e_werty 12.08.06, 16:44 Pretty01 - proponuje połaczyć te dwa wątki... Wątek kulinarny :) (26) pretty01 Komu kota, komu? :) (16) pretty01 ... ktos sie naje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sheryf Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.06, 18:47 Z czestości publikacji i tematyki mozna wnioskować: to człowiek ( męzczyzna) który ma duzo wolnego czasu, uczeń, kawaler(stary) lub rencista. Stawiam na pierwszego - ucznia bo kawaler nie zajmuje sie bzdurami a ogląda stronki typu www.laski.pl a rencista nie kuma kompa tak muslę. Facet ma więc duzo kompleksów, patrząc w lustro mówi do odbicia - "nie nawidze cię" . Jest niezłomny, konsekwentny, przy kompe zawsze ma niedojedzona kanapkę i resztki kawy , to efekt nieprzespanych nocy. Osiaga satysfakcję jak komuś dowali, ma misje do spełnienia - pouczania wszystkich i wszystkiego. Jest na TOP-e nie nawidzi lewicowców plasuje sie wiec gdziś w okolicy platformy. Tak mi sie wydaje ... co o tym myslicie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 18:51 On wcale nie taki tajemniczy... :) Ot, takie forumowe skrzyzowanie Stańczyka i Głupiego Jasia. Czysty folklor i egzotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:26 Gość portalu: sheryf napisał(a): >nie nawidze cię A co to znaczy "nawidzieć"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheryf Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.06, 18:48 100 000 $ za inormacje o e-werty !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.06, 18:50 Wyjdź z nory e-werty ! Ciekawe ile minie czasu zanim zareagujesz na watek ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 12.08.06, 19:13 Nie po to właziłem do nory by z niej wyłazić na wezwanie paru naganiaczy... ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:16 Wypuści się jamnika szorstkowłosego to inaczej będziesz gadał, ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 12.08.06, 19:19 "Wypuści się jamnika szorstkowłosego..." ... litości... wolę długowłosego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:21 Potraktuję to jako ostatnią wolę skazańca. 'Mój ci on, mój..." Tą razą masz darowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 13.08.06, 21:15 czesc Dziki, rozne ludzie na swiecie krzyzowki krzyzuja, ale czy ktos kiedys widzial krzyzowke glupiego jasia z glupim jasiem? wiem ze to glupie! ale pytanie jest ciekawe!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 13.08.06, 22:52 "...ale czy ktos kiedys widzial krzyzowke glupiego jasia z glupim jasiem?" ... o sobie mowisz? Nie przesadzaj - aż tak głupi nie jestes... nie mylisz klawiatury z kukurydza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 14.08.06, 07:22 :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudiusz Kim jest e_werty ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.08.06, 11:32 Facet mylisz ślad. E-werty, proszę bardzo, opisz swój prfil. Myslę ze jesteś hultajem, oj ty złośniku. Widziałem takich rozbujników na Paradzie Wolności i w Berlinie. Drżę na myśl o twojej odpowiedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 14:30 Trudny przypadek,do zrozumienia np.cały czas ostrzega,ale chyba przed samym sobą Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. 14.08.06, 18:39 czy ja wiem werty? psa z watkiem kulinarnym mozna polaczyc, ale kota? wiadomo ze z tym glupim jasiem nie o sobie myslalem. ot , taka glupotke sobie napisalem, bo przeciez i ty werty cenisz siebie wyzej. pozdrowienia ps. olka z tym ostrzezeniem to werty naprawde przesadza, czytam jego posty i jakos i zdrowie dopisuje i glupszy sie nie robie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. 14.08.06, 18:44 "...i glupszy sie nie robie." ... a mozna jeszcze bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:10 Nie pochlebiaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:09 Witam andrzejusa to dobrze że głupi się nie robisz przy czytaniu tego ostrzeżenia przez wertego przecież widać że to sory ale przygłup z lekka,ale do przyjemności wracam wróciłam z Międzyzdroii było ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. 14.08.06, 20:19 "...ale do przyjemności wracam wróciłam z Międzyzdroii było ok..." ... brak logiki - ale blondynki tak mają - jeżeli "wracasz do przyjemności" wracając z Międzyzdroi - czyli w Międzyzdrojach nie było przyjemnie? I to "ok" znaczy ok...ropnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:26 postaw sobie przecinki a będziesz wiedział o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:32 Werty, ona nie wróciła z Międzyzdroi, tylko z Międzyzdroii (nie znalazłem tego w atlasie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? Danny IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.06, 19:22 Danny zejdz na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:29 andrzejusa napisał: >psa z watkiem kulinarnym mozna polaczyc, ale kota? Chyba nie miałeś kota. Moje na przykład nie cierpią puszek Whiskasa, chociaż za saszetkami szaleją. A już pieczony kurczak... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest e_werty ? 14.08.06, 18:47 "...Drżę na myśl..." ... to ze strachu przed niewiadomym - myślenie może cię przerażać. P.S. ... i nie jestem jednym z twoich "chłopców" z Parady berlińskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kim jest e_werty ? jakimś człekiem. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Watki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:50 Smacznego kota - dobry jest na kociokwik... Odpowiedz Link Zgłoś