Gość: Marek P. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:00 Właśnie mam go na GADU-GADU :) Szybko, propozycje proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek P. Re: W środę o 20:00 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:05 Gość portalu: koko napisał(a): > Na piwo CELTIC ? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Jak namówić Prawdziwego Koko do powrotu ? 17.12.01, 17:07 Czy taki w ogóle istnieje? I który to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: Jak namówić Prawdziwego Koko do powrotu ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:10 borys-krakow napisał(a): > Czy taki w ogóle istnieje? > I który to? Na pewno istnieje. Ciekaw jestem czy przyjdzie do Celtica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jak namówić Prawdziwego Koko do powrotu ? IP: 217.97.234.* 17.12.01, 17:10 ale ta kurwa z Teletonu szybko odpowiada,pierdol sie herbatniku z tym piwem Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Jak namówić Prawdziwego Koko do powrotu ? 17.12.01, 17:12 No więc własnie. I po co sie męczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. TAK BORYSIE, TO JEST NASZ KOKO :))) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:12 Gość portalu: koko napisał(a): > ale ta kurwa z Teletonu szybko odpowiada,pierdol sie herbatniku z tym piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jak namówić Prawdziwego Koko do powrotu ? IP: 217.97.234.* 17.12.01, 17:14 w środe nie mogę bo pracuję do póżna. węszę podstęp w tym,że ta moja tania imitacja tak szybko odpowiedziala,czyżby działał jakiś agent? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Sorki IP: *.teleton.pl 17.12.01, 17:18 Oczywiście znowu się wygłupiam. Mam w środę jednak czas i chętnie się z wami spotkam. Sorki za dwa numery sieciowe. Lubię się tak bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko ................................... IP: *.teleton.pl 17.12.01, 17:15 ten sam jedyny. Pozdrawiam. Precz z Zielonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Ty Koko to chyba Koko nie jesteś ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:19 Gość portalu: koko napisał(a): > ten sam jedyny. > Pozdrawiam. > Precz z Zielonka. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jak namówić Prawdziwego Koko do powrotu ? 18.12.01, 13:11 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > Właśnie mam go na GADU-GADU :) > Szybko, propozycje proszę ! Trochę późno, ale lepiej późno jak wcale :)) Stawiam dobrą kawę i deser lodowy dla nawróconego i tego, kto namówi koko do powrotu :))))) Pozdrówka. U. Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Prawdziwego Koko już nie ma 20.12.01, 10:23 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > Właśnie mam go na GADU-GADU :) > Szybko, propozycje proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Do gara trafił 20.12.01, 10:24 ok+ napisał(a): > Gość portalu: Marek P. napisał(a): > > > Właśnie mam go na GADU-GADU :) > > Szybko, propozycje proszę ! > Odpowiedz Link Zgłoś