Dodaj do ulubionych

Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampanię

25.10.06, 18:34
Co nie jest zakazane jest dozwolone... w tym wypadku nawet obligatoryjne...
P.S.

Jestem ciekaw rozliczeń finasowych po obchodach Rocznicy!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jako11 Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:50
      W każdej firmie szef rozlicza się ze swojej działalnosci za okreslony okres.
      Wypada więc, że prezydenci miast też muszą przedstawić swoje sprawozdanie. W
      gazetce Miasta Gorzów co miesiąc można było poczytać co się dzieje w
      Magistracie i co zrobił Prezydent w ostatnim okresie czasu. Teraz tylko
      podsumował całą swoją kadencję. Chyba, że podał więcej niż zrobił. To nieładnie
      ale jeżeli nie to o co chodzi? Gazeta jest Miasta? Jest. Nikt nie miał
      zastrzeżeń, że wychodziła tyle czasu? Nie miał! To o co chodzi.
      Pzdr
    • Gość: wyborca Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:29
      BRAWO Panie Prezydencie będę na Pana głosował. Chociaż nigdy do tej pory nie
      brałem udziału w wyborach. Na Pana zagłosuję. Kundle niech szczekają.
      • Gość: emsiziomal hau hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:24
        Kundle to istoty myslące.....
        A swoje sprawozdanie mógł zamiescic na jednej stronie maszynopisu i to dużą
        czcionką!!!
        Tyle własnie zrobił.
        Chyba że wspomnienia z aresztu spisał....ale to nie nasza bajka!!!
        • Gość: Turass Re: hau hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:35
          Przykre to, bo można było przypuszczać , że po aresztowaniu nabrał szacunku do
          ludzi , a przede wszystkim do ich (naszej) inteligencji.
      • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 26.10.06, 03:33
        Za duzo dobrego na raz opublikowano na temat Jedrzejczaka by opozycja mogla to
        scierpiec...
        Nie spodziewalem sie po nich ine reakcji...
        Sukcesy Gorzowa to jest to czego zniesc nie moga...
        Robili cala kadencje wszystko by Gorzow sie rozlecial, by nic nowego nie
        powstawalo...
        Straszyli inwestoroiw, buntowali straganiarzy... Wszystko by moc pozniej
        powiedziec: to wina Jedrzejczaka..
        Nie udalo sie..
        Mimo tych wszystkich kampanii, podkopow, plotek, oskarzen i innych
        plebiscytow...Jedrzejczak i jego administracja zrobili naporawde dobra robote...
        To jedyni ludzie ktorym mozna ufac...
        Nie zderperowany i szalenczy PiS rekrutujacy nawet "komuchow"...
        Nie PO ktore jeszcze nie wie z kim w uklady wejdzie a wiec nie wiadomo kto
        naprawde w miescie rzadzic bedzie...
        Jedynie Jedrzejczak gwarantuje spokoj w miescie i jego rozwoj...
        :)
        :) Jedrzejczak to dobry Prezydent
      • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 26.10.06, 03:33
        Za duzo dobrego na raz opublikowano na temat Jedrzejczaka by opozycja mogla to
        scierpiec...
        Nie spodziewalem sie po nich ine reakcji...
        Sukcesy Gorzowa to jest to czego zniesc nie moga...
        Robili cala kadencje wszystko by Gorzow sie rozlecial, by nic nowego nie
        powstawalo...
        Straszyli inwestoroiw, buntowali straganiarzy... Wszystko by moc pozniej
        powiedziec: to wina Jedrzejczaka..
        Nie udalo sie..
        Mimo tych wszystkich kampanii, podkopow, plotek, oskarzen i innych
        plebiscytow...Jedrzejczak i jego administracja zrobili naporawde dobra robote...
        To jedyni ludzie ktorym mozna ufac...
        Nie zderperowany i szalenczy PiS rekrutujacy nawet "komuchow"...
        Nie PO ktore jeszcze nie wie z kim w uklady wejdzie a wiec nie wiadomo kto
        naprawde w miescie rzadzic bedzie...
        Jedynie Jedrzejczak gwarantuje spokoj w miescie i jego rozwoj...
        :) Jedrzejczak to dobry Prezydent
    • Gość: open Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.06, 22:17
      A która kompania jest czysta ?
      W tym wszystkim jest jedna różnica ,ze Jędrzejczak może zapełnic jakąs gazetke
      a Ci co staraja się dopchac do koryta to nawet kartki nie zapełnią. Ostanio
      widziłem -specjaliste od odsłaniania- Woźniaka jak osiagnął sukces i odsłonił
      na budynku Grzechocińskiego tablicę z pionierem Gorzowa . Kilka lat temu tez
      odsłaniał tabliczke zmiany Rynku na Plac Katedralny. I takie opozycja ma
      sukcesy .
      • Gość: open Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.06, 22:20
        Aaaaaa!!! zgadzam sie by moje podatki ,które pobiera Miasto w ciagu roku
        zostały przekazane na tą gazetę i jeszcze kilka innych wydań . Jeszcze troche
        zostanie na chwalenie Gorzowa w Kraju. A coooooo stać mnie
        • Gość: Ragnar Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: 81.190.163.* 25.10.06, 22:23
          Wątpliwa reklama słabej kadencji.
          • Gość: mario r Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.06, 22:33
            Przypomnij mi lepszą, bo nie sięgam pamięcią...
      • Gość: Bernard Kampania czysta jak lza... IP: *.ed.shawcable.net 26.10.06, 03:39
        Pismo jest po to by o Magistracie informowac...
        Jesli Prezydent nie jest dobrym tematem...to ja juz nie wiem co jest....
        Gdyby oczywiscie pismo bylo pelne krytycznych uwag...opozycja nie plakalaby ze
        nic innego w niej tylko...Jedrzejczak...
        He he he
        Ale jaja...
        Glosowac na jedynych ludzi ktorym w miescie mozna ufac: Jedrzejczak i jego
        opaczka..
        To zawodowcy, to profesjonalisci to patrioci Gorzowiacy...
        Zadna szumowina polityczna PiSu, PO i innych partyjek dzielaca juz posady i
        stolki za wzajemne poparcie...
        Bedzie dobrze.
        PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
        • Gość: emsiziomal Re: Kampania czysta jak lza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 07:02
          B napisał:
          "Glosowac na jedynych ludzi ktorym w miescie mozna ufac: Jedrzejczak i jego
          opaczka..
          To zawodowcy, to profesjonalisci to patrioci Gorzowiacy..."
          Jezeli ktoś darzy bezrytycznym zaufaniem człowieka, któremu prokuratura
          postawiła zarzut działania na szkodę miasta, którym rządzi, powinien udać się
          do lekarza dusz. Wtwoim swiecie to przywilej klasy sredniej, gdzie nawet kot ma
          psychoanalityka. Skorzystaj!
          Jesli ta sama osoba twierdzi, że skompromitowani (nawet nie politycy) apartyczy
          pzpr startujący z listy TJ i zaprzyjaźnionej sldowsko-demokratycznej (WSTYDŹCIE
          SIE DEMOKRACI!!!!!!!) to godni zaufania , fachowcy i patrioci lokalni (poczytaj
          o Pintalu, Guzendzie, Bochonku i oczywiscie Gracji Wojciechowskiej) to
          faktycznie, szkoda kasy na psychanalizę.
          Neurochirurg powinien ci ego przeszczepić....ale gdzie ono jest???
          • Gość: Bernard Re: Kampania czysta jak lza... IP: *.ed.shawcable.net 26.10.06, 07:38
            Hey emsiziomal,
            A ten swoja stara plyte gra...
            Naprawde nie dali ci nic nowszego???
            Te same bzdury jak w plebiscycie...
            Zalosny ten gorzowski pis...

Plakac nie bedziemy bo na Tadka glosujemy...

He he he
            Rymlo sie...
        • e_werty Kampania czysta jak lza... 26.10.06, 17:02
          ...Tadeusza idącego do pierdla!!!
    • Gość: krisss Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.10.06, 06:53
      Wy z gazety sie od SLD odwalcie, my nic nie chcemy miec z ta sprawą do
      czynienia, a ciagłe przytaczanie co było kiedyś swiadczy o płytkosci umysłowej
      piszącego. Panie Jedrzejczak wszyscy wiedza ze trzeba złozyc sprawozdanie z
      działalności, ale nie widziałem tam ani jednego słowa o radnych, którzy nota
      bene głosowali za Panaprojektami, przyzwoitośc by nakazywała aby wpisać.

P.S. Ten internauta który wypisuje kilka razy posta pod tym samy adresem niech
      tak bardzi sie nie spina, bo mu cisnienie skoczy
      Myslisz ze tego nie widac ze walisz z jednego IP ilka postów pod inną ksywką
      buhhhaaaa IoI
    • cichykibic Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampanię 26.10.06, 07:23
      Jak obserwuje od kilunastu lat to nie ma odważniejszego prezydenta. Ma swój
      pogląd na inwestycje. Zarzuty prokuratury pomogą tylko w realizacji wszystkich
      zadań. Poprostu , kazdy się teraz dobrze pilnuje. Takie szczekanie w niczym
      nikomu nie pomorze. Było tylu prezydentów miasta Gorzowa i każdy cykał się coś
      w tym mieści erobić. Popodpowiedź dla prezydenta Jędrzejczaka. Należy
      zrealizować do końca trwające inwestycję i wziążć się poważnie za drugietap.
      tzn. przyciąganie inwestycji (przedewszystkich budowanie nowych -
      konkretnych!!!! miejsc pracy. Nie widzę innych kandydatów i nie jestem za żadna
      partią,a tym bardziej za tymi z egzotycznej koalicji.Powodzenia
      • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 26.10.06, 07:47
        Hey cichykibic ,
        Ty myslisz o Gorzowie...???
        Ty masz dobro miasta na mysli...???
        Nie moze sie to podobac tym z PiS czy PO...
        Dla nich Gorzow to nastepona piaskownica do zabawy w politytke...
        Popatrz na PiS...
        Placze by ktokolwiek, nawet komunisci i inne cholery pozwolili sie do pisu
        zapisac... byle miec nazwisko na liscie..
        Ktokolwiek!!!
        Co za zgraja nieudacznikow...
        Jesli ktos odda glos na listy zbierancow pisu to chyba jedynie wrog Gorzowa...
        Przeciez nie mozna tego powaznie traktowac...
        Pis to szalency niszczacy Polske i teraz starajacy sie zagarnac Gorzow...
        Wykopac ich z miasta i to daleko...
        Gorzow tylko dla Gorzowiakow...
        Kazda PiSowsko - LPR-owsko_POwska wersja to faszyszm w polskim wydaniu...
        To widac i tego nalezy sie bac!!!
        • Gość: cichykibic Koalicja to zbieranina z wyrokami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:17
          I jak ludzie młodzi maja myśleć o przyszłości?
          Jeżeli kształcą si e itd., a tu w rządzie i na listach kandydatów do samorządów
          jak się słyszy są nieodpowiedni ludzie( znajomki i Ci co mieli kłopoty z
          prawem). Pozdrawiam
        • Gość: kk Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.gorzow.enea.pl 27.10.06, 15:18
          Hej Bernard
          Po raz pierwszy piszę na tym forum, ale czytuję go regularnie. Obserwuję to
          nagminne opluwanie się przez różnych ludzi i do tego już zdążyłem się
          przyzwyczaić.
          Mieszkam w Gorzowie od zawsze. nie jestem w PISIE, LPR czy PO czy u innych
          pieprzonych polityków.
          Gościu
          Stuknij się w łeb.
          Obrażasz zwykłych ludzi, którzy mają jakieś sympatie polityczne. Traktowanie
          wszystkich (LPR, PIS i PO) jako faszystów jest to świństwo.
          Zresztą po takim poście najwięszym faszystą jesteś ty (nie TY) wg zasady kto
          nie jest z nami ten wróg (żyd, mason, pederasta, komunista, cyklista ...).
          Pamiętaj - twój poziom nienawiści jest już za wysoki - spadaj.
          • login_tymczasowy Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! 27.10.06, 20:12
            Glos rozsadku z boku.

Ale nie licz, ze Bernard to przeczyta.

Pozdrawiam.
          • Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 04:37
            Hey kk,
            Przedstawiles sie wlasnie jjak kazdy pisowiec ktory chce
            udawac "sprawiedliwego"...
            "Ja nie naleze do zadnej z partii i nigdy na forum sie nie produkowalem...a ty
            Bernard, popierajac demokracje i liberalizm jestes faszysta...
            he he he
            Rozdales juz danie ci przez pis ulotki???
            Co za pacan pisowski...
            PS. Jedrzejczak to doibry Preztydent
    • rada_parafialna Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa 26.10.06, 11:36
      My rada parafialna chcemy na radnych fajnych chłopaków z PIS i LPR.Bedziemy
      robić pożniej porządki z komuchami i innym elementem przeciwnym radiu ma
      ryja.Zlikwidujemy układ postsowiecki zagnierzdzony w Gorzowie .Wiwat ksiadz
      Rydzyk .Wiwat bracia Kaczyńscy.Jestesmy z wami.
    • Gość: Mirek Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:40
      Biedny PiS wystrzelał całą amunicję w wyborach parlamentarnych (poszli tam
      wszyscy wielcy) i pozostało mu tylko obszczekiwanie Jędrzejczaka.

Jędrzejczak to dobry prezydent.
      Boże chroń nas przed PiSem.
      • Gość: Kierowca Prawo ruch drogowy według PiS ! IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.06, 17:32
        Podobno kandydat pis-u P.Madej zapomniał uzyskać pozwolenie od ENEI oraz MZK na
        umieszcenie reklam na słupach w centrum miasta. Jezeli zapytamy o opłaty
        związane z zajeciem pasa drogowego to mamy wizje prawa n PiSgorzowie ! To
        straszne i skandal! Najwyzszy reprezentant władzy cenrtalnej WOJEWODA nie zna
        prawa ! Nastał czas Hunów, Wandali i Prasłowian ! Ciuekawe czy ktos doniesie do
        prokuratury o przestepstwie komitetu PiS ? Myślę ze Tadeo i jego ludzie sie
        boją a Bachal po fotach "made in pis" i z fachowcami PO skupionymi wokół Tyko
        Gorzów nie dadza rady . Może Pall i Wiśniweski bo to pomoć prawnicy ciekawa
        jestem czy potrafią wykożystac taka wpadkę ukochanego PiS-u bo maja go na
        widelcu. Myslę że PO jak zawsze będzie przereklamowana i za krótka aby podjąć
        temat. Tadeo nie zechce dowalić trenerowi Madejowi bo po co, ma dość
        napierd....nia ! ZAMIAST CZYTAC ZNAKI CZYTAJ MADEJA on powiedzie Cię
        bezpiecznie - motto gorzowskich skrzyzowań !!!!!!!!!!!! Ha, ha, ha !!!!!
        • Gość: kierowca 2 Re: Prawo ruch drogowy według PiS ! IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.06, 17:42
          Czytam Madeja o wiedzie mnie poprzez wyasfaltowane przez Tadeo drogi !!!!

• Gość: Krzywousty Re: Prawo ruch drogowy według PiS ! IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.06, 21:09
          Madej i jego kompani midać prawo mają głęboko w poważaniu. Nie wiem, czy
          zwróciliście uwagę, że Madej inauguracje swojej kampani wyborczej
          zorganizował / a znając go - jemu zorganizowali / w bibliotece PWSzZ na
          Chopina. A przecież w szkołach kampani prowadzić nie można.
          Jężeli chodzi o WS - stara śpiewka pisuarków. Już to przerabialiśmy. Z wiadomym
          skutkiem. I oby wynik był ten sam. A swoją drogą - przez ostatnie cztery lata
          Jędzrekczak więcej zrobił dla Gorzowa, niż wszyscy poprzedni włodarze miasta
          razem...
          • e_kloszard Re: Prawo ruch drogowy według PiS ! 27.10.06, 01:05
            *Jędzrekczak więcej zrobił dla Gorzowa...* Co mianowicie? To że mial kase z
            Unii to zadna jego zasluga - nad tym pracowali inni - a Jedzejczak się
            podłączył i stwierdzil "płyniemy"!!!
    • Gość: open Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.06, 22:03
      A czy Zbój Madej to przodek kandydata na prezydenta?
      Gazetkę ,o która tyle szumu, pokazałem osobie nie z Gorzowa do niezaleznej
      oceny . Stwierdził ,że to aż nie mozliwe ,że tyle zrobiono w miescie ( nie zna
      Gorzowa )no ale zdjecia potwierdzają fakt działań. Nie muszę mówić ,że byłem
      dumny bo w jego mieście buduje się kaplice i kościoły oraz plebanie wieksze niz
      kościoły
      • Gość: liga Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.provector.pl 27.10.06, 11:20
        do gosc open masz racje , co zrobil H.Maciej Wozniak - w swojej kadencji
        wybrukowal plac wokol Katedry i to tylko dlatego ze przyjezdzal Papiez ale
        oczywiscie koscioly rosly w sile
    • kwadrant2 Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa 26.10.06, 23:08
      Bernard na prezydenta, z powyzszych opisów wynika że tylko on i tadziu znaja
      sie na rządzeniu miastem. zmieńmy tadzia na Bernarda. Bernard stawaj do
      wyborów, masz największe notowania na forum. Warto to wykorzystać.
      P.S.
      Bernard to najlepszy prezydent
      • Gość: Bernard Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 05:46
        Hey kwadrant2 ,
        Powiedzmy szczerze:
        Ja pracuje dla pieniedzy!!!
        Magistrat w Gorzowie nie placi Prezydentowi tyle bym...chcial sie pokusic...
        Taka prawda...
        Tadek zreszta robi swietna tobote tak czy inaczej...
        Niech wiec Jedrzejczak rzadzi w Gorzowie a ja bede nadal drogi w Kanadzie
        budowal...
        Kazdy powinien robic to co umie...
        Tadek i ja jestesmy w swoich miejscach...
        Tak trzymac...
        he he he
        • kwadrant2 Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa 28.10.06, 22:47
          Cieszę się że pracujesz dla pieniędzy tylko pewnie chodzi ci o kanadyjkę czy
          coś podobnego. gdybyś widział kanadę chociaż przez kilka dni to pewnie nie
          siedziłbyś przy kompie. jezeli jestes facetem to miałbyś co robić w tak
          urodzajnym kraju a sprawę gorzowa miałbyś głęboko w poważaniu. Chyba że czekasz
          tam na tadzia? Szybko nie dojedzie.
          • Gość: Bernard Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 23:21
            Hey kwadrant2,
            Ja pracuje, przyjacielu i to "ciezko"...
            Moja przecietna za ostatni miesiac to 13 godzin dziennie..
            Wiesz kiedy mialem wolny weekend??? Ja nie pamietam..
            Chyba trzy tygodnie temu udalo mi sie wyrwac "dla domu i rodzinki" jedna
            niedziele...
            Dzisiaj spadl pierwszy powazny snieg... To zaklucilo nasz "planowany"
            harmonogram przejscia do fazy zimowej...
            Zawsze "zakluca"....Zastanawiam sie czasami po co te plany...he he he
            Dzisiaj pracowalem jedynie 5 godzin ale jutro musze byc o 6.00 rano i nie wiem
            na jak dlugo...
            Traktuje "dzisiaj" jak dzien wolny...
            Masa rzeczy do zrobienia kolo domu...Tyle zaleglosci...
            Nie rozumiem twojego "powiazania" bycia facetem i jak napisales: "
            sprawę gorzowa miałbyś głęboko w poważaniu"
            Co ma jedno z drugim wspolnego...
            Zagladniecie na forum, to kwestia paru minut dziennie...
            Przeczytanie gorzowskiej prasy, wysluchanie radia i obejzenia migawek w tv to
            tez malo czasu..
            Jesli sie chce...Mozna...
            A ze Tadziu "nie dojedzie" to ja wiem..
            Jeszcze dlugo bedzie Prezydentem Gorzowa.. Bedzie zbyt zajety rozbudowa
            miasta...
    • Gość: kutwa Jędrzejczak swoje przeskrobał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:56
      ale i swoje zrobił w przeciwieństwie do wczesniejszych prezydentów. Branie
      łapówek przez polityków to standard w każdym kraju swiata. Nawet w Japonii. SĘK
      w tym, zeby taki polityk przy okazji zrobił coś dla ludzi a Tadzio J. robi i
      jestem mu za to wdzięczny.
      Wydał gazetkę za publiczne pieniadze? I BARDZO DOBRZE!! Bo choć mieszkam w
      Gorzowie to nawet jeszcze nie widziałem tego pięknego dzwonu lub którędy będzie
      przebiegac obwodnia lub, że nawet utworzony jest rezerwat? na wieprzycach.
      A jakies rozliczenia? Mnie to nie obchodzi. Widzę jak Gorzów pięknieje na moich
      oczach i to się liczy!
      • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 05:48
        A ja dobry (bo gorzowski) budowniczy kanadyjskich drog...
        No i fajnie...
    • e_kloszard Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa 27.10.06, 01:06
      Ale kur.a magiel!!!
    • Gość: Vito Bachalski ma najlepszą kampanię IP: *.gorzow.mm.pl 28.10.06, 15:29
      Bachalski, poprzedniej kadencji poseł, obecnej senator czyli osoba w pewien
      sposób kreująca obecną politykę naszego państwa. Ostatnio widziłem w TV fajną
      reklamę szkół JDJ, w której pan Bachalski osobiście mówi: "...przygotowujemy do
      pracy za granicą..." Ja osobiście tak tego pana odbieram "my tu rządzimy a wy
      spie... za granicę"
      • kwadrant2 Re: Bachalski ma najlepszą kampanię 28.10.06, 22:51
        jesteś uważny, ciekawe co autor reklamy miał na myśli? Może mówi o
        kienieczności nauki aby nas na zachodzie nie zamykali w obozach? A może
        adresował ją do nas internautów?
        • Gość: nukle Re: Bachalski ma najlepszą kampanię IP: *.gorzow.mm.pl 01.11.06, 18:02
          Tadeuszowi zarzuca się że, zrobił sobie kampanie w "GWS", ale Bachalski
          identycznie postąpił. Nagle wypuścił spoty reklamowe, reklamujące JDJ w
          niezliczonej ilości. Tylko, że tę reklamę odebrałem tak: gada Bachalski na
          pierwszym planie, a cały ten JDJ jest gdzies w cieniu, na siódmym planie. I
          zgadnijcie kto za to zapłacił? Podejżewam, że przecież to nie Bachalski tylko
          jego Szkoła. A pieniądze firmy i jego pieniądze (mimo że to jego firma) to dwie
          odrębne żeczy.
      • kwadrant2 Re: Bachalski ma najlepszą kampanię 28.10.06, 22:52
        Gość portalu: Vito napisał(a):

> Bachalski, poprzedniej kadencji poseł, obecnej senator czyli osoba w pewien
        > sposób kreująca obecną politykę naszego państwa. Ostatnio widziłem w TV fajną
        > reklamę szkół JDJ, w której pan Bachalski osobiście mówi: "...przygotowujemy
        do
        >
        > pracy za granicą..." Ja osobiście tak tego pana odbieram "my tu rządzimy a
        wy
        > spie... za granicę"

jesteś uważnym widzem. Ciekawe co autor reklamy miał na myśli? Może mówi o
        konieczności nauki aby nas na zachodzie nie zamykali w obozach? A może
        adresował ją do nas internautów? :)

• Gość: Bernard Re: Bachalski ma najlepszą kampanię IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 23:25
        Hey Vito,
        Rzeczywiscie...Dostrzec mozna konflikt...
        To, czego Gorzow potrzebuje to polityka ktory dla Gorzowa bedzie pracowal...
        Bachalski przygotowuje kadry dla zagranicy...
        Zabawne? Nie. Wcale nie zabawne...
        Oczywiscie nie ma nic zlego w szkoleniu fachowcow...Jednak Bachalski nie
        powinien udawac ze go Gorzow w ogole obchodzi...
        Mowie ci, ...Tylko dziekowac Bogu za Jedrzejczaka i jego ludzi...
        Prtzynajmniek ktos naprawde o Gorzow dba...
        Glosowac na Jedrzejczaka i jego ludzi...
    • blic Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa 29.10.06, 12:06
      Oceniając na podstawie siły oddziaływania kampanii Bachalski ma prezydenturę w
      kieszeni. Ciekawe czy faktycznie, w skali miasta ziści się tak samo, jak w
      skali kraju.
      A propos, czy ktoś widział jakikolwiek plakat Jędrzejczaka na mieście?
      • Gość: Bernard Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie IP: *.ed.shawcable.net 30.10.06, 05:46
        Hey blic,
        To czy zamieszcza plakaty czy nie - nie wiem...
        Wiem jednak ze sam fakt zamieszczenia lub ilosci plakatow tylko idiotom moze
        podsuwac na mysl kandydata...
        Glosuje na"#####" poniewaz jego plakat widzialem najczesciej...
        Tak pacany miedzu coca cola a pepsi wybieraja... ale na pewno nikt Prezydenta
        nie wybiera..
        • Gość: nukle Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie IP: *.gorzow.mm.pl 01.11.06, 17:03
          Bernard - jesteś dla mnie gość! Ja myślę bardzo podobnie, więc nie będę sie
          powtarzał na forum, pisząc to, co już zostało napisane. Zapodajesz argumenty,
          które ja w całej rozciągłości popieram, identyfikując się z nimi.

Oprócz tego co zrobił Jędrzejczak,- dobrego i złego. Ma niesłychaną klase
          polityczną - a to jest dziś niespotykana zaleta. Myslę, że jest gwarantem
          spokoju politycznego w Gorzowie i dalszego płynnego, wszechstronnego rozwoju.

Proszę pomyśleć jak będą się żreć, tarmosić i kłucić - wszyscy o wszystko, gdy
          misto przejmie nowa władza? Ucierpimy my, ucierpi Gorzów.
          • e_werty Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie 01.11.06, 17:21
            A ty "nukle" - pisujesz teksty do kabaretów? Jezeli nie to zacznij... pwodzenie
            murowane!!! Przeskoczysz "zielonogórskie zagłebie kabaretowe"...
            • Gość: nukle Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie IP: *.gorzow.mm.pl 01.11.06, 18:48
              Czy to jest śmieszne. Mówiąc o kasie politycznej Jedrzejczaka mam na myśli jego
              zachowanie, nie dające się sprowokować i wciągnąć do tej medialno – politycznej
              rąbanki - zabijanki. Czy to jest śmieszne? Chyba średnio. Ale zależy od
              indywidualnego poczucia humoru. Twój humor, będący ikoną kultury masowej, jest
              popisem komediowym, żeby bawić, a nie na coś wskazać, albo do czegoś przekonać.
              Nie zgadzasz się ze mną, to napisz jaki masz pogląd, a nie używaj pół słówek
              właściwych w podstawówce. Jeśli oczywiście jesteś w stanie to uzasadnić
              • e_werty Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie 01.11.06, 20:00
                Nukle - nie nadymaj się bo staniesz sie - nuklearny...
                • Gość: Bernard Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie IP: *.ed.shawcable.net 02.11.06, 06:58
                  Hey werty,
                  Jedrzejczak ma swoje poglady i jak kazdy polityk soja "ideoplogie"...
                  Kierdy widziales i slyszal;es jJedrzejczaka probujacego wmuszac w Gorzowian
                  swoje wlasne przekonania???
                  Kiedy ostatni raz slyszales od Jedrzejczaka cos innego niz temat Gorzowa....
                  Gorzow to miasto roznych ludzi...I wierzacych i nie wierzacych... I
                  popierajacych prawice i lewice popierajacych...
                  Tak juz jest...
                  Jedrzejczak z nimi wszystkimi wspolpracuje... Jedtnie Gorzow sie liczy i
                  powodzenie jego mieszkancow...
                  Sasiad nie powinien i nie bedzie opod administracja Jedrzejczaka bac sie
                  sasiada...
                  Tak bylo za komuny... Tak jest w Polsce za PiS...
                  Nagonki, lustracje, oskarzenia....
                  Polowa wiadomosci to wiadomoisci z Sadow...
                  Szalenstwo maniakow niszczacych Kraj i Narod...
                  Glosowac na Jedrzejczaka i jego ludzi...
                  Tylko to pozwoli miastu rozwiijac sie szybko a mieszkancom zyc w spokoju i bez
                  strachu...
                  Byle do wyborow...
                  PS. Jedrzejczak to dobry POrezydent
                  • Gość: nicelus Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.06, 22:08
                    > Gorzow to miasto roznych ludzi...I wierzacych i nie wierzacych... I

wierzących i niewierzących w niewinność jędrzejczaka?
                    • Gość: Bernard Re: Jędrzejczak prowadzi czystą kampanie IP: *.ed.shawcable.net 03.11.06, 04:16
                      Hey nicelus,
                      Oczywiscie....
                      Lazda zamierzoina plotka , klamstwo czy oskarzenie beedzie mialo tych ktorzy w
                      to "wierza" lub nie...
                      Oczywiscie zdajesz sowbioe spreawe ze faktow nie zna prawie niekt...
                      A wiec cala pyskata reszta opiera swoije opinie nie na ffaktach a na
                      wlasnych "widzimisie"...
                      Jesli kogos sie nie lubi to z zasady daje sie wiery wszelkim negatywnym
                      zarzutom, nawet gdyby byly to klamstwa...
                      Podopbnie jest z tymi ktorych lubiumuy...
                      Jestesmy gotowi uwierzyc w kazda najdurniejsza wersje byle nasz pozytywny obraz
                      bohatera utrzymac....,
                      Na to wszysto liczy propaganda polityczna....
                      Onio wiedza, ze nawet bez znajomosci faktow....ktos ze zwolenniokow
                      Jedrzejczaka uwierzy w klamstwo i...zmieni zdania - a to juz wyborczy glos....
                      Klamac, klamac , klamac...i modlic sie pomiedzy...
                      Byle do wladzy...
    • Gość: nicelus Re: Prawica: Jędrzejczak prowadzi nieczystą kampa IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.06, 07:19
      e_werty napisał:

> Co nie jest zakazane jest dozwolone... w tym wypadku nawet obligatoryjne...

jednak prowadzenie kampani wyborczej za pieniądze miejskie jest zabronione, a
      wtym wypadku niewątpliwie do tego doszło. podatnikowi należy się rzeczowa
      informacja o tym na co rada przeznaczyła jego pieniądze i z jakim skutkiem
      prezydent te pieniądze wydatkował.

drukowanie w takiej informacji plakatów czy sloganów wyborczych jest
      jednoznacznie zabronione. niewątpliwie slogan "bo kocham moje miasto" nie jest
      rzeczową informacją, bo wprowadzałby podatnika w błąd. chyba, że naprawdę
      prezydent za swoją pracę przez dwie kadencje nie pobierał żadnego wynagrodzenia
      z kasy miejskiej i wypełniał swoje obowiązki jedynie z miłości do miasta.
      • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 02.11.06, 07:29
        • login_tymczasowy Jedrzejczak do dupy Prezydent! 03.11.06, 07:57

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka