calama 16.04.07, 08:26 www.park-dinozaurow.pl/index.html Następna atrakcja w rejonie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Park Dinozaurów 16.04.07, 08:35 w rejonie ;) - energetycznym chyba, hehehehe w regionie! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Park Dinozaurów 16.04.07, 18:50 Ach, akurat jak zajadę do Gorzowa to oziębienie przyjdzie. Szkoda. Ładnie to wygląda. Pociecha na pewno miała by frajdę. Dzięki za linka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Park Dinozaurów 16.04.07, 20:08 Z takimi parkami lepiej uwazac. Ogladalem kiedys film, ze dinozaury wyrwaly sie spod kontroli i chcialy pozjadac dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Dino Park IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.07, 20:47 Park Dinozaurów? Niezłe!!! Młodzi powyjeżdzali za lepszym życiem, więc taką inwestycję łatwo będzie zrealizować :-) Myślałeś o Wiejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Dino Park 16.04.07, 21:50 czesc calama, ladna strona komputerowa z cennikiem co wazne. na pewno sie tam wybiore z rodzinka, mam tylko nadzieje ze te dino beda bardzo realistyczne. a propo cennika, bylem na nowym targowisku i chcialem kupic czapke z daszkiem(sloneczko swiecilo az milo), pytam po ile czapki? po 17 zl. to prosze ta! a , ta 20 zl. to dziekuje!!! wsiury , nie kupcy! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Czapka z daszkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 00:06 Wiem kto w wełnianych berecikach chadza..... W czapkach z daszkiem natomiast chodzą, hmmm, no właśnie kto... Jakie są wasze propozycje? Moja to: MESZKI! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Czapka z daszkiem 17.04.07, 21:08 do czego chciales sie przyczepic kozamaradio? bo nie bardzo rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś