borys-krakow 19.12.01, 14:27 Usunęli IP wstecz, oprócz cyfrowych. Postępy w utajnianiu. To może zrobią podfora wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J24 Jeden potwór to w Krakowie sobie był... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 14:37 borys-krakow napisał(a): > To może zrobią podfora wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Jeden potwór to w Krakowie sobie był... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 14:56 Gość portalu: J24 napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > > To może zrobią podfora wreszcie? > NIEZŁE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Jeden potwór to w Krakowie sobie był... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 14:59 Gość portalu: skok napisał(a): > Gość portalu: J24 napisał(a): > > > borys-krakow napisał(a): > > > > > To może zrobią podfora wreszcie? > > > > NIEZŁE ...eee takie tam sobie głaskanie Ptysia pod włos :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Ale jakie to urządzenie? Elektryczne? 19.12.01, 19:56 borys-krakow napisał(a): > Usunęli IP wstecz, oprócz cyfrowych. Postępy w utajnianiu. > To może zrobią podfora wreszcie? moze. ale nie chce im sie chyba. wyjatkowo leniwa nasza redykcja w czytelnictwie postow. choc sadzac po ilosci / jakosci (chociazby moich) to trudno im sie dziwic. no, ale placą im za to!!!! do roboty panowie / panie! proponuję potwora 'o niczym' jako pierwsze i w sumie mi juz wystarczy a wy jakie macie proposale?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: Ale jakie to urządzenie? Elektryczne? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 22:24 arwena napisał(a): > do roboty panowie / panie! > proponuję potwora 'o niczym' jako pierwsze > i w sumie mi juz wystarczy > > a wy jakie macie proposale?? Były już przecież propozycje ! Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Ale jakie to urządzenie? Elektryczne? 20.12.01, 10:03 arwena napisał(a): > wyjatkowo leniwa nasza redykcja w czytelnictwie postow. Oni są od pisania. Tych od czytania zapomnieli zatrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Ale jakie to urządzenie? Elektryczne? 28.12.01, 01:56 arwena napisał(a): > do roboty panowie / panie! > proponuję potwora 'o niczym' jako pierwsze > i w sumie mi juz wystarczy + "dla nocnych marków" i będzie O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Ktoś tu okeja wołał ? 28.12.01, 14:06 ula_ napisał(a): > arwena napisał(a): > > > do roboty panowie / panie! > > proponuję potwora 'o niczym' jako pierwsze > > i w sumie mi juz wystarczy > + "dla nocnych marków" i będzie O.K. Co będzie O.K. ? No jest O.K. z plusem do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Wołał, wołał 29.12.01, 01:15 ok+ napisał(a): > > i w sumie mi juz wystarczy > > + "dla nocnych marków" i będzie O.K. > > Co będzie O.K. ? No jest O.K. z plusem do tego. No pewno, że wołał:))) Do pomocy :) ( a swoją drogą, jak to trzeba uważać na każde słowo ;))) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Święta idą, forum wypada urządzić w subfora 21.12.01, 11:33 borys-krakow napisał(a): > To może zrobią podfora wreszcie? Redakcji GAZETY chciałbym złożyć życzenia i na prezent pod choinkę czekam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Święta idą, forum wypada urządzić w subfora IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 13:55 Popieram w całej rozciągłości. Jestem szalenie ciekaw jak wygląda subfor... ;)) pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Święta idą, forum wypada urządzić w subfora 21.12.01, 18:10 Gość portalu: Blic napisał(a): > Jestem szalenie ciekaw jak wygląda subfor... ;)) Coś jak subwoofer. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Święta idą, forum wypada urządzić w subfora 23.12.01, 01:07 borys-krakow napisał(a): > Gość portalu: Blic napisał(a): > > > Jestem szalenie ciekaw jak wygląda subfor... ;)) > Coś jak subwoofer. A satelity posiada? (Ten subwoofer) :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Nowy Rok idzie, w forum wypada urządzić w subfora 27.12.01, 12:52 ula_ napisał(a): > borys-krakow napisał(a): >> Gość portalu: Blic napisał(a): >>> Jestem szalenie ciekaw jak wygląda subfor... ;)) >> Coś jak subwoofer. > A satelity posiada? (Ten subwoofer) Czy to nowy odcinek Gwiezdnych Wojen ? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nowy Rok idzie, w forum wypada urządzić w subfora 29.12.01, 01:18 j24 napisał(a): > >>> Jestem szalenie ciekaw jak wygląda subfor... ;)) > >> Coś jak subwoofer. > > A satelity posiada? (Ten subwoofer) > > Czy to nowy odcinek Gwiezdnych Wojen ? Tak jest, wersja Forumowa ;) Nasza, lokalna, lubuska ;) Pozdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. ... a Ty Drogi Redaktorze... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 21:55 ... zamiast jątrzyć, kolejną Świętą Wojnę wstrzynać, wziąłbyś, kurwa się za robotę i forum podzielił, jak Cię drodzy Twoi goście proszą ! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: ... a Ty Drogi Redaktorze... 27.12.01, 22:07 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > ... zamiast jątrzyć, kolejną Świętą Wojnę wstrzynać, wziąłbyś, kurwa się za > robotę i forum podzielił, jak Cię drodzy Twoi goście proszą ! ??? ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Nieładnie, nieładnie 28.12.01, 14:04 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > ... zamiast jątrzyć, kolejną Świętą Wojnę wstrzynać, wziąłbyś, kurwa się za > robotę i forum podzielił, jak Cię drodzy Twoi goście proszą ! Takie bluzgi na dobroczyńcę co to czasem pogadać nam pozwoli, a czasem się pościgać ? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Urządzenie forum 28.12.01, 22:32 Wstawiając tego posta nieco zaburzam statystykę, ale do tej chwili z pięciu pierwszych wątków na forum Gorzów, cztery to wątki pozdrowień wzajemnych, a jeden jest o tym, że Zielona to fiuty. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 29.12.01, 00:08 borys-krakow napisał(a): > Wstawiając tego posta nieco zaburzam statystykę, ale do tej chwili z pięciu > pierwszych wątków na forum Gorzów, cztery to wątki pozdrowień wzajemnych, a > jeden jest o tym, że Zielona to fiuty. oooo borys, czyzbys byl innego zdania? nie boisz sie o tym glosno pisac? ja sie zastanawiam czy zabrac glos w tej aferze z korskim obawiam sie ze coraz bardziej mi sie nie chce bagno chyba jednak oblepia Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 29.12.01, 00:13 arwena napisał(a): zabrac glos w tej aferze z korskim o co chodzi Arwenko z tym naszy Andrzejem Józefem K. Nic nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 29.12.01, 23:06 suchy2? napisał(a): > o co chodzi Arwenko z tym naszy Andrzejem Józefem K. Nic nie wiem . polityka to bagno. brudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 29.12.01, 13:43 arwena napisał(a): > > jeden jest o tym, że Zielona to fiuty. > oooo borys, czyzbys byl innego zdania? nie boisz sie o tym glosno pisac? 1. Piszę sobie cichutko, pod kołderką. 2. Oprócz fiutów są tam z pewnością Przyjemne Osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 29.12.01, 23:00 borys-krakow napisał(a): > 1. Piszę sobie cichutko, pod kołderką. no chyba ze tak > 2. Oprócz fiutów są tam z pewnością Przyjemne Osoby. z całą pewnoscia! calują one;) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 29.12.01, 23:20 arwena napisał(a): > Przyjemne Osoby. > z całą pewnoscia! > calują one;) Nie spotkałem jeszcze aż tak Przyjemnej Osoby z Zielonki. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 30.12.01, 10:11 borys-krakow napisał(a): > Nie spotkałem jeszcze aż tak Przyjemnej Osoby z Zielonki. do tej pory? nie spotkales? hmmmmm moze mi sie cos pomerdalo?? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 30.12.01, 11:38 arwena napisał(a): > do tej pory? nie spotkales? > hmmmmm moze mi sie cos pomerdalo?? Z żadną Osobą z Zielonki się nie całowałem. Wszystkie Całowane Osoby mam skatalogowane i właśnie przeglądnąłem katalog i nie ma tam żadnej z Zielonki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy to jest forum Gorzowa Wielkopolskiego? 30.12.01, 12:49 borys-krakow napisał(a): > Z żadną Osobą z Zielonki się nie całowałem. Wszystkie Całowane Osoby mam > skatalogowane i właśnie przeglądnąłem katalog i nie ma tam żadnej z Zielonki!!! trzeba to nadrobic!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_g_b Można?? 30.12.01, 13:11 arwena napisał(a): > > Z żadną Osobą z Zielonki się nie całowałem. Wszystkie Całowane Osoby mam > > skatalogowane i właśnie przeglądnąłem katalog i nie ma tam żadnej z Zielon > ki!!! > trzeba to nadrobic!!!!!! No dobrze :))) ja chłopak z Zachodniego Pomorza :))) mogę nadrobić za Was. Zacznę od literki A :))) kto tu pierwszy??? OOO... Arwenka :)))))))))) :* Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow SSSUUUBBBFFFOOORRRÓÓÓWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.12.01, 21:25 hcemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: SSSUUUBBBFFFOOORRRÓÓÓWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 21:28 borys-krakow napisał(a): > hcemy ..emyyy, emyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: SSSUUUBBBFFFOOORRRÓÓÓWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 21:29 borys-krakow napisał(a): Co z kalesonami w Grodzie Kraka ? Potrzebne ? ili niet ? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Kalesony precz 29.12.01, 21:33 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > Co z kalesonami w Grodzie Kraka ? Kalesony w grodzie Rogatki wstydliwe, jak widzę. W Krakowie ciepło tropikalne (ok. 0C). Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ OKKEEJJPPLLLUUUSSSÓÓÓWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.12.01, 08:17 borys-krakow napisał(a): > hcemy może ktoś chceee ? Odpowiedz Link Zgłoś