Dodaj do ulubionych

Radio RMG zagra na okrągło

10.04.07, 19:44
Kartoflane Radio Bednarka
k**wa, musze tego posluchac:)
bedzie w internecie?

na okrągło:)
Obserwuj wątek
    • Gość: słuchacz Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:52
      Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Radio jeszcze nie gra a ty już narzekasz, bo
      ci sie jakis Bednaruk nie podoba. Jak ci kiedyś podpadł to załatw to z nim sam
      na sam a nie na forum.
      • ant777 Re: Radio RMG zagra na okrągło 11.04.07, 11:12
        "Pewne w zasadzie jest tylko, że RMG stanie się całodobową, miejską rozgłośnią,
        podobną do istniejącego już Radia Zielona Góra."

Najbardziej w Radiu Zielona Góra podobał mi się program dla rolników w
        okolicach 6 rano i ludowe przyśpiewki o wódeczce. Słuchałem tego jakieś dwa-
        trzy tygodnie temu jadąc samochodem.
        • Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.07, 14:35
          Mam wreszcie nadzieję że posłucham dobrych starych ale jarych przebojów, które
          kiedyś prezentowała Jagoda Matysik. Apropos, co sę z nią dzieje czy kto wie?
          Dlaczego jej głos słychać tylko od czasu do czasu w Lubuskiej?
        • Gość: radiomaniak Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:03
          Pomyliłeś Radio Zachód z Radiem ZG
        • Gość: Danny Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 03:16
          >Najbardziej w Radiu Zielona Góra podobał mi się program dla rolników w
          >okolicach 6 rano i ludowe przyśpiewki o wódeczce.
          Mam nadzieję, że nie pisałeś tego z sarkazmem. Chwała Radiu Zachód za to co
          prezentuje bez puszczania pop-sieczki jak Zetka czy RMF. Tylko w Radiu Zachód
          można usłyszeć trash metal, lokalne grupy i piosenki z lat 60-tych. Już nieraz
          przełączałem w nocy z Trójki na Zachód, bo grało o wiele ciekawiej.
    • Gość: watersurfer Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:33
      icesurfer,
      co to tekst?
      tragedia...
    • icesurfer Macie racje, 11.04.07, 16:41
      co mnie właściwie obchodzi jakieś kacze radio?
      A niech sobie gra.

Wszystko przez to, że nie lubie prawa i sprawiedliwosci.
      • Gość: mika Re: Macie racje, IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 17:57
        pewnie że kacze. Nawet logo ma dwie połówki dwóch kaczych jaj, bo nie pisze, że
        to kurze i że jedno.
    • Gość: Radiosłuchacz Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:57
      Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG. Pamiętam jak powstało w 2002 roku. Ostatnio
      trochę zatraciłem się i nie słucham go, ale po reaktywacji napewno sprawdzę, jak
      nadaje moje radio. Pozdrawiam
      • Gość: vsop Re: Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:11
        Gość portalu: Radiosłuchacz napisał(a):
        Ostatnio trochę zatraciłem się i nie słucham go, ale po reaktywacji

rozumiem, że wątroby...? :)
      • Gość: ktośtam Re: Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG...:))) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.04.07, 20:23
        Gość portalu: Radiosłuchacz napisał(a):

> Kiedyś wygrywałem nagrody w RMG.
        gratuluję;) ...no i??? znam osobę, która wygrywała i w tym roku... no i co z
        tego??? ...chcesz powiedzieć, że podbili poprzeczkę na za wysoki pułap??;)

> Pamiętam jak powstało w 2002 roku.
        no tego akurat nie pamiętam...bo nie słuchałem wtedy RMG, nawet sporadycznie:))

> Ostatnio trochę zatraciłem się
        eee... nie przejmuj się, wszystkim się zdarza;)

i nie słucham go,
        o gustach się nie rozmawia, więc przemilczę;)

ale po reaktywacji napewno sprawdzę,
        już się jakby reaktywowało... kiedy nie włączyć -muzyka;))))

jak nadaje moje radio.
        sprawdź... wbrew pozorom to nie jest takie trudne- wystarczy wcisnąć ten
        przycisk opisany jako 'power' i kręcić gałką dotąd, aż się zbilansuje na
        wartości 95,6 fali FM;)))

Pozdrawiam
        ja też;)
    • Gość: Kłodawa Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:24
      Mam na myśli mozliwość osiągnięcia takiego poziomu wpływów aby pokryły wydatki
      na koszty bieżące i rozwój. małe pradopodobieństwo , że to sie uda ale .....
      tego zyczę.
      • Gość: abanamencik Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.04.07, 15:18
        Co się ma nie udać, co miesiąc płacę abonament RTV na to radio.
        • Gość: Kłodawa Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:29
          Sorki to żle zrozumiałem. Sądziłem, że zespół wziął to prywatnie na własne
          ryzyko. Jeżeli tak to faktycznie ryzyka tej zabawy nie ma. Zabawa jest na koszt
          abonenta :((
      • Gość: JACEK B Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 10:58
        JESLI BEDNAREK UTRZYMA TAKI POZIOM TO POWINNO SIE UDAC, CZEGO SZCZERZE ZYCZE
        • Gość: Piotr Re: Życzę powodzenia ale będzie cieżko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.04.07, 10:45
          Dziękuję. Też jestem zadowolony. Bardzo zadowolony.
    • Gość: JACEK B Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 10:54
      NO I JEST NA WWW.RMG.FM - PANIE BEDNAREK BRAWO - POKAZAL PAN, ZE NIE JEST
      KARTOFLEM. EFEKT PRZEROSL MOJE OCZEKIWANIA. JEST PROFESJONALNIE, A TEGO NIE
      SPODZIEWALEM. NAPRAWDE NIE JEST KARTOFLANIE.
      • Gość: jamci Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 12:54
        Jacku to nie robota Bednarka tylko agencji reklamowo-artystycznej abiplus z
        Zielonej Góry. Na stronie głównej RMG jest logo tej agencji. Swoją drogą
        ciekawe ile kasy zgarneli za to. A w ogóle czy oni znają mentalność gorzowian?
        czy tacy fachowcy radiowcy jak np Bednarek musieli wynajmować agencję do
        zrobienia radia?
        • Gość: imak Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.07, 16:13
          no Abiplus to naprawde fachowcy. W Gorzowie tak profesjonalnej agencji chyba
          nie ma. I dobrze ze ja wynajęli na rozkrecenia radia. Szkoda tylko no szkoad ze
          to radio ....panstwowe. Liczaca sie telewizja lokalna w Lubuskiem - tez
          panstwowa. To nie jest dobrze.
          • Gość: thebird1 Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.07, 18:20
            Na okragło to KOŁO gospodyń wiejskich i nie tylko gra.
            Chciałbym usłyszeć klasykę rocka ,psychodelie ,undergrund . Od chocby takie
            grupy jak Amon Duul, Guru, Vanilla Fuge.
            A tu przypuszczalnie muza z kregu ... DODA
            • Gość: Majdan Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.04.07, 23:56
              A co Dody zagrali ?
          • Gość: kibicka Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 11:22
            Takie to gorzowskie radio jak gorzowska agencja. W sobotę i niedzielę musiałam
            znowu słuchać rwanych relacji w Radiu Zachód, bo "gorzowskie" radio nawet się
            nie zjaąknęło o tym, że koszykarki grają o brązowy medal.
            • Gość: kibic Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:56
              no to chyba kłopoty ze słuchem masz:) no ja słyszałem i informacje z kosza i z
              piłki nożnej. Już nie mówiąc o tym, że info o koszykarkach jest też na ich www.
              Jak to mówią... nie słyszą tylko ci co nie chcą usłyszeć:)
              • Gość: kibicka Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 16:10
                Wolę już być głucha niż mieć omamy i nie rozróżniać informacji od relacji. A ja
                pisałam wyraźnie o relacji. Być może ktoś tam coś bąknął pod nosem, ale relacji
                z meczu musiałam słuchać w radiu zachód.
                Info na www? To zajrzyj na stronę radia zachód i porównaj. To podobno ta sama firma
                • Gość: kibic Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:36
                  Lech i Tyskie to też ta sama firma a smakują inaczej. A może powinny tak samo?
                  • Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 17:54
                    Tak czy siak mamy kolejne radio w stylu Zetka, RMF czy Eska. Dla małolatów. Czy
                    w tym Gorzówku nie można zrobić naprawdę lokalnego radia dla wszystkich?
                    Małolaty mają wybór a mieszkańcy, ci pozostali, to czego mają słuchać? Gdzie ta
                    lokalność! Tylko w serwisach informacyjnych ale to już było. A gdzie reportaż,
                    gdzie rozmowy ze słuchaczami gdzie wywiady, gdzie zabawa, humor, gdzie programy
                    nocne, gdzie audycje dla niepełnosprawnych ,o nich i dla nich, gdzie muzyka dla
                    bywalców "filarów", dla kolekcjonerów dawnych dobrych przebojów rockowych? Na
                    to wszystko na pewno starczy godzin. I reklamodawcy będą mieli co sponsorować i
                    słuchacze będą zadowoleni. A teraz jeden dobry dj ten poranny, to jeszcze nie
                    radio.
                    • Gość: atam atam Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.04.07, 18:11
                      Czasy takiego radia o jakim piszesz już nie wroca tak jak napoje w woreczkach i
                      wiele innch, teraz tak sie radia nie robi i nigdy juz nie bedzie, zapomniji o
                      radiu Gorzow i Radiu GO. Takiego radia o jakim piszesz nie ma w calej Polsce,
                      musisz poszperac w sieci moze tam na cos trafisz ;(.
                      • Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 19:40
                        gościu a co ty taki znawca jesteś. Pewnie pracujesz w tym kolejnym łubu du. To
                        ja już wolę słuchać Radia Zachód lub PR1 i Trójki bo to są radia dla każdego .
                        a o lokalności nie macie pojęcia.
                      • Gość: alfred Re: Radio RMG zagra na okrągło IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 19:44
                        Teraz to dopiero są prawdziwe radiowezły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka