calama 12.09.07, 11:34 miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,4479207.html www.zgora.pl/teatr/index.php?dzial=winobranie ciekawe, że informacja o zaproszeniu jest na stronie gorzowskiej, a spektakl w zielonej...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_gorzow Re: Bez seksu proszę 12.09.07, 12:00 Witaj, spektakl dzisiaj jest w Gorzowie, a jutro w Zielonej Górze. Zaproszenie jest na spektakl dzisiejszy w teatrze gorzowskim. Informacja o konkursie znalazła się więc na gorzowskim portalu. Pozdrawiam. Piotrek PS. Za minutę 12... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Bez seksu proszę 12.09.07, 12:05 Nie ma tego spektaklu w repertuarze na stronie gorzowskiego teatru... www.teatr-gorzow.pl/htdocs/index.php?p=6 I to mnie zmyliło... A w Zielonej rzeczywiście jest jutro. Najgorzej, że nakręciłam kumpla z Zielonej, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Wysłałam i mam odpowiedz 12.09.07, 12:11 " Witamy na serwisie ezoterycznym. Jeśli chcesz otrzymać wróżbę, proszę o podanie... " Nie chcę wróżby. Chciałam iść do teatru...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Wysłałam i mam odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 12:35 Ale to dowód, że ktoś nas czyta...... trza uważać :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wysłałam i mam odpowiedz 12.09.07, 12:36 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Ale to dowód, że ktoś nas czyta...... > trza uważać :) A nie wiedziałeś??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wysłałam i mam odpowiedz 12.09.07, 14:53 kOLEGA Z zIELONEJ TEŻ DOSTAŁ ODPOWIEDZI: 1 "Najbliższy czas poczynając od drugiej połowy września przyniesie przełomowe zmiany w Twoim życiu" 2 ":Widzę wyraźnie, że zmiany te pojawią się w trzech najważniejszych strefach Twojego życia, czyli zdrowiu, finansach oraz miłości. Od której strefy rozpocząć ? " nagrabiłam sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Wysłałam i mam odpowiedz IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.07, 17:52 to chyba jakaś kpina ze strony Wyborczej albo ktoś się pie..ął w numerze na który należy wysłać sms-a. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wysłałam i mam odpowiedz 12.09.07, 20:37 "...Chciałam iść do teatru......" ... po co? idź do koscioła - tam też jest bez seksu! P.S. Chyba że pieprza wyjatkowe bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wysłałam i mam odpowiedz 12.09.07, 22:05 plfoto.com/1341777/zdjecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
calama Nie mam szczęścia... 12.09.07, 13:08 Dostałam maila od redakcji gazety. Ale odpowiedzi nie mogę wysłać, bo adres nieaktywny. Wszystko przeciwko mnie. Wot technika. Zostaje mi ... dać sobie powróżyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Jednak... dostałam zaproszenie 12.09.07, 14:03 I pójdę. Dziękuję Redakcji. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Jednak... dostałam zaproszenie IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.07, 17:57 Już się tak nie podlizuj. Nie dość że dostałaś wcześniej klawiaturę, to teraz bilet. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Jednak... dostałam zaproszenie 12.09.07, 22:09 Gość portalu: ant777 napisał(a): > Już się tak nie podlizuj. Nie dość że dostałaś wcześniej klawiaturę, to teraz b > ilet. > ;) Ciiii... bo już będę na jakiejś czarnej liście. :) I nie bilet tylko zaproszenie dla dwóch osób. Z datą na 20 marca 2007. Nieźle zakręcony dzień dzisiaj. ;) A "bez seksu proszę" ? Lekka, łatwa i przyjemna. Byłam, widziałam, jestem zadowolona. Pierwsza godzina nudnawa, ale jak na scenę wkroczył Kłosowski i Marzena Wieczorek to uśmiech mi nie schodził z twarzy. Szczęka boli od śmiania się. Zreszta śmieję się od samego rana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama dziś też dostałam sms-a 14.09.07, 13:58 "Wracając do naszej rozmowy, jest jeszcze jedna sprawa, która czeka Cię w najbliższym czasie, podać ci szczegóły? Napisz TAK na 72002 (2zł; 2,44 z VAT)" Z nikim nie rozmawiałam. A co mnie może czekac w najbliższym czasie? Miły weekend? :) Jakaś wygrana z wyborczej? ;) Niestety, nie spływ kajakowy. :P Odpowiedz Link Zgłoś