emsiziomal 15.12.07, 13:29 Bo ja ..dezaktywator - do usuwania wariatów wyprzedzających na trzeciego!!! I scyzoryk, żebym mógł na "rączce" dezaktywatora wycinać karby ilu załatwiłem..ot takie świąteczne marzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JONA Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? IP: *.access.telenet.be 15.12.07, 13:59 Chyba masz na mysli GWIAZDORA, bo Mikolaj byl 6 grudnia. Tu ,gdzie mieszkam wlasnie dzieci od mikolaja dostaja wieksze prezenty,a od Gwiazdora slodycze i starsze pieniadze-taki zwyczaj A co do wyprzedzania na trzeciego i jazdy po polskich,gorzowskich drogach,to jak zwykle juz sie obawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 14:02 Gwiazdor i Dziad Mróz to wymysł ludzi , którzy mieszkają nie tam gdzie ty...ale czem skorupka.... Flamandowie i Waloni mają swoją odrębną kulturę, z która pierwszy raz spotkałem sie 1 75 roku. Mikołaj przychodzi w Wigilię! Bez śnieżynki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? IP: *.access.telenet.be 15.12.07, 17:33 No coz sama nazwa mowi Mikolaj-mikolajki,ktore sa 6 grudnia...Ale jak ktos uparty jest zawsze to przeciez nie przyzna sie na forum do bledu....A wiec super MIKOLAJA w Wigilie-dniu GWIAZDORA i tak jest na calym swiecie........Jest mikolaj i gwiazdor,a dziadek mroz to chyba w panstwach bylego ZSSRR.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Swiety Mikolaj, pacany! IP: *.dial.telus.net 15.12.07, 18:18 Hey, Guzik od Swietego Mikolaja dostaniecie.... Idzcie do swoich gwiazdorow i innych dziadkow mrozow.. Poniali? Ja jestem dobry chlopcyk i mi dobry Swiety Mikolaj pszyniesie....jak zwykle paskudztwa ktore moze sie jemu, ale nie mnie podobaja... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 nie ma gorszego prezentu dla faceta niż... IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.07, 16:38 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Ja jestem dobry chlopcyk i mi dobry Swiety Mikolaj pszyniesie....jak > zwykle paskudztwa ktore moze sie jemu, ale nie mnie podobaja... > :):):) Wydaje mi się,że nie ma gorszego prezentu dla faceta jak skarpety. Albo piętnasty płyn po goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: nie ma gorszego prezentu dla faceta niż... IP: *.dial.telus.net 18.12.07, 04:14 Hey mrowka, Czy ktos zlustrowal Swietego Mikolaja??? Ten pacan musi byc politycznie motywowany... Cholerny pisowiec - to gwarantowane... Nikt inny nie obiecuje ladnych rzeczy a dostarcza gow...no.. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? 16.12.07, 08:01 Gwiazdor chodzi na wschodzie. Na naszej rubiezy chodzi Dzieciatko. Komunizm powojenny wykreowal Mikolaja, bo coca- cola to juz nie religia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasny gwint Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 18:03 Skracacz gwintow, bo czasami sa za dluuuuuuuuuuuugie. Szczegolnie od butelek z oliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? 15.12.07, 18:50 Ja bym chciał flaszkę prawdziwego spirytusu akademikowego... Trochę się już stęskniłem. To co serwują w sklepach to nie to samo... Ehh, Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? 16.12.07, 12:13 napisałam list do mikołaja...i już dostałam właśnie to, co chciałam: chirimoje i czapkę z alpaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? 16.12.07, 12:28 ... dużych wymagań nie mam ... jeszcze jakaś podróż dookoła świata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.07, 18:54 calama napisała: > chirimoje twoje? ;) może chirimoja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? 17.12.07, 21:26 Gość portalu: nicelus napisał(a): > twoje? > ;) > > może chirimoja? > ;) > nie twoja :P chirimoya, albo cherimoya, ale moja, a nie twoja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Co chcielibyście dostać od Mikołaja? IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.07, 16:35 1. notebooka Toshiba, Asus z prockiem core2duo, pamięć ok. 200-300 GB, karta graficzna niezintegrowana Radeon lub nVidia min. 512 MB, kamera 1,3-2MPx, wyjścia m.in, DVI, przekątna ekranu 15,4, karta sieciowa bezprzewodowa z Draft-N, min. 4 wyjścia USB, pamięć RAM min. 1 GB 2. drukarka sieciowa laser, nie musi drukować w kolorze - Minolta 3. Router Tyle skromnych "chceń". Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski A co kupicie bliskim pod choinkę? 16.12.07, 16:56 Roszczeń każdy ma sporo ale jakie macie "możliwości prezentowe"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: A co kupicie bliskim pod choinkę? IP: *.dial.telus.net 18.12.07, 04:16 Hey hiramski, Mozliwosci to ma miec Sw. Mikolaj... Od tego jest!!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Trzeba być grzecznym i mądrym żeby dostać prezent. IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.07, 08:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Trzeba być grzecznym i mądrym żeby dostać pre IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.07, 08:30 ja dostane......bo jestem grzeczny!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Trzeba być grzecznym i mądrym żeby dostać pre 18.12.07, 08:44 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > ja dostane......bo jestem grzeczny!!!! > :) jasne,ze dostaniesz :) rózgę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś