Dodaj do ulubionych

Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa

25.09.06, 11:30
Irek to rzeczywiście miły chłopak W starciu z Bachalskim niestety czrno to
widżę. Madej wygrałby pierwsze swoje wybory (poza wewnętrznymi w PiS),
Bachalski wygrał je już dwa razy, nawet wprew swoim pryncypałom, to chyba o
czymś świadczy
Obserwuj wątek
    • Gość: open Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 13:02
      Czarno to widze brak jakichkolwiek sukcesów nie tylko u Madeja . Mówienie co
      ONI zrobia jak będą przy władzy jest widoczne po roku przejęcia władzy w
      Polsce przez PIS.Gorszego okresu nie pamiętam , a widze co robi sie przez dwie
      kadencje obecnego prezydenta . Madej miał władzę, z Astem ,a teraz zadaję się
      pytanie kto ich wybrał ?. Niewybaczalny błąd nie mozna powtórzyć .
    • Gość: Bernard Dawac Madeja...Ktos w koncu musi przegrac... IP: *.ed.shawcable.net 25.09.06, 14:37
      Kto to ten Madej i co kiedykolwiek dla Gorzowa zrobil???
      Co za marnotrawstwo kandydatury....
      Ja mam wieksze szanse promem losmicznym poleciec niz on zostac Prezydentem..
      :)
      PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
      • Gość: aga Re: Dawac Madeja...Ktos w koncu musi przegrac... IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 14:51
        Witam,Madej jest wicewojewodą z PiS pozdrawiam
        • Gość: kolo Rekomendacja od miłośnika prądów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:54
          Po rekomendacji od Surmacza wybory ma już przegrane...
          • Gość: Góral Re: Rekomendacja od miłośnika prądów IP: *.kam.pl 25.09.06, 19:35
            Biorac pod uwage Surmacza to on sie juz wykazal, bedac wice ministrem
            administracji rzadowej wojewoda zostaje czlowiek z poludnia wojewodztwa. Czyli
            gosc musi byc slabiutki. Pis najwieksza ilosc zdobyl glosow w lubuskim wlasnie
            w Gorzowie, to powinien sie zrewanzowac wyborca, a tu nam pokazali wielkie gie.
          • Gość: e_delegat Re: Rekomendacja od miłośnika prądów IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 19:35
            Irek bardzo przyzwoity facet.
            Wybieramy prezydenta Gorzowa a to stanowisko niestety go przerasta.
            To swietny zastepca.
            Szkoda, ze nie w opcji Tadeusza.
            • Gość: e_delegatka Re: Rekomendacja od miłośnika prądów IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 21:17
              Hej e_delegagat, Twój Irek to, przyzwoite (sądząc po wzroście i gabarytach) to
              ma tylko chyba JAJA!!!
              • Gość: e_delegat Re: Rekomendacja od miłośnika prądów IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 21:28
                E_delegatko faktycznie Irek to duze chlopisko ale i bardzo przyzwoite.
                Jestem pewien,ze w kampanii wyborczej nie bedzie naduzywal brudnych chwytow.
                Szkoda, ze nie jest w druzynie Jedrzejczaka.
                Jedrzejczak to moj kandydat.
                • Gość: Bernard Re: Rekomendacja od miłośnika prądów IP: *.ed.shawcable.net 26.09.06, 14:08
                  Hey e_delegat ,
                  Madej nie ma wyboru w tym jaka strategie przyjac podczas kampanii i samych
                  wyborow..
                  O tym zdecyduje PiSD..
                  AS pis - wiadomo..Od lat ta sama strategia...: Do wladzy po "trupach"
                  politycznych oponentow...
                  Osobiste ataki, bezpodstawne zarzuty i oskarzenia, wysmiewanie i straszenie...
                  To ich metody i takie wlasnie bedzie madej musial stosowac...
                  Gorzow i Gorzowianie dla PiS sie nie loicza... To jeszcze jedno miejsce gdzie
                  chca przejac wladze i przeksztalcac spolecznosc w/g wlasnej totalitarnej
                  ideologiii.
                  Kazde zwyciestwo pisu to ktok demokracji do tylu...
      • e_werty Re: Dawac Madeja...Ktos w koncu musi przegrac... 25.09.06, 19:56
        "... Ja mam wieksze szanse promem losmicznym poleciec ..."

... ty masz szanse i bez promu polecieć... jak cię ktos w dupe dobrze kopnie to
        nawet Tadka po drodze zabierzesz!!!!
        • Gość: Bernard Re: Dawac Madeja...Ktos w koncu musi przegrac... IP: *.ed.shawcable.net 26.09.06, 14:10
          Hey werty,
          Potwierdzasz to co twierdze: straszycie wyborcow!!!
          Znaczy, probujecie straszyc...
    • Gość: e_delegatka Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 21:28
      ...To miły i świetny kolega, konsekwentny, kompetentny i da się lubić. Mam do
      niego pełne zaufanie - zachwalała Rafalska" Boże, ta baba, pomimo że od roku w
      wielkiej polityce argumentuje infantylnie jak laik. Taka opinia na okoliczność
      rekomendacji na prezydenta to ŻENADA. Ach ci nauczyciele w-f!
      • Gość: Góral Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.kam.pl 25.09.06, 22:25
        Pani Rafalska nigdy nie blyszczala madroscia:)
      • Gość: emsiziomal Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:35
        Nie znam człowieka..ale skoro tak jest to co ..łgac miała??
        • Gość: Ziomalka Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 22:43
          Emsi, Ty gosciu masz prawo nie znać kandydata na prezydenta z ramienia PIS, ale
          Rafalska to jedna z tych, którzy decydowali kogo wytypować. Więc nie musiała
          łgać, gdyby miała oś naprawdę do powiedzenia. Wygląda na to, że podsuwają nam
          wielkie G....
          • Gość: emsiziomal Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:50
            A może po prostu prawdę mówiła?
            Aż sie boję
            jeden kandydat moze iśc do wiezienia...
            drugi ic nie zrobi
            trzeci jest niesympatycznym kolegą....
            A ja wcale nie chcę olewać wyborów.....wiec na kogo głosować???
    • Gość: Obiektywna Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 22:53
      ...chociaż sprawa prokuratorskich zarzutów wobec prezydenta Jędrzejczaka jest
      powszechnie znana i już ograna, zapewne będzie jednak w kampanii wyborczej
      wykorzystywana - powiedział wiceminister MSWiA Surmacz. Ot, odezwał się
      kryształ. Pewnie mysli, że jesteśmy tak głupi i nie pamietamy, jak 4 lata temu
      w wyniku prawomocenego skazania musiał pożegnac się z manadatem radnego
      Gorzowa, już o zamiłowaniu do ,,prądu za darmo" nie wspominając. Skoro Pan
      Panie Surmacz, mogłeś zostać wiceministrem to Jędzrejczak może zostać
      prezydentem.
      • Gość: emsiziomal Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:57
        pewnie, że tak.
        Nie dziwię sie oskarzonym i podejrzanym...nie maja honoru i godności....
        Dziwie sie wyborcom, że na nich głosują.
        Z głupoty , niewiedzy czy przyzwyczajenia??
      • Gość: ja Re: "prąd za darmo" ... IP: *.pdsl.dns-net.de 02.10.06, 17:44
        Panie Ministrze, zamiast kombinować "prąd za darmo", powinien wstąpić do SLD i
        ukraść całą elektownię. Zyskałby Pan podziw mieszkańców Gorzowa.

• Gość: Też z Gorzowa.. Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.06, 23:29
      Oj, słabiutko, słabiutko przędzie pis... Jeżeli zdecydowali się na Madeja, to
      znaczy, że krótka ławeczka. Ja z tym panem miałem do czynienia. I oby nigdy
      więcej..
      • login_tymczasowy Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa 25.09.06, 23:34
        Gość portalu: Też z Gorzowa.. napisał(a):

> Oj, słabiutko, słabiutko przędzie pis... Jeżeli zdecydowali się na Madeja, to
        > znaczy, że krótka ławeczka. Ja z tym panem miałem do czynienia. I oby nigdy
        > więcej..
        To napisz cos, Tez z Gorzowa, wiecej.
        "Niedobry jest" nie przekonuje nikogo.
        Jesli masz cos konkretnego - podziel sie z nami. Jesli nie - spadaj na drzewo.
        • emsiziomal Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa 25.09.06, 23:38
          tez z gorzowa.....
          Konkret jakiś.......?????
          Ja mało o Madeju wiem....
          Przekonaj mnie żebym nie daj Boże zagłował na jakiegos złego człowieka...
          • Gość: madera Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:27
            Madej...madejowe łoże: "łoże nabite ostrymi kolcami przygotowane w piekle dla
            rozbójnika Madeja".
            czyli jak sobie Madejem pościelmy,tak się wyśpimy
            • Gość: nicelus Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.06, 23:34
              madera ty tak dużo wiesz, bo tak mało rozumiesz.
    • Gość: Zdegustowany Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: 195.136.112.* 28.09.06, 10:01
      Mieszkańcy Gorzowa na nic nie czakają tak bardzo jak na lotnisko z licznymi (to
      żart) połączeniami krajowymi. Szkoda tylko, że nie można wybudować pasa
      startowego w okolicach siedziby PiS w Gorzowie, a lądowiska w okolicach ul.
      Wiejskiej Warszawie. To mogłoby być świetne udogodnienie komunikaycjne dla
      naszych "VIP-ów", no i Kaziu zaglądałby do nas częściej. Boże !!! jakie to
      szczęście spotkało Gorzów i jego mieszkańców, że ma takich "wizjonerów".
      • Gość: mały Kaziu Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.06, 17:22
        O Madeju świadczy chociażby to, że swoją inagurację rozpoczął w budynku
        Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej. Dla niego i jego kolesi z układu nie
        obowiązują żadne zasady, żadne przepisy. Uczelnie traktują jako swoją włsność.
        Jako swój bastion. Tam przecież rządzi Madeja najbliższy kolega i promotor -
        Gawroniak. Tam posadę znalazła żona Nadeja. To, co robi Madej na strcie kampani
        wyborczaj, pokazuje, na co stać gorzowski układ!!!!
        • Gość: ja Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa IP: *.pdsl.dns-net.de 02.10.06, 11:41
          > Uczelnie traktują jako ... swój bastion.

Nie przyjęli cię?

• janciowy Re: Madej kandydatem PiS na prezydenta Gorzowa 29.09.06, 01:17
      Madej , Madej , a ma... dej pan se luz , dej pan se luz . Na Wojewódkę to tak ,
      na Prezydenta to napewno nie. Jak pociagnie swoich dopiero bedzie poruta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka