icesurfer 10.04.07, 19:44 Kartoflane Radio Bednarka k**wa, musze tego posluchac:) bedzie w internecie? na okrągło:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słuchacz Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:52 Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Radio jeszcze nie gra a ty już narzekasz, bo ci sie jakis Bednaruk nie podoba. Jak ci kiedyś podpadł to załatw to z nim sam na sam a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Radio RMG zagra na okrągło 11.04.07, 11:12 "Pewne w zasadzie jest tylko, że RMG stanie się całodobową, miejską rozgłośnią, podobną do istniejącego już Radia Zielona Góra." Najbardziej w Radiu Zielona Góra podobał mi się program dla rolników w okolicach 6 rano i ludowe przyśpiewki o wódeczce. Słuchałem tego jakieś dwa- trzy tygodnie temu jadąc samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.07, 14:35 Mam wreszcie nadzieję że posłucham dobrych starych ale jarych przebojów, które kiedyś prezentowała Jagoda Matysik. Apropos, co sę z nią dzieje czy kto wie? Dlaczego jej głos słychać tylko od czasu do czasu w Lubuskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiomaniak Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:03 Pomyliłeś Radio Zachód z Radiem ZG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 03:16 >Najbardziej w Radiu Zielona Góra podobał mi się program dla rolników w >okolicach 6 rano i ludowe przyśpiewki o wódeczce. Mam nadzieję, że nie pisałeś tego z sarkazmem. Chwała Radiu Zachód za to co prezentuje bez puszczania pop-sieczki jak Zetka czy RMF. Tylko w Radiu Zachód można usłyszeć trash metal, lokalne grupy i piosenki z lat 60-tych. Już nieraz przełączałem w nocy z Trójki na Zachód, bo grało o wiele ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watersurfer Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:33 icesurfer, co to tekst? tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
icesurfer Macie racje, 11.04.07, 16:41 co mnie właściwie obchodzi jakieś kacze radio? A niech sobie gra. Wszystko przez to, że nie lubie prawa i sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Macie racje, IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 17:57 pewnie że kacze. Nawet logo ma dwie połówki dwóch kaczych jaj, bo nie pisze, że to kurze i że jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiosłuchacz Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:57 Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG. Pamiętam jak powstało w 2002 roku. Ostatnio trochę zatraciłem się i nie słucham go, ale po reaktywacji napewno sprawdzę, jak nadaje moje radio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vsop Re: Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:11 Gość portalu: Radiosłuchacz napisał(a): Ostatnio trochę zatraciłem się i nie słucham go, ale po reaktywacji rozumiem, że wątroby...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG...:))) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.04.07, 20:23 Gość portalu: Radiosłuchacz napisał(a): > Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG. gratuluję;) ...no i??? znam osobę, która wygrywała i w tym roku... no i co z tego??? ...chcesz powiedzieć, że podbili poprzeczkę na za wysoki pułap??;) > Pamiętam jak powstało w 2002 roku. no tego akurat nie pamiętam...bo nie słuchałem wtedy RMG, nawet sporadycznie:)) > Ostatnio trochę zatraciłem się eee... nie przejmuj się, wszystkim się zdarza;) i nie słucham go, o gustach się nie rozmawia, więc przemilczę;) ale po reaktywacji napewno sprawdzę, już się jakby reaktywowało... kiedy nie włączyć -muzyka;)))) jak nadaje moje radio. sprawdź... wbrew pozorom to nie jest takie trudne- wystarczy wcisnąć ten przycisk opisany jako 'power' i kręcić gałką dotąd, aż się zbilansuje na wartości 95,6 fali FM;))) Pozdrawiam ja też;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:24 Mam na myśli mozliwość osiągnięcia takiego poziomu wpływów aby pokryły wydatki na koszty bieżące i rozwój. małe pradopodobieństwo , że to sie uda ale ..... tego zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abanamencik Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.04.07, 15:18 Co się ma nie udać, co miesiąc płacę abonament RTV na to radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:29 Sorki to żle zrozumiałem. Sądziłem, że zespół wziął to prywatnie na własne ryzyko. Jeżeli tak to faktycznie ryzyka tej zabawy nie ma. Zabawa jest na koszt abonenta :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK B Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 10:58 JESLI BEDNAREK UTRZYMA TAKI POZIOM TO POWINNO SIE UDAC, CZEGO SZCZERZE ZYCZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.04.07, 10:45 Dziękuję. Też jestem zadowolony. Bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK B Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 10:54 NO I JEST NA WWW.RMG.FM - PANIE BEDNAREK BRAWO - POKAZAL PAN, ZE NIE JEST KARTOFLEM. EFEKT PRZEROSL MOJE OCZEKIWANIA. JEST PROFESJONALNIE, A TEGO NIE SPODZIEWALEM. NAPRAWDE NIE JEST KARTOFLANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamci Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 12:54 Jacku to nie robota Bednarka tylko agencji reklamowo-artystycznej abiplus z Zielonej Góry. Na stronie głównej RMG jest logo tej agencji. Swoją drogą ciekawe ile kasy zgarneli za to. A w ogóle czy oni znają mentalność gorzowian? czy tacy fachowcy radiowcy jak np Bednarek musieli wynajmować agencję do zrobienia radia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imak Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 16:13 no Abiplus to naprawde fachowcy. W Gorzowie tak profesjonalnej agencji chyba nie ma. I dobrze ze ja wynajęli na rozkrecenia radia. Szkoda tylko no szkoad ze to radio ....panstwowe. Liczaca sie telewizja lokalna w Lubuskiem - tez panstwowa. To nie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.07, 18:20 Na okragło to KOŁO gospodyń wiejskich i nie tylko gra. Chciałbym usłyszeć klasykę rocka ,psychodelie ,undergrund . Od chocby takie grupy jak Amon Duul, Guru, Vanilla Fuge. A tu przypuszczalnie muza z kregu ... DODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majdan Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.04.07, 23:56 A co Dody zagrali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 11:22 Takie to gorzowskie radio jak gorzowska agencja. W sobotę i niedzielę musiałam znowu słuchać rwanych relacji w Radiu Zachód, bo "gorzowskie" radio nawet się nie zjaąknęło o tym, że koszykarki grają o brązowy medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:56 no to chyba kłopoty ze słuchem masz:) no ja słyszałem i informacje z kosza i z piłki nożnej. Już nie mówiąc o tym, że info o koszykarkach jest też na ich www. Jak to mówią... nie słyszą tylko ci co nie chcą usłyszeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 16:10 Wolę już być głucha niż mieć omamy i nie rozróżniać informacji od relacji. A ja pisałam wyraźnie o relacji. Być może ktoś tam coś bąknął pod nosem, ale relacji z meczu musiałam słuchać w radiu zachód. Info na www? To zajrzyj na stronę radia zachód i porównaj. To podobno ta sama firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:36 Lech i Tyskie to też ta sama firma a smakują inaczej. A może powinny tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 17:54 Tak czy siak mamy kolejne radio w stylu Zetka, RMF czy Eska. Dla małolatów. Czy w tym Gorzówku nie można zrobić naprawdę lokalnego radia dla wszystkich? Małolaty mają wybór a mieszkańcy, ci pozostali, to czego mają słuchać? Gdzie ta lokalność! Tylko w serwisach informacyjnych ale to już było. A gdzie reportaż, gdzie rozmowy ze słuchaczami gdzie wywiady, gdzie zabawa, humor, gdzie programy nocne, gdzie audycje dla niepełnosprawnych ,o nich i dla nich, gdzie muzyka dla bywalców "filarów", dla kolekcjonerów dawnych dobrych przebojów rockowych? Na to wszystko na pewno starczy godzin. I reklamodawcy będą mieli co sponsorować i słuchacze będą zadowoleni. A teraz jeden dobry dj ten poranny, to jeszcze nie radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atam atam Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.04.07, 18:11 Czasy takiego radia o jakim piszesz już nie wroca tak jak napoje w woreczkach i wiele innch, teraz tak sie radia nie robi i nigdy juz nie bedzie, zapomniji o radiu Gorzow i Radiu GO. Takiego radia o jakim piszesz nie ma w calej Polsce, musisz poszperac w sieci moze tam na cos trafisz ;(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 19:40 gościu a co ty taki znawca jesteś. Pewnie pracujesz w tym kolejnym łubu du. To ja już wolę słuchać Radia Zachód lub PR1 i Trójki bo to są radia dla każdego . a o lokalności nie macie pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 19:44 Teraz to dopiero są prawdziwe radiowezły. Odpowiedz Link Zgłoś