makbyt 28.10.07, 12:58 Może ktoś poleci mi wróżkę kladącą karty TAROTA albo KARTY ANIELSKIE w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gim Jak wrozby to RMG IP: *.gorzow.mm.pl 28.10.07, 13:10 Radio RMG tam codziennie jakas wrozka sie produkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kul Re: Wrózby! IP: *.gorzow.mm.pl 28.10.07, 18:01 makbyt napisała: > Może ktoś poleci mi wróżkę kladącą karty TAROTA albo KARTY ANIELSKIE > w Gorzowie. Ściągniesz na siebie przekleństwo. I nie jest świadkiem Jehowy. Ani moherem Ani księdzem Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Wrózby! 28.10.07, 20:08 juz jedno sciagnelam ale pogonilam drania. powaznie pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kul Re: Wrózby! IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.07, 00:06 Ja też poważnie odpowiadam. Ale ty i tak zrobisz swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wrózby! 29.10.07, 09:49 Niedługo Andrzejki. Będzie można wosk lać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Wrózby! 29.10.07, 09:54 ...na razie dynie wyciete strasza po kątach. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wrózby! 29.10.07, 09:56 redcloud napisał: > ...na razie dynie wyciete strasza po kątach. > howgh dobrze,ze przypominasz miałam dynie przez ostatnie kilka lat :) i teraz czas wyciąć ku uciesze Kózki. Dzieci lubią potwory. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Wrózby! 29.10.07, 11:02 Co mozna zrobic ze srodkiem dyni? I nie chodz o ladowanie w sloiki. Smazylem w ciescie, ale mi sie znoooooooodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wrózby! 29.10.07, 11:06 login_tymczasowy napisał: > Co mozna zrobic ze srodkiem dyni? Zupę z dyni. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Wrózby! 29.10.07, 11:13 Dzieki. Zupa bylaby fajna, bo moze miec fusy i wtedy latwo powrozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wrózby! 29.10.07, 11:21 login_tymczasowy napisał: > Dzieki. > > > Zupa bylaby fajna, bo moze miec fusy i wtedy latwo powrozyc. Teraz ugotujesz zupę ( coby dynie na halołin wdrążyć),a wróżyć czas za miesiąc... Będziesz obserwował, co na niej wyrasta? :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Wrózby! 29.10.07, 11:28 Albo niech wyschnie. Wzorek na dnie talerza pokaze przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wrózby! 29.10.07, 11:31 login_tymczasowy napisał: > Wzorek na dnie talerza pokaze przyszlosc. kiepski pomysł jaka może czekać przyszłość na dnie talerza? ;) już lepiej idź do wróżki czy jakiejś innej czarownicy ;) albo do jasnowidza Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wrózby! 29.10.07, 11:37 "Co mozna zrobic ze srodkiem dyni?.." ...wyćpić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Wrózby! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 14:06 ja też szukam osoby która zajmuje się kartami tarota i wróżeniem , dlatego byłabym wdzięczna za jakieś namiary i kontakt do takiej osoby , mój mail : emm23@o2.pl , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś