kajzerka 09.08.07, 09:13 Który rok teraz mamy? Komuna dalej u władzy? Sorry, byłem na grzybach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: Dzień Dobry IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.07, 09:18 Jaki efekt z grzybobrania,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Dzień Dobry 09.08.07, 09:22 Ja też witam - po dłuuugiej przerwie. Gdzie byłam... hmmm... gdzie mnie nie było... :) A w kwestii grzybów- w połowie lipca przytargaliśmy z rodziną z podskwierzyńskich lasów trzy wiadra! :) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Dzień Dobry 09.08.07, 12:43 czesc ludziaki, takie dlugie nieobecnosci moga tlumaczyc sie: ciezka depresja, lub pobytem w zakladzie karnym, dobre okreslenie: zaklad karny. no chyba ze sie ktos totalnie zniecheci! no ale to jest nazywane depresja. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dzień Dobry IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.07, 13:16 Witam,Ty i depresja???Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Dzień Dobry 09.08.07, 13:32 czesc olka! ja nie wiem co to depresja, ale ponoc niektorzy to maja! to usmiechnijmy sie i do roboty, zycie jest takie piekne!!!!!!!! pozdrowienia olka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dzień Dobry IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.07, 16:55 Witam,i pić się chce [KAWY] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dzień Dobry 09.08.07, 21:47 "...przytargaliśmy z rodziną z podskwierzyńskich lasów trzy wiadra!" ...z dzikich wysypisk? Pewnie plastikowe - bo metal złomiarze kasują... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Dzień Dobry 09.08.07, 13:36 Z komuna wszystko jakos sie rozmylo. Zreszta, czy dzien jest dobry to tez rzecz wzgledna. Byc moze obieranie grzybow z igliwia powoli staje sie wazniejsze niz komuna... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Dzień Dobry 09.08.07, 15:24 kajzerka napisał: > Który rok teraz mamy? Niestraszny upior forumowy wyszedl z krypty... :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Dzień Dobry 09.08.07, 17:19 Oj kajzerka. Tylko po niektórych gatunkach grzybków można mieć takie zaniki świadomości:) Czyżbyś pojechała na zbiory aż do Holandii? ------------- Nowotwór lubuski jest jak rurociąg "Przyjaźń" za PRL - ropa płynie, tylko dlaczego na wschód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Parafrazując stary dowcip..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:33 ..a moze wszystko pier...olnąć i na grzyby??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Parafrazując stary dowcip..... IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.07, 20:31 kozamaradio napisał: > ..a moze wszystko pier...olnąć i na grzyby??? są już? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Parafrazując stary dowcip..... 09.08.07, 21:46 Są i to dużo. Na trasie Poznań-Gorzów co chwila można przystanąć i kupić np. kurki. ------------- Nowotwór lubuski jest jak rurociąg "Przyjaźń" za PRL - ropa płynie, tylko dlaczego na wschód? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Parafrazując stary dowcip..... 09.08.07, 21:52 budrys77 napisał: > Na trasie Poznań-Gorzów co chwila można przystanąć i kupić np. ku > rki. Import z Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Parafrazując stary dowcip..... 09.08.07, 21:52 "...są już?.. .. pie...nięci? Są - nigdzie nie wyjechali... ani nie ozdrowieli...ciagle na wiejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Parafrazując stary dowcip..... 09.08.07, 21:50 "pier...olnąć i na grzyby..." ... a co tam pier..olnij i grzyby... idź na ryby! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Dzień Dobry 09.08.07, 19:58 Taka sobie grzybiarska piosenke przypomnialem: A niech sie ludzie dziwuja (tarara) A niech sie ludzie dziwuja. Kaiser z Kajzerka, Kaiser z Kajzerka, Kaiser z Kajzerka wedruja. Zawedrowali w ciemny las, (tarara)... etc. Potem bylo o tem, ze Kaiser zezarl Kajzerke, bo byla mit Kase. Stad moral, jak Kaiser powinien wystrzegac sie Idow Marcowych, tak Kajzerka powinna sie wystrzegac chodzenia do lasu. Szczegolnie z serem. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Dzień Dobry 09.08.07, 20:40 No to pośpiewajmy dziarsko pospołu :)) (...) A można i na grzyby Na grzyby - w aromatów pełen las Na grzyby - przed wyjazdem słuchaj sprawdźmy gaz Weźmy czegoś parę kropel A na drzwiach wywieśmy o tem Że ruszyliśmy w sobotę bo powzięlismy ochotę Na grzyby - tu borowik a tam dzik dzik, wściekły na mnie... ech... pociągnijmy sobie łyk nie musimy dużo łykać, by się przestać lękać dzika bo gdyby, gdyby łyk większy to na lwy'by, a dlaczego nie na lwyby na lwy'by - na gorący czarny ląd na lwy'by - gdyby, gdyby nieco bliżej stąd właśnie, wziąłby człowiek amunicję eksportową śliwowicję drzwi opatrzyłby w inskrypcję: "przedsięwzięto ekspedycję" na lwy'by - patrzysz samiec, wiec go trrrach a tu lwica - tonie w łzach robi nam się strasznie głupio bo ten lew już chyba trupio więc czyby nie lepiej już na ryby lub na grzyby albo na ryby w każdym razie nie na lwy'by a może na ryby w grzybach, duszone Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Dzień Dobry 09.08.07, 21:03 Ty się, Pani Trollowa, z grzybów zbieraj i zacznij forum moderować. Chamstwo i drobnomieszczaństwo się tu panoszy bez Twojej kobiecej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ... alles Käse? IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.07, 21:00 login_tymczasowy napisał: > ... mit Käse. ... ohne Mayonnaise? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: ... alles Käse? 09.08.07, 21:27 nicelus, ohne mayonnaise, aber mit senft! kiedys usilnie namawiali mojego znajomego na jakims weselu , zeby zjadl kawalek torta, wy mawial sie jak tylko umial, nic to nie dalo, jak to w polsce jeszcze 10 lat temu, musiales wypic i koniec , bo sie towarzystwo mocno obrazilo. wiec znajomy wzial ten kawalek tortu, posmarowal go musztarda i zjadl! takie to byly czasy!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ... alles Käse? 09.08.07, 21:56 "...w polsce jeszcze 10 lat temu, musiales wypic i koniec ..." ... a coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Propaganda Komuch IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.07, 21:57 Lepszy tort musztardowy niż Euro 2012 w Polsce! Dobre no nie? Hasła propagandowe aż się same cisną na usta. Niewiedziałem, że tego stadionu w Warszawie nie da się zbudować na czas. Zresztą, ani na czas, ani nigdy. Tak samo z autostradami i wszystkim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Alles Käse, Genossen. Hinrichten" IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.07, 22:18 andrzejusa napisał: > takie to byly czasy!!!! dwadzieścia lat temu aby uzyskać pomoc z rfn, nrd było zmuszone znieść karę śmierci - ważny oręż do walki z pełzającą kontrrewolucją. ... "alles Käse" - tak mówił o przeciwnikach uśmiercania i wydawania wyroków śmierci nrd-owski minister. pouczał towarzyszy: "uśmiercać, jeżeli konieczne, to również bez wyroków." tu jest orginalne nagranie: www.spiegel.de/panorama/zeitgeschichte/0,1518,494843,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: "Alles Käse, Genossen. Hinrichten" 09.08.07, 22:28 czesc nicelus, no tak gleboko w to ,alles käse, nie wnikalem. ale przypomniales mi , ze jak wieczorek ta swoja liste ubekow upowszechnil, to mu smiercia grozono! dlatego trzeba z ubectwem skonczyc, bysmy nie musieli , jak dla przykladu w rosji, miec do czynienia z morderstwami niewygodnych dla wladzy , czy ukladu osob! i dlatego , mimo , ze sie to wydaje na dzisiaj glupie, jestem za kaczynskimi! albo oni ten esbecki uklad rozwala, albo nikt inny! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Dzień Dobry 10.08.07, 10:52 A ja wyjeżdżam. Na grzyby :) Miłego forumowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_hrabia Re: Dzień Dobry 10.08.07, 11:09 Wrócisz zanim rządzic będzie POPIS, czy zuopełnie na dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osioł Re: Dzień Dobry IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.07, 01:50 dzień dobry, ja już wstałem Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Dzień Dobry 12.08.07, 02:39 olka do diaska! pijemy ta kawe ,czy jej nie pijemy? ja zawsze uwazam! przy piciu kawy tez! pozdrowienia olka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dzień Dobry IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.07, 14:46 Witam,nie ma żadnego problemu,uściski dla córeczki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś