Gość: MikeB IP: 57.67.141.* 05.12.01, 20:11 1.Nie ma balu na rynku 2.Nie ma pokazu sztucznych ogni 3.Wedle teatru nie ma też żadnego koncertu w teatrze (do 3 stycznia przerwa) Kto wie - co jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: Sylwester w Gorzowie 05.12.01, 20:12 Gość portalu: MikeB napisał(a): > Kto wie - co to jest?? Gorzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikeB Re: Sylwester w Gorzowie IP: 57.67.141.* 05.12.01, 20:54 Sorry Arweno ale napisałem: co jest (w domysle co odbędzię sie w sylwestra ogólnie dostepnie, albo dostępnie z dziećmi), a nie co to jest. To było tylko zwykłe pytanie .. MikeB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Sylwester w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 09:34 arwena napisał(a): > > Kto wie - co to jest?? > Gorzów? Nieee, Zielona Góra! (odpowiedź równie tendencyjnie błędna jak i Twoja, Gwiazdo Wieczorna, bo nie wierzę, że nie znasz poprawnej odpowiedzi, która brzmi: "Rok 2001.") pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Sylwester w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 09:31 Gość portalu: MikeB napisał(a): > 1.Nie ma balu na rynku eee... i co? to chyba lepiej, że nie ma, nikt się nie przeziębi, ciecie nie będą mieć tyle do sprzątania... W życiu nie poszedłbym na żaden bal pod chmurką w nocy, w środku zimy. > 2.Nie ma pokazu sztucznych ogni eeee?... a był??? ZA MOJE PODATKI?!? U nas tu na folwarku to pokaz jest zawsze. Wspólnymi siłami prokurujem. I tak być powinno. > 3.Wedle teatru nie ma też żadnego koncertu w teatrze (do 3 stycznia przerwa) A był? :))) Tym razem poważnie. Był na Sylwka zwykle jakiś koncert w teatrze? Pierwsze sysze. Balów sylwestrowych mnóstwo. Jak w cywilizowanym świecie - płatne od pary. pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Sylwester w Gorzowie 06.12.01, 17:56 Gość portalu: Blic napisał(a): > eee... i co? > to chyba lepiej, że nie ma, nikt się nie przeziębi, ciecie nie będą mieć tyle d > o sprzątania... > W życiu nie poszedłbym na żaden bal pod chmurką w nocy, w środku zimy. Na szczęście nikt nikogo nie zmusza;-) A ja tam chętnie bym zajrzała do centrum, jak się ludziska bawią. > 3.Wedle teatru nie ma też żadnego koncertu w teatrze (do 3 stycznia przerw > a) > A był? :))) > Tym razem poważnie. > Był na Sylwka zwykle jakiś koncert w teatrze? Pierwsze sysze. cyt. z Gazety "W sylwestrową noc nie będzie pokazu sztucznych ogni - zdecydowali wczoraj gorzowscy radni. Ta decyzja oznacza, że jedyną imprezą noworoczną będzie uroczysty koncert w teatrze." Nie będzie sylwestra. Za to biblioteki będą miały książki. A Brat Albert niech sam sobie radzi... To było ironiczne, gdyby kto nie rozumiał. A co do książek dla bibliotek - wystarczy skrzyknąć zbiórkę - ode mnie mogliby otrzymać taką ilość książek, że przynajmniej jedna biblioteka miałaby spory kawał roboty. Odpowiedz Link Zgłoś