emsiziomal 04.10.06, 07:40 Ile razy w roku odwiedzacie filharmonię, operę lub operetkę? Ile razy w roku jesteście na koncercie muzyki poważnej? Ile razy w roku jesteście w gorzowskim teatrze? Ile razy w roku odwiedzicie CEA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Jestem ciekaw........ IP: *.ed.shawcable.net 04.10.06, 07:54 Hey emsiziomal , Dobre pytania!! Moja odpowiedz... Dobrej muzyki slucham w samochopdzie z dyskow (ostatnio "zawzialem sie na kwartekt smyczkowy KRONOS i YO-YO-MA... Fantastyczna musyka... Nieprawdopodobne ile "zamieszania" pieciu facetow moze smyczkammi zrobioc... Oczywiscie Gorecki... Best of the best... Moge go sluchac bez konca... Kilar na dluzsze jazdy..... Mam bardzo dobre stereo (10 glosnikow) ze wszystkimi przystawkami w samochodzie wiec na jakosci nie trace... W kinie czy teatrze nie bylem od....bardzo dawna... Nie ma czasu.. chociaz wybralismy sie z malzonka na pare "glosnych" filmow... Wiem, wiem...jestesmy "do tylu"..... Planuje podczas najblizszej wizyty w Gorzxowie wpasc do Osterwy... Tyle lat... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Jestem ciekaw........ 04.10.06, 08:02 "...w Gorzxowie wpasc do Osterwy..." ... wpadnij lepiej do szamba - tam sie poczujesz jak u siebie... P.S. a Góreckiego i Kilara to znasz tylko z wyszukiwarki Google.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Z całą pewnością... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:00 Z całą pewnością po powstaniu CEA będziemy oglądać częściej. A niektórzy może nawet pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Jestem ciekaw........ 04.10.06, 08:55 Malo jestem ostatnio w Gorzowie, wiec nie bede sie przylaczal do "gorzowiakow" Benia i Werta i opowiadal co ubieram do opery. Ale faktem jest, ze w Gorzowie, gdy bylem ostatni raz, przed pojsciem do kina powstrzymala mnie okropna reputacja tych przybytkow qltury. CEA to pomysl niezly, za europejskie pieniadze, tyle, ze troche za drogi jak na efekty i w fatalnym miejscu. A Ty na czym byles? Nie opowiadaj, ze tak wyrobiony forumowicz nie wyskoczy z zona raz w tygodniu do Poznania do Teatru Polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Jestem ciekaw........ IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.06, 09:14 Nie bedę kłamał : ) Z racji koneksji rodzinnych częściej bywam a szczecinie niz Poznaniu. tak kilka razy odwiedziłem nawet filharmonie..ale nie jestem melomanem. DFo teatru chodze na większośc premier...zona ma darmowe bilety : ) Bywam często w warszawie..i tam z kolegą staram sie odwiedzic jakis teatr..ostatnio 3 siostry Czechowa w teatrze Na Woli. Ale lubię mużyczke rockową...znowy\u KULT w Szczecinie bedzie : ) Do gorzowskich kin nie chodzę...bo sie brzydzę!!!! Wolę czytac ksiażki!!! Odpowiedz Link Zgłoś