IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:40
Telewizja Odra rośnie w siłę. Wśród dziennikarzy Marcin K- znany
radiowiec,fotoreporter ZG Kamil D i innni. Dobrze, że Katarzyna B straszy
teraz w TVP3. Tak dalej ekipo. Mniej bez komentarza a więcej własnych
programów. Macie szanse wypszeć lubuską. Tam jest dno
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:24
      Marcin K, Kamil D, Katarzyna B - hehhe, ludzie z zarzutami czy co? jeszcze
      trzeba było dodać adnotację, ze imiona i nazwiska zmienione a wszelkie
      podobieństwo blablabla... szansę mają, każdy ma.. wypszeć i wypszedzić.
      • Gość: widzka Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:51
        Hej gościu. marcin kluwak, kamil dratwińki i katarzyna borysowska. coś się nie
        podoba????? zrób coś lepszego panowie staraja się jak mogą. nie licząc innych
        dziennikarzy.
        • Gość: do widzki Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:04
          ojejjejej, a czemu tak agresywnie? wiem, o kogo chodzi i nie to było tematem
          postu. powściągnij emocje, nie trzeba się tak żołądkować, bo to grozi wrzodami.
          warto?
        • Gość: janek Re: TV ODRA pomóżmy naszym naukowcom -złamać beton IP: 82.177.27.* 02.02.08, 11:31
          naukowcy polscy opracowali technologie utylizacji Azbestu i bespiecznego wykorzystania pozostałosci po nim .wszyscy sa zainteresowani tą metodą prucz naszego żądu.Mówiąc wszyscy mam na myśli francuzów niemców. kozt instalacji to tylko jeden mogielnik a musimy ich zbudować i nadzorować dziesiatki co nie rozwiązuje problemu utylizacji.To nasi naukowcy nasze pieniadze i nasze życie .czas aby panowie w stolicy zaczeli żądzić anie ośmieszać się
    • Gość: telemaniak Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:51
      A kto z was ogląda Odrę i co wam się tam podoba????
      • Gość: TELEWIDZ Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.07, 20:56
        Rozmowa na temat Odry w takich superlatywach świadczy o tym, że napisał to
        ktoś, kto w niej pracuje... To chyba mało obiektywne, prawda? Nikomu nie nalezy
        źle zyczyć, bądźcie dobrą stacją, która mówi przede wszystkim o Gorzowie i
        okolicach, ale nie przyrównójcie sie to trójki. Popracujcie nad jakością i...
        szefem
        • Gość: czytający uważnie Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.07, 20:06
          Kolego TELEWIDZ, czy uważasz, że jakikolwiek dziennikarz napisałby posta z tak
          rażącym błędem ortograficznym cyt. "wypszeć"? Wątpię.
          • Gość: brrrr Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.07, 01:20
            Rozumiem, ze pracownicy anonimowo pisza w samych superlatywach, zeby pozniej
            koledze pokazac hehe. No trudno, niech tak robia, ale w takim razie ustalmy
            sobie, ze pozostali niech nie odpisuja i wtedy bedziemy mieli nabitke: "co
            sadza o sobie reporterzy" :)))))
            • Gość: ??? Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.07, 08:56
              co to jest "nabitka" ??
              • Gość: Pewien taki:) Re: TV ODRA IP: *.171.105.158.crowley.pl 27.07.07, 10:30
                Matko,czy Wy tego nie widzicie... co Wy wyprawiacie na tym forum. "Szacuneczek"
                dla "dziennikarzy" badz operatorow Odry za "wypszec" i zabawę z inicjałami;)
                Nie ma jak dobry poziom, hehe:)))Oby w newsach nie był taki jak w Waszej
                polszczyznie i ortografii. Ja proponuje abyście wzięli się za robotę...
                Chwalipięctwo na forach chyba jest dla Was ciekawszym zajęciem.. Zastanawiam
                się czy to pisał ów sławny i rozrywany (przez własną dumę) operator z "BBC"
                (hehe) Pan Dominik... czy może ktoś inny.. Lubię sobie czasami tak powęszyć i
                pośmiać ... nie ukrywam i napiszę wprost...z głupoty i widać,że kiepskigo
                poczucia własnej wartości. Tak więc do roboty .. pokażcie na co was stać o ile
                potraficie;) Gorące pozdrowienia śle pani Gienia:)
                • Gość: Jim Carrey Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:53
                  Ja z kolei słyszałem, że tam dyrektorem programowym został operator...
                  buhahahahahhahah::::))))))))))) Mówił mi to znajomy, który osobiście zna Ojca
                  Dyrektora D. CZECHA, a ten mu się chwalił. Jeżeli prezes tego (nie wiem kto)
                  powierza taką funkcję operatorowi, to muszą mieć nieźle pod sufitem. Szkoda, że
                  tego nie mam i nie mogę się pośmiać....
                  • Gość: wiccccka Re: TV ODRA IP: *.171.105.158.crowley.pl 30.07.07, 11:43
                    Dominik Czech "dyrektorem" programowym to tak jak Giertych Ministrem
                    Edukacji...Pooowodzenia Odro... To powodzenie będzie wam cholernie potrzebne za
                    sterami Czecha...
                    • Gość: widz 3 Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.07, 20:25
                      Sterować to sobie on może, ale własną d....
                      • Gość: John Forsite Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.07, 22:18
                        Witam serdecznie!

Nie będę poruszał tematów dotyczących "chwalipięctwa", bo uważam, że to nie
                        warte dyskusji...
                        Ale za to bardzo chętnie wypowiem się na temat nowego DYREKTORA programowego.
                        Jest tylko jedno określenie, ostatnio dość popularne w jednym programie
                        satyrycznym. Decyzja o zatrudnieniu D.C. to ŻENUJĄCY ŻART PROWADZĄCEGO.

Telewizja, która do tej pory jakoś się trzymała, miała dość zgrany zespół i
                        produkowała programy na dobrym, jak na panujące warunki, poziomie, teraz jest
                        TOTALNYM DNEM. Widać to po programie. NIE DA SIĘ TEGO OGLĄDAĆ! Ktoś, kto
                        zatrudnił D.C. zmarnował całą pracę osób zaangażowanych w tę telewizję. I
                        przyznacie, że choć skład redakcyjny nie był oszałamiający, serwisy TV ODRA dało
                        się oglądać. Teraz, po przyjściu do pracy PANA DYREKTORA, widać bardzo negatywne
                        zmiany. Ale co się dziwić, NIKT NIE CHCE PRACOWAĆ Z PANEM DYREKTOREM!!!
                        • Gość: feel Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:46
                          A kto już odpłynął z Odry??
                          • Gość: hic Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 06.08.07, 12:07
                            prawie wszyscy ... a, co do D.C. to naraził się wielu osobom związnym z mediami
                            w naszym mieście. był okres, że nigdzie go nie chcieli. jest konfliktowy bardzo
                            i ma jeszcze większe komleksy, przy tym jest chudy i brzydki...czyli cały
                            komplet...brawo dla tego pana, który przyjął do tv ( raz jeszcze) tego ch...ma
                            • Gość: Widz i nie tylko Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.07, 16:47
                              Dobrze, że ja już tam nie pracuję ...
          • czesia20 Re: TV ODRA 20.09.07, 08:55
            Oj tak tak, znam dziennikarzy????, którzy piszą "jóż", ale tego na antenie nie
            widać!!!!
    • Gość: widz Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:28
      Ludzie zwariowaliście chyba,jakby ktoś kto pisze te bzdety chociaż odrobinę znał
      się na telewizji to wiedziałby,że Katarzyna Borysowska jest jedną z najlepszych
      dziennikarek w tym mieście.Naprawdę dla waszego dobra nie komentujcie czegoś na
      czym sie nie znacie,bo sami sobie szkodzicie.Poziom tych wypowiedzi jest
      naprawdę żenujący.Chyba że to jest zwykła zazdrość.
      • Gość: autor Re: TV ODRA IP: 217.116.110.* 11.08.07, 09:34
        Eńj, kolego, tu nikt nietd mowi o Kasi Borysowskiej, tu dyskusja toczy sie w temacie nijakiego Dominika C. , ktory zostal dyrektorem programowym TMG...
        Jak to uslyszalem, to usiadlem, brak slow. teraz pan dyr. szuka chetnych do pracy (czyt. szuka jeleni, ktorymi moglby rzadzic) Mnie tam juz nie ma dosc dlugo, ale odradzam, nie dajcie sie nabrac na jego bajki!
        • Gość: widz Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:39
          Jeśli już piszesz drogi kolego to pisz nazwiskami!Jeżeli chodzi o pana Dominika
          Czecha to sprawa wygląda tak że szczegółowo obserwowaliśmy jego materiały a ma
          ich wiele i dla poważnych światowych telewizji nawet sie kilkanaście razy
          zdarzyło.I wniosek z tego jeden jego materiały są na bardzo wysokim
          poziomie.Także drodzy koledzy po fachu (sądząc z wypowiedzi)nie oceniajcie kogoś
          po jego relacjach osobistych z innymi.Jeśli chcecie być dobra tv skupcie sie na
          pracy bo ten pan naprawdę podniósł bardzo wasz poziom.Jeżeli chodzi o
          dziennikarzy to słabiutko szczególnie pan Marcin Kluwak słabiutko,ale musimy
          przyznać iż jeden z dziennikarzy aspiruje co najmniej do tvn.A pan Czech ma do
          nas zawsze otwarte drzwi,wiec dziwi mnie fakt ze na swoim poziomie siedzi
          jeszcze w lokalnej tv,także drodzy koledzy nie oceniajcie kogoś a szczególnie
          jego pracy jeżeli nie macie do tego kompetencji i sie na czymś naprawdę nie
          znacie.Wyjdziecie na swoje a tylko poprzez ciężką prace!!!I zwiększcie poziom
          swych wypowiedzi na bardziej ambitne!
          • Gość: munio Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:55
            caly czas nawijacie bez sensu a zaden z was nie ma odwagi sie
            przedstawic?miernota?brak odwagi?zazdrosc?
          • Gość: autor Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.07, 18:56
            Rzeczywiście, podniósł poziom, ale własnego g... w którym tkwi...
          • Gość: widzka2 Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.07, 19:14
            haha... dla poważnych światowych telewizji... Co za samouwielbienie :)Brawo
            Panie Dominiku, jest Pan wyjątkowym operatorem! Śmiechu warte
            • Gość: abc Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.07, 22:45
              mam pomysł...załóżmy fan club tego pana...dziwne ...jak jest taki
              boski, to co tutaj jeszcze robi...na ogół miernoty robią wokół
              siebie tyle szumu...
              • Gość: neutral Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:33
                Nikt nie podważa kompetencji tego Pana... Materiały są na poziomie, nie można mu
                nic zarzucić, ale pamiętajmy, że najpierw by wypadało być człowiekiem... Ot tak
                po prostu! Redakcja jest zespołem, a nie jednoosobową fabryką.
                • Gość: nie stojak.. Re: TV ODRA IP: 217.153.131.* 14.08.07, 15:45
                  ..ale redakcją, czyli tym zespołem ktoś musi kierować, a niezwykle
                  trudno kierować bandą debili, którzy nie potrafią nagrać jednej
                  setki bez potknięcia. Podziwiam p. Dominika za ogromną cierpliwość
                  jaką musi wykazywać się pracując z tak dalece (w ogromnej
                  większości) nieprofesjonalnym zespołem, który wydaje się nie mieć
                  pojęcia na czym polega praca w tv. Czy nie dziwi nikogo fakt, że
                  płaczący nad swoim losem, marnej jakości dziennikarze, którzy
                  odchodzą (albo tylko by chcieli odejść a brak im odwagi) z tv za
                  sprawą p. Dominika, nie są ani namawiani do pozostania w pracy, ani
                  (co bardzo zastanawiające skoro są tacy fantastyczni), nie mają
                  ofert pracy w innych, poważnych stacjach?
                  Tak to już jest, że kiedy strach, że się nie podoła czyimś
                  wymaganiom (wcale nie wygórowanym, raczej w innych stacjach
                  standardowym)zagląda w oczy, wówczas lepiej głośno poszczekać i
                  uciec z podwiniętym ogonem jak najdalej.
                  Jakby zatem nazwać tych, którzy mylą dziennikarstwo "profesjonalne"
                  z "prowincjonalnym"??? ..hm może zakompleksionymi, wyszcekanymi
                  stojakami do mikrofonów, utrzymującymi przed szerokim audytorium, że
                  pracują dla tvn.. (tylko ciekawe co tvn na to.. ?)
                  • Gość: ktoś Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 18:10
                    Trudno popełnić błąd dziennikarzowi, czy operatorowi przy "setce"...
                    zazwyczaj owe błędy popełnia osoba, która się wypowiada... bo chyba
                    na tym polega "setka"? Ale oczywiście możemy dalej porzucać
                    sobie "debilami", prawda?
                    • Gość: nie stojak Re: TV ODRA IP: 217.153.131.* 16.08.07, 11:25
                      no to widze, ż kolega/koleżanka faktycznie nie zna się na rzeczy,
                      albo ma ogrome przekonanie o własnej nieomylności myślac, że nie
                      można popełnić błędu przy nagrywaniu setki. Pozostaje mi w takim
                      razie uśwoiadomić, że MOZNA. Po pierwsze można źle zadać pytanie, po
                      drugie można przejść do kolejnego pytania nie uzyskawszy odpowiedzi
                      na poprzdnie, albo dając się zwieść rozmówcy. Można też wykazać się
                      ogromną nieiwedzą i nieznajomościa tematu (oczywiście nikt nie musi
                      znać się na wszystkim, ale do rozmowy należy sie, choć w minimalnym
                      stopniu przygotować). ..ale oczywiście profesjonalni dziennikarze z
                      TV Odra doskonale o tym wiedzą..
                  • Gość: widz2 Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.07, 20:04
                    Biedny Pan Dominik... Musi pracować, ktoś GO do tego zmusza? Chyba sam przypełzł
                    ponownie do TMG, bo nikt go nigdzie nie chciał. Skoro pracował dla tak poważnych
                    stacji i robił tak "cudowne" zdjęcia, to ciekawe dlaczego "rozwija" swoją
                    karierę w kablówce mającej nikłą oglądalność? I ciekawe skąd taka rozległa widza
                    osobnika o nick-u "nie stojak" o redakcji i tvn-ie? Czyżby sam Pan Dominik pisał
                    te pochwalne posty?
                  • Gość: iks Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.07, 01:47
                    nie stojak...sam jesteś debil i bardzo mało wiesz...w szczególności
                    o pracy dziennikarza...a prawo prasowe to znasz? obawiam się, że
                    niekoniecznie...otóż operator (bo taki uprawia zawód pan d.c.) nie
                    ponosi żadnej odpowiedzialności prawnej za to, co robi, dziennikarz-
                    tak.więc dyktowanie dziennikarzowi co ma robić jest delikatna
                    przesadą. w tv zazwyczaj nie brakuje głupio-mądrych operatorów,
                    którym się tylko wydaje, że mają wiedzę.w każdej normalnej stacji to
                    dziennikarz określa pracę operatora. nawet wynagrodzenie jest różne-
                    stosowne od odpowiedzialności. oczywiście dziennikarz zarabia
                    więcej. mówimy tu o każdej formie telewizyjnej-reportaż, film
                    dokumentalny, ale news dalej dyskusja w studio na żywo bądź z puszki
                    i takie tam...niech każdy robi to, co potrafi najlepiej.operator-
                    zdjęcia, a dziennikarz niech martwi się o merytoryczną zawartość
                    materiału.I jeszcze jedno nie zawsze obrazem trzeba opowiadać wprost.
                    o tym pan dominik do niedawna nie wiedział.
                    • Gość: widz Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 09:02
                      ok o pracy dziennikarza!!!Ale problem w tym ,że w odrze nie ma dziennikarzy(bo
                      to co wyprawia "znany radiowiec"(ciekawe z czego znany?)pan M.Kluwak to nie
                      mozna nazwac dziennikarstwem.Heeee!!!Brawo dla stojaka!!chociaz jeden zna sie na
                      rzeczy!!!
                    • Gość: nie stojak.. Re: TV ODRA IP: 217.153.131.* 16.08.07, 17:11
                      jeżeli tv ma tak kiepskich dziennikarzy, ze dyrektorem programowym
                      mianuje się operatora wówczas ten operator-dyrektor bierze również
                      odpowiedzialność za merytorykę.. tak.. z prawa prasowego..proponuję
                      doczytać. (ach, faktycznie to nie jest w PP napisane dosłownie.. już
                      wiem czemu nie jest przez wszystkich zrozumiałe:P )
        • Gość: widz i nie tylko Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.07, 16:49
          mnie też tam nie ma i się ciesze. CHyba pracowaliśmy tam razem
          jeszce :) Kasia B. dobra jest i spoko. :)
          • Gość: widz33 Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:54
            Wydawać by się mogło,że macie świetnych dziennikarzy...ach jacy oni
            rozgarnięci!!Jacy oczytani!!Jacy profesjonaliści!!!Hmmm....szkoda aż patrzeć.Ale
            żeby być aż tak tępym żeby z takimi umiejętnościami prowadzić rozmowy:)masakra
            bracia i siostry!!!A gdzie jest redaktor naczelny???????????Chyba pan
            operator_dyrektor juz na wstępie powinien zwolnić wszystkich dziennikarzy i po
            sprawie!!!Skoro jest za to wszystko odpowiedzialny-nic innego nie da sie z nimi
            zrobic!!!
            • Gość: niusia!! Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:56
              Jak ktoś wie jakie doświadzczenie zawodowe mają ci dziennikarze to
              piszcie!!!???Pracowali oni juz kiedys w tv??raczej wątpie
            • Gość: widz Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:57
              Za to wszystko to powinien pierwszy naczelny polecieć!!!!
              • Gość: widz2 Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.07, 19:25
                Ludzie, skąd tyle w Was jadu i zawiści? Nie macie poważniejszych problemów w życiu?
                • Gość: neutralna Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.07, 19:47
                  Wiecie co, odnoszę wrażenie, że to forum stało się miejscem rozgrywki i
                  publicznego oczerniania kilku osób. Ponadto, ocenę pracy poszczególnych
                  pracowników redakcji (obojętnie jak ich nazwiecie) należą zazwyczaj do
                  redaktorów naczelnych i osób, które zatrudniają danego pracownika. Więc
                  oczernianie kogokolwiek (czy operatora czy dziennikarza - i to na dodatek z
                  użyciem nazwisk) to najgorsza rzecz jaką można zrobić. Wyrzucanie na forum
                  różnych rzeczy świadczy tylko o niskim poziomie piszących a nie tych o których
                  piszą... To tyle:)
                  • Gość: ja Re: TV ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:58
                    Neutralna ma racje, ale syf....
                    • Gość: Kamil Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.07, 11:23
                      Ja pracowałem w ODRZE i było spoko. Inne obowiązki spowodowały, że
                      już tam mnie nie ma. ALe wsyztsko było ok. Pozdrawiam wszystkich
                      odrzańskich ludzi . ;)
    • Gość: yyy Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.07, 10:47
      trochę się uspokoiło...a ja sobie przypomniałem....prócz ciężkiego
      charakteru i wielu ułomności pan d.c. posiada jeszcze komornika na
      plecach i zobowiązania alimentacyjne....oby o niech nie zapomniał w
      swej twórczej , a właściwie tfurczej pracy
      • Gość: godnosc mam, a co! Re: TV ODRA IP: 217.153.131.* 18.09.07, 11:37
        brawo! autorowi posta gratuluje kultury osobistej, godnej postawy
        donosicielskiej, ogromnego kompleksu, wyjątkowego prostactwa,
        postawy godnej zapchlonej hieny.. coz.. jesli tylko na takie
        argumentu stac szanownego autora postu to brak mi słów i wstyd mi..
        poprostu mi wstud, ze tacy "ludzie" stąpają po swiecie.. rece
        opadaja. Czlowieku zastanows sie co piszesz.. ale chyba nieslusznie
        odwoluje sie do twojej godnosci.. zwyczjnie jej nie posiadasz.
      • Gość: zaskoczony Re: TV ODRA IP: 217.153.131.* 18.09.07, 11:42
        nie znam pana d.c. ale mysle sobie, po tym co tu czytam, ze musi to
        byc wyjatkowo cierpliwy czlowiek. sądzac po jakosci wypowiedzi jego
        przeciwnikow, i po tych kilku wypowiedziach na "+" jakos latwiej mi
        uwierzyc tym, ktorzy go bronia.. a tak do "yyy" - proste to bylo i
        zalosne.. nie masz czlowieku czym sie zajmowac tylko mieszaniem sie
        w cudze zycie? nie swiadczy to o tobie najlepiej. pozdrowienia dla
        pana d.c. prosze sie trzymac i olac tych co wylewaja scieki, sami w
        nich niebawem poplyna.. :)
      • ryszardr11 Re: TV ODRA 18.09.07, 18:55
        Pracowałem w Odrze i bardzo milo wspominam współpracę z D.C. i innymi
        operatorami kamer. Oni potrafią znacznie więcej niż tylko "kamerować". W takiej
        stacji jak "Odra" należy być uniwersalnym. A zawsze znajdą się zawistnicy,
        którzy "wiedzą i umieją" więcej. Szkoda tylko, że strzelają zza węgła chowając
        sie tchórzliwie za pseudonimami.
        • czesia20 Re: TV ODRA 20.09.07, 08:58
          Ktoś kiedyś powiedział, że zamiast mówić: Otwierać okno - można użyć: "oknować"
          dot. "kamerować".

ryszardr11 napisał:

> Pracowałem w Odrze i bardzo milo wspominam współpracę z D.C. i innymi
          > operatorami kamer. Oni potrafią znacznie więcej niż tylko "kamerować". W takiej
          > stacji jak "Odra" należy być uniwersalnym. A zawsze znajdą się zawistnicy,
          > którzy "wiedzą i umieją" więcej. Szkoda tylko, że strzelają zza węgła chowając
          > sie tchórzliwie za pseudonimami.
          • Gość: eva17 Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.07, 13:56
            a mnie tam post yyy...nie uraził i nie przeszkadza. o czym
            piszecie...kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień....no
            cóż...alimenty płacić na dzieci należy i nie wolno unikać
            odpowiedzialności....gdy komornik usiłuje np. zająć pobory-to nie
            kombinuje się zmieniając warunki umowy tylko płaci...zasada bardzo
            prosta....brakiem kultury nie żonglujcie...bo i po co...dlaczego
            obrażacie innych....zamieszczanie własnego zdania jest prawem
            konstytucyjnym, państwo demokratyczne i takie tam....pozdro
          • ryszardr11 Re: TV ODRA 20.09.07, 17:10
            czesia20 napisała:

> Ktoś kiedyś powiedział, że zamiast mówić: Otwierać okno - można użyć: "oknować"
            > dot. "kamerować".

Dlatego "kamerować" zostało ujęte w cudzysłów. Gdybyś troszkę popracowała w TV
            poznałabyś pewne zwroty i wyrażenia, których na ulicy ani na lekcji języka
            polskiego:) nie usłyszysz.
            Np. "białe", które z kolorem ma niewiele wspólnego.
            • Gość: elo Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 24.09.07, 09:11
              zapomniałeś Ryszardzie o zielonych...ech
              • Gość: KONIEC TEMATU Re: TV ODRA IP: *.gorzow.mm.pl 15.11.07, 22:14
                No i proszę bardzo. Wątek mający 49 wpisów (jak do tej pory) jest całkowicie bez
                sensu. Otóż osoba występująca w tym wątku jako "super operator", czasami
                "dyrektor" czy jakoś tak, już zrezygnowała z pracy w TV ODRA. To była chyba
                krótka, ale jak bardzo wzbudzająca emocję kariera.
                Ucieczka, porzucenie pracy... i to po raz drugi... BRAWO! Pełen profesjonalizm...
                • Gość: wróżbita Re: TV ODRA IP: *.171.105.158.crowley.pl 16.11.07, 11:03
                  Hmm..
                  Tego się można było spodziewać...Akcja ucieczki "dyrektora
                  operatora" na pewno przyniesie korzyści dla redakcji. Czy ktoś
                  mógłby zdradzić co tym razem się stało,że Domina wywiało??
                  Z góry dziekuję:)
                • Gość: Kamil Zwolski Dominik IP: 78.150.152.* 19.11.07, 15:58

Z Dominikiem pracowałem kilka lat. Odkłdając na bok osobiste sympatie muszę
                  podkreślić, że nie znam osoby bardziej oddanej pracy w mediach. Jeśli odszedł z
                  TMG, to musiał mieć ważny powód.

Co do kompetencji Dominika to oczywiście jest to sprawa względna, zależna od
                  punktu odniesienia. Gdyby poszedł do BBC, zapewne musiałby się podszkolić. W
                  Polsce jednak, a zwłaszcza w Gorzowie, jest on operatorem wybitnym. Potwierdzają
                  to jego pracodawcy w TVN oraz agencji Reuters. Sam, pracując z nim dla różnych
                  mediów, słyszałem wiele razy gdy chwalono jego zdjęcia i montaż.

Dominik ma jeszcze jedną ważną cechę, której wielu brakuje - on ciąglę chce się
                  uczyć i rozwijać. Świadczy o tym fakt, że po osiągnięciu już całkiem wysokiego
                  poziomu, chciało mu się zapisać do szkoły operatorskiej by być jeszcze lepszym.

Pozdrawiam z Manchesteru,
                  Kamil Zwolski
                  • Gość: Ja Re: Dominik IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.07, 21:07
                    Nie no... brawo Panie Zwolski! Chyba naczytał się Pan książek pt. "Jak osiągnąć
                    sukces" i te porady dla akwizytorów wprowadza Pan w życie. Nie ma jak to z
                    porzucenia pracy zrobić pozytywne zjawisko. To tak jakby mówić, że białe jest
                    czarne... Chyba sam Pan się na to nabiera.
                    Niezłe "public relations".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka