Gość: koko IP: 10.32.0.* / 217.97.234.* 31.07.01, 15:44 Czekam na opinie gorzowskich konsumentów.A może w Netto,Intermarche albo w MiniMalu jest taniej? Gdzie się udawać na duże zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gnat Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: 10.40.197.* 01.08.01, 16:47 Nie wiem czy najtanszy ale na pewno zatloczony. No i Hicie podobno podgladaja. Tak przynajmniej twierdzi Artur Rosiak w GL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Netto jest najtańsze, ale nieduży wybór IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 22:15 Z tym podglądaniem to jest dokładnie prawda. Z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałem się metodą przekazu ustnego, iż bramki elektroniczne przy wyjściu z Hita to tylko atrapa włączana gdy upatrzy się kogoś podejrzanego, albo dostrzeże się złodziejaszka in flagranti. Poważnie. Wtedy jak dojdzie taki do bramki to mu kukuryku włączają i dawwwaj obmacać dokładnie. Natomiast podglądają dokładnie w każdym markecie, także samo to nie nowina. Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: *.miraco.pl 01.08.01, 22:49 Chyba jest rzeczywiście najtańszy, może z wyjątkiem mięs i wędlin. Podglądać muszą i w każdym większym sklepie to robią. W mniejszych sprzedawczyni po prostu patrzy Ci na ręce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 23:10 Ale tu chodzi o inne podglądanie. Gazeta Lubuska pisała że tam kamery podglądają baby w przymierzalniach. Tak pisali. Jeśli to prawda to przecież zgroza. konsumencka zgroza. żeby tak konsumenta ogladac jak sie rozbiera. A podobno tak jest. Tak pisali w Lubuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: *.miraco.pl 01.08.01, 23:35 A fe! Chyba, że tak... Wydaje mi się to mało prawdopodobne, ale skoro w Lubuskiej napisali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 05.08.01, 17:08 Najtańszy jest Makro. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Czy Hit jest najtańszy? 26.11.01, 17:07 Gość portalu: borys napisał(a): > Najtańszy jest Makro. Uuuuuuuuuu, a w Gorzowie brak Makro :( Więc stawiam na Hita. U. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Czy Hit jest najtańszy? 26.11.01, 21:26 Niemania Makro nie ma co żałować. W krakowskim Makro nie przebyłem próby zarejestrowania się. Upokarzająca procedura (bieganie z deklaracjami podatkowymi i aroganckie baby za ladą w tzw. recepcji) oraz odległość (jakieś 10 km. przez całe miasto) zniechęciły mnie do kupienia palety pampersów po korzystnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Czy Hit jest najtańszy? 27.11.01, 08:04 borys-krakow napisał(a): > Niemania Makro nie ma co żałować. W krakowskim Makro nie przebyłem próby > zarejestrowania się. Upokarzająca procedura (bieganie z deklaracjami > podatkowymi i aroganckie baby za ladą w tzw. recepcji) oraz odległość (jakieś > 10 km. przez całe miasto) zniechęciły mnie do kupienia palety pampersów po > korzystnej cenie. Coś podobnego przeżyłam w Poznaniu. Baby za ladą - u mnie 5 minut by nie pracowały. Obrażone ciężko na świat. Ponadto - stos dokumentów do wglądu. Dałam sobie spokój. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 19:10 Gość portalu: borys napisał(a): > Najtańszy jest Makro. Ale, drogi Borysie, w makro to wiadomo na 100% że podglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Czy Hit jest najtańszy? 27.11.01, 19:49 A może nawet podszczypują? Nice to see you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:06 borys-krakow napisał(a): > A może nawet podszczypują? > Nice to see you. Thanks. Me too. Pozdrawiam. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Czy Hit jest najtańszy? 28.11.01, 20:46 Gość portalu: Pretty napisał(a): > > A może nawet podszczypują? > > Nice to see you. > Thanks. Me too. Me too podszczypują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Czy Hit jest najtańszy? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 22:01 borys-krakow napisał(a): > Me too podszczypują? Drogi Borysie, skąd mogę wiedzieć, czy cię w Makro podszczypują...?? Hmmm... Swoją drogą, to mogłoby w jakis sposób tłumaczyć Twoją niechęć do tej placówki...:))) Pozdrawiam. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Czy szczypią w Macro 28.11.01, 22:08 Mee nie podszczypują, bo nie przeszedłem nawet recepcji. Ale pretty panny - kto wie. Może zrobimy experyment i zgodzisz się być - wraz z Makro - przedmiotem badań w tej materii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Czy szczypią w Macro IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 13:40 Cóz... mnie w Makro nie szczypali, ale, jak widzę, tobie Borysie, uszczypliwości nie brakuje.. :)) Pozdrawiam. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 OCENZUROWANO IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:46 Gość portalu: koko napisał(a): > Czekam na opinie gorzowskich konsumentów.A może w Netto,Intermarche albo w > MiniMalu jest taniej? Gdzie się udawać na duże zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś