12.08.06, 16:44
Pretty01 - proponuje połaczyć te dwa wątki...

Wątek kulinarny :) (26) pretty01
Komu kota, komu? :) (16) pretty01

... ktos sie naje...
Obserwuj wątek
    • Gość: sheryf Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.06, 18:47
      Z czestości publikacji i tematyki mozna wnioskować: to człowiek ( męzczyzna)
      który ma duzo wolnego czasu, uczeń, kawaler(stary) lub rencista. Stawiam na
      pierwszego - ucznia bo kawaler nie zajmuje sie bzdurami a ogląda stronki typu
      www.laski.pl a rencista nie kuma kompa tak muslę. Facet ma więc duzo
      kompleksów, patrząc w lustro mówi do odbicia - "nie nawidze cię" . Jest
      niezłomny, konsekwentny, przy kompe zawsze ma niedojedzona kanapkę i resztki
      kawy , to efekt nieprzespanych nocy. Osiaga satysfakcję jak komuś dowali, ma
      misje do spełnienia - pouczania wszystkich i wszystkiego. Jest na TOP-e nie
      nawidzi lewicowców plasuje sie wiec gdziś w okolicy platformy. Tak mi sie
      wydaje ... co o tym myslicie !
      • Gość: Dziki Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 18:51
        On wcale nie taki tajemniczy... :)
        Ot, takie forumowe skrzyzowanie Stańczyka i Głupiego Jasia.
        Czysty folklor i egzotyka.
      • Gość: Danny Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:26
        Gość portalu: sheryf napisał(a):
        >nie nawidze cię
        A co to znaczy "nawidzieć"?
    • Gość: sheryf Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.06, 18:48
      100 000 $ za inormacje o e-werty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gajowy Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.06, 18:50
        Wyjdź z nory e-werty ! Ciekawe ile minie czasu zanim zareagujesz na watek ?
        • e_werty Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 12.08.06, 19:13
          Nie po to właziłem do nory by z niej wyłazić na wezwanie paru naganiaczy...

... :)
          • Gość: Dziki Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:16
            Wypuści się jamnika szorstkowłosego to inaczej będziesz gadał, ty....
            • e_werty Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 12.08.06, 19:19
              "Wypuści się jamnika szorstkowłosego..."

... litości... wolę długowłosego...
              • Gość: Dziki Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:21
                Potraktuję to jako ostatnią wolę skazańca.
                'Mój ci on, mój..."
                Tą razą masz darowane :)
                • andrzejusa Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 13.08.06, 21:15
                  czesc Dziki,
                  rozne ludzie na swiecie krzyzowki krzyzuja,
                  ale czy ktos kiedys widzial krzyzowke
                  glupiego jasia z glupim jasiem?

wiem ze to glupie!
                  ale pytanie jest ciekawe!!

pozdrowienia
                  • e_werty Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 13.08.06, 22:52
                    "...ale czy ktos kiedys widzial krzyzowke
                    glupiego jasia z glupim jasiem?"

... o sobie mowisz? Nie przesadzaj - aż tak głupi nie jestes... nie mylisz
                    klawiatury z kukurydza...
                    • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 14.08.06, 07:22
                      :) :) :)
                      • Gość: Klaudiusz Kim jest e_werty ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.08.06, 11:32
                        Facet mylisz ślad. E-werty, proszę bardzo, opisz swój prfil. Myslę ze jesteś
                        hultajem, oj ty złośniku. Widziałem takich rozbujników na Paradzie Wolności i w
                        Berlinie. Drżę na myśl o twojej odpowiedzi !
                        • Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 14:30
                          Trudny przypadek,do zrozumienia np.cały czas ostrzega,ale chyba przed samym sobą
                          • andrzejusa Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. 14.08.06, 18:39
                            czy ja wiem werty?
                            psa z watkiem kulinarnym mozna polaczyc,
                            ale kota?

wiadomo ze z tym glupim jasiem nie o sobie myslalem.
                            ot , taka glupotke sobie napisalem,
                            bo przeciez i ty werty cenisz siebie wyzej.

pozdrowienia

ps. olka z tym ostrzezeniem to werty
                            naprawde przesadza,
                            czytam jego posty
                            i jakos i zdrowie dopisuje
                            i glupszy sie nie robie.

pozdrowienia
                            • e_werty Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. 14.08.06, 18:44
                              "...i glupszy sie nie robie."

... a mozna jeszcze bardziej?
                              • Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:10
                                Nie pochlebiaj sobie.
                            • Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:09
                              Witam andrzejusa to dobrze że głupi się nie robisz przy czytaniu tego
                              ostrzeżenia przez wertego przecież widać że to sory ale przygłup z lekka,ale do
                              przyjemności wracam wróciłam z Międzyzdroii było ok pozdrawiam
                              • e_werty Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. 14.08.06, 20:19
                                "...ale do przyjemności wracam wróciłam z Międzyzdroii było ok..."

... brak logiki - ale blondynki tak mają - jeżeli "wracasz do przyjemności"
                                wracając z Międzyzdroi - czyli w Międzyzdrojach nie było przyjemnie?
                                I to "ok" znaczy ok...ropnie?

• Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:26
                                  postaw sobie przecinki a będziesz wiedział o co chodzi
                                • Gość: Danny Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:32
                                  Werty, ona nie wróciła z Międzyzdroi, tylko z Międzyzdroii (nie znalazłem tego
                                  w atlasie)
                                  • Gość: olka Re: Kim jest e_werty ? Danny IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.06, 19:22
                                    Danny zejdz na ziemię.
                            • Gość: Danny Re: Kim jest e_werty ? profil?nie do opisu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:29
                              andrzejusa napisał:
                              >psa z watkiem kulinarnym mozna polaczyc, ale kota?
                              Chyba nie miałeś kota. Moje na przykład nie cierpią puszek Whiskasa, chociaż za
                              saszetkami szaleją. A już pieczony kurczak...
                        • e_werty Re: Kim jest e_werty ? 14.08.06, 18:47
                          "...Drżę na myśl..."

... to ze strachu przed niewiadomym - myślenie może cię przerażać.

P.S.

... i nie jestem jednym z twoich "chłopców" z Parady berlińskiej...
                          • Gość: xyz Re: Kim jest e_werty ? jakimś człekiem. IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.06, 20:18
                  • m200249 Re: Kim jest tajemniczy e-werty ? 15.08.06, 16:43
                    To Jaś fasola
    • Gość: kucharz Re: Watki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:50
      Smacznego kota - dobry jest na kociokwik...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka