login_tymczasowy 03.04.07, 14:31 Ktos poleci jakies pigulki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duckbuster Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 14:34 PROZAK tylko jest zajeb..scie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 14:38 duckbuster napisał: > PROZAK tylko jest zajeb..scie drogi To juz jest cos. Jakas motywacja do zarabiania pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Nie chce mi sie robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:49 Pigułek nie znam.... Ale... Możesz zostać prezydentem. Mój głos masz....pod warunkiem, ze w jakimkolwiek okienku w urzędzie mnie posadzisz żebym mógł trwać na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 15:02 login_tymczasowy napisał: > Ktos poleci jakies pigulki? Po co pigułki? Troszkę relaksu i power wraca. ;) ps. widziałam garaże. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Nie chce mi sie robic IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 15:42 Zajrzyj do portfela pod koniec miesiaca. Mi to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 15:46 Mi moze sie nie chciec, bo kryzys wieku sredniego, bo wypalnie zawodowe, bo nizsze niz w GB zarobki etc. Tobie ma sie chciec i juz. Do roboty, bo podjade i zagonie :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 15:52 redcloud napisał: > bo kryzys wieku sredniego, bo wypalnie zawodowe ależ go pocieszyłeś... od razu bierz flaszkę i leć, moze zdążysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 16:02 calama napisała: > ależ go pocieszyłeś... > od razu bierz flaszkę i leć, moze zdążysz ;) Jasne a Twoje przechwalki o garazach jak dzialaja? Wytrzyma. To tylko surreywielkanocny zawrot glowy howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 16:04 redcloud napisał: > Jasne a Twoje przechwalki o garazach jak dzialaja? To może mu podnieść samopoczucie. :P > Wytrzyma. To tylko surreywielkanocny zawrot glowy > howgh Jasne,ze wytrzyma. Ale ja będę słuchac marudzenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 17:41 redcloud napisał: > Mi moze sie nie chciec, bo kryzys wieku sredniego, bo wypalnie zawodowe, Wypalenie zawodowe??? Co dzien nowe wyzwania, nowi ludzie (nawet jesli starzy, to przeciez zmieniaja sie z wiekiem i pozycja), Gorzow pieknieje z kazda kadencja - a Ty stekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 17:10 login_tymczasowy napisał: > Ktos poleci jakies pigulki? Bez recepty można dostać niebieskie romby. Ponoć dobrze stymulują. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 17:26 blic napisał: > Bez recepty można dostać niebieskie romby. > Ponoć dobrze stymulują. Ale ja w innej branzy robie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Nie chce mi sie robic 03.04.07, 17:30 login_tymczasowy napisał: > Ale ja w innej branzy robie. Dobra stymulacja działa dopingująco w każdej sferze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie chce mi sie robic IP: 89.196.57.* 05.04.07, 18:10 Witamina WIO. Odpowiedz Link Zgłoś