!!!! Bo z głodu zdechniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.06, 19:41 Oczywiście że tak,naleśniki z pieczarkami i barszczyk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.06, 19:42 Ale i tak co do lesa mam rację a Ty swoją oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.ed.shawcable.net 04.07.06, 02:24 Hey alicja.. Oczywiscie.. Tyle, ze ja sie nie myle... he he he Rymlo sie... he he he :) PS>Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.06, 11:02 Witam nie ma ludzi nie omylnych dobrze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Re. Benek ucałuj Hemi. 05.07.06, 08:28 Gość portalu: alicja napisał(a): > W itam nie ma ludzi nie omylnych dobrze wiesz. a gdzie jest to itam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: zorro 11111 jak to gdzie w itam. IP: *.gorzow.mm.pl 05.07.06, 09:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Re. Benek ucałuj Hemi. IP: *.ed.shawcable.net 04.07.06, 02:22 Hey alicja... Moj adres jest powszechnie znany... bernard@shaw.ca Napisz do mnie.. Bedzie fajnie otrzymac list od ciebie... Moj system zabezpieczenia nie przepuszcza nikogo komu nie pozwalam...wiec sie nie martw.. To naprawde prywatny e-mail... Spala wszystko co nie zatwiedzone ze bezpieczne... Ty mozesz te swoje nalesniki tuzinami...jak chcesz.. Ja przy krokietach zostane... he he he he Ale jaja. Bedzie zabwane i fajne.. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Re. Benek ucałuj Hemi i ... przeproś 05.07.06, 08:18 Gość portalu: Bernard napisał(a): > A ja namawiam mojego Spawn (german shepherd dog) by ktoregos dnia smialo > zamienil swoje jedzenia na Hemi... > Ku mojej zgrozie zauwazylem jednak ze Hemi i Spawn dogadali sie... > Kumple teraz... Razem za mna laza... ...obserwuj bacznie Wasze psy i zacznij się bać.Poznałem dobrze twoje intencje na tym forum, ale zweryfikuj swoje... myślenie?, bo nawet psy zmawiają się przeciw Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Warta Turist - a może "Warta-Tourist" 28.06.06, 08:22 Gość portalu: alicja napisała > bezpodstawnie xyz ponieważ poniekont On ma rację pozdrawiam alicjio !!!!! jeśli Ty w pracy tyle błędów popełniałaś co w pisowni, to nic dziwnego,że Cię wylali... a tag na powarznie to cię zwolnili i iksa ikreka zeta tesz zwolnili to czemu nie donieziecie do prokóratury i nie pszetstaficie tych wrzystkih dofoduf pszeciesz jusz wiencej rasy waz nie zwolniom a z tym, którego tak namiętnie opluwacie, ku Waszemu zadowoleniu porządek mogą zrobić. I wówczas okaże się czy benek, czy werty, a może Wy sfrustrowani byli pracownicy mieliście 100% racji. bo może to zły, a może dobry człowiek. Może to co na pozór złe,po czasie w dobre się obróci a może w jeszcze gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: zorro 11111 IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 15:28 a tag na serio to pszetstafimy dofody jag bendzie tżeba ni martw sie o to sprafę okeju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warta Turist - Bernard IP: *.ed.shawcable.net 01.07.06, 22:58 Hey alicja, Kto powiedzial ze ci ludzie krzywdza kogokolwiek??? Ty??? Inni na forum??? Zartujesz sobie.... I ty , z calym szacunkiem, uwazasz mnie za idiote ktory pacanom ukrytym pod nick-names, bedzie wierzyl??? Puknij sie gdzies w okolice grzywki... Forum to zrodlo klamstw i maniupulacji... Masz powazne zarzuty? Zglos gdzie trzeba... Inaczej...nie spodziewaj sie kochana innej ode mnie reakcji... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Warta Turist - Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.06, 15:59 Witam ja się nie spodziewam pozytywnej reakcji od Ciebie poprostu była zapytanie o lesa i nawiązał się temat.Ja wiem swoje a Ty swoje i niech tak zostanie jestem akcjonariuszem tej firmy i wiem dość sporo,ten temat jest już wyczerpany pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 25.06.06, 21:29 Alicja!!!! Dlaczego wdajesz sie w jałowe dysputy z pieniaczem który tylko czycha na takie preteksty!!! To jest forumowy przygłup ktory na każdy temat ma - swoim zdaniem - racje!!! Daj sobie spokój... P.S. Chyba że lubisz rozmawiać z idiotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 21:33 Werty podniósł mi lekko ciśnienie ponieważ nie zna sprawy a się wypowiada i ubliża niewinnym formuowiczom za prawdę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 25.06.06, 22:12 "Werty podniósł mi lekko ciśnienie..." ... sorry! Starałem się "spuscić parę"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 22:29 Hey werty i alicja... ja jesze raz, nie wiem juz ktory: Jesli prawo zostalo zlamane...Jesli byl podpisany kontrakt i Les go nie dotrzymal...to do prokuratury a njie na forum pyskowac!!! Jesli jednak o czyjes wlasne "widzi mi sie" chodzi to zupelnie inna sprawa... Nie bede nigdy respektowal i popwaznie traktowal bezpodstawnych zarzutow przeciwko komukolwiek... Masz cos do powiedzienia - mow. Ale podawaj fakty a nie opinie.. Opinie mozna o kant monitora rozbic, zwlaszcza tr pseudonimow... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 25.06.06, 22:46 "...ja jesze raz, nie wiem juz ktory:" ... wlaśnie! Nikt do ciebie tego postu nie kierował - wlazłeś jak diabeł w credo! I tyle. I nikt nie oczekuje od ciebie - dupku - abyś oceniał co jest prawda a co nie! Masz watpliwości - twój problem! Nie szargaj czyjegoś zdania epitetami! Nikt od ciebie nie wymaga "respektowania" jakichkolwiek zarzutów. Bo kimże ty jesteś? Forumowym megalomanem i mitomanem - i nic po za tym. To za mało abyś ludzi wyzywał od kłamców, oszustów, bandytów czy zlodziei!!! Czujesz się bezpiecznie bos daleko... jednak wiedz że postępki twoje wobec innych wracają do ciebie w tej samej formie... Tak więc spotkasz jeszcze "oko w oko" tych ktorych obrazasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: les gondor werty IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 22:36 sorry o Benka chodziło ale nie mam zamiaru cokolwiek już pisać w tej sprawie poprostu ciężko Benkowi zrozumieć pewne sprawy dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor werty IP: *.ed.shawcable.net 29.06.06, 08:06 Hey alicja, Dobrej nooy.. Caluski.. :) :) PS. Acha, zanim zasniesz kochanie....... Jedrzejczak to dobry Prezydent... Dobranoc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: les gondor Bernard śnię o nim w nocy. IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Do Alicji i innych "poszkodowanych"... 29.06.06, 16:17 Alicja, zacznij myślec od początku. W ( bodaj )1974 r. powołano do życia PGT "Warta - Tourist". "Komuna" dała wszystko: budynki, etaty, nieograniczone finansowanie działalności podstawowej, tj. budowę nowej, modernizację przejętej i zarządzanie szeroko pojętą infrastrukturą turystyczną w regionie gorzowskim. Z biegiem lat firma posiadała sieć hoteli, ośrodkow wczasowych, zajazdów, moteli, nawet klub jeździecki i własne biuro podróży. Była potentatem na lokalnym rynku, zatrudniała setki ludzi ( tzw. wybitnych fachowców od turystyki ), którzy zamiast gospodarować obiektami woleli oddawać je "na sezon" w ajencję. A Alicje administrowały, administrowały... Na każdego ajenta, który przysparzał zysków firmie, przypadały z trzy takie Alicje, które miały etat, wszystkie świadczenia i ...święty spokój. A jak już głupich ( ajentów ) nie starczało to się sprzedawało pomalutku i za bezcen, albo oddawało zrujnowane obiekty walkowerem gminom. Aby tylko dla Alicji na następną pensję było. I tak się ostał tylko Hotel Mieszko, gdzie wszystkie Alicje po kolejnych przegrupowaniach zajęły prawie dwa piętra. I spiskowały, strajkowały i radziły co by tu zmienić, ale tak, żeby wszystko pozostało tak jak było. Bo było falnie. Aż przyszedł inwestor, firmę przejął, coś tam Alicjom obiecał. Obietnic oczywiście nie dotrzymał - bo nie chciał, nie mógł, nie musiał. I Alicje zostały na lodzie. A miały taką fajną pracę... Szkoda. P.S. A ja tam ich ( Alicji ) nie żałuję. Za dobrze je pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: ambi 1 nie jesteś w temacie.. IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 18:15 Witam nie coś tam obiecał,tylko podpisał pakiet socjalny,po pięrtach nie spiskowałam ani też strajkowałam ponieważ jeszcze w tych latach nie pracowałam.Ale jeszcze posiadam akcje firmy z których również nie są wypłacane dywidenda,zresztą po co ja się Tobie tłumaczę poprostu był post i o tym się pisze.Mało jeszcze wiesz pozdrawiam więcej rozsądku i przemyśleń a tak na marginesie skąd wiesz co to za alicja Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Do Alicji. 29.06.06, 19:17 Gość portalu: alicja napisał(a): >Mało jeszcze wiesz pozdrawiam więcej rozsądku i przemyśleń a tak na marginesie skąd wiesz co to za alicja Masz rację. Taka Ty "Alicja", jak i ja "amb1". Napisałem parę słów na temat, bo takie jak Ty, nastawione tylko roszczeniowo, przysłowiowe Alicje, rozwaliły dobrą kiedyś firmę. Od czego Ty chcesz dywidendy? Od akcji "Warty-Tourist"? Której? Tamtej "Warty-Tourist" już nie ma i jej majątku już dawno nie ma. Jest Hotel Mieszko, którym zarządza firma o takiej samej nazwie. Nic Ci nie (od)dadzą. Czym prędzej pozbędziesz się złudzeń, tym lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: ambi 1 IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 19:25 Witam ja nie jestem nastawiona roszczeniowo prawda jest okrutna i tak ją przyjmuję.A firma jest oczywiście o takiej samej nazwie z dodatkiem Spólka z o.o coś jeszcze chcesz wiedzieć.A w takim razie co z posiadanymi akcjami??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: ambi 1 29.06.06, 19:50 Gość portalu: alicja napisał(a): >A w takim razie co z posiadanymi akcjami??? Czegoś nie rozumiem. Przecież "Warta-Tourist" jest spółką z o.o. i jako taka dzieli kapitał zakładowy na udziały, a nie akcje. Co to za akcje? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: ambi 1 IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 19:51 sorry udziały.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: ambi 1 30.06.06, 09:59 Gość portalu: alicja napisał(a): > sorry udziały.Pozdrawiam ja też przepraszam i pozdrawiam...,udziały a propos Alicjo, Ty masz udziały,pytasz o dywidendy,a ponoć wczoraj było Zgromadzenie Wspólników. To pewnie była mowa o podziale zysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: zorro 11111 IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.06, 16:14 Tak oczywiście zaproszenie otrzymałam ale nie uczestniczyłam,sprawa prywatna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Alicja 29.06.06, 20:04 Gość portalu: alicja napisał(a): > A w takim razie co z posiadanymi akcjami??? O.K. udziały... Jeżeli masz ich ( udziałów ) przynajmniej 10% w kapitale zakładowym to możesz pozostałym udziałowcom zatruć życie... Jeżeli mniej to nie możesz nawet "wydać głosu". Wszystko - łącznie z podziałem dywidendy - zadecydują za Ciebie. Sprzedaj któremuś ze współudziałowców. Może kupi. Ale po ile, któremu i kiedy to już... Twój zysk lub strata. Pozdrawiam, sukcesu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: amb 1 IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.06, 20:40 Owszem była propozycja z ich strony kupna ale z naszą stratą.Także wstrzymaliśmy się niewiem na jak długo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Alicja + amb1 30.06.06, 10:05 amb1 napisał: Jeżeli masz ich ( udziałów ) przynajmniej 10% w kapitale zakładowym to możesz > pozostałym udziałowcom zatruć życie... i cóż z tymi dziesięcioma procentami można zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Zorro11111 30.06.06, 16:14 zorro11111 napisał: > i cóż z tymi dziesięcioma procentami można zrobić? Kodeks Spółek Handlowych stanowi: Art. 236. § 1. Wspólnik lub wspólnicy reprezentujący co najmniej jedną dziesiątą kapitału zakładowego mogą żądać zwołania nadzwyczajnego zgromadzenia wspólników, jak również umieszczenia określonych spraw w porządku obrad najbliższego zgromadzenia wspólników. Żądanie takie należy złożyć na piśmie zarządowi najpóźniej na miesiąc przed proponowanym terminem zgromadzenia wspólników. § 2. Umowa spółki może przyznać uprawnienia, o których mowa w § 1, wspólnikom reprezentującym mniej niż jedną dziesiątą kapitału zakładowego. Art. 237. § 1. Jeżeli w terminie dwóch tygodni od dnia przedstawienia żądania zarządowi nadzwyczajne zgromadzenie wspólników nie zostanie zwołane, sąd rejestrowy może, po wezwaniu zarządu do złożenia oświadczenia, upoważnić do zwołania nadzwyczajnego zgromadzenia wspólników występujących z tym żądaniem. Sąd wyznacza przewodniczącego tego zgromadzenia. § 2. Zgromadzenie, o którym mowa w § 1, podejmuje uchwałę rozstrzygającą, czy koszty zwołania i odbycia zgromadzenia ma ponieść spółka. § 3. W zawiadomieniach o zwołaniu nadzwyczajnego zgromadzenia wspólników, o którym mowa w § 1, należy powołać się na postanowienie sądu rejestrowego. Powtarzam: > Jeżeli masz ich ( udziałów ) przynajmniej 10% w kapitale zakładowym to możesz > pozostałym udziałowcom zatruć życie... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Zorro11111 05.07.06, 08:04 > Powtarzam: > > Jeżeli masz ich ( udziałów ) przynajmniej 10% w kapitale zakładowym to mo > żesz > > pozostałym udziałowcom zatruć życie... > > Pozdrawiam. > i nic z tego trucia nie wyniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Zorro11111 IP: *.gorzow.mm.pl 05.07.06, 09:15 Tu masz rację oni są kuci na cztery łapy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Alicji i innych "poszkodowanych"... IP: *.ed.shawcable.net 09.07.06, 08:20 Hey amb, To sie wlasnie nazywa przeginanie paly... Piszez, (wlasciwie zarzucasz...) ze w 1974 roku komuna powolala to czy tamto i dala to czy tamto.. Co za fanaberir... Przeciez w tym czasie sklkerotyczna sieroto komuna miala w rekach i decydowala o 99% tego co sie dzialo w Polsce.. Komuna powolala gorzowski Stilon i podwarszawski Ursus, i Noiwa Hute i szkoly, i przedszkola i uczelnie i sklepy iPGR-y... Wszystko bylo pacanie w rekach komuny... Dlaczego uzywasz to przeciwko Warcie Turist dzisiaj a nie przeciwko zadnej inej fiormie w Polsce.. wiekszosc z nich powstala za komuny poniewaz inaczej wtedy nie mogly... Niby fakty podajesz a klamiesz jak najety... Twoje intencje sa pokrecone.... Ty sie w komunistycznej Polsce sieroto urodziles i komunisty z ciebie niby to nie robi... Czytajac twe teksty nie jestem tego taki pewien... Pomyslk nad tym..zanim zaczniesz sie wymadrzac..a raczej wyglupiac.. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Do Alicji i innych "poszkodowanych"... 09.07.06, 19:18 Bernard, spróbuję bez emocji i powoli... Czy ja ( albo i Ty ) to wpisujemy chętnie w życiorys, czy też nie, fakt pozostaje faktem. Urodziliśmy się, wychowaliśmy i zaczęliśmy aktywność zawodową w czasach tzw. komuny... bo innej Polski nie było. Nie wszystkie poczynania tamtych władz były złe. A juz napewno dobrym pomysłem było powołanie do życia i chołubienie przez 25 lat Przedsiębiorstwa Gospodarki Turystycznej "Warta-Tourist", aż firma stała się potentatem na rynku usług turystycznych. I jak przyszła tzw. wolność i wolny rynek, to rozpuszczone i rozleniwione "alicje", zamiast walczyć o byt swojej firmy i utrzymanie jego dominującej pozycji na rynku usług turystycznych wolały toczyć wojenki domowe, rozpieprzać firmę od środka, pogonić prorynkowo myślącego dyrektora, akceptować powolne wyprzedawanie majątku. itp.,itd.. Żeby tylko one miały jak za komuny. A jak przyszło to co nieuniknione to w ryk: granda, zdrada, niesprawiedliwość, wyzysk... I tylko o to mi chodziło. Za własny brak instynktu samozachowawczego wali się we wszystkich, tylko nie we własne piersi. Minął już jakiś czas i można było nabrać dystansu i zacząć zjawiska obiektywnie oceniać. Miały "Alicje" Złoty Róg, Radę Pracowniczą, poparcie Solidarności, wszystko, a dały się wymiksować jak pijane dzieci we mgle... A wtedy już mogły ( od 1989 r. ) decydować o wszystkim. Trzeba się było tylko utożsamić z firmą i myśleć prorynkowo. Ja pracuję od 1986 r. na własny rachunek, wszystko "tymi ręcami", wszystko z własnej głowy ( czyli z niczego! ), więc nie pieprz mi dyrdymał i nie nazywaj "sierotą po komunie", bo ... jest tak gorąco, że mi się nawet Ciebie wyzywać nie chce.... Piszesz: > Pomyslk nad tym..zanim zaczniesz sie wymadrzac..a raczej wyglupiac.. Czego i Tobie życzę. Pozdrawiam. Piszesz: > Pomyslk nad tym..zanim zaczniesz sie wymadrzac..a raczej wyglupiac.. Pozost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re, ambi 1 IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.06, 20:24 Witam serdecznie nie masz całkowitej racji odnośnie wojenki,dyrektora kto inny pogonił,a co do sprzedaży majątku itd ??????????Dyrektora mieliśmy wspaniałego.Rada Pracownicza złoty róg?????mało wiesz.Solidarność??????Także przepraszam bardzo ale naprawdę jesteś troszeczkę w błędzie.Jeżeli jesteś na tyle poinformowany o firmie to wiesz z pewnością gdzie tkwi po dzień dzisiejszy cały zalążek firmy i z pewnością ma się dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Re, ambi 1 09.07.06, 21:09 Alicja, przepraszam Cię za to, że używam Twojego nicku jako określenie grupy dawnych, zasiedziałych pracownic firmy GPT "Warta-Tourist". Nie bierz i nie odnoś tego, proszę, do siebie osobiście. Jeżeli czujesz się urażona i nie masz sobie nic do zarzucenia - przepraszam. Moje odczucia związane z upadkiem tej firmy i moje zdanie na ten temat przedstawiłem i zdania nie zmienię. Dużo na ten temat wiem, o kulisach też. Ale w szczegółach mogę się oczywiscie mylić. Fakt pozostaje faktem - pracownicy nie uratowali firmy. A szkoda - było o co powalczyć. Ale nie warto już płakać nad rozlanym mlekiem. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Nie chodziło mi o Dyr. R.J. - o kulisach jego wymuszonego przecież odejścia wszyscy dobrze wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Re, ambi 1 IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.06, 21:34 Ok a tak szczeże nie czuję się urażona i nie mam nic sobie do zarzucenia odnośnie ratowania firmy najmniej miałam do powiedzenia zwolniono kilkanaście osób w 2001r w sposób nie elegancki także mam prawo myśleć o nich negatywnie.Ten Dyrektor by super facetem.Ale?? jeszcze posiadam udziały także??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 22:37 Post jest o gondorze a on każe do prokuratury ciężki facet Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany 29.06.06, 22:02 "...ciężki facet..." ... Benkiem sie nie przejmuj!!! to dupek i wioskowy idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 04.07.06, 02:32 Hey alicja, Werty nier zna sie na wielu rzeczach... Bardzo jednak chcialby w dyskusji brac udzial.. Prosze...Pozwol mu wypowiadac sie.. ja wie, ze to nie jest latwe,,... Dla dobra wolnosci slowa...zrob to... Kazdt ma prawo z siebie wariata robic w wolnym swiecie..Takze werty/... :) PS./ Jedrzejczak to dobry Prezydet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.06, 11:10 Bernard wydaje mi się że Ty w tej dyskusji wiesz o co chodzi tylko myślisz innymi kategoriami zniszczyć ludzi a Werty pomyślał o tym rozsądnie dokładnie nie wiesz nie znasz osób które obecnie funkcjonują w firmie a się wypowiadasz chyba że się mylę ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 09.07.06, 08:30 Hey alicja, Nie mylisz sie.. Nie znam ludzi w Warcie i nie wiem czy znac chce.... Zawsze zaznaczam koniecznoisc szukania "drugiej strony" obrazu... Krytykanctwo na forum nauczylo mnie ostroznosci.. Wielu dobrych ludzi lub solidnych organizacji jest tu opluwanych z powodu politycznych czy innych niecheci.. Po prostu kochanie jestem ostrozny i wszystkim to zalecam.. :) :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.06, 09:27 Witam Benek jak Ci wspominałam że Twoją rację szanuję ale??ja i tak zostanę przy swojej racji nie opluwam ich absolutnie ale??powinni z godnością zwalniać ludzi i trzymać się treści zawartych w PAKIECIE SOCJALNYM i byłoby z pewności wszystko ok także nie dziw się że tak jest a nie inaczej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bernard IP: *.ed.shawcable.net 11.07.06, 07:04 Hey alicja, No to zgadzamy sie...nie zgadzac ze soba.. he he he :) :) Napisz do mnie.. bernard@shaw.ca :) PS. Jedrzejczak to dobry Prtezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 11.07.06, 07:50 Jędrzejczak to bardzo dobry Prezydent pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 29.06.06, 08:28 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.ed.shawcable.net 04.07.06, 02:30 Hey wert, Czy ja ci wspomnialem sieroto internetowa ze cie lubie...? Nie ma za co ...ale jednak.... Zamknij wiec buzie bo ci w nia os wpadnie.. Ucz sie... he he he ale jaja :)( PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: les gondor alias leszek gondorowicz lipiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:11 no i zgrabnie ktoś sprowadził z tematu tego huncwota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re Wszystkich wyrolowali do sprawdzenia IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.06, 15:17 cały przebieg prywatyzacji tylko kto ????? skontroluje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Re Wszystkich wyrolowali do sprawdzenia IP: *.ed.shawcable.net 09.07.06, 08:26 HJey zzz, Prywata ma to do siebie komunistyczna sieroto ze sie jej nie kontroluje!!!! W wolnym kraju wolny biznes.. Lapy rzadu precz od biznesu!!! :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:Sierotą to jesteś Ty bo wyjechałeś z Polski???? IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.06, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:Sierotą to jest Ty nie poradziłeś sobie w Polsc IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.06, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zzz kto teraz skontroluje przebieg prywatyzacj IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.06, 07:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: icesurfer myślę że znalazłeś leska gondorka. IP: *.gorzow.mm.pl 08.07.06, 08:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: icesurfer tak gościa szukałeś,i co cisza????? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.06, 09:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: icesurfer myślę że znalazłeś leska gondorka. IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.06, 21:24 Z tego wynika że nie szukał albo nie chce go znależć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re. icesufer odpowiedz znalazłeś?kolegę. IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.06, 07:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icesurfer Re: Re. icesufer odpowiedz znalazłeś?kolegę. IP: *.br1.lkv.mn.frontiernet.net 11.07.06, 06:19 znalazlem, ale juz mi sie nie chce z nim gadac dzieki za pomoc:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re:icesurfer szybko zrezygnowałeś. IP: *.gorzow.mm.pl 11.07.06, 07:45 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś