Gość: an IP: *.eranet.pl 17.04.08, 10:05 Poszukuję informacji nt pracy w firmie Inpol Papier w Tarnowskich Górach. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Inpol Papier IP: 83.1.74.* 17.04.08, 14:23 www.inpolpapier.pl/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość10 Re: Inpol Papier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 12:47 jeśli pytasz jako przyszły pracownik, to zastanów się dwa razy, nie jest to napewno firma która mogła by startować w konkursie na pracodwacę roku... a jeśli już szukasz informacji to jak sądzę zauważyłaś, że coś tam jednak jest nie tak. Z pewnością płacą w terminie, to zapewne plus, ale upewnij się jak wygląda sprawa z nadgodzinami, jak opłacane są wyjazdy służbowe i nie daj się zbyć ogólnymi odpowiedziami. Napewno nie jest to najgorsze miejsce pracy ale moja rada postaw od początku twardo warunki i trzymaj się tego, jakie kolwiek twoje "pójście im na rękę" będzie wykorzystane maksymalnie i nawet nie zorientujesz się kiedy zaczniesz tam spędzać 10-12 h dziennie a weekendy przestaną być czasem wolnym od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Inpol Papier IP: *.eranet.pl 20.04.08, 20:56 gosc10> dziękuję za wyczerpujace info. Pytałam jako potencjalny pracownik. Szkoda, że jest jak piszesz - nie mieszkam tutaj długo, ale z tego co widzę niewielu jest sensownych pracodawców w TG (czyli dobra płaca + atmosfera / kultura pracy).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inpol Papier IP: 80.54.0.* 20.04.08, 23:29 ja słyszałam inna opinie na temat tej firmy od moich znajomych, że jest to firma z dużym potencjałem, dba o swoich pracowników, docenia ludzi którzy przychodzą do pracy po to aby pracować a nie po to żeby odbębnić osiem godzin i iśc do domu. Ja złozyłam podanie i mam nadzieję że zostanie pozytywnie rozpatrzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość10 Re: Inpol Papier IP: *.gaz.zabrze.pl 21.04.08, 11:34 ten kto powiedział Ci,że doceniają pracowników którzy nie tylko odbębniają swoje 8 godzin miał w pewnym sensie racje, ale zastanów się jak duzo jesteś w stanie poświęcić dla firmy i jak dużo jesteś w stanie spędzać czasu w pracy...?? gdzie jest granica?? dopytaj się też na czym polega to DOCENIANIE...bo raczej chyba nie chodzi Ci o dziękuje....Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Inpol Papier IP: 80.54.0.* 21.04.08, 23:37 zdecyduj sie w końcu, czy ta firma docenia pracowników czy nie. Nie wydaje mi się żebyś miał/miała doczynienia z tą firmą!!! Nie raz trzeba dać dużo od siebie żeby zostac docenionym, a nie tylko chcieć. Jak tak będziesz podchodzić do sprawy to nigdy nie będziesz zadowolony(a) z pracy w której pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jolek Re: Inpol Papier 19.04.08, 17:45 jak sie nie myle, to w tegotygodniowym "gwarku" jest ich ogloszenie, ze szukaja sekretarki. Odpowiedz Link Zgłoś