Dodaj do ulubionych

Głodówka pod Katedrą

• e_werty Głodówka w WebStrefie!!! 18.08.06, 11:53
      Najlepiej gdyby oflagowal sie na ławeczce Knecia - w Web Strefie - byłby to
      skuteczniejszy - ogólnoswiatowy protest
    • Gość: Jasio Głodówka pod Katedrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:15
      Biedna ofiara socjalizmu w Polsce. Państwo ma dać, a jak nie to zamorzy się na
      śmierć. A może dobry Fidel go wspomoże... Na Putina chyba nie ma co liczyć. A
      może to rzeczywiście choroba, jeżeli tak, to zapewnione dożywocie w pokoju bez
      klamek. A jest jeszcze tow. Lepper!
    • bmkms Głodówka pod Katedrą 18.08.06, 12:22
      Czytalem te opinie (wiekszosc raczej przyglupich). Prosze pomyslec moment co
      ten czlowiek ma zaplacic.Z jego przypadku rozumiem, ze jezeli facet jest
      praworzadny ale podpadnie nawet nieswiadomie sedziemu to znaczy, ze traci
      dorobek zycia. Czyli za wymiane zamka w dzwiach utrata domu ! To jest
      sprawiedliwosc ?
      • wirus20 Re: Głodówka pod Katedrą 18.08.06, 12:36
        Jaki praworządny? Przecież on się nie podpożądkował wyrokowi sądu o podziel
        majątku (tego domu) między dwóch barci, a poza tym zablokował moąliwość
        korzystania współwłaścielowi z jego czesci własności. Może ja przyjdę do
        twojego domu i wymienie zamki nie pozwalając ci sie dostać do środka.
        On mógł juz dawno uczynić zadosć prawu i podzielić się z bratem tym domem,
        teraz może sprzedać swoją część i kupić sobie cos mniejszego w bloku jakimś cyz
        co. Roboty nie ma, rente pobiera więc może nawet się wyprowadzić do innej
        miejscowości jeśli mu się podoba. A różnica z takiej tranzakcji spokojnie
        wyniosła by z 8 tysięcy...

bmkms napisał:

> Czytalem te opinie (wiekszosc raczej przyglupich). Prosze pomyslec moment co
        > ten czlowiek ma zaplacic.Z jego przypadku rozumiem, ze jezeli facet jest
        > praworzadny ale podpadnie nawet nieswiadomie sedziemu to znaczy, ze traci
        > dorobek zycia. Czyli za wymiane zamka w dzwiach utrata domu ! To jest
        > sprawiedliwosc ?
      • zetkaf Re: Głodówka pod Katedrą 18.08.06, 18:30
        > Czytalem te opinie (wiekszosc raczej przyglupich). Prosze pomyslec moment co
        > ten czlowiek ma zaplacic.
        KARE ZA OLEWANIE PRAWA!!!

> Z jego przypadku rozumiem, ze jezeli facet jest
        > praworzadny ale podpadnie nawet nieswiadomie sedziemu to znaczy, ze traci
        > dorobek zycia.
        Czy facet, ktory zawlaszczyl 2 mieszkania swojego brata - to praworzadny? To
        podaj swoj adres,jutro przychodze zawlaszczac ;)

> Czyli za wymiane zamka w dzwiach utrata domu !
        Za kradziez polowy domu, porownywalnej z dwoma mieszkania...

• elfhelm Mamy mu współczuć? 18.08.06, 12:28
      długi ściągane przez komornika nie biorą się z niczego

• Gość: wnerwiony Zapisz się do Samejbrony to cię obronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:54
      natychmiast trzebą dać mu kasę bo się gość odchudzi hi hi hi
    • Gość: Życzliwy Głodówka pod Katedrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:09
      Tak! Tylko praca jest rozwiązaniem. Oczekiwanie na mannę z nieba nic nie da.
    • Gość: logi_tymczasowy Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:20
      Zamiast czekać na mannę z nieba, do roboty!
    • zetkaf Biedak... 4 mieszkania i auto... 18.08.06, 18:32
      Jesli biedakiem nazywamy faceta ktory ma 4 mieszkania (choc co prawda 2
      zawlaszczone) i samochod, to chyba niepowazne jest.

PS. Jakby chcial, to nawet moglby wynajac kawalek tego domku. W ciagu roku by
      uzbieral, a teraz, to na pewno nikt mu nie zaufa i nie wynajmuje - ktos
      przywiezie swoje rzeczy, a ten zamki pozmienia?
    • zetkaf A moze zgodnie z pomyslem Walesy? 18.08.06, 19:23
      Skoro Grassowi mozna odebrac honorowego obywatela miasta Gdanska, to moze temu
      panu w aucie tez odebrac statut obywatela Gorzowa?
      • danny_boy Re: A moze zgodnie z pomyslem Walesy? 19.08.06, 02:15
        >to moze temu panu w aucie tez odebrac statut obywatela Gorzowa?
        I nadać mu obywatelstwo Starego Kurowa. Howgh!
    • Gość: icesurfer Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.idcnet.com 18.08.06, 20:51
      Krzyczycie tak ze strachu, prawda? Boicie sie przyszlosci? I slusznie.
    • e_werty Re: Głodówka pod Katedrą 19.08.06, 02:30
      A czy głodujący może komunie przyjąć?
    • Gość: qpalzm Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:20
      > "Poseł Jan Kochanowski (SLD) poradził mi żebym poszedł do jakieś pracy i
      > zarobił 8 tys. "

Niech szanowny pan poseł odda swoją poselską pensję, fundowaną mu z naszych
      podatków i sam, osobiście - według własnego pomysłu i "przemysłu" - zarobi 8
      tys. zł, a wówczas uznam jego prawo do dawania takich "światłych porad", jakiej
      udzielił temu biedakowi. Pan poseł jest -zdaje się- z wykształcenia
      politologiem, więc zna się doskonale na stosunkach politycznych w kraju i nie
      powinien mieć żadnych trudności w dawaniu dobrego przykładu "jak zarobić"
    • Gość: rab Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:21
      Dwóch żebraków siedzi na chodniku pod Katedrą. Jeden z nich trzyma duży Krzyż,
      a drugi dużą Gwiazdę Dawida. Obaj trzymają wyciągnięte kapelusze na datki
      pieniężne. Ludzie przechodzą, spoglądają długo na żebraka z Gwiazdą Dawida, ale
      nikt mu nic nie wrzuca, natomiast za każdym razem zbiera coś żebrak z Krzyżem.
      Idzie zakonnik, stanął i z daleka przygląda się żebrakom. W końcu podchodzi do
      tego z Gwiazdą Dawida i mówi:

- Nie zdajesz sobie sprawy, że to chrześcijański kraj? Nie otrzymasz tu żadnej
      jałmużny trzymając Gwiazdę Dawida.

Żebrak zwraca się do tego z Krzyżem:

-Ty, Jakow, patrz kto próbuje nas uczyć jak się robi interes.

• zetkaf Re: Głodówka pod Katedrą 20.08.06, 08:22
        PRAWDZIWY ksiadz, albo by obydwu cos wrzucil, albo chociaz temu z gwiazda
        Dawida. A nie komentowal.
        Ech, moze by ksiadz poczytal troche Biblii? Zaczynajac od historii o
        Samarytaninie - malo kto pamieta, jakie bylo znaczenie slowa "samarytanin" w
        tamtej historii...
        • e_werty Re: Głodówka pod Katedrą 20.08.06, 15:32
          Ten kawał ma być sugestią że ten pod Katedrą to stoi z krzyżem a drugi brat w
          Kurowie to ten z gwiazdą? Taki geszeft razem robią?
    • Gość: mate Głodówka pod Katedrą IP: 83.168.96.* 20.08.06, 19:03
      "Tylko w sądzie jest ratunek - mówi Stramaus". Juz zapomnial imc, iz na grzywne, ktorej wyegzekwowanie jest obowiazkiem komornika skazal go wlasnie Sad. Ale to przeniez nie wina Sadu tylko komornika. Kiedy natomiast komornik moca innego wyroku egzekwowalby na rzecz imc Stramausa, bylby takowy komornik opieszaly, leniwy i zbyt lagodny, prawdopodobnie w zmowie z dluznikiem.
      • zetkaf Re: Głodówka pod Katedrą 20.08.06, 23:14
        No coz, moralnosc na poziomie Kalego: Kali ukrasc krowa - dobrze, Kaliemu
        ukrasc krowa - grzech!
      • danny_boy Re: Głodówka pod Katedrą 21.08.06, 01:30
        >Ale to przeniez nie wina Sadu tylko komornika. Kiedy natomiast komornik moca
        >innego wyroku egzekwowalby na rzecz imc Stramausa, bylby takowy komornik
        >opieszaly, leniwy i zbyt lagodny, prawdopodobnie w zmowie z dluznikiem

Niestety, często tak bywa, jak próbujesz zadrwić sobie. Jak mnie ex podała o
        alimenty (odmówiła przyjęcia gotówki do ręki i tego samego dnia podała do
        komornika), to komornik już dzwonił, że mi zajmie samochód, mimo że od wielu
        lat nie posiadałem takowego, albo zajmie towar (w grudniu przed świętami, to
        było chamskie zagranie). Ale jak ten sam komornik miał zająć wskazany przeze
        mnie samochód mojemu dłużnikowi, to wybrał się po niego dopiero po tygodniu,
        gdy auto już dawno było sprzedane.
        • e_werty Re: Głodówka pod Katedrą 21.08.06, 02:25
          Ja napisalem do komornika i ... umorzył mi!
    • Gość: kleryk Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:02

Jeżeli chcesz poznać nieznane ogólnie prawdy w interesującej sprawie zadzwoń
      0 691 813 893. Uczciwie i kulturalnie !! Wiadomości trzy razy sprawdzone !!
      Gwarancja poufności, rzetelności i prawdy ! Wysyłam materiały !!
      Referencje !!
      • Gość: widz Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:22
        Gwarancja poufności, rzetelności i prawdy

Poufnie, rzetelnie i naprawde cie wyr'ucha!!!
        • Gość: aha Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.06, 03:13
          Czyzby ta benka zamknela wreszcie ta swoja japa?
          Aha!
          • Gość: Bernard Re: Głodówka pod Katedrą IP: *.ed.shawcable.net 22.08.06, 07:12
            Hey aha,
            Oczywiscie ze nie...
            Mam zawsze problemy z takimi..."protestami"
            Oczywiscie mozliwe ze jest to "prawdziwek"...
            Jednak najprawdopodobniej to nastepny ktos kto chce polityczna mamalyge
            rozpetac by efekty wlasnej glupoty na inych zrzucic..
            Za dlugo po tym bozym swiecie laze by wierzyc w kazydy protest i kazdemu
            protestujacemu...
            Ten wypadek mi sie osobiscie nie podoba...
            Do roboty pacanie.. Plac dlugi i....to by bytlo na tyle..
            :)
            PS. Jedrzejczak to dobvry Prezydent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka