calama 25.04.07, 08:40 kiedyś co roku był korowód :) tylko pochodem się nazywał ;) Też były orkiestry, szkoły i zakłady pracy :) :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 25.04.07, 10:53 "grupową rekreację na Słowiance" oraz pochwałę wzrokową i uścisk dłoni prezesa... Co to jest "grupowa rekreacja"? Brzmi to co najmniej dwuznacznie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód IP: *.dial.telus.net 25.04.07, 21:01 Hey blic, Jesli calama pisze o "grupowej rekreacji" to na pewno taka ma na mysli.. Poniewaz grupa to nie "dwoch" a wiecej..., twoje okreslenie brzmienia jej postu jako "dwuznacznego" poprawie na "wieloznaczne"... Jey post brzmi bardzo wieloznacznie Sugeruje rownoczesnie ze nasza calama musi lubiec takie "grupowe rekreacje" - inaczej z powodu korowodow by o tym nie pisala... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 25.04.07, 21:59 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey blic, > Jesli calama pisze o "grupowej rekreacji" A jeśli nie pisze ( bo nie pisałam ) to znaczy, że masz urojenia. Przykre to. Głosy tez słyszysz? Wizje masz? To choroba psychiczna czy prochy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód IP: *.dial.telus.net 25.04.07, 22:57 Hey calama, Nie zaprzeczaj... Wszystko wiemy... Pis juz cie przelustrowal... Lubisz grupowo sie rekreowac Przyznaj sie.....to sie wprosze... he he he he Ale jaja!! he he he PS. Kaczynski to bardzo maly Prezydent :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
icesurfer panie Barański... 25.04.07, 20:12 "Ciekawe też, jak przedstawią ekipy z podstawówek pierwszy stos i spalenie czarownicy w Landsbergu." - napisał sobie mój ulubiony reporter. Dzieci będą miały sporo radości, prawda? A może zaciekawiłby się pan, panie Barański, który to głąb z "gorzowskiego grona pedagogicznego" wymyślił tę zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffellow Re: panie Barański... IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.07, 16:18 Dzieci maja odegrać palenie czarownic na stosie??? No to ciekawe jakby wyglądała zabawa w czarnego luda, gdyby Pan Roman miał prowadzic te obchody. Jest taka scenka z Kabaretu pod wyrwigroszem, gdzie synek prosi tatulka o dwa kijaszki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 25.04.07, 20:17 Brakuje mi spalenia synagogi w latach 30tych i rozebrania zamku krzyzackiego na Obotryckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 25.04.07, 21:43 Słyszalem ze będzie scenka pt. Goń komucha... w wykonaniu Wieczorka (tego od lustrzycy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód IP: *.dial.telus.net 25.04.07, 23:00 Hey werty, Wieczorek pojdzie z wielkim plakatem i Matka Boska w klapie (to polityczne "musi byc".. Na plakacie bedzie... "Gorzowianie nie potrzebuja wrogow...Maja mnie!!!" :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.07, 07:52 a na czele pochodu będzie defilował prezydent jędrzejczak z transparentam: "zastąpmy tramwaje barwnymi korowodami!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
obwodnica2 Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 26.04.07, 21:08 Co oni z tym paleniem czarownic. I jeszcze dzieciom z podstawowki każą to wystawić. Słyszalem że nie było żadnej ale to żadnej dobrowolności. po prosty szkołom nakazano to zrobić i narzucono scenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.07, 21:28 czytałem że było losowanie. jeden uczeń będzie jeleniem który wpadł do katedry czym narobił zamieszania, a drugi uczeń będzie prezydentem który wpadł za kraty czym narobił zamieszania. wszystko zależy od tego, gdzie którego ucznie los rzucił. dokładnie tak jak w dorosłym życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Czy gorzowski PiS zbojkotuje Korowod??? IP: *.dial.telus.net 27.04.07, 22:02 Przeciez publicznie sie z Jedrzejczakiem nie pokaza... Jeszcze by ktos z Warszawy zauwazlyl i....kariera skonczona... he he he ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 28.04.07, 02:27 dupa nie korowod bedzie - z calym szacunkiem ksiezniczko Anno... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 28.04.07, 08:48 redcloud napisał: > dupa nie korowod bedzie O, jesli bedzie fajna to moze i ja przyjade. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ulicami Gorzowa przejdzie barwny korowód 28.04.07, 10:40 "... dupa nie korowod bedzie ..." ...tylko jedna!? Odpowiedz Link Zgłoś