Dodaj do ulubionych

Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy przy...

24.03.07, 22:17
Moda na nagrywanie. Zaczął Michnik , pózniej kontynuwała Renia Bererowa wraz
z TVN a teraz ojciec znanego fotografika okazał się nagrywaczem amatorem.
Kogo więc najchętniej byście nagrali przy paru drinkach i następnie zapuscili
tę taśmę w mediach ogólnopolskich.
Ja kiedyś spędziłem w saunie (przed wyborami) parę chwil z działaczami PO ,
którzy byli wczorajsi i mam dość.
Obserwuj wątek
    • Gość: ant777 Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr IP: *.gorzow.mm.pl 24.03.07, 22:42
      klodawka napisał:

> Ja kiedyś spędziłem w saunie (przed wyborami) parę chwil z działaczami PO ,
      > którzy byli wczorajsi i mam dość.

A ja miałem pecha do byznesmenów w jacuzzi i to dwukrotnie. Zamiast odpocząć i
      zrelaksować się na Słowiance, goście pie..li o swoich cudownych biznesach.
      Zazwyczaj wytrzymywałem ok. 5 minut i przenosiłem się do brodzika dla dzieci.
      • Gość: Kłodawa Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 08:00
        To nie bussinesmani ale paszczaki. Zaręczam Ci, że bussinemani w obecności osób
        trzecich o biznesach nie gadają. To jakieś urzędnictwo lub jak napisałem
        paszczaki
    • qdlinski A'propos nagrań 25.03.07, 17:15
      orlegniazdo.org/modules/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=3&forum=3
      tutaj jest cos na ten temat :)
    • login_tymczasowy Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 25.03.07, 21:04
      Oleksy stracil instynkt.
      Komuchy partyjne w latach 50-tych byly czujniejsze, wiedzialy co mozna
      powiedziec a co nie. Nigdy nie zdobyly sie na szczerosc.

Ja chetnie posluchalbym Kwacha wznoszacego toasty w Charkowie.
      • andrzejusa Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 25.03.07, 23:03
        wiecie co?
        kiedys ktos mnie nagral jak bylem mocno wstawiony.

niesamowicie wesoly bylem,
        i takie teksciki walilem,
        ze smiech do bialego rana!

o dziwo nikogo nie obrazilem!

ciekawe , czy jeszcze potrafil bym byc tak wesoly dzisiaj?

musze poprosic zonke by mnie takiego
        po napieciem nagrala dzisiaj!

ciekawe!
    • Gość: login_tymcz Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr IP: *.dsl.pipex.com 27.03.07, 09:27
      Szef ochrony Aleksandra Gudzowatego ujawnił, że jest jeszcze jedna taśma z
      nagraniem rozmowy biznesmena i Adama Michnika. Marcin Kossek zapewnił, że
      wszystkie materiały zgromadzone przez ochronę Gudzowatego znajdują się w
      prokuraturze, która bada sprawę.

Gość "Sygnałów Dnia" w Programie Pierwszym Polskiego Radia dodał, że nagranie
      rozmowy Gudzowaty-Michnik, które opinia publiczna zna z telewizji, jest tylko
      małą częścią całości.
      Marcin Kossek zdradził ponadto, że wszystkie spotkania redaktora
      naczelnego "Gazety Wyborczej" z Aleksandrem Gudzowatym odbywały się na prośbę
      Michnika. Powiedział, że podczas jednej z rozmów dziennikarz przyznał się, iż
      służby specjalne inspirowały go do zamieszczania w dzienniku niekorzystnych i
      nieprawdziwych artykułów na temat biznesmena.

Kossek dodał, że w związku ze sprawą redaktor naczelny "Gazety Wyborczej"
      stawił się w prokuraturze, ale - jak twierdzi szef ochrony Gudzowatego -
      odmówił składania zeznań ze względu na grożącą mu odpowiedzialność karną.

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8789542&rfbawp=1174980260.672&ticaid=13759
      • calama Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 09:42
        Gość portalu: login_tymcz napisał(a):

> Gość "Sygnałów Dnia" w Programie Pierwszym Polskiego Radia dodał, że nagranie
        > rozmowy Gudzowaty-Michnik, które opinia publiczna zna z telewizji, jest tylko
        > małą częścią całości.

Zawsze znamy tylko część całości. A każdy materiał można poszatkować na wiele
        sposobów, by słuchający zrozumieli to, co chcą szatkujący.
        • login_tymczasowy Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 09:49
          calama napisała:

> A każdy materiał można poszatkować na wiele
          > sposobów, by słuchający zrozumieli to, co chcą szatkujący.

Popadasz w relatywizm.

Faktem jest, ze Oleksy zostal nagrany, nagrany mogl byc kazdy z gosci
          Gazowatego.
          Jesli Michnik rzeczywiscie "przyznał się, iż służby specjalne inspirowały go do
          zamieszczania w dzienniku niekorzystnych i nieprawdziwych artykułów na temat
          biznesmena" dowodzi to wplywu tychze sluzb na media.

Zysarski w latach 80-tych pisal cale teksty "inspirowane" przez gorzowska SB.
          To praktyka stosowana za komuny i podtrzymywana do niedawna. Moze i do dzisiaj.

Czy ktos to szatkuje... nie wiem. Zawsze jednak sa to elementy prawdy, ktore,
          przy zdrowym rozsadku, mozna lozyc w obraz rzeczywisty.
          • calama Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 09:56
            Fakt, moja wypowiedz była ogólna i nawiązywała do programu, który kiedyś
            widziałam, a nie do wyznania Michnika, które jest jednoznaczne.

W tym programie pokazana została relacja jakaś tam. A potem urywki. Po tych
            urywkach wnioski nasuwały się kompletnie różne. A wszystko było prawdą.
            Wszystko było tylko kawałkami relacji. Tylko wnioski różne.

A pamiętasz "Kraj Rad". ;)
            Czytałes w wolnej chwili? ;)
            • login_tymczasowy Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 10:00
              Kraju Rad nie czytalem.
              Ale faktycznie, byla taka gazeta...

Ale czytywalem Sputnika i As Sadake.
              • calama Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 10:06
                login_tymczasowy napisał:

> Ale czytywalem Sputnika i As Sadake.
                >
                a co to takiego?
                • login_tymczasowy Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 10:10
                  Sputnik to sowiecki Reader's Digest.
                  As Sadaka to comiesieczna reklamowka Dzamahirii Ludowej pana Kadafiego. Full
                  kolor, na kredzie - jakosc niepowrownywalna z owczesna polska prasa.
                  • calama Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr 27.03.07, 10:13
                    Dzięki za nauki z rana. :)
                    • Gość: Toms Re: Kogo najchętniej nagrałbyś podczas rozmowy pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 11:50
                      Najchętniej nagrałbym rozmowy największych krętaczy i pozorantów w lubuskim tzn.
                      Bachalskiego i Bukiewicz z PO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka