Dodaj do ulubionych

Agnes- Selena parasfera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 17:42
Czy sprawdzają sie wam wrózby u tej pani .Ja jestem w szoku przez pół roku twierdziła ze facet do mnie nie wroci a inne wrozki podawały jakies tam daty powrotu i tak naprawde wszystkie oprocz niej (byłam u 6 ,tak wiem co powiecie i macie racje dzien bez wrozby to dzien dla mnie stracony)mowiły ze bedziemy razem,Wczoraj niestety dowiedziałam sie od znajomych ze on ozenił sie i wyjechał z kraju z zona.Miała racje a tak sie łudziłam ,a moze jeszcze wroci moze mi ktos z was sprawdzic ja Ania on Tomasz.Nie reklamuje nikogo pisze fakt jaki miał miejsce i szukam tez rady ,pomocy moze jednak sie myliła moze to inne miały racje 6do1.Nie wiem co myslec jestem kłebek nerwów
Obserwuj wątek
    • hegema Re: Agnes- Selena parasfera 05.02.12, 19:14
      Na zdrowy rozum- facet sie ozenil, nad czym tu sie jeszcze zastanawiac? nawet jesli wroci, bedziesz czekala nie wiadomo ile czasu? poszukaj kogos innego
      poza tym - pytac 6 czy 7 wrozek o to samo? jak mialo sie spelnic?
      • Gość: Ania Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 19:39
        Może masz rację ,ale jak się kocha to trudno tak wymazac z serca tego kogoś mielismy powazne plany zareczyny mialy byc wkrotce i nagle bęc zostawił mnie i zaczeła sie moja pielgrzymka po wrozkach i portalach to pytanie drazyłam od roznej strony i wszystkie zgodnie twierdza ze on wroci a Agnes ze nie wroci wkurzyła mnie i postawiłam jej negatyw.Bo skoro wszystkie inne wrozki twierdza ze on wroci to nie moga sie mylic moze on zostawi ta zone i wroci przeciez bardzo kochalismy sie ja nie moge bez niego życ.A Agnes jakim prawem odbiera mi nadzieje wkurza mnie postawa takiej wrozki powinna wiedziec ze ja szukam pocieszenia wsparcia nadziei.A szkoda słów mam doła i negatyw dla niej ucieszył mnie.
        • Gość: wef Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 19:44
          > Może masz rację ,ale jak się kocha to trudno tak wymazac z serca tego kogoś mie
          > lismy powazne plany zareczyny mialy byc wkrotce i nagle bęc zostawił mnie i zac
          > zeła sie moja pielgrzymka po wrozkach i portalach to pytanie drazyłam od roznej
          > strony i wszystkie zgodnie twierdza ze on wroci a Agnes ze nie wroci wkurzyła
          > mnie i postawiłam jej negatyw.Bo skoro wszystkie inne wrozki twierdza ze on wr
          > oci to nie moga sie mylic moze on zostawi ta zone i wroci przeciez bardzo kocha
          > lismy sie ja nie moge bez niego życ.A Agnes jakim prawem odbiera mi nadzieje wk
          > urza mnie postawa takiej wrozki powinna wiedziec ze ja szukam pocieszenia wspar
          > cia nadziei.A szkoda słów mam doła i negatyw dla niej ucieszył mnie.

A mnie "wkurza" - używając Twojego języka - taka postawa kobiet
          ( wbrew logice, uparcie drążące swoją wizję i ocenę, wędrujące od wróżki do wróżki ).
          Otwórzcie oczy i rozum - pobudka ! Zdrowe a ślepe, po prostu... Inteligentne a "ciemne".
          • Gość: Ania Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 19:56
            Ale ja go bardzo kocham i nie oczekuje krytyki ani oceniania mnie umiescilam post zeby mi ktos doradził i pomogł w tej kwestii tyle tu wrozek na forum .Prosze powiedzcie mi ze Agnes nie miała racji bo tylko ona twierdzi że on nie wroci (nie powiedziałam jej ze zonaty bo nie dawno sie dowiedziałam)a moze rytuał by pomogł co robic.Kto ma racje p.Xena ,Henrietta ,Larysa ,Carmen twierdza ze on wroci to kwestia czasu .Jestem w kropce nie wiem komu ufac.Pomozcie !!!
            • Gość: wef Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 19:58
              > nie oczekuje krytyki ani oceniania mnie umiescilam po
              > st zeby mi ktos doradził i pomogł w tej kwestii tyle tu wrozek na forum

a zaraz potem:

> Prosze powiedzcie mi ze Agnes nie miała racji bo tylko ona twierdzi że on nie wroci

czyli jednak szukasz potwierdzenia swojej "wizji"... a nie pomocy. prawdziwej pomocy.
        • Gość: gość 1 Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 20:04
          Gość portalu: Ania napisał(a)
          "A szkoda słów mam doła i negatyw dla niej ucieszył mnie."

Zdenerwowałaś się bo pewnie o Tobie Agnes myślała pisząc artykuł "Złudne nadzieje "czytałam go.Jak facet żonaty rytuał nie pomoże i chciałabyś by to Twoje małżeństwo ktoś rozbił.Pogódź się tak musiało być.Pozdrawiam
          • Gość: wef Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 20:14
            Jeśli to ten tekst 'Złudne nadzieje' na portalu wizyta u wróżki, to współczuję...
            i życzę powodzenia w znalezieniu 20-którejś wróżki, która Ci Aniu "pomoże"...

• Gość: Ania Re:do Gość portalu: wef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 20:21
              Nie rozumiesz mnie ta kobieta mnie dobiła tak prosto z mostu powiedziała żebym "otworzyła się na inne relacje,bo on już nigdy nie wróci"Wiesz co ja przeżyłam ile łez wylałam ile świeczek wypaliłam.Skąd Ty możesz to wiedzieć ,pewnie to Ty jesteś Agnes.Nie potrzebuje krytyki ale ostrzegam inne osoby jak nie chcecie płakać to nie wróżcie u Agnes.
              • Gość: wef Re:do Gość portalu: wef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 20:26
                > Nie rozumiesz mnie ta kobieta mnie dobiła tak prosto z mostu powiedziała żebym
                > "otworzyła się na inne relacje,bo on już nigdy nie wróci"

Powinnaś być jej wdzięczna - to były najmądrzejsze i najbardziej racjonalne
                słowa jakie ktokolwiek mógł Tobie powiedzieć.
                Powinnaś podziękować z serca i w spokoju tej Pani, że komuś na Tobie naprawdę zależy.

> Wiesz co ja przeżyłam
                > ile łez wylałam ile świeczek wypaliłam.

Świece się pali Bogu przed ołtarzem - a nie komuś kto już ułożył sobie życie,
                a które Ty chcesz zniszczyć. Nie buduj szczęścia na cudzym nieszczęściu.

> Skąd Ty możesz to wiedzieć ,pewnie to Ty
                > jesteś Agnes.

rozczaruję Cię, ale NIE jestem Agnes

Nie potrzebuje krytyki ale ostrzegam inne osoby jak nie chcecie p
                > łakać to nie wróżcie u Agnes.

a Twój post ostrzega inne wróżki, przed taką klientką jak Ty...
              • agnesselena Re:do Ania 05.02.12, 21:27
                Właśnie przed chwilą klientka na parasfera napisała mi ,że pomawia mnie tutaj na forum.ex-klientka .Pierwsza myśl moja była pewnie p. Ania i cóż intuicja mnie nie zwiodła .Pani Aniu bardzo mi przykro ,że Pani partner się ożenił proszę mi wierzyć ,że Pani z całego serca współczuję ,ale tylko tyle mogę zrobić.Ja Panią ostrzegałam ,że piszę jak to określacie prosto z mostu i jeśli nie chce Pani przyjąć prawdy bo jest Pani ciężko ,albo z różnych powodów niewygodnie zmierzyć się z rzeczywistością to proszę nie akceptować e-mail.
                Ja nie mam monopolu na 100%sprawdzalność ,ale bardzo dużo sprawdza się i proszę mi wierzyć, że w wróżby dla Was wkładam serce nie piszę na kolanie i na ilość .I bardzo przykro czyta się to co tu pani pisze.
            • duleczka88 Re: Agnes- Selena parasfera 05.02.12, 20:31
              Cześć Aniu,bardzo ci współczuje:( i wiem,ze nie da sie pstryknąć w palce i powiedzieć sobie SPADAJ DRANIU!!uśmiechnąć się i biec np.na zakupy lub imprezę,jak to nie którzy radzą.
              Posłuchaj,pisałam kiedys do Agnes i musze Ci powiedzieć,że bardzo duzo mi sie sprawdziło,ale nie wszystko;)
              Natomiast kompletnie NIC!u Laryssy,a Carmen to juz porażka,a z Henriety nie korzystałam.
              Jeśli mogę Ci doradzić,to dużo mi pomogła Katarina,jej wróżby naprawdę sie sprawdzają.I ktoś tu kiedyś się smiał,ze jej wrózba potrafi nawet co do dnia sie sprawdzić!Uwierz mi ,ze mi tez tak sie zdarzyło.Choć była bolesna:(
              pozdrawiam.
              • Gość: Ania Re: do duleczka88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 20:39
                Dziękuję kochana że mnie rozumiesz bo właśnie takiego wsparcia najbardziej mi brakuje,a proszę napisz na jakim portalu wróży pani Katarina z przyjemnością do niej napiszę.Piszesz że nie wszystko Ci się u Agnes sprawdziło to jest dla mnie nadzieja ,ze w tej kwestii się pomyliła.Taką mam nadzieje i jak tylko podasz mi namiary Katariny pędze do niej napisac,Jeszcze raz dziekuje Ci serdecznie
                • hegema Re: do duleczka88 06.02.12, 12:08
                  moze opowiesz, co Katarina odpowiedziala?
              • duleczka88 Re: Agnes- Selena parasfera 05.02.12, 20:45
                Zapomniałam o najwazniejszym!Aniu,nie rób rytuału.To nic nie pomoże.Ja osobiscie nie robiłam,ale robiła moja przyjaciółka,która straciła sporo kasy i wiadomo jaki efekt:(
                oczywiście,ze wróżka będzie Cię zapewniać,ze po jej rytuale do 3 miesięcy wróci na 100%.Ale nie wierz w to.To są bzdury.Jak pogrzebiesz tu na forum,to sama sie przekonasz,ze piszę prawdę.
                Trzymam za Ciebie kciuki!a od siebie napiszę i doradzę Ci,zebys Aniu wypłakała sie dziś tak naprawdę MOCNO!uwierz,ze troszczke pomoże.
                pa.
                • duleczka88 Re: Agnes- Selena parasfera 05.02.12, 20:47
                  Katarina jest na wrozbyonline.Wpisz Aniu w wyszukiwarkę jej imię.
                  • Gość: Ania Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 21:01
                    Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje.Pozdrawiam
                    • duleczka88 Re: Agnes- Selena parasfera 05.02.12, 21:08
                      Aniu nie ma za co.Szkoda,ze Katarina w tym miesiacu nie ma we wtorki na zywo programu,bo mozna było do niej napisac sms z prosbą,zeby udzieliła odp.na wizji.Nawet wejdz sobie w nagrania z wieczorów wróżb,tam ja znajdziesz;)
                      buziaki.
    • Gość: Maja Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 02:05
      Ja wróżyłam sobie i 70% się sprawdziło ,ale po pierwsze nie nastawiałam się na to że mi się wszystko potwierdzi w końcu to wróżka a nie Bóg a po drugie bardziej rozrywkowo traktuje karty dla mnie one owszem jakąś drogę naświetlają ,ale nie kreuje życia wg kart.A bieganie od wróżki do wróżki z tym samym pytaniem to już choroba a swoją drogą jeśli Ci mówiły że wróci to czego chciałaś bo czytając wątek mam wrażenie że na siłę szukasz potwierdzenia że facet się rozwiedzie i wróci do Ciebie a co jeśli Katarina powie ze nie wróci oplujesz ją na forum.Kochani pomyślmy zanim coś napiszemy o wróżce X czy Y
      Co do pani Agnes na pewno jest uczciwa i podchodzi z szacunkiem do klienta ja to potwierdzam.I póki co widać że Tobie się sprawdziło nie wrócił więc czego chcesz od wróżki może idź do p.Gosi (nie znam nie wróżyłam sobie)ale czytałam na forum ze robi czarną magię zresztą na jej profilu też znajdziesz inf.może Ci pomoże ale jak on się ożenił to już daruj sobie lepiej zaloguj się na sympatia pl.
    • Gość: gosc Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 11:43
      coś przeczuwam reklamę:/
      • hegema Re: Agnes- Selena parasfera 06.02.12, 12:05
        Ja rowniez i przy tym chamska reklame, bo wymieniajaca innych wrozbitow
        1. Dziwna zbieznosc "felietonu" z historia opisana powyzej
        2. Pani Ania korzysta z portali i wielu wrozbitow, ale nie ma pojecia o istnieniu portalu wrozbyonline, a na ktorym portalu wystawila negatywny komentarz, bo na wizytauwrozki Agnes nie ma negatywnego komentarza, a z wrozbyonline nie korzysta?
        Co myslicie?
        • Gość: gosc Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 12:16
          i nagle pania Agnes informują ze jest mowa o niej na forum i przybywa raz dwa, dziwne to wszystko:/
          • hegema Re: Agnes- Selena parasfera 06.02.12, 13:42
            Szkoda ze pani Ania uciekla nagle ;)
            • Gość: Ania Re: nie reklamuje nikogo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 13:53
              Nie uciekłam napisałam do wróżki ,którą mi polecono własnie ale nie mam jeszcze odp .Nikogo tu nie reklamuje szkoda ze tak to odbieracie ale coz kazdy sadzi wg siebie .Nie chciałam zeby było to odbierane jako atak na mnie czy jakakolwiek inna wrozke szkoda ze tak to odbieracie i znam portal online ale nie znam wszystich tam wrozek,a jak ktos zna wszystkie to gratuluje mu wiedzy.Jak odp mi p.Katariny nic nie napisze bo nie chce wdawac sie w wasze prywatne rozgrywki.Do oceniania jestescie pierwsi a pani hegema wczoraj była milsza.Nie bede tu juz wchodzic wiec szkoda waszego pisania .
              • Gość: gość do Ani:) IP: *.ip.shentel.pl 06.02.12, 15:30
                Nie przejmuj sie nimi!
                Zawsze jak ktos poleci jakąś wróżke ,to zaraz padaja słowa ,ze REKLAMA!
                Do cholery!przeciez po to własnie zostało załozone forum.
                Ania,nie martw sie bedzie dobrze:)rozumiem jak wielki nosisz ból w sercu,połączony z żalem,ale i tez niestety przeplatany nienawiścią:(
                Jak bedziesz chciała to napisz choc krótko,jaka jest odpowiedz.
                Tez trzymam za Ciebie kciuki:)
                • Gość: Ania Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 16:26
                  Tylko że ja jej nie polecam wręcz odradzam i szukam pomocy żeby ktoś jeszcze raz spojrzał w karty i utwierdził mnie w przekonaniu że tamte bądź co bądź dobre i zachwalane wróżki mają rację bo przyznam że p.A...namieszała mi w głowie i już nie jestem tak optymistycznie nastawiona do tej sytuacji i sama mogę popsuć coś a tego się boje bo kocham go.I nie rozumiem tej całej nagonki na mnie tu ani posadzania mnie o reklame i kojarzenie z artykułem jak nie byłam na tym portalu a na innym .Ludzie albo nauczcie sie czytac albo nie wiem co powiedziec.Pewnie takich klientek jest duzo a moze ona wszystkim mowi ze nie wroci bo kieruje sie logika nie kartami .Nie chce nikogo osadzac ani reklamowac jesli kogos obraziłam to przepraszam juz tu sie nie pojawie .
                  • hegema Re: 06.02.12, 16:48
                    Tylko gdzie ten negatywny komentarz? na parasferze tez nie ma ...twierdzisz ze pani Agnes tylko pisze negatywne rzeczy i z tego powodu ja odradzasz przeciez zadna wrozka nie pisze tylko pozytywnych rzeczy to oczywiste ze to reklama i to zalosna. Pewnie nie pisz juz nic bo tylko sie pograzasz zapewne nie taki mial byc efekt no ale rozwoju watku nikt nie przewidzi ciekawe czy naprawde napisala do katariny :))) reklama dzwignia handlu szkoda ze zalosna ta reklama
                    • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 17:08
                      Pani Agnes czyli Selena Gomez czesto jest tutaj na forum pisząc z roznych niezarejestrowanych nikow,udziela sie pomawiając wrozki jako niby klientka(wiedza sprawdzona)
                      • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 17:13
                        To nie jest tematem wątku a Ty nie sądź a nie bedziesz sadzony.Nie macie innych problemow .
                      • duleczka88 Re: 06.02.12, 17:18
                        Proszę Cie, nie wypisuj takich bzdur.Jeśli nawet pani Agnes tutaj sie pojawiła,to w czym to przeszkadza??? prawie kazda wróżka,o której zaczęło sie tutaj pisać,to nagle sie pojawiała:)ale w sumie dlaczego nie???kazdy ma prawo.
                        Ps.
                        wyprzedzam;) bo tutaj trzeba juz na przód! nie jestem wróżką Agnes,ani żadna inną wróżką.
                        W sumie to szkoda:(ach,jak ja bym chciała umiec wróżyc z kart:)))
                        pozdrawiam:)
                        • agnesselena Re: duleczka88 06.02.12, 17:26
                          Dziękuje Ci .
                          Wczoraj ktoś o tym watku napisał mi w sms na parasfera nie moge ujawnic tresci sms ,ale moze pani Kaja zrobi to sama .Przykro mi ze za wszystkie pomowienia i negatywy do wrozek obczerniacie mnie .Naprawdę mi jest przykro i zastanawiam sie kto ma taki cel by mnie zgnoić.
                      • agnesselena Re: Ostrzegam wszystkich 06.02.12, 17:22
                        Jeśli nie skończycie tej nagonki nie mnie i nie przestaniecie mnie obczerniac skieruje sprawe na policje .Dość juz tego waszego bezkarnego plotkowania ,nie jestescie anonimowi .Jesli jeszce 1 post czy watek sie pojawi o mnie wasze IP ida na policje .Ja nikogo nie obczerniam i nie zycze sobie takich tekstow.Czy to dla was jasne?Ja nie pomawiam innych wrozek to moze ty gosciu tak robisz i sadzisz mnie swoja miara.Nie macie o czym pisac to zmowcie rozaniec .Nie przychodzcie do mnie nie zadajcie głupich zalosnych pytan czy on kocha czy o mnie mysli jak od roku jest z inna i nie miejcie zalu ze pisze prawde.Bo jesli rok jest z inna to na pewno Ciebie nie kocha i nie mysli ,ale coz nie kazdy logike miał w szkole.To tyle w temacie watku i znajzdcie sobie inny temat !!
                    • agnesselena Re: 06.02.12, 17:32
                      hegema napisała:
                      "reklama dzwignia handlu szkoda ze zalosna ta reklama "
                      WOBEC TEGO ZAREKLAMUJE SIĘ skoro i tak wszystko na mnie to zrobie przynajmniej uzytek i zareklamuje sie gratis a swoja droga mocne z was wrozki ze nie wiecie ze założycielem watku nie jest wrozka to jak mozecie pomoc w duzych sprawach jak w małych nie mozecie tylko wszedzie widzicie Selene Agnes Gomes
                      a to moja reklama :wrozbiarstwo.jimdo.com
                      wkrotce ciekawe artykuły beda tam zagladajcie .
                      • Gość: mbh Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 18:00
                        > nie zadajcie głupich zalosnych pytan czy on kocha czy o mnie mysli jak od roku jest z inna i nie miejcie zalu ze pisze prawde.Bo jesli rok jest z inna to na pewno Ciebie nie kocha i nie mysli ,ale coz nie kazdy logike miał w szkole.

Święta racja Pani Seleno !
                        Ale niektórzy w końcu wolą mieć klapki na oczach, nawet logika niewiele pomoże...
                        • agnesselena Re: do mbh 06.02.12, 18:13
                          Wiesz ja już na portalach napisałam że jak ktos nie chce znac prawdy żeby do mnie nie wchodził na wróżbę ,bo ja wiem że to trudna sytuacja dla klienta ale na Boga nie wymagajcie bym pisała że wróci w maju jak on ułożył już sobie życie i nie ma nawet czasu pomyslec o przeszłosci .Nie proście kochani bym potwierdziła ze on wroci bo wrozka X tak powiedziała nie stawiajcie mnie w takiej niezręcznej sytuacji takie pytania bede tak wysoko wyceniała abyscie albo zadali je inaczej albo poszli do innej osoby .Ja z nikim nie rywalizuje nikogo nie uwazam za konkurencje lubie wszystkie wrozki ktore sa na tych portalach co ja i uwazam ze dla kazdego starczy klientow to klient wybiera wrozke a nie odwrotnie i chore by było pomawianie wrozki przez wrozke i daleka jestem od takich sytuacji .Te wasze oskarzenia bola ale coz to jest ryzyko wpisane w zawod.
                          wrozbiarstwo.jimdo.com
                      • Gość: ggg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 18:08
                        A ja powiem, a raczej napisze tak:
                        nie miałam przyjemności wróżyć do tej pory u Pani i chyba nigdy nie będę, ponieważ proszę mi wybaczyć, ale to co Pani tutaj teraz wypisuje stawia Panią w złym świetle. Po co Pani się tłumaczy? Wypisuje "elaboraty"? A to stwierdzenie o Policji? przecież forum wróżbiarskie jest od tego, aby wyrazić o wróżce pozytywną bądź negatywną opinię - jeśli Panią te opinie dotykają proszę nie wchodzić, nie czytać. Proszę nie odbierać tego jako atak, ale taka osoba jak wróżka powinna być jednak ponad to. Pozdrawiam
                        • agnesselena Re: do ggg 06.02.12, 18:29
                          Tak forum jest bo to by wyrazac opinie a nie robic nagonke na mnie czy inna wrozke.I wrozka tez ma prawo pisać .
                          Uwaza pani ze wam wolno mnie obczerniac opluwac a mnie juz nie mozna wyrazic swojego zdania.A ze pani u mnie nie wrozyła to tym bardziej zastanawia fakt po co pani to 2 grosze swoje tu wypisuje.wystawia pani opinie po komentarzach z forum -gratuluje samodzielnego myslenia
                          wrozbiarstwo.jimdo.com
                          • Gość: ggg Re: do ggg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 18:53
                            Ale tutaj nikt nie oczernia Pani jako osoby tylko jako wróżkę. Na wątek weszłam z ciekawości. Nie popieram również myślenia tej Pani, która go założyła. Jest mi przykro, że kobieta tak cierpi, ale ona jest już chyba uzależniona od wróżenia (swego czasu sama biegałam po wróżkach z tym samym pytaniem, oduczyłam się tego na szczęście)
                            "wystawia pani opinie po komentarzach z forum -gratuluje samodzielnego myslenia " nie rozumiem o co Pani tutaj chodzi... Wystawiając opinie nie kieruje się tym czy coś sprawdziło się pani X z forum, tylko tym czy mi się sprawdziło...
                        • Gość: ex-wróżka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 18:31
                          > wróżka powinna być jednak ponad to.

czyli wóżka ma być niema, ślepa i udawać, że nic się nie dzieje ?
                          wystarczy przejrzeć wątki na forum, aby zobaczyć, że co drugi, co trzeci jest o wóżkach
                          i jakie rzeczy się pisze - tzn. klienci - czasem są to rzeczy wołające o pomstę do Nieba...
                          to wtedy wróżka też ma milczeć? To nie może się wypowiedzieć? I bronić siebie samej?...
                          • agnesselena Re: 06.02.12, 18:43
                            Ja nie pisuje na tym forum ,nie śledzę też wpisów tak jak niektórzy uważają wczoraj o godz.20:37 klientka napisała sms z inf ze na forum wróz.obgaduje mnie ex-klientka ,dlaczego mam sie nie bronić .Masz racje kochana najlepiej by było jak bysmy udawały ze jest ok.i dały przyzwolenie na pisanie kłamstw o sobie,ale napisz cos o klientce to nieetyke zarzuca i sępy rzuca sie jej bronic nawet jak nie znaja sprawy ale wrozke to opluc rozdeptac bo po co ona jak nie ma czarodziejskiej rozdzki nie zrobi pstryk i nie rozbije cudzego zwiazku.A moze was karmic złudzeniami trzeba,to w pyt.zaznaczcie to :chce pomyslne zakonczenie bajki prawda mnie nie interesuje .Postaram sie wymyslec wam cos.
                            www.wrozbiarstwo.jimdo.com
                            • Gość: ggg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:05
                              To bardzo oddane ma Pani te klientki :) Aż smsy piszą jak to po Pani "jadą" . Po "mojej" wróżce też jadą i co? nie wysyłam smsa aby się przyszła tutaj tłumaczyć , a ja z jej usług korzystać będę bo mi się sprawdza, a to , że Pani XYZ z forum nie to już jej problem.
                              • Gość: gość 1 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:26
                                A w założonym osobno wątku napisałaś ze masz 2 i u jednej ci sie nie sprawdziło, u drugiej nie,spadaj z tego watku bo on nie dotyczy ciebie ani twojej wrozki/wrozek u Agnes pisałas ze nie wrozyłas wiec wyjmij swoj kij z tego mrowiska ja w tej chwili sms z Agnes i tez widze ze wszystko kobieta pisze prawde a was zazdrosc zzera .Hieny!Najpierw sprawdź a pozniej pisz
                                • Gość: ggg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:44
                                  Umie Pani czytać ze zrozumieniem? Napisane jest wyraźnie, że nie wypowiadam się o tej Pani jako wróżce , jej sprawdzalności tylko o ZACHOWANIU, bo już przeglądając inne wątki o innych wróżkach BO MAM DO TEGO PRAWO MIMO, ŻE KORZYSTAM Z 2 INNYCH zauważyłam, że ciągle na tą Panią ktoś naskakuje, więc zaciekawiło mnie o co tym razem chodzi. A dlaczego ma zazdrość zżerać osoby się tutaj wypowiadające? Czego mamy zazdrościć, bo tego to już totalnie nie rozumiem :) Może mnie Pani Agnes oświeci? Bo jakoś nagle same przychylne klientki się obudziły :)
                          • Gość: ggg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:01
                            "Co drugi wątek o wróżkach?" No przecież to forum wróżbiarskie to o kim/o czym mają być wątki?
                            "To nie może się wypowiedzieć? I bronić siebie samej?" a po co ma marnować czas i nerwy na takie coś? Klienci, którzy są usatysfakcjonowani wrócą... no chyba, że chodzi o to, aby jak najwięcej ich sobie nabić i wtedy taka antyreklama uderza, ale najbardziej w portfel...
                            • zuza8888 do p.Agnes 06.02.12, 19:37
                              p.Agnes,dla mnie jest pani wspaniałą tarocistką.Kiedyś na samym początku tez się trochę wściekłam na pani odp.ale w zyciu bym nie pomyślała,żeby od razu robić celową nagonkę na panią.
                              Wielki szacunek dla pani umiejętności,a nawet dlatego,ze 90%pani odp.mi sie sprawdziło.Uważam,że to jest BARDZO DUŻO!!bo nigdy nie uwierzę w 100%sprawdzalność,taka po prostu nie istnieje!
                              Życzę pani wszystkiego dobrego,a przede wszystkim spełniania sie w tym co pani robi,bo robi to pani naprawdę bardzo dobrze.
                              Ps.
                              prosze nie wypisywac bzdur,ze ten post na pewno napisała p.Agnes,bo kurcze ludzie!ręcę opadają jak sie to czyta.

Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko w ten cholernie mroźny wieczór:)

• Gość: ggg Re: do p.Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:52
                                Też nie wydaje mi się, aby taki wątek założyła sama Wróżka. A Pani od wątku nie rozumiem, ale serdecznie współczuję.
                                • Gość: Kasia Re: do p.Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:58

Ale ty ggg madra jestes widzialas opinie o tej pani na portalach gdyby nie miala przychylnych klientek to dawno by zniknela z portali a wiesz od kiedy jest guzik wiesz od poczatku kosmiki jak kosmika zaczynala bylo 5 wrozek i agnes 5 wiem bo znam ja prywatnie poznalysmy sie na oranum i opowiadala mi o swoich poczatkach w sieci.I nie jestem nia i mam to gdzies ze uwazasz inaczej .Ja ja podziwiam jest ostra ale PRAWDZIWA a wy wolicie jak ktos ciuciu ciuci z wami i przeklada termin z miesiaca na miesiac ,wolicie obłude bo prawda wam nie na rękę.
                                  • Gość: ggg Re: do p.Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 20:03
                                    A czy Ty Kasiu umiesz czytać ze zrozumieniem? Po raz który mam już pisać, że wypowiadam się WYŁĄCZNIE O JEJ ZACHOWANIU TU NA FORUM!
                                    I proszę mi nie rzucać jakiś słów typu kosmika czy jakieś oranum bo nawet nie wiem co to jest! Tym bardziej nie interesuje mnie to jakie ta Pani ma na portalach opinię! Mówię o jej ZACHOWANIU TU I TERAZ! Dotarło? Zrozumiano?
                                    Poza tym śmieszne, że po mojej nieprzychylnej opinii nagle tyle wspaniałomyślnych klientek, koleżanek się zleciało, aby pojechać po mnie , ale obronić tą Panią :)
                                    I wypraszam pisanie do mnie, że wolę jakieś ciu ciu przekładanie terminu BO NIC NIGDY TAKIEGO MIEJSCA U MNIE NIE MIAŁO!
                                  • duleczka88 Re: do p.Agnes 06.02.12, 20:10
                                    he he he,masz rację,bo najgorszą rzeczą jest życ w swiecie złudzeń,być karmionym złudzeniami,choc kiedys czytałam,ze wiele osób chwaliło sobie taki stan,na samym początku,kiedy chwile były bardzo ciężkie,ze im to po prostu pomagało.Tylko jak pozniej wyjść z takiego swiata??? oto jest pytanie,wie czy warto?:((
                                    I wiesz,że ja nawet sama kiedyś na odp.nie po mojej mysli zareagowałam wściekłością,a pozniej z opuszczona głową juz pokornie cichaczem wracałam;))

Pozdrawiam:)
                                    • Gość: ggg Re: do p.Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 20:18
                                      Mi też w okresie poszukiwania "swojej" wróżki zdarzało się korzystać z wielu wróżek. Pani, do której wracam też na początku nie powiedziała mi przychylnej wróżby, ale nie obsmarowałam jej na forum! Czekałam czy się spełni. Spełniło. Wróciłam i wracać będę. Nawet jak się kiedyś pomyli i tak wrócę- bo wróżka to człowiek nie Bóg!
                                      Ludziom czasem jest lepiej jak ktoś powie, że jest choć cień szansy. Tylko fakt, co potem? Potem jest znacznie trudniej się podnieść..
    • Gość: ? Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neanet.pl 20.03.12, 12:19
      ;)
    • Gość: byla klientka Re: Agnes- Selena parasfera IP: *.neanet.pl 20.03.12, 12:36
      Mi jak kiedys naklamala, i sie nie sprawdzilo a tez wszystkie inne mowily zgodnie cosa innego tylko ona nie, to spradwzilam czy ona w ogole karty kladzie.
      Wyslalam pytanie o "losy zwiazku/relacji damsko meskiej" no i podalam imiona, daty urodzenia. Przyszla odpowiedz, ze ten zwiazek moze teraz przechodzi drobny kryzys ale do 2 miesiecy wszystko sie ulozy i wroci do normy. No nie napisalam ze to imie i data mojego bylego meza, kz ktorym jestem po rozwodzie 5 lat i ktory ma nowa rodzine, mieszka za granica i mamy zero kontaktu. T apani nawet nie zobaczyla w kartach, ze my razem tyla tlat nie jestesmy, tylko scieme przyslala. To jest jej sprawdzalnosc. Nigdy wiecej u niej wrozb! takie to i ja moge sobie i wam wyslac.
      • Gość: klientka odp. IP: *.ip.shentel.pl 20.03.12, 15:36
        Kobieto!co ty sie dzisiaj tak uczepiłas p.Agnes??wyszukujesz wszystkie wątki o niej,zeby tylko ja "opluć" powinnas wiedzieć, ze karty to nie zabawa!Prawdziwe pytanie i prawdziwa odpowiedz!Fałszywe pytanie,to i taką samą otrzymasz odpowiedz!Więc do kogo masz żal????
        Zapewniam Cię,że pani Agnes kładzie karty.
        Poczytaj tutaj na forum ilu klientów jest zadowolonych...no chyba,że własnie to Cię boli;)
        • Gość: Ewa Re: odp. IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.13, 23:34
          Potwierdzam, to głupota pisać do kogos z fałszywymi danymi (przecie z tyo już nie był zwiazek!)i oczekiwać prawdziwej odpowiedzi. Pani Selena/Agnes jest uczciwa. Bywa trochę szorstka, ale ma dobre intencje i swoje zasady. Osoby ktore chca sprawdzic wrózkę, w ogóle nie powinny korzystać z usług ezoterycznych. Swoja drogą sądzę, że sms to żadna wróżba. Jeśli chce się prawdziwej odpowiedzi to lepiej napisa c maila. Doradcy traktują smsy na odczep sie, ale co w tym dziwnego skoro musza zmiescic odpowiedz w 160 znakow, a to jest kpina
          • Gość: na chwilę Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 20:10
            magiaitarot.piszecomysle.pl/
    • agrentowy4321 Re: Agnes- Selena parasfera 04.03.23, 19:57
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: Agnes- Selena parasfera 25.04.23, 05:10
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Agnes- Selena parasfera 03.05.23, 04:59
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka