ewelina1122 06.11.06, 20:12 j.w. ponoc godzine temu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Arciuch popełnił samobojstwo IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.06, 20:23 Ewelina co Ty wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Arciuch popełnił samobojstwo IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.06, 20:28 Gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Arciuch popełnił samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:32 Wrescie !!!!!! Należy go spalić a prochy rozsypać nad Wartą Odpowiedz Link Zgłoś
para100 Re: Arciuch popełnił samobojstwo 06.11.06, 20:38 Kim Ty jesteś xxx? Człowiekiem na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Arciuch popełnił samobojstwo IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.06, 20:59 znajomy dzwonił i ma pewne info na ten temat...ale moze to jakas wtopa? choc nie sadze! podchodze do tego obiektywnie ,i przekazuje jedynie info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 21:42 No to bujta sie jak zacznie mówić po co te kwity woził w tak wypasionej furze i skąd miał na nią kaske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.06, 21:51 Tydzień temu był w swojej kancelarii Park 111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.06, 21:56 to bylo tydzien temu a dzis to dzis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:08 Niezła linia obrony. Hm...mam nadzieję, że Wysoki Sąd weźmie to pod uwagę. "Niezorganizowany" etc.... Sku..el i tyle!!! Pie..ny komornik, który próbował się powiesić, choć powinni to już dawno uczyić inni, którzy wieszali się przez niego.... Przez jego bezczelne egzekucje, niestety nie zawsze zasadne. Oj wielu chciało sę wieszać. Ale dzielny Jaro walczył imię reczpospolitej Polskiej!!! Walczył też w imię swojej kancelarii... Jako zwykły człowiek mam prawo mu nie współczuć!!! Nie współczuję... Jako znawca tematu, mam prawo pogratulować mec. Synowcowi... Gratuluję! Jako obywatel, mam prawo wierzyć, że Wysoki Sąd nie uwierzy w te dydymały o samobójstwie... Hm..uwierzę...jak umrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc. Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:36 Do XXX,ale Ty jestes pusty czlowieku.Zastanow sie za te akta by dostal 3 lub 4 lata i to w zawieszeniu,lub sprawa bylaby przedawniona.Pomysl logicznie,mlody inteligentny czlowiek,dosc bystry skoro byl dobrym komornikiem,wozi akta 12 lat w samochodzie,czlowieku dawno by to spalil i nie byloby sladu.Pomysl i nie wypisuj bzdur na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.06, 22:17 ale twierdzono że jest pod stałą kontrolą lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. 06.11.06, 22:20 "...że jest pod stałą kontrolą lekarzy.." ... ale lekarz tez czlowiek... i na piwo może wyskoczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Arciuch popełnił samobojstwo nieskuteczne. IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 22:23 Jest pod stała kontrola lekarzy którzy dysponują strzykawkami z..pawulonem. A może jakis zawał??Proszę bardzo.Po takich przejściach?? Nikt sekcyjki nie zarzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Samobójstwo adwokackie czyli partackie-karalne? IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 22:48 Wiadomo że nie ma przepisu karnego wg którego można ukarac osobe podejmujaca atak na własne życie. Ale taki czyn jako taktyka obrończa mecenasów specjalnej troski??? Jak to dowieżć? I tu jest jamnik pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanonimka Re: Arciuch popełnił samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:48 szukacie taniej sensacji kosztem czyjegos zycia , jak mozna zyczysz komus smiercu , przeraza mnie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Arciuch popełnił samobojstwo 06.11.06, 22:57 Huuuuu!!! ...przeraza mnie to forum ... a mnie twoja glupota.... Huuuuuuuuuuu!!!!!!! Bój się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanonimka Re: Arciuch popełnił samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:13 e_werty widac ze jestes jakims zawislym oslem ktory mial pewnie pelno dlugow , moze przegrales je w kasynie albo w jakis glupi inny sposob .... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Arciuch popełnił samobojstwo 06.11.06, 23:18 Nie bój sie - z głupoty sie nie umiera - chyba ze granat bojowy sie jak owoc rozbiera...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Jak zwykle,synuBERTY,jesteś szarmancki wobec 07.11.06, 00:50 kobiet...jak przystało na miłośnika chleba ze smalcem. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan ...a smutne jest to,synuBERTY,że obrażasz jedyną 07.11.06, 00:56 osobę na tym forum, która zachowała ludzką wrażliwość. Odpowiedz Link Zgłoś