andrzejusa 13.06.07, 20:44 tak myslelismy z zonka, moze raz na wyspy kanaryjskie, nawet chata stoi i czeka! ale ku-wa 900 euro bilety na samolot!!!! nie , taki rozrzutny to ja nie jestem! milych slonecznych urlopow forumo!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemot_ski Re: jak co roku na wczasy do rewala! a wy? 13.06.07, 20:58 jak co roku Chwałowice i okolice:)) ... a tak serio, to pewnie zadecudyje 'spontan' w dniu lub w poprzedzającym dzień wyjazdu dniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: jak co roku na wczasy do rewala! a wy? IP: *.access.telenet.be 13.06.07, 21:05 HHMMM jeszcze troche......bo najpierw poàludniowa Francja,a w sierpniu tradycyjnie polskie morze-zawsze byl Dziwnow lub Miedzyzdroje,a tym razem juz zamowilam Jurate-no wlasnie co proponujeci mi zwiedzic w 3 miescie bo przeciez nie bedzie tylko plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocyk Mrzeżyno IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.07, 22:52 Polecam Mrzeżyno. Kameralna miejscowość 12 km na lewo od Kołobrzegu. Jadąc z lubuskiego, to najlepszy dojazd jest od strony Trzebiatowa. Jest mały port rybacki z kuterkami nad rzeką Regą i most przez nią. Od rybaka z kutra można świeżą rybę kupić. Z portu małe łodzie wycieczkowe wychodzą w morze na przejażdżki. Można pospacerować po falochronie. Za mostem jest tzw. plaża wojskowa, mało uczęszczana i przez to czystsza. Kościółek taki kameralny też jest. Blisko jest do Trzebiatowa i do Kołobrzegu. Nudzić się nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: jak co roku na wczasy do rewala! a wy? 14.06.07, 23:35 Nici z urlopu. Wkuwac bede. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jak co roku na wczasy do rewala! a wy? 15.06.07, 17:20 a ja sie zastanawiam nad sportową osadą nad Wartą dużo zieleni tylko 50 zł za pokój 3-osobowy z łazienką, a warunki przyzwoite sportowaosada.pl/index.php/oferta-dla-klientow-indywidualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d tak to jest jak się Daczię kupuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.15, 18:37 na kredyt Rewal jest spoko wolę Polske bo tam po polsku mówią a nie po zagranicznemu. i dalekie podróże mnie męczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak to jest jak się Daczię kupuje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.15, 08:59 Gość portalu: w3d napisał(a): > wolę Polske bo tam po polsku mówią a nie po zagranicznemu. To tak jak syn mojej znajomej. Kładła mu do głowy, żeby się uczył mówić, po niemiecku bo jak pójdzie do przedszkola, to inne dzieci nie będą go rozumiały, gdy będzie mówił po polsku. Dzieciak nauczył się mówić po niemiecku, po czym pojechali z nim na urlop do Hiszpanii. Bawił się ze swoim rówieśnikiem na plaży i po chwili przybiegł do mamy się poskarżyć: "mamo, mówię do niego po niemiecku, a on mnie nie rozumie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak to jest jak się Daczię kupuje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.15, 12:43 Gość portalu: w3d napisał(a): > i dalekie podróże mnie męczą To może do Rosji na ryby? Nie jest daleko i ryby nie mówią po zagranicznemu, bo jak wiadomo, ryby głosu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś