22.02.12, 12:46
Witaj Wrózko,

moje pytanie jest krótkie, bo nie wiem o co chodzi znajomej (teraz to najlepsze słowo).Jestem z nią "po słowie", nawet sama zdziwiona byłam jak łatwo było mi wszystkie żale z siebie wyrzucić.
Zrobiłam wszystko co w tych poradnikach psycholodzy radzą. Ale ona teraz zachowuje sie dziwnie. Mój stosunek do niej ona zna.
No własnie nie wiem o co jej chodzi.

Czy chce mnie w krzywym zwierciadle do innych pokazać? czy to sa prowokacje, z celem który ona zna? a może to jej głupota, a może słaby charakter bez ambicji?
a może chce cos ugrać, zmusić mnie do zmiany stosunku do niej? bo jest osobą dość interesowna i cwaną.

Nie chcę opisywac sytuacji na forum, ale ta sytuacja która miała oczyscic i zrobic porządek- za przyczyna jej zachowania-denerwuje mnie.

jakbys mogła wrózko sprawdzic to, byłabym Ci wdzięczna. Często wracam na to forum, dlatego bo Twoje wrózby juz nie raz się sprawdziły.I nie jest to zadne podlizywanie (bo sama tego nie lubię.)

smile)

Obserwuj wątek
    • miche-line Re: perypetie 22.02.12, 13:08
      czy masz może na imię Renata Piniu ??????
      • pinia1214 Re: perypetie 22.02.12, 17:45
        o nie, ale Renata tez ładnie brzmismile) a dlaczego pytasz?
        • miche-line Re: perypetie 23.02.12, 14:11
          ponieważ opisywana przez Ciebie historia jest bardzo zbliżona do opowieści mojej koleżanki - i akurat dokładnie wczoraj mi to opowiadała , także myślałam że to ona ukrywa sie pod tym pseudonimem ))) a tu prosze - zwykły zbieg okoliczności )))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka