andrzejusa 05.09.06, 22:15 co sie dzieje??? to gorzow myslowo umarl????? ruszcie te swoje glowy, czyzby maryja radio , zrobila z was bezmuzgowcow?? nie wierze!i nie uwierze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 05.09.06, 22:16 "...co jest ku-wa? tylko ja jestem??" ... ku-wa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 22:30 gorzów nie umarł ,ogląda szkło kontaktowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.ztpnet.pl 05.09.06, 22:40 > gorzów nie umarł ,ogląda szkło kontaktowe Ja tez ogladam ten programik. Teraz nawet sa reklamy :) Jest to najbardziej stronniczy program w historii telewizji (pro PO-wski) Prowadzacy sa zalosni a ludzie ktorzy dzwonia chyba tyrani sa niesamowitymi kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 22:52 straszny program ,ogladalność więcej niz TV 1 liczony w mln ,SMS wciagu jednego programu to tylko 10 tys . Po jakiego ciula cały czas kadzą prowadzącym ,że to jest aktualnie najlepszy program politycznej rozrywki dla "wykształciuchów" . To jest program nie dla ciebie, alek tylko jedynka. Tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 05.09.06, 22:46 open, czy w imie ojca ,brata i siostry, mamy zamilknac?? nie!!!!!! benedykt ,stefan i zefirek sto dwudziesty ostatni! ojciec jest jeden, ale sa i dziadkowie i pradziadkowie, a moze i jeszcze praprapradziadkowie. i sa jeszcze gwiazdy i slonca, i galaktyki bez konca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 01:08 Dla mnie TVN jest najlepsza telewizja ale ten program a ost. tez fakty niestety schodza na psy. Nikt nie uczyl tych ludzi ze dziennikarz powinien byc bezstronny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
g_chochlik Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 06.09.06, 12:50 andrzejusa napisał: >....................... >> i sa jeszcze gwiazdy i slonca, > i galaktyki bez konca!!! ...ostatnia (nienajnowsza!!!) wiadomość, jeszcze gorąca: twoja głupota ...też nie ma końca... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 06.09.06, 07:47 andrzejusa napisał: > co sie dzieje??? > ruszcie te swoje glowy, > trzeba było swój "łepek"ruszyć to byś o 22 taki podniecony nie latał. :-))) :-o :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.06, 08:39 Andrzejusa nie poznaję Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
ukrywam_sie_pod_nickiem Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 06.09.06, 21:25 andrzejusa napisał: > czyzby maryja radio , > zrobila z was bezmuzgowcow?? jesli juz to "bezmozgowcow" ... przez wakacje dlugo nie miales dostepu do slownika ortograficznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 06.09.06, 21:41 ukrywajacy sie, co ty tak ciagle o tym slowniku? tresc sie liczy! jak ktos rypnie jakiegos ortografa(jak np. ja), to nie patrz na to, PACZ na tresc!!!! pozdrowienia ps. olka jak to mnie nie poznajesz? to ja , taki sam jak zwykle! zaden inny!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ukrywam_sie_pod_nickiem Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 06.09.06, 21:44 andrzejusa napisał: > jak ktos rypnie jakiegos ortografa(jak np. ja), > to nie patrz na to, > PACZ na tresc!!!! patrze na tresc, ale jak cos kluje w oczy to trudno wytrzymac ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się pod IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.06, 21:50 To wyciągnij te kolki Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 06.09.06, 21:57 czesc olka, wiadomo ze tam zadnych jazd ortograficznych u mnie nie ma! i kolic nie powinno, bo i co? ukrywajacy sie ,pomysl ze nawet te dziennikarze z gazety , maja takiego, co za nich bledy poprawi! pozdrowienia i do sensu wracajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:17 Witam po prostu nie mają lub nie wiedzą co odpisać i tu jest problem pozdrawiam czy sałatki też lubisz i Twoja rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 07.09.06, 08:25 Gość portalu: olka napisał(a): > czy sałatki też lubisz i Twoja rodzinka hmm :-)),sałatki uwielbiam, często je jadam, np.w Panoramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:29 Zorro a ja robię osobiście sałatki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 07.09.06, 08:56 Gość portalu: olka napisał(a): > Zorro a ja robię osobiście sałatki pozdrawiam jakie sałatki robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 09:22 Czy chcesz przepis czy żarty sobie uskuteczniasz ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 07.09.06, 14:00 Gość portalu: olka napisał(a): > Czy chcesz przepis czy żarty sobie uskuteczniasz ?? pozdrawiam nie żartuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 22:15 Witam co tak tajemniczo piszesz,nie żartuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik ku-wa? tylko ja jestem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:07 Olek - nie swiruj! facet się zakocha i co? Przecież nie wiadomo czy zechce faceta wydupcyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ku-wa? tylko ja jestem....magik IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.06, 08:10 Masz problem,do specjalisty przepisze tabletki i może będzie lepiej pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 08.09.06, 10:38 Gość portalu: olka napisał(a): > Witam co tak tajemniczo piszesz,nie żartuję pozdrawiam bo jeśli chodzi o sałatki to nigdy nie żartuję... Ps. zabawne jest podniecenie niektórych uczestników tego wątku i to byłby wystarczający temat do żartów. no chyba, że jesteś facetem to też by była niezła ściema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.06, 20:51 Nie jestem facetem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 08.09.06, 22:25 "Nie jestem facetem pozdrawiam" ... pewnie - facet (chcby nawet blondyn!) nie może być aż tak durny... :) Pozdrawiam blondynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.06, 16:13 Każdy sądzi po sobie werty,taki jaki masz wizerunek myślisz że ktoś jest taki sam pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 12.09.06, 08:04 Gość portalu: olka napisał(a): > Każdy sądzi po sobie werty,taki jaki masz wizerunek myślisz że ktoś jest taki > sam pa pa Olu, nie ulegaj emocjom jestem z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.06, 14:31 Witam zorro,dzięki serdeczne,werty to małe piwko bez pianki pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? ...werty 12.09.06, 07:55 e_werty napisał: > "Nie jestem facetem pozdrawiam" > Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: werty... 12.09.06, 07:59 ...gratuluję; wyczucia, smaku, inteligencji, błyskotliwości, szybkości oceny sytuacji i żartu sytuacyjnego, no i oczywiście doboru słów i posiadanej literatury fachowej(słownik wyrazów obcych,nie tylko dla mnie i to cieszy),etc Ps. oczywiście odwagi także Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po 07.09.06, 08:15 Gość portalu: olka napisał(a): > To wyciągnij te kolki Olu, co za ironia,wstydź się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem??odkryj się po IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:17 Sory pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.06, 21:49 Witam wszystko ok żartowałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 06.09.06, 21:58 jak to zartowalas olka??? badz soba, nie daj sie zwarjowac! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 07.09.06, 08:12 andrzejusa napisał: > jak ktos rypnie jakiegos ortografa(jak np. ja), > to nie patrz na to, > PACZ na tresc!!!! > bez urazy, ale w tym poście(nie w tym wielkanocnym )Twoja treść pisana(nie żołądkowa)jest adekwatna do ortografii,czyli... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:15 Witam zorro a ty gdzie się ukrywasz pod tą maską pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? 07.09.06, 08:21 Gość portalu: olka napisał(a): > Witam zorro a ty gdzie się ukrywasz pod tą maską pozdrawiam no właśnie, pod tą maską i dlaczego pozdrawiasz mnie pod maską? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:47 Ale w końcu ściągniesz kiedyś maskę pozdrawiam he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: co jest ku-wa? tylko ja jestem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:26 Dopiero w łóżku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optic Re: co jest ku-wa? IP: 213.77.112.* 12.09.06, 15:46 ku-wa, to jest p-ostytutka, która ( w przeciwieństwie do kulua-ówki) zajmuje się nierządem. pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś