falubazor 20.01.07, 20:51 mam nadzieje,ze skonczy sie na paru siniakach. kto widzial skok mazocha wie o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: twarde lądowanie 20.01.07, 21:01 czesc falubazor, fatalny upadek, widzialem i az mnie zatkalo, to byl najgorszy upadek skoczka jaki widzialem! oby sie chlopakowi nic powaznego nie stalo! trzymaj sie MAZOCH!!!! a ja bede trzymal za ciebi kciuki!!!!! pozdrowienia falubazor Odpowiedz Link Zgłoś
falubazor Re: twarde lądowanie 20.01.07, 21:04 z tego co podaje dziennik i tvp, koles ma powazny uraz czach i jest w trakcie operacji. trzymajmy kciuki za jego zycie i zdrowie. pozdrowienia usandzej Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: twarde lądowanie 20.01.07, 21:13 zycze mu jak najlepiej falubazor! ale przy upadku bylo widac ze w polowie koziolkowania, byl juz nieprzytomny, a glowa latala mu jak pilka. mimo ze tak to wygladalo, wierze ze wyjdzie z tego obronna reka!!!! i jak morgenstern wroci na skocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: twarde lądowanie 20.01.07, 22:54 nie jest z mazochem dobrze! stan zagrazajacy zyciu! trzymaj sie chlopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: twarde lądowanie IP: *.ed.shawcable.net 21.01.07, 03:38 Widzialem zdjecia.. Nie wyglade najlepiej... Dobry chlopak...mam nadzieje ze szybko sie wylize.. :) Odpowiedz Link Zgłoś