Gość: miu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 01:30 Czy ktoś zwrócił uwagę na zegar obrotowy przy restauracji "Pizza Hut". Czy wy wiecie, która tam jest godzina? Zdecydowanie ZA WCZESNA. Może obowiązuje u Nas inny czas - gorzowski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajzerka Re: ZEGAR kolo Pizza Hut IP: *.stacje.agora.pl 29.11.01, 12:08 poniewaz zle chodzi, dlatego nie zwracamy na niego uwagi. Po co patrzec na zegar, ktory zle chodzi? - to byla wersja flozoficzna A teraz praktyczna: Coż to jest czas? Minuta, godzina? Możnaż go dotknąć, powąchać, poczuć? Gdzie jego początek a gdzie koniec? A może wcale nie istnieje, to tylko wyobraźnia, potajemna umowa ludzi, którzy chcą sobie wytłmaczyć przemijanie? PS. *Pizza jest pojeciem jak najbardziej realnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzerka Re: ZEGAR kolo Pizza Hut IP: *.stacje.agora.pl 29.11.01, 12:09 poniewaz zle chodzi, dlatego nie zwracamy na niego uwagi. Po co patrzec na zegar, ktory zle chodzi? - to byla wersja flozoficzna A teraz praktyczna: Coż to jest czas? Minuta, godzina? Możnaż go dotknąć, powąchać, poczuć? Gdzie jego początek a gdzie koniec? A może wcale nie istnieje, to tylko wyobraźnia, potajemna umowa ludzi, którzy chcą sobie wytłmaczyć przemijanie? PS. *Pizza jest pojeciem jak najbardziej realnym. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Arsenału chyba? 29.11.01, 13:09 Umówiłem się z Nią na dziewiątą, więc zegar jest najważniejszy w tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Arsenału chyba? 29.11.01, 23:08 borys-krakow napisał(a): > Umówiłem się z Nią na dziewiątą Na dziewiątą tak jak dziś... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Arsenału chyba? 30.11.01, 09:58 ula_ napisał(a): > Na dziewiątą tak jak dziś... :))) Spóźniłem się? Było po 23.00. Wszystko przez ten zegar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu ZEGAR kolo Pizza Hut IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 01:48 to znowu ja.. Przyjrzałam się dokładniej temu pięknemu zegarowi koło Pizzy Hut.. i co sie okazało. Ten zegar, składający się kilku tarcz, ma różne godziny.. serio.. i mam taki pomysł, aby ktoś [czyt. fotograf Gazety] zrobił bardzo ciekawe zdjęcie, gdy widać różne godziny... Myślę, że to ciekawe.. ale.. to taka dygresja tylko.. :) pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś