edmundyk 04.12.07, 17:41 Czy ktoś wie czy kawiarnia zaścianek ma nowych właścicieli ? Słyszłam ze została sprzedana. Czy może mi ktoś to potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard I kogo to obchodzi...? IP: *.dial.telus.net 04.12.07, 19:14 Hey, I jaki wplyw bedzie mialo na jakosc podawanej kawy...? :):) PS. Ludzie lubia swoje nosy w cudze majtki wpychac, co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
edmundyk Re: I kogo to obchodzi...? 04.12.07, 20:20 nie bernard, nie o to chodzi... jestem sympatykiem tek kawiarenki od jej początków. A widzę wielkie zmiany na niekorzyść niestety(( ktoś kiedyś rzucił że zmienił sie właściciel...i stąd moje pytanie. A po to jest chyba forum żeby rozmawiać a węc i pytać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zawolaj prokuratora!!! IP: *.dial.telus.net 04.12.07, 21:08 Hey edmundyk, Jesli kawiarnia ci sie przestala podobac....to ja zmien na inna... Albo zadzwon na prokurature.. To takie modne... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Re: Kawiarnia Zaścianek 04.12.07, 20:43 Krąży plotka po "Gorzówku", że nowym właścicielem są jacyś goście z Zielonej... Specjalnie paskudną kawę parzą i zakalce serwują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Falubaz i zakalce... IP: *.dial.telus.net 04.12.07, 21:11 Hey edmundyk, Tego chciales? No to masz... Prawdopodobnie zupelnie przyzwoity grajdolek zostanie opluty tylko dlatego ze ktos durne pytania zadaje ...w sprawach ktore go interesowac nie powinny... Chyba ze zrobiles to specjalnie... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: 04.12.07, 21:50 Bernard,a ty nawet jak nie znasz tematu to musisz wrzucic swoje glupie 3 grosze.......... Chyba ze 2 lata temu (bo w tamtym roku byla zamknieta jak chcialam tam pojsc,bo podobno wlasciciele wyjechali do Anglii)bylam kilka razy w tej kawiarni......i czulam sie jak w typowej paryskiej caffe na Montmartre-super stylowy wystroj,sama gorzowska ,,mloda artystyczna smietanka,,super wybor kawy i herbaty,pyszne ciasto mila obsluga to minimum a tak wiele jak na Gorzow......I gdzie teraz pojsc...Batavia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukoski Re: Nie wiem czy została sprzedana ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 22:41 Na poczatku obsługiwał bar ktoś inny ,rok temu - ktoś inny, a teraz ktoś inny ale też miły i starający się nadwyraz. Byłem 1 listopada z grupką osób. Byliśmy zadowoleni. Właściwie , to bardzo. Chwalimy sobie ten lokalik. Dziewczyny się starają i mamy nadzieję , że nie spoczną. Powinienem napisać ( bo powinienem ) ten tekst w tonie bardziej jeszcze entuzjastycznym ale pomyśli ktoś , że może właścicielem jestem. Tymczasem jestem tylko skromnym bywalcem kawiarenki i to od czasu do czasu gdy jestem w waszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: 05.12.07, 00:35 "...mloda artystyczna smietanka..." .. chyba "snobistyczna" a nie artystyczna! anbxl - tylko bywa w wysokich sfermentowanych sferach... a dzieciaki w tym czasie u sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 05.12.07, 09:01 anbxl napisała: > I gdzie teraz > pojsc...Batavia??? Batavia jest fajna. Gdyby była przytulniejsza byłaby idealna. Chociaż ma swój urok. A jakości nic nie można zarzucić. www.donvittorio.com.pl/ No i cafe costa. www.cafecosta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 05.12.07, 09:51 do zaścianka chodziłam, ale kawa tam mocno się zepsuła klimacik fajny to może teraz jest inaczej i znów kawa jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: 06.12.07, 07:39 calama napisała: > do zaścianka chodziłam, ale kawa tam mocno się zepsuła > klimacik fajny > to może teraz jest inaczej i znów kawa jest dobra :) Ja zawyczaj chodzę do kuchni i kawa i mi zawsze wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Gdzie prokurator...? IP: *.dial.telus.net 05.12.07, 13:55 Hey anbxl, Okay... I co maja dane personalne wlasciciela lokalu wspolnego z twoim problemem??? Bedziesz bardziej zadowolony gdy sie dowiesz ze na imie ma Jasiu czy Zdzichu??? Ja jesli to jakas Tereska??? :):):) PS. Idz do "U Bartozka" na krokieciki z barszczykiem... Ci nigdy nie zawodza... Siusiac musisz gdzies pod drzewem... Toalety niestety nie maja... Czy to legalne??? Gdzie prokurator gdy mi sie siusiac chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Gdzie prokurator...? 06.12.07, 07:42 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Gdzie prokurator gdy mi sie siusiac chce!!!! Bernard, polecam najbliższy kibel w McDonalds :) Coś mi się wierzyć nie chce, że lokal gastronomiczny nie ma toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty dureń... 05.12.07, 00:31 "...Chyba ze zrobiles to specjalnie..." ... nie... zupełnie przypadkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: dureń... IP: *.cec.eu.int 05.12.07, 14:10 i e werty i Bernard wylatuja ni z gruszki ni z pietruszki w tym temacie....podobnie jak w innych....... A wiec odwiedze znowu Zascianek....A co do kawy to lubie tylko jedna...nie ma jej w Polsce....DOWE EGBERTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim Re: dureń... IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.07, 22:49 a ja lubie kawe żumasz buchacz. Ale pewnie jej nie piłaś Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: dureń... 06.12.07, 01:05 "...nie ma jej w Polsce....DOWE EGBERTS..." ... i dlatego wyemigrowałaś? P.S. i oczywiście pijasz tylko DUŻĄ kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżdużakawa Re: dureń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 03:07 Gość portalu: JONA napisał(a): > jedna...nie ma jej w Polsce....DOWE EGBERTS Otóż jest - przywozi mi kolo z Bydgoszczy Douwe Egberts - Moccona. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś