marek_p 10.03.03, 20:07 Zginął mi wątek. Pszczelarski. Nie widział kto ? Może jakaś przyjazna duszyczka da radę go odszukać ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: Nie widzieliście wątku ? 10.03.03, 21:47 Wyrżnięto wszystkie wątki sprzed 15 strony. Aktualizowane wcześniej niż czerwiec 2002. Pewnie zaniedbałeś swój i kaplica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepian Re: Nie widzieliście wątku ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.03, 15:18 marek_p napisał: > Zginął mi wątek. Pszczelarski. > Nie widział kto ? > > Może jakaś przyjazna duszyczka da radę go odszukać ? > :))) Marku_p, jesli zgubiles pszczelarski watek, proponuje wycieczke do Kluczborka. Tam w centrum miasta, najwiekszy pszczelarz wszechczasów, Jan Dzierzon, dumnie wypina swa piers. Miasto malutkie, ale przytulne i ludzie sa mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: Nie widzieliście wątku ? IP: *.teleton.pl / 192.168.0.* 12.03.03, 15:58 Może wątek należy odtworzyć jak zniszczony ul czy nawet całą pasiekę? Lubię miód i jestem za. Może się czegoś dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Nie widzieliście wątku ? 12.03.03, 15:59 Możesz go sobie poczytać, został zarchiwowany. Być może jakiś admin może go przywrócić do życia? www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=1610573&a=2593411 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Dzięki Klin 17.03.03, 22:08 Na Ciebie, jak widać, można liczyć. klin napisał: > Możesz go sobie poczytać, został zarchiwowany. Być może jakiś admin może go > przywrócić do życia? Nie będę zawracał głowy adminowi jakimś wątkiem o muchach. Admin zobowiązał się do dużo ważniejszych działań i pewnie już niedługo się wywiąże :) Założę nowy wątek z zapiskami (ale to jak będę miał troszkę więcej czasu), a co najwyżej zlinkuję ze starym, ufając, że admin oszczędzi go od dalszego upadku :) Odpowiedz Link Zgłoś